hurre..canim malum oturup uzun yazamiyorum ozur..ama onceki sayfalarda vardir neler yasadigim..canim sen tr demisin..ben yurt disinda oturdugum icin gitmeden randevumu aldim..kasimda gittim..bir adetimde muayene oldum ikinci adetimde tedavime basladim..ilk gittiginde eger tedaviye baslamiycam sadece muayene olurum diyorsan ucret aliyolar bence dr dan dr a degisiyor..benim dr um aynur hanimdi 280 boyle vermistim ama bazilari 300 de aliyolar..ama tedaviye basliycam diyorsan ilk muayeneyi almiyolar cunki ben ikinci muayenede vermsitim parayi,..canim ben rahim filmi felanda cektirmistim kan tahlilleri ..otel parasi baya tutuyor ama sen arayip ogren senin ne sikayetin oldugunu soyl sana yardimci olurlar bilgi verirler zatenn..ben aradigimda bana klasik tup bebek 2000 bin euro..ilac parasi 1500 tl dediler tabii ara ara degisiyormus ilac parasi..ama suda var hastanenin icinden alirsan ilaclar uygun oluyor disardan alirsan 2 milyardan fazlaya geliyor..nezamn gitmeyi dusunuyorsun sen..ben 2 aydan fazla kaldim tr de zor oldu ama eladimiz olsun diye bazi zorluklara katlandik..birdaha gidip gelmek istemedim orda kaldim taki guzel haberi alana kadar..rabbime binlerce sukurler olsun hamdusenalar olsunn..rabbim bu yolda emek verenlerinde herkesin hepinizin yuzunu guldursun insallahh..fazla oyalanma git derim sana tavsiye edrim..benim dr um aynur ersahindi..ama iyi dr um var..sanada ugur getirsin memoriyal insallahh..sana bilgi verebildiysem mutlu olmusumdur canim isin rast gitsin insallah..
teşekkür ederim canım,zor durumda yazdığını biliyorum hakkını helal et rahatsızlık verdim sana.ben Aydın'dan geleceğim tedaviye.martın başında fsh baktıracağım değerler iyiyse başlamayı düşünüyorum.benim rezervim az eşimde sayı az.ALLAH yardımcımız olsun hepimizin.duaların içinde ALLAH razı olsun.