38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ya cadılar nerdesiniz.

Valla ağlayacağım şimdi ya. Özledim sizi.:1shok:

Bak kendimi içki :içelim: ve sigaraya veririm ha ona göre

cadı sevinmedin herhalde beni gördüğüne çıkayım bari:1closedeyes:,,,,,ideyim bu ellerden:dilcikar:

Ah Monişim seni görüp de sevinmemek mümkün mü.hihoyyyt Artık umudum kestiğim için kimse yoktur diye. O ara kapatmıştım. eşek kafam benim. Şimdi de arkadaşım geliyor. Çay demledim. Erken kalkarsa inşallah akşama tekrar girereim canım.

Çay mıııııı? Yanında ne varcokacimcoook

Defnecim iyisindir umarım,nooolur iyi ol,bebişin de iyi olsun.Benim de kanamalarım oldu.Ama bişey olmadı,yat dinlen canım.Öpüyorum seni.

canlarim dun aksam geldik ama nete giremedim..bebegi kalp atislarini gorduk insallah boyle saglikli gider ama sali gunu aniden yine lekelenme tarzi kanamam oldu ve doktorum cok onemsedi dusuk riski var dedi 2 gun pro yu arttirdim yatttim durmustu yine basladi bugun daha artti sanki sabahtan beri soguk terler dokuyorum midem ayri bulaniyor ilk defa lavaboya gitmek ozrunda kaldim ama sanki kasiklarim bobreklerim midem ayri bir haldeler inanin cok korkuyorum uzun yol diye riskligebelikler uzmani randevumu iptal ettim ecz sormuyorum bile roniyamcim aynen allah bizi deniyor galiba doya doya birseye sevinemeyecegiz ben basindan beri teirginim 6 hissim cok kuvvetlidir hissettigim seyler beni hep korkutur ve bu bebekte hep bir tedirgin yanim vardilaremcim snein kanamalarin nasil olmustu?hangi zamanlarda?

Tam 7. haftamda olmuştu,sonra lekelenme tarzında onikinci haftaya kadar sürdü,kırmızı parlak tehlikelidir derler ya,hep o renkte oldu ama şükür.Sen yatmaya devam,Allah yüzüne bakar,bebeni korur:teselli:.İçini karartma lütfen,beni de üzme:1no2:.Hadi al sırtına yastık,ayaklarının altına da.Gerekirse 7 24 yat ama bize bebeğimizi doğurklava:

ah dilaremcim sagolasin icimi rahatlattin:)cok korkuyorum inan..neden oluyor bu?acaba hemn tupten sonra diyemi?eylulde arka arkaya 2 hist gecirdim diyemi yasimizdanmi?yani allahim onumuzu acsin:)butun gun uzaniyorum

canım ya baştan beri korkuyorsun,,,,bırak şunu,,,,dila nın dediği gibi yat rahatına bak,,,,ne güzel kalp atışınıda duymuşsun,,,,ne güzel allahım tamamına erdirsin kucağına alasın inş:Saruboceq:

çay ha,,,,,arkadaş haa:dilcikar:

ah dilaremcim sagolasin icimi rahatlattin:)cok korkuyorum inan..neden oluyor bu?acaba hemn tupten sonra diyemi?eylulde arka arkaya 2 hist gecirdim diyemi yasimizdanmi?yani allahim onumuzu acsin:)butun gun uzaniyorum

Riskli gebelikler uzmanı ne kadar uzakta? Bu arada benim ilk kanamam sebepsizdi,rahimde kanama bölgesi oluşmuştu,günlerce sürdü ve kahverengiye döndü bi süre sonra.Kanama bölgesi keseye uzaktı.İkinci ve sonraki otuz :roflol:kanamam rahim agzında farkedilmeyen küçücük bi poliptenmiş sonradan anlaşıldı.Gebelikle beraber bi daha çıkmadı piyasaya.:lepi:Şimdi merak etme,dinlen hadi,güzel protein al,umarım sana bakan birileri vardır,yoksa da lütfen yardım iste.Benim gibi gizli saklı iş çevirme,amniyo olduğumda bile kimsenin ruhu duymamıştı.Millet üzülmesin diye düşünme,cazgırlık yap,topla başına milleti,o bizim kıymetlimiz tamam mı canımkötükedihüso

canim 1 saat kadar uzakta 12 hafta icin fetal biyometri randevusu almistim artik ona giderim suan yakinimdaki doktorla devam edecegim sanirim cunku suan progestan almaktan ve dinlenmekten baska yapilabilecek birsey yokben annemdeyim zaten annemde kalp hastasi bugun hic soyleyemedim kendi kendime yasadim sarsinti yola gitmek kanama riskini arttirir gibi geliyor..ah dilaremcim bak sende neler gecirmissin senağlama sen ilk kanamada hep yattinmi canim?hangi ilaclari kullandin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…