• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hurre..canim malum oturup uzun yazamiyorum ozur..ama onceki sayfalarda vardir neler yasadigim..canim sen tr demisin..ben yurt disinda oturdugum icin gitmeden randevumu aldim..kasimda gittim..bir adetimde muayene oldum ikinci adetimde tedavime basladim..ilk gittiginde eger tedaviye baslamiycam sadece muayene olurum diyorsan ucret aliyolar bence dr dan dr a degisiyor..benim dr um aynur hanimdi 280 boyle vermistim ama bazilari 300 de aliyolar..ama tedaviye basliycam diyorsan ilk muayeneyi almiyolar cunki ben ikinci muayenede vermsitim parayi,..canim ben rahim filmi felanda cektirmistim kan tahlilleri ..otel parasi baya tutuyor ama sen arayip ogren senin ne sikayetin oldugunu soyl sana yardimci olurlar bilgi verirler zatenn..ben aradigimda bana klasik tup bebek 2000 bin euro..ilac parasi 1500 tl dediler tabii ara ara degisiyormus ilac parasi..ama suda var hastanenin icinden alirsan ilaclar uygun oluyor disardan alirsan 2 milyardan fazlaya geliyor..nezamn gitmeyi dusunuyorsun sen..ben 2 aydan fazla kaldim tr de zor oldu ama eladimiz olsun diye bazi zorluklara katlandik..birdaha gidip gelmek istemedim orda kaldim taki guzel haberi alana kadar..rabbime binlerce sukurler olsun hamdusenalar olsunn..rabbim bu yolda emek verenlerinde herkesin hepinizin yuzunu guldursun insallahh..fazla oyalanma git derim sana tavsiye edrim..benim dr um aynur ersahindi..ama iyi dr um var..sanada ugur getirsin memoriyal insallahh..sana bilgi verebildiysem mutlu olmusumdur canim isin rast gitsin insallah..

teşekkür ederim canım,zor durumda yazdığını biliyorum hakkını helal et rahatsızlık verdim sana.ben Aydın'dan geleceğim tedaviye.martın başında fsh baktıracağım değerler iyiyse başlamayı düşünüyorum.benim rezervim az eşimde sayı az.ALLAH yardımcımız olsun hepimizin.duaların içinde ALLAH razı olsun.:54:

canım ben botanikecza sitesinden getirttirdim...tedaviye başlıycakmışsın hayırlı olsun Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin...:49:
amin canım hepimize RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,tez zamanda inşallah.teşekkür ederim bilgi için,günde kaç tane içiyorsun?

Kizlar merhabaa nasilsinizzz bende sukur iyiyimm banada cuma gunu asilama yapildi tel ilac sadece gonal f kullandim en dusuk doz ve 3 yumos oldu tabi sunu anladiki ben yuksek ilaclara ters tepki veriyormusum bakalim simdi beklemedeyiz ama ilk asilamada sans dusuk olsunn bakalim hayirlisi maim denizlerim alkanimm lenovam hayatkavunicim alabamam cansimm ve diger arkadaslarim hepinizi kocaman optum

Kizlar merhabaa nasilsinizzz bende sukur iyiyimm banada cuma gunu asilama yapildi tel ilac sadece gonal f kullandim en dusuk doz ve 3 yumos oldu tabi sunu anladiki ben yuksek ilaclara ters tepki veriyormusum bakalim simdi beklemedeyiz ama ilk asilamada sans dusuk olsunn bakalim hayirlisi maim denizlerim alkanimm lenovam hayatkavunicim alabamam cansimm ve diger arkadaslarim hepinizi kocaman optum

Sans dusuk deme hic belli olmuyor. Benim daktor bile pek umutlu degildi.
Asilamadan sonra doktor herhangi bir ilac verdi mi? Benim doktor rahim kalinligi pek iyi degil demisti. Yastan dolayi olurmus. Ostojen ve progesteron vermisti , test yapana kadar da almistim. Bu hafta cok cok cok onemli. Hamilelik boyunca bebegin en riskli ve en tehlikede oldugu zamanlariymis. Bir yerde okudum. Tuplerden rahime dusus ani ve tutunma cabalari bu hafta olacak. Yani yanlis anlama tedirgin ol diye demedim, sadece hayal et iyi olani resimle kafanda iyi olani cagir diye.
Hayirli sonuclar olur insallah.

herkese selam:71:
toana....canım verdiğn habere sevindim.Allah işinş kolaylaştırdı.ikizlerin sağlıkla gelsin inşallah

altınyunus ... cevabın için teşekkür ederim...kızım şu ara bronşit,grip soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu ike başetmeye çalışıyor yavrum... az iyi olsun.götüreceğim iyi bir yere.birkaç yere...umuta da sevindim.önceden önlem alınmış.

deniz.....canım kızı dr dan getirdik.çok rahatsızdı.saatlerini hiç ayarlamadan verdim ilacını.yani kendime göre değil de o iyileşsin de ben kalakarım ya da uyumam diye.saatlerini o an önemsemedim.kimi 8 saatte bir kimi farklı...iğnesiydi filan...o yüzden ilaç verme saatlerim 1er saat ara ileoldu.geceye de denk gelince uyumadım bekledim.o aralarda da nete girmeye çalıştım.bir de koca söyleniyor.hem uykusuzum hem giriyorum diye..öyle işte...
10-11-12 nöbeti bitti.2 yi bekliyorum.bazen 12 den sonra saati kuruyorum ama.bugün kızımla sukoyverdik.ben yorgundum.o bana uydu.6 dan 9a kdar uyduk.tabii aralıklarla.ama iyi dinlendim...hasta olmaktan korkuyorum
göz dr konusunda dünya gözden memnun kalmamıştım ben.ssk geçsin geçmesin.ihmale gelmez.zaten 2buçuk yaş kontrolü vardı.ama ben beklemiyeceğim.

cans hocam....bugün dr a gidecektiniz..yazmamışsınız....herşey yolunda inşallah.

bahar......enesin kabızlığı için benden bir fikir...ben kıza bir yoğurt karışımı veriyorum.farklı versiyonlar da uyguluyorum.ama birini yazayım.2-3 yemek kaşığı yoğuraz havuç rendele,bir dilim elma rendele,bir ya da birbuçuk çay kaşığı çekilmiş ceviz,varsa yarımdan biraz az muz,iki bebe bisküvisi,tok tutsun diye göz kararınla birazcık ekmek,az bal az da tarçın.hepsini bleadırdan geçiriyorum.zevkle yiyor.ama yarım saat olmadan içi rahatlıyor.bunları değiştirebikliyorum.farklılaştırabiliyorum.havuç koyduğum zamanlar kakaya çıkması %100 garanti...ama tabiii senin oğlanın ayına göre ne veriliyor neyi yiyemez ne dokunur orasını bak bilmiyorum.ayarlarsın işte..

alkan....memorialin önceden muayene ücreti alması konusunda;ben son tedavimde yumurta takibi yapıp yumurtanın fazla olduğu AY DENİYECEKTİM.UYGULADIK TA.benim farklı sebepten tedavime son vermişlerdi.okumuşsun yazmıştım.hatırlarsın.ben birkaç ay böyle deavm etmiştim.en sonunda tedavi sonlanınca hesap çıkarılmıştı.belki.bu gibi durumlarda ücretin geç alınmaması sebebiyle olabilir.

nc kurt....teşekkür ederim.Allah size de nasip etsin inşallah...bizler de sizlerin tatlı şikayetlerini okuyalım:emir_bebek:

zarphocam...clarisaya şifa diliyorum.öptümmm de.

nisa....sen yaptın?varmı yeni bir gelişme:38:

,tayf.....danalarla uğraşıyor gelemiyor.Allah kolaylık versin:emir_bebek::emir_bebek:

merye doğurdumu yoksa?belki yine kyınvalidesine gitmiştir son zamanlarıysa....

yeni gelen arkadaşlar...en kısa zamanda yavrularınıza siz de kavuşun inşallah...
sabahın çiçeklerini göndereyim...az önce şurubunu verdim yavruma...uykulu uykulu ne de güzel içti canım benimmmm

.:71: :71: :71: :71: :71: :71:

Canım.... Deniz hastaymış çok geçmiş olsun ... Allah bır an önce şifasını versın .. Maalesef bu havalar ve mevsim çocuklar için en tehlıkelı zamanlar.Ama sen çok guzel ve dıkkatlı bakıyorsun maaşallah.Böyle böyle hastalanıp iyileşerek büyüyorlar annesi... Bir bakmışsın kocaman kız olmuş seni begenmıyor ( bızımki öyle)...

Denızcım dr kontrolunu sormussun teşekkurler.... Aslında on beş gunde bır rısklı gebelık uzmanı olan bır profesore gıdıyoruz . Adı Özgur Deren... Benım daha once yaptırgım butun tahlıllerı ınceledı ve ben de kan pıhtılaaşması sorunu olmadıgına karar verdı ..Bu yuzden kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedı . Ama ben yalvar yakar mızmızlayınca 0. 2 lık claksan kullanalım dedi. O da benım zorumla .. Ama maalesef 2 hafta daha kullanamayacagım cunku rahımde az da olsa kanama alanları davam edıyor cok az kahverengı lekelenmelerım oluyor zaman zaman ... Bu yuzden 13 . hafta dolana kadar kullanmayacagım ... Bır hafta raporluyum .Yatak ıstırahatı verdıgı ıcın çalışmayacagım .... Bır de benı uzen bır durum daha var dr kontrolunde bebegımızın gelısımı Allah'a şukur haftasıyla uyumlu ancak kalp atım hızı olduca hızlı .. dakıkada 180 cıvarı .... Bu konuda henuz erken oldugunu soyluyor ama ben cok endıselenıyorum . Sanırım bendekı tıroıd antıkorları onu da etkılıyor ...İnşallah bır sorun cıkmaz ... Bol bol dua edıyorum benım ve herkes ıcın ....

Canım hayırlısı olsun cok sevındım ... Maaşallah 3 yumurta cok guzel bır rakam.. Bu kucuk yumurtaların annelerın bebek olarak donmelerı yakındır inşallah...

Herkese cok guzel bır hafta dılıyorum .. Sevgıuyle kalın....

tedavin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:49:

arkadaşlar merhaba...
hepinize sağlıklı,mutlu bir hafta dilerim.
ne zamandır yoktum...21 şubatta transferim oldu...2 adet embriyo tranferi oldu( 8 hücreli imş)
bugün işe başladım...c.tesi günü test günüm....hayırlısıyla bir sonuç göreceğiz....inşallah olumlu olur....
bebişi olan arkadaşlar, bebeşleirni bekleyen arkadaşlar, bebiş için uğraşan arkadaşlar, hepinize sağlık, mutluluk huzur diliyorum....
sevgiyle kalın........

canım hayırlısı olsun.ne güzel 3 yumurtan olmuş.....sonucunu bekliyorum heyecanla.......

Sans dusuk deme hic belli olmuyor. Benim daktor bile pek umutlu degildi.
Asilamadan sonra doktor herhangi bir ilac verdi mi? Benim doktor rahim kalinligi pek iyi degil demisti. Yastan dolayi olurmus. Ostojen ve progesteron vermisti , test yapana kadar da almistim. Bu hafta cok cok cok onemli. Hamilelik boyunca bebegin en riskli ve en tehlikede oldugu zamanlariymis. Bir yerde okudum. Tuplerden rahime dusus ani ve tutunma cabalari bu hafta olacak. Yani yanlis anlama tedirgin ol diye demedim, sadece hayal et iyi olani resimle kafanda iyi olani cagir diye.
Hayirli sonuclar olur insallah.

Canim sagolasinn iyi dileklerin icin benim rahim kalinligim iyi ancak fitil verdi progesteron gunde 3 kez kullaniyorumm;Insallah canim hayirlissii iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim

Canım.... Deniz hastaymış çok geçmiş olsun ... Allah bır an önce şifasını versın .. Maalesef bu havalar ve mevsim çocuklar için en tehlıkelı zamanlar.Ama sen çok guzel ve dıkkatlı bakıyorsun maaşallah.Böyle böyle hastalanıp iyileşerek büyüyorlar annesi... Bir bakmışsın kocaman kız olmuş seni begenmıyor ( bızımki öyle)...

Denızcım dr kontrolunu sormussun teşekkurler.... Aslında on beş gunde bır rısklı gebelık uzmanı olan bır profesore gıdıyoruz . Adı Özgur Deren... Benım daha once yaptırgım butun tahlıllerı ınceledı ve ben de kan pıhtılaaşması sorunu olmadıgına karar verdı ..Bu yuzden kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedı . Ama ben yalvar yakar mızmızlayınca 0. 2 lık claksan kullanalım dedi. O da benım zorumla .. Ama maalesef 2 hafta daha kullanamayacagım cunku rahımde az da olsa kanama alanları davam edıyor cok az kahverengı lekelenmelerım oluyor zaman zaman ... Bu yuzden 13 . hafta dolana kadar kullanmayacagım ... Bır hafta raporluyum .Yatak ıstırahatı verdıgı ıcın çalışmayacagım .... Bır de benı uzen bır durum daha var dr kontrolunde bebegımızın gelısımı Allah'a şukur haftasıyla uyumlu ancak kalp atım hızı olduca hızlı .. dakıkada 180 cıvarı .... Bu konuda henuz erken oldugunu soyluyor ama ben cok endıselenıyorum . Sanırım bendekı tıroıd antıkorları onu da etkılıyor ...İnşallah bır sorun cıkmaz ... Bol bol dua edıyorum benım ve herkes ıcın ....

Canım hayırlısı olsun cok sevındım ... Maaşallah 3 yumurta cok guzel bır rakam.. Bu kucuk yumurtaların annelerın bebek olarak donmelerı yakındır inşallah...

Canim cokk tesekkur ederimm evet bencede iyi bir rakkam arkadan gelen kucuklerde vardi onlari saymadi galiba DHEA iyi geldii Bende sizler icin dua ciyimm Allaha emanet olun kocaman optumm iyi kalpli kizlarr

Hayatkavunici, umarim gebelerimize sen de eklenirsin, bol sanslar.

Akideciknane,
cokkk basarili, guzel haberini bekleyecegiz.

Denizgeldi, Minik Deniz Kizini goturdun mu doktora? Clarissaya birkac gundur serum fizyolojik kullandik cok sukur simdi iyi canim sagolasin.

Cans, dualarimdasin. Ben hamileyken hep 3 ay bitsine odaklanmistim, sizin de bir saglikla gecse su 3 ayiniz, ondan sonra daha da rahatlayacaksin. Cok iyi dinlenmeler diliyorum.

Deniz Bulut ve Alabama, sanirim siz ayni bakici firmasini kullaniyordunuz. Bana firmanin ismini ve telefonunu yazar misiniz lutfen? Bir arkadasimin acilen ihtiyaci var. Bir de onerileriniz var mi?

selam hocam:71:
hocam yazınızı endişe ile okudum.innnşallah herşey yoluna girer hocam..tiroit için ilaç kullanıyorsunuzdur mutlaka.zaten riskli gebelikler kontolündesiniz...innşallah Allah gönderdiği nimetini koruyacak hocam...inşallah...haırlısı ile şu üç ayı atlatsak rahat edeceğiz.duacınızım...tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin..aminnnn.

hocam;denize elimizden geldiğince deli gibi bakıyoruz.sanırım bizimkisi sakınan göze çöp misali.bir de acemiliğimiz var tabiii.herkesin ilk doğumunda ya da işte ilk çocuğunda etrafı dolu olur.bir kaç el sarılır.e bizimkisi farklı.sadece haftada birkaç saatliğine annemden yardım görüyorum.onda da market alışverişi yapıp geliyorum.bunun dışında kocam ve ben üstesinden gelmeye çalışıyoruz.ikimiz.yaptığımız her davranışta şöyle mi yapsak yoksa böyle mi yapsaydık gibi ikilemler yaşıyoruz.mesela aman üşümesin diye sanırım fazla sıcak yapıyoruz ya da bilemiyorum.az kalın ya da biraz ince giydirme konusu:((

bir kere öksürse soluğu dr da alıyorum.bişey yok deyip gönderiyorlar.komşuya bile korkarak çıkarıyorum.aman uyku düzeni bozulmasın gibi.böyle şeyler...

yine de hastalık işte.evde de seni buluyor. astım bronşit hastasıydı yavrum.sık sık terar ediyor.arada hırıltı öksürük kendini duyuruyor.geliyorum diyor.anlıyorum.şimdi az daha iyi.öksürüğü günde bir kere filan.gün içinde farklı saatlerde içimi acıtan hırıltıları oluyor.şükür onunda şiddeti azaldı.bir iki gün daha gözlemliyeyim.kontrole götüreceğim.

öğreneceğiz...öğreneceğiz....o bizi biz onu büyüterek öğreneceğiz...
hoşçakalın..sevgiyle kalın:16:

Son düzenleme:
deniz....canlı selam:3:

kitabı seve seve kabul ederim.denizden zor vakit bulurum ama.bulurum...onun için....

kavuniçi......transferin hayırlı olsun..
akide ....hadi inşallah bu sefer son olsun...
kız uyanır gibi oldu..herkese sevgiler

Denizbulut,denizgeldi online sınız size canlı canlı selam.Toanadan güzel haberler gelmiş çok sevindim ama şu son 3 günü okuyamadım.Okuyayım önce bir bakalım neler var...

Back
X