Evet Alabama, Istanbul'a geldim, ilk gorusmemi ve genetik testi yaptim, sonuc henuz cikmadi. Bu ay icinde tekrar gelip laparoskopi vs yapacagim. Sonuca gore karar verilecek. Insallah dedigin gibi olur, butun basarisiz denemelerin sonuna gelmek istiyoruuuum.kampa sende yanlış anlamadıysam gelmişsin yada geleceksin yeni tedavi başlıyormış. çok sevindim hadi inşallah bu kez bebeğini karnına koyup gidersin canım.
iyi geceler 38 in gülleri
alabama ....uğrmışsın...aynı moddayız... biraz büyüseler de daha sık uğrayabilsek....gönlümüz burada....Allahım diğer gülleri de sevindirsin inşallahhhhh....
merye....oğluşu gülü güle büyüt...hayırlı evlat olsun...
toana.....kızma kızma... senin kızlar bir gelsin de gör bakalım nasıl oluyormuş....sen bilgisayarı açamıyacaksın bile..heh heh...şimdi gezdiğin gezdik çaldığın düdük...öttür kızlar gelene kadar.bak sonra düdüğü onlar öttürecek:))
nisa....hep aklımdasın.hergün arıyacağım diyorum.inan olmuyor..nasılsın?
alkan.....hocam arada yazın yaaaa...ben her eğitimcinin yazılarından mutlaka birşeyler kaparım...güzel yazılarınızı bekliyorum...haziran sonunu unutmuş değilim...her ne kadar yazamasam da okumaya çalışıyorum..sevgiler....
cans hocammmm....nasılız?inşallah endişeler azaldı...
diğer güller....herkse çokkk selam var denizgeldiden....bana gelince...kızım büyüyor.ama beni çok yoruyor zilim...ama çokkk tatlı... gıgımdan oramdan buramdan sesli sesli şapur şupur öpünce unutturuyor bana yorgunluğumu....çokkk seviyorum onu...çok seviyoruzzzz kocamla....yeni bir aşk bulduk biz.Allah isteyen her gönüle böyle aşklar tattısın.İNNNNŞALLAH.....AMİN..
Mai ve toana size canlı canlı selamlarrrr...
Kızlar bu gece hıdrellez umarım biliyorsunuzdur.Bebek isteyenler gül ağacının altına beşikleri astılarsa iyi asmadılarsa koşup assınlar:)))Ben hiç evden çıkamadım ama 4 abla 4 ayrı dala kesin beşikleri yaptılar.Ola ki tuttu.4 bebek oleyyyyy:)))işin eğlenceli yanları bunlar ve geleneklerimiz acayip keyifli...Umarım herkes iyidir.Ben de iyiyim.Kendinize iyi bakın sevgiler...
canım ben iyiyim dinlenmedeyim bu ay,izmirde karşıyaka festivaller var bu ara oralardayım iyide oluyor kafa dağıtmak için.sadece bitkisel kürlerle bir tane yumoşum olmuşum olmuş bu ay 20.45mmdr. oluruna bıraktık artık rabbim isterse olur.relaxım bu ay geçen ay kafayı yiyecektim nerdeyse.umarım sende iyisindir arkadaşım.herkese selamlar bu arada.işler yoğun bahar geldi ya.yazlık çıkart kışlık kaldır.dolap yeleştir naftalinle malum buralar sıcak.eh birde enginar ,çilek zamanı.enginarlar temizlenip deepfreze konacak ,çilekler reçel olacak.bayağıda almışım iş çok.ama buryada bakmadan edemiyorum birtürlü.hadi bana kolay gelsin sonra yine uğrarım hepinizi öpüyorum.Iyi aksamlar guzeller,
Yazamiyorum ama takip ediyorum ben sizleri.
Umarim hepiniz iyisinizdir, buradaki bayanlarin enerjisi cok guzel, gercek hayatta boyle bir ortam olamaz diye dusunuyorum ama ekran arkasindan birbirimize destek oluyoruz, morallerimizi yukseltiyoruz, kendi durumumuzu tek olarak bildigimiz an baskasinin hikayesi okuyup ..ahh bak bir ben degilmisim diye kendimizi yalniz hissetmiyoruz.
- MAi super yapiyorsun devam et canim yumos'larini toplamaya...insallah bir bebisle sonuclanacak
-Toana umarim hersey yolunda artik bebisler buyuyor dolayisiyla sende kilo aliyorsundur, kendi yorma canim bol bol dinlen
-Deniz geldi sende cadinla ugrasip gidiyorsun canim, her zaman seni okudugumda hep gulumsuyorum....darisi bizlerimizin basina olsunda her tarafi doksun dagitsinop cadini benim icin
- Alkan sende super esprili ve enrjili birisin , eminin ogrencilerin seni cok seviyorlar...kitap yazmayi dusunmedinmi canim? Ayni zamanda cok'da aktif ( Pilates, etc...). HA bak o sigarayi'da durdurmaya bak...haziranda hamile oldugunda zorlanmazsin)
- Lee, umarim sende iyisin? ne yapiyorsun? ne yapmaya karar verdin?
- Berna, sen nasilsin? kafani biraz toparliya bildinmi?
- Kampa umarim sende moralini yuksek tutuyorsun, zaten sen yapilacak seyleri yaptin ve yapacaksin...ve eminim bebisin yolda ancak bir iki ay meselesi artik. Oralarda havalar nasil buralar nisan'dan beri yagmurlu artik gunes gelse guzel olur bir bahceme bakamadim
Butun tedavide olan arkadaslara bol sanslar, hayirli haberler
Herkese huzur dolu gunler diliyorum
Sevgiler
Opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?