Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
badenur 25. haftaya girmiş. kendi kalbi iyiymiş. ama kasılmalar devam edip korkutuyormuş. doktoru 28. haftadan önce doğurmak yok diyormuş. inşallah 30-35 olur diyelim. bir şu kasılmaları durdursalar da rahatlasak.
denizbulut..badenura sevindim insallah iyi olur zamaninda gelir bebisleri insallahh..
maiumutcugum..yoksun hic gorunmuyon baciimm iyimisin kele..
bir daha yazıştım. bebekler büyüdükçe kasılmalar da artıyormuş. yani risk büyütormuş. doktorlar hiç olmazsa 28 hafta olsa o bize yeter diyorlarmış. anlaşılan o ki 30 u filan pek bitiremeyecek bu bekler. inşallah 28 i beklerler bari.
riuse dr neden hemen ilaçları bıraktırdıki artış çokta az değil.
Selam kızlar,
Biliyorsunuz iki doğal yolla gebelik kaybından sonra doktorum tüp bebek önermişti.Biz de 28 ocakta tedaviye başladık her şey güzel gelişti 7 folikülüm oluştu .Ama opuda ne hikmetse 3 yumurta toplandı.Önce bir adet 8 hücreli kaliteli embriyonuz oluştu dediler transfer günü 6 hücreli bir embryo daha transfer edeceğiz dediler.Neyse 12 günlük bekleyişin sonunda sonucum 61,9 çıktı tebrik ettiler hamilesiniz dediler.Ama maalesef 2. testimde güzel bir yükseliş olmadı sadece 95 e çıktı değerim.Şimdi ilaçlarımı kestiler tekrar test yapılacak düşüş ya da yükseliş var mı bakacaklar.Dış gebelik olma ihtimalim varmış.Her gebeliğimde bu ihtimali başıma kaka kaka sonunda başıma getirecekler diye korkuyorum.Umarım değerler kendiliğinden düşer.
Denizbulutçum geçmişte senin paylaşımlarını okumuştum.Sanırım senin de bir kimyasal gebeliğin olmuştu.Senin değerlerin hemen düşmüş müydü?
Hepinize iyi geceler.Sağlıkla kalın...
hurre ..canim benim ararsan daha iyi olur bence derdini anlatirsin bekleme..bazen dolu oluyolarr..hem daha icine siner konustuklarin..
hurre..canim benim..oncelikle semra hanima biraz zor ulasmak..sen memoriyali ariyorsun sekreterler baglaniyor zaten sen soruyorsun sorucaklarini ..istedigin dr ismi soylersin adet tarihini soylersin onlar sana her konuda yardimci olurlar..semra hanima ben ulasmak stemistim gorusmek istemistim once tamam dediler ..sonra birsuru bahane uydurdular..yani ulasmak zor ama sans ya bu benim transfer gunu esim tesadufen gordu ve konusmustu..dolu bir bayan ama dr larin hepsi iyi canim..iyi sanslar..benim dr um daha oncede demistim aynur ersahindi..rabbim seninde isini rast getirsin gobislerin dolsun arkadasimm..
Selam kızlar,
Biliyorsunuz iki doğal yolla gebelik kaybından sonra doktorum tüp bebek önermişti.Biz de 28 ocakta tedaviye başladık her şey güzel gelişti 7 folikülüm oluştu .Ama opuda ne hikmetse 3 yumurta toplandı.Önce bir adet 8 hücreli kaliteli embriyonuz oluştu dediler transfer günü 6 hücreli bir embryo daha transfer edeceğiz dediler.Neyse 12 günlük bekleyişin sonunda sonucum 61,9 çıktı tebrik ettiler hamilesiniz dediler.Ama maalesef 2. testimde güzel bir yükseliş olmadı sadece 95 e çıktı değerim.Şimdi ilaçlarımı kestiler tekrar test yapılacak düşüş ya da yükseliş var mı bakacaklar.Dış gebelik olma ihtimalim varmış.Her gebeliğimde bu ihtimali başıma kaka kaka sonunda başıma getirecekler diye korkuyorum.Umarım değerler kendiliğinden düşer.
Denizbulutçum geçmişte senin paylaşımlarını okumuştum.Sanırım senin de bir kimyasal gebeliğin olmuştu.Senin değerlerin hemen düşmüş müydü?
Hepinize iyi geceler.Sağlıkla kalın...
Ben bekarken tiroid kanseri nedeniyle papiler ca idi tüm tiroid bezim alındı..Çok tedaviler gördüm bu konuda...1996 senesiydi ameliyat olduğumda..Aradan çok uzun yıllar geçti evlendim..Eşimin sperm durumu yüzünden tedaviyle hamile kaldım..Hamileliğim süresince 3 haftada 1,bazan ayda 1 tiroid tahliliyle ilaç dozunu ayarladık..Şu an 1,5 yaşındalar...Darısı başınıza..Tiroid kanseri bile çok dramatize edilecek bir şey değil..Çünkü kematoropiye gerek kalmadan atlatılabilecek bir durum..Tefor veya levatiron da her eczanade kolayca bulunabilecek ucuz ilaçlar..Ben iyot 131 tedavisi de görmüştüm...Keşke her kanser çeşidi tiroid kanseri kadar kolay atlatılabilir olsa...
Ben de tiroid bezim olmadığı için hipotiroidiyim yani...