hakikaten bebekleri bir baskasina birakmak cok zor yahatta imkansizgibi..ben ecz arkasina besik koysam diyorum onada kiyamam mikrop transferi olan bir yer ..herturlu hasta var ben herhalde ecz oglen gelip 2 saatte cikicam o aradada anneme birakicam dogsunda artik..canim bak simdi kafama dank etti bende hep zayiflama ilaci tavsiye edecektim sut veridign hic aklima gelmedi elbette sut vermeyi biraktiginda insallah sana binbircesit ilac tavsiye ederim:)bence ozaman kendinde zayiflarsin sut icin bolca besleyici yiyorsundur kesin..olsun beraycigima yarasinda :):ecrin_bebek:
Kızlar canlarım.
Dün yumurtalarım toplandı. 5 taneymiş. Ama 1'i en büyük olan kof çıktı. 1'i de küçükmüş. Yani toplam 3tane diyebilirim. benimle bereber yumurtası toplanan 28 yaşında bir arkadaş vardı. Onun da 3 tane çıktı.
Yarın transfere çağırdılar. Çok heyecanlıyım. Hepinizi çok öpüyorum.
canim eger ecz de yoksa bile depodan sana getirtsinler tekrar ugrar alirsin..bak senin oldugun tedavi inanki daha hic benzerini duymadim...yani doktorun en iyisini bilir tabi ama ben yinede soyluyorum sen heray opu eziyetini ve yumurtanin gelisme stresini yasiyorsunbuay tek yumurtan olusmasi ilac kullanmamissinki elbetteki cok normal...zaten herkadin ayda tek yumurta gelistiriyor..arkadasim aklini karistirmak istemem ama biray yuksek doz ilacla daha fazla yumurtan olup normal tup bebek tedavisi gorsen zaman olarakda fazla kaybin olmaz bedenende ?yani bak daha kac ay bunu yasayacaksin..seni dusunduugm icin soyluyorum :)dhea yi kesin al sen doktora bakma doktorlara baksaydik...ben tupbebek doktoruma idrar tetsim pzitif ama kanamam var ilac alayimmi dedim bana kan testini bekleyin ikikere yaptirin ona gore hareket edelim dedi..dusun ben disari cikip lab gitsem ve pro almasam belki dusecekti..bazen kendi hislerimize gore hareket etmeliyiz emin ol ..gonlunu ferah tut..bizleri dusun:)
Kızlar canlarım.
Dün yumurtalarım toplandı. 5 taneymiş. Ama 1'i en büyük olan kof çıktı. 1'i de küçükmüş. Yani toplam 3tane diyebilirim. benimle bereber yumurtası toplanan 28 yaşında bir arkadaş vardı. Onun da 3 tane çıktı.
Yarın transfere çağırdılar. Çok heyecanlıyım. Hepinizi çok öpüyorum.
Hadi bakalım burdan hep beraber 12den baslayarak sayalım.Bugün itibariyle 12 gün kaldı hamile haberini almaya:dance:
sabahların sultanı günaydın,,,,,
günaydın tüm çıtırlaaaaarrrrrrr,,,,,,,,
slm arkdslar bu aksam dra gıdıcem sırt ve kasık agrım ıcın gıtmısken keseyede kasıktan baktırayım dıyorum acaba belli olurmuki ızmırdekı drum salı gunu olur dedi ama ben gıtmısken baktırayım dıyorum arkdslar dua edınıhtıyacım var rabbım hepımızı guldursun ins
hakikaten bebekleri bir baskasina birakmak cok zor yahatta imkansizgibi..ben ecz arkasina besik koysam diyorum onada kiyamam mikrop transferi olan bir yer ..herturlu hasta var ben herhalde ecz oglen gelip 2 saatte cikicam o aradada anneme birakicam dogsunda artik..canim bak simdi kafama dank etti bende hep zayiflama ilaci tavsiye edecektim sut veridign hic aklima gelmedi elbette sut vermeyi biraktiginda insallah sana binbircesit ilac tavsiye ederim:)bence ozaman kendinde zayiflarsin sut icin bolca besleyici yiyorsundur kesin..olsun beraycigima yarasinda :):ecrin_bebek:
Araycim selam nasilsin? Bayagidir yoktun neler yapiyorsun?
selam canım.biraz bu tüp bebek olayı farkında olmadan saplantıya dönüşmeye başlamıştı .biraz uzaklaşmam iyi oldu.yogun bir şekilde kendimi ögrencilerime verdim çok iyi oldu.sen ne yapıyorsun
Arkadaşlar merhaba 40 yaşındayım dün ikinci aşılanmam negatif geldi, 1 ay dinlenip tüp bebeğe geçeceğiz. 40 yaşında olup tüp bebeği tutan birileri bana moral verebilir mi? Çok endişeliyim
Iyi olmus biraz baska seylere odaklanman. ben iyiyim ders calisiyorum sivavima cokaz kaldi.
roniii dersler nasıl gidiyor?ne zaman bitiyor?ne zaman YENİDEN diyorsun?,,,,,dhea ya devam ediyormusun?benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?