Ayvalık mı. Ay ne güzeel. Ben Ankara'da yaşıyorum.Gazeteciyim ama bir süredir çalışmıyorum, ayrıldım kendi isteğimle bu işlerden dolayı. Sen Diloşumla meslektaşsın yani. Senin notların da onun ki gibi adil mi. Valla Diloşum hiç hak geçirmiyor. Hakkı neyse veriyor öğrencisine. :jeyyar:
Beklemek gerçekten en zor kısmı maalesef. Özel olmazsa ve cevap vermek istersen neden tüp bebeğe karar verdiğini sorabilir miyim? Aslında ben ve eşim de Haziran ayı için tüp bebeğe karar vermiştik dört düşükten sonra ama bu ay hamile kalmışım, tamamen tesadüf yani.
Ne güzel, bir meslektaşım daha var :) Evet notlarım son derece adildir, asla hak geçmem. Bu sene ben de bırakmıştım işimi bebek için ama 15 gün önce yeniden başladım işe çünkü okuldan bir öğretmen ayrılmış ve çok rica ettiler geri dönmem için ben de kıramadım. Şunun şurasında 2 ay bir şey var dedim ve yine başladım ama bu hamileliği hiç hesaba katmadığım için yeniden başladığıma pişman oldum. Bu arada gazetecilik çok sevdiğim ve ilgi duyduğum bir meslek :)
Tabi ki cevap veririm niye özel olsun. Yani bizimki ileri yaştan dolayı oldu. Ben de hiçbir rpoblem yok çok şükür. Eşimde hafif var ama dediğim gibi asıl benim yaşım. Söylemesi ayıp 40 oldum. senağlama
Çok güzel olmuş. Doğal tabi en iyisi. Allah kucağına almayı bu kez nasip eder. Buna inanıyorum canım.
Dediğin 2 ay kaldı şunun şurasında. ama tabi bulantı filan sıkıntın olmaz inşallah.
Evet belki de dünyanın en stresli ama bir o kadar da en zevkli mesleklerinden biri. Hayatın boyunca tanışma imkanı bulamadığın bir sürü insanla, sanatçı, yazar, politikacı vs. tanışıyorsun. Bunu geç, Çok önemli tecrübeler ediniyorsun. Ama her alanda neredeyse. Çok güzel. Ama ben mesleğimden hem nefret ediyorum hem çok seviyorum. Şu an nefret dönemimi atlatamadım.
Kızlar ben çıkıyorum. Eşim gelmek üzere. Normalde 7-7.30 gibi geliyor. Ama bugün Crinone jelim bitmişti. Annemler almış. Annemlere uğrayıp jelimi alıp gelecekti. şimdi gelmek üzereymiş. Sofrayı hazırlamam lazım.
Hepinizi çok öpüyorum.a.s.
Kızlaaar sohbetiniz bol olsun,girdim çıkıyorum bu kız diş olayını abarttı,arka arkaya patlatacak galiba,elinde mama kaşığı diş kaşıycam diye gırtlağına kadar sokup öğürüyor yaaaa:bbo: yani iki lafın belini kırdırtmadı bana alacağı ossun.Bu arada ben de edebiyat öğretmeniyken işten ayrıldım rüzgardeniz bacımyerimseniben
Görüşürüz canım, seni tanıdığıma çok sevindim, iyi geceler :)
Ben de inşallah bulantım olur diyorum, biraz mazoistlik var ruhumda galiba kaydirigubbakcemile3 Aslında bu şekilde bebeğimin sağlıklı geliştiğini düşüneceğim aklımca :)Dediğin 2 ay kaldı şunun şurasında. ama tabi bulantı filan sıkıntın olmaz inşallah.
Evet belki de dünyanın en stresli ama bir o kadar da en zevkli mesleklerinden biri. Hayatın boyunca tanışma imkanı bulamadığın bir sürü insanla, sanatçı, yazar, politikacı vs. tanışıyorsun. Bunu geç, Çok önemli tecrübeler ediniyorsun. Ama her alanda neredeyse. Çok güzel. Ama ben mesleğimden hem nefret ediyorum hem çok seviyorum. Şu an nefret dönemimi atlatamadım.
Oyyy oyy oyy kıyamam ben ona, kaç aylık canım? Allah bağışlasınKızlaaar sohbetiniz bol olsun,girdim çıkıyorum bu kız diş olayını abarttı,arka arkaya patlatacak galiba,elinde mama kaşığı diş kaşıycam diye gırtlağına kadar sokup öğürüyor yaaaa:bbo: yani iki lafın belini kırdırtmadı bana alacağı ossun.Bu arada ben de edebiyat öğretmeniyken işten ayrıldım rüzgardeniz bacımyerimseniben
Hepiniz çok tatlı ve sıcaksınız :) Bu topiği keşfettiğim için şanslıyım :sm_cool:Burda da benim gibi şahsına münhasır bir ünlü gevezeyle tanıştın,fena mı yaniiiinaniknanik
ah monetacim allah sabirlar versin canim cok uzuldum bu durumlarda ne desek bos sana teselli vermez...ama hersey allahtan biliyorsun..inancimiz olmasa olan bitene sabretmemiz cok zor olurdu..seni cok opuyorum..kalbimiz seninle..kızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYİM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,
Oyyy oyy oyy kıyamam ben ona, kaç aylık canım? Allah bağışlasınBen de ayrılmıştım işten ama 15 gün önce geri döndüm, yukarıda denizkarayurt'a anlatmıştım.
Hepiniz çok tatlı ve sıcaksınız :) Bu topiği keşfettiğim için şanslıyım :sm_cool:
kizlar ikigun once aniden tekrar kanamam oldu doktor riskli dedi dusuk belirtisi olabilirmis 2 gunduragrilar sziilar icinde yatiyorum bu aksam doktora gidiyorum bakalim durumlar nedirartik bu sefer bosuna telaslaniyorusn demezsiniz neden boyle oluyor bilmiyorum artik daha ne yapabilirim hep evdeyim..ecz yi terkettim...size yazarim doktordan cikinca...
kizlar ikigun once aniden tekrar kanamam oldu doktor riskli dedi dusuk belirtisi olabilirmis 2 gunduragrilar sziilar icinde yatiyorum bu aksam doktora gidiyorum bakalim durumlar nedirartik bu sefer bosuna telaslaniyorusn demezsiniz neden boyle oluyor bilmiyorum artik daha ne yapabilirim hep evdeyim..ecz yi terkettim...size yazarim doktordan cikinca...
Çok üzüldüm canım, telaşlanman çok normal, ama bazı gebelikler kanamayla geçiyor ama sağlıklı bebekler geliyor, hadi bakalım dualarımız seninle, doktordan gelir gelmez haber ver canım, merakla bekliyoruz. İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyar ve mutlulukla aramıza gelirsin :1hug:kizlar ikigun once aniden tekrar kanamam oldu doktor riskli dedi dusuk belirtisi olabilirmis 2 gunduragrilar sziilar icinde yatiyorum bu aksam doktora gidiyorum bakalim durumlar nedirartik bu sefer bosuna telaslaniyorusn demezsiniz neden boyle oluyor bilmiyorum artik daha ne yapabilirim hep evdeyim..ecz yi terkettim...size yazarim doktordan cikinca...
Teşekkürler canım :içelim:Canım sen de çok tatlı çok hanım hanımcıksın belli. Biz de şanslıyız seni tanıdığımız için. :içelim:
Ne yazık ki haklısın, önce olacak mı diye bir endişe ve bekleyiş, arkasından sağlıklı doğacak mı diye geçen ayrı bir süreç, sanırım doğduktan sonra da onları koruyup kollamaya çalışmakla geçecek olan endişeyle dolu yıllar... İşte bu bizim hayatımızın miniklerle ilgili bölümünü kapsayan kısa bir özeti :) Hayatımız hep endişeyle geçecek sanırım arkadaşlarDefne'ciğim çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yolundadır. Dualarımız seninle. :Saruboceq:
Endişelenmen normal canım. Bu işler biraz böyle galiba. Hamile kalana kadar ayrı endişeler, sonrasında sağlıklı mı, büyüyor mu, ya düşerse vs. gibi korkulara bırakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?