• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizbulut..badenura sevindim insallah iyi olur zamaninda gelir bebisleri insallahh..

maiumutcugum..yoksun hic gorunmuyon baciimm iyimisin kele..

badenur 25. haftaya girmiş. kendi kalbi iyiymiş. ama kasılmalar devam edip korkutuyormuş. doktoru 28. haftadan önce doğurmak yok diyormuş. inşallah 30-35 olur diyelim. bir şu kasılmaları durdursalar da rahatlasak.

bir daha yazıştım. bebekler büyüdükçe kasılmalar da artıyormuş. yani risk büyütormuş. doktorlar hiç olmazsa 28 hafta olsa o bize yeter diyorlarmış. anlaşılan o ki 30 u filan pek bitiremeyecek bu bekler. inşallah 28 i beklerler bari.

denizbulut..badenura sevindim insallah iyi olur zamaninda gelir bebisleri insallahh..

maiumutcugum..yoksun hic gorunmuyon baciimm iyimisin kele..

bir daha yazıştım. bebekler büyüdükçe kasılmalar da artıyormuş. yani risk büyütormuş. doktorlar hiç olmazsa 28 hafta olsa o bize yeter diyorlarmış. anlaşılan o ki 30 u filan pek bitiremeyecek bu bekler. inşallah 28 i beklerler bari.

badenura sevindim ha gayret dört hafta daha.tabi daha fazlasını isteriz ama dört hafta dolunca gerisi ikramiyesi olucak.allah korusun onu ve bebeklerini amin.

denizgeldi canım ne yapim daha tam net bişey yok.inşaAllah terslik çıkmasında devam ederim.

Kızlar herkese merhaba...
Deniz Geldi,geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşur kızın inşallah
Zarpdeniz senin bebişde hastalanmış yanlış anlamadıysam geçmiş olsun
Alkan59 yine güldürdün beni,rabbim de seni güldürsün inşallah,ne şanslısın yaaa,ben de bırak teyzeyi yıllardır anne bile yok...
Hayatkavuniçi transferin hayırlı olsun,inşallah senin de hamilelik haberini alırız,senin için dua ediyorum
Toana,Cans,Evimiçi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,darısı bizim başımıza inşallah
Adını sayamadığım herkese sevgler
Ben hayıt suyu ve dheaya başlamak istiyorum ama karar veremedim,Reglime 5-6 gün var,tabi zamanında olursa.Acaba regl dönemim bitince mi başlasam bunların bir başlama zamanı var mı?Kararsız kaldım,bir türlü başlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Zarpdeniz yanlış hatırlamıyorsam sana co-kültür yapılmış,nasıl yaptılar,nasıl bir yol izlendi,paylaşırsan sevinirim,herkese sevgiler

Selam kızlar,
Biliyorsunuz iki doğal yolla gebelik kaybından sonra doktorum tüp bebek önermişti.Biz de 28 ocakta tedaviye başladık her şey güzel gelişti 7 folikülüm oluştu .Ama opuda ne hikmetse 3 yumurta toplandı.Önce bir adet 8 hücreli kaliteli embriyonuz oluştu dediler transfer günü 6 hücreli bir embryo daha transfer edeceğiz dediler.Neyse 12 günlük bekleyişin sonunda sonucum 61,9 çıktı tebrik ettiler hamilesiniz dediler.Ama maalesef 2. testimde güzel bir yükseliş olmadı sadece 95 e çıktı değerim.Şimdi ilaçlarımı kestiler tekrar test yapılacak düşüş ya da yükseliş var mı bakacaklar.Dış gebelik olma ihtimalim varmış.Her gebeliğimde bu ihtimali başıma kaka kaka sonunda başıma getirecekler diye korkuyorum.Umarım değerler kendiliğinden düşer.
Denizbulutçum geçmişte senin paylaşımlarını okumuştum.Sanırım senin de bir kimyasal gebeliğin olmuştu.Senin değerlerin hemen düşmüş müydü?
Hepinize iyi geceler.Sağlıkla kalın...

rieuse..gecmis olsun canim benim..dur bakalim hayat sprizlerle doludur..arkadasim..bu durum zor bir durum ama kendini birakma her sabirda bir hayir vardir..

riuse dr neden hemen ilaçları bıraktırdıki artış çokta az değil.

Maiumutçum değerin ikiye katlamaması sağlıksız bir gebeliğin göstergesiymiş.Okuduğum kadarıyla yine de ilaçların bırakılmaması gerekirmiş.Bilmiyorum bırakıp öyle kontrol edelim dediler.Kan sulandırıcı iğne kullandığım için korkuyorum dış gebelikte çok tehlikeli olabilir diye söylemişti eski doktorum da.Kısmetimde yokmuş bence.Ben alıştım bu sonuçlara :(

Selam kızlar,
Biliyorsunuz iki doğal yolla gebelik kaybından sonra doktorum tüp bebek önermişti.Biz de 28 ocakta tedaviye başladık her şey güzel gelişti 7 folikülüm oluştu .Ama opuda ne hikmetse 3 yumurta toplandı.Önce bir adet 8 hücreli kaliteli embriyonuz oluştu dediler transfer günü 6 hücreli bir embryo daha transfer edeceğiz dediler.Neyse 12 günlük bekleyişin sonunda sonucum 61,9 çıktı tebrik ettiler hamilesiniz dediler.Ama maalesef 2. testimde güzel bir yükseliş olmadı sadece 95 e çıktı değerim.Şimdi ilaçlarımı kestiler tekrar test yapılacak düşüş ya da yükseliş var mı bakacaklar.Dış gebelik olma ihtimalim varmış.Her gebeliğimde bu ihtimali başıma kaka kaka sonunda başıma getirecekler diye korkuyorum.Umarım değerler kendiliğinden düşer.
Denizbulutçum geçmişte senin paylaşımlarını okumuştum.Sanırım senin de bir kimyasal gebeliğin olmuştu.Senin değerlerin hemen düşmüş müydü?

canım üzülme bebişin belki sana sürpriz yapar ilaçsız değerlerin yükseliverir.ALLAH isterse herşey oluverir,olmuyorsada zamanı vardır.benim ocakta negatif sonucum var,yılmadım azimliyim fsh mın düşük olduğu ilk ayda tekrar deneyeceğim nasip olursa.RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerimizle doldursun.:54:

bende hıc bırsey yapmadan ıs yerınde ruh gıbı dolanıp duruyorum.moral sıfır ama sızlerın ve sızlerın azımlı hallerınızı okuyunca kendıme gelmıyor degılım.. vazgectım bılıyorsunuz hıc bırsey yapmıyorum .herseyı bıraktım. 2-3 gundur spora gıdıyorum ama sonrasında delı gıbı yemek yıyorum:(
10-15 mart arası reglı olucam ama aynı doktorumla devam etsem baska doktoramı gıtsem bılemedım aslında yenı bır doktora hıkayemı anlatacak ne gücüm ne de onlardan sansın yok gıbı demelerını duyacak moralim var.. Anlayacagınız karmakarısık bır durumdayım..

sevgıler

hurre ..canim benim ararsan daha iyi olur bence derdini anlatirsin bekleme..bazen dolu oluyolarr..hem daha icine siner konustuklarin..

seninde günün aydın olsun canım,nasılsın?bebişlerin nasıllar?teşekkür ederim beni cevapladığın için durumun zor biliyorum,bu sorularımıda cevaplarsan sevinirim :26:aradığımda semra hanımlamı görüşmem gerek?kiminle görüşürsem fark edermi?zaten semra hanım kendisi bakmıyormuş sanırım diymi?

hurre..canim benim..oncelikle semra hanima biraz zor ulasmak..sen memoriyali ariyorsun sekreterler baglaniyor zaten sen soruyorsun sorucaklarini ..istedigin dr ismi soylersin adet tarihini soylersin onlar sana her konuda yardimci olurlar..semra hanima ben ulasmak stemistim gorusmek istemistim once tamam dediler ..sonra birsuru bahane uydurdular..yani ulasmak zor ama sans ya bu benim transfer gunu esim tesadufen gordu ve konusmustu..dolu bir bayan ama dr larin hepsi iyi canim..iyi sanslar..benim dr um daha oncede demistim aynur ersahindi..rabbim seninde isini rast getirsin gobislerin dolsun arkadasimm..

hurre..canim benim..oncelikle semra hanima biraz zor ulasmak..sen memoriyali ariyorsun sekreterler baglaniyor zaten sen soruyorsun sorucaklarini ..istedigin dr ismi soylersin adet tarihini soylersin onlar sana her konuda yardimci olurlar..semra hanima ben ulasmak stemistim gorusmek istemistim once tamam dediler ..sonra birsuru bahane uydurdular..yani ulasmak zor ama sans ya bu benim transfer gunu esim tesadufen gordu ve konusmustu..dolu bir bayan ama dr larin hepsi iyi canim..iyi sanslar..benim dr um daha oncede demistim aynur ersahindi..rabbim seninde isini rast getirsin gobislerin dolsun arkadasimm..

ALLAH razı olsun canım benim,RABBİM seninde bebeklerini hayırlısıyla sağlıklı olarak eşinle beraber kucağınıza almanızı nasip etsin ve hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.teşekkür ederim verdiğin bilgiler için arayayım bakalım ne diyecekler.:54:

Selam kızlar,

İlla moda mod tam 2 kat yükselmesi gerekmiyor ki..Bence erken karar vermişler ilaçları kesmekle..Benim 10.gün 34, 12.gün 57 idi mesela..15. gün 144 ...Ve bu değerlerle ikizlere hamileydim..Hemen bozmayın moralinizi...Ayrıca aslında katlanması için gereken süre 48 saat değil 72 saattir...

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/507255-mucize.html şu arkadaşın linkine göz atın isterseniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bekarken tiroid kanseri nedeniyle papiler ca idi tüm tiroid bezim alındı..Çok tedaviler gördüm bu konuda...1996 senesiydi ameliyat olduğumda..Aradan çok uzun yıllar geçti evlendim..Eşimin sperm durumu yüzünden tedaviyle hamile kaldım..Hamileliğim süresince 3 haftada 1,bazan ayda 1 tiroid tahliliyle ilaç dozunu ayarladık..Şu an 1,5 yaşındalar...Darısı başınıza..Tiroid kanseri bile çok dramatize edilecek bir şey değil..Çünkü kematoropiye gerek kalmadan atlatılabilecek bir durum..Tefor veya levatiron da her eczanade kolayca bulunabilecek ucuz ilaçlar..Ben iyot 131 tedavisi de görmüştüm...Keşke her kanser çeşidi tiroid kanseri kadar kolay atlatılabilir olsa...

Ben de tiroid bezim olmadığı için hipotiroidiyim yani...

Sağol Narmik cim bunun konusunu da açmıştım oraya da cvp yazmışsın teşekkürederim, ilaç oldu bana yazdıkların en azından artık bu durumu kafamdan atarım.
Çoğunluk ona da bağlıyordum hızlı çalışması iyiymiydi acaba neden ameliyat oldum hay allah deyip içimi kemiren düşünceler vardı.
Ameliyatım çok zor geçen bir ameliyattı 2005 yılında olmuştum.
Bir öbürtaraf yapıp gelmişim zaten, sonrasında başhekim kontrole gelmişti.
Hastalığımı ilk öğrendiğim zamanlar bir de tahlil için ya Okmeydanı ya bakırköy e falan gönderiyorlardı Göztepe deki aletler çoğunlukla bozuk oluyordu. Çok şükür ki şimdi her yer de baktırılıabiliyor. Bir de işten her defasında izin alıp gitmem zor oluyordu hep kızıyorlardı ters davranıyorlardı, sonunda usandım en iyisi ameliyat olup kurtulayım diye, doktorlar özellerine çağırıp para istiyorlardı ne yapmam gerektiğini çoğu zaman bilemeden de davrandım.
2 saat sürer dedikleri ameliyat 6 saati geçmiş zaten. Eşimle o zamanlar sevgiliydik gözümü açtığımda karşımdaydı (minnettarım ona) ailem yoktu gece yanımda o yüzden tedirgin olup hiç uyumadan girmiştim ameliyata zaten masa da kalabilirsin demişlerdi. Ben de abdest alayım bari derken doktorlar giriverdi içeri.
Konu uzadı bayağı özür dilerim
Şimdi levotiron kullanıyorum bende ama kiloya engel olunamıyor yalnız, olsun sağlıklı olalım da
sevgiler

Back
X