38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benim eşimde iaynı ialç kullanma özürlü,aynı laflar,ne gerek var!..neyse içmesinler ne yapalım canları sağolsun.kanamayı artırdığını bilmiyordum sağol bilgi verdiğin için.inşallah bi gelsin ilaçlar o zaman bilgilerine ihtiyacım olabilir canım .valla bu ay öyle bir saldımki mevlam kayıra,hiçbirşey yapmıyorum.elim gitmiyor bitkilere incirlere,kürlere.adetim gelsinde tekrar başlayayım bari,yoruyor insanı hep negatif hep yok.arada bir oluyoruz böyle sonra silkelenip hoop sil baştan başlıyoruz tedavilere.alkan arkadaşımın dediği gibi, cd56 yı bende okumuştum olabilir bir sürü şey içiyoruz bağışıklığı kuvvetlendiriyor tabiki bunlar.hiç bir sebeb yok diyor dr.lar belki bu olabilir.alkancım nerde ve kaça yapıyorlar bu testi devlet ödüyormu? diye bizi bilgilendirirse seviniriz,hocamız pirimiz.valla kızlar toplanıp bi klinik falanmı açsak kendimize.dışardan ihtisas yapıyoruz bizlerde,benden iyi ultrason uzmanı olur mesela

maiumut hayıt çayı suyu degilde ebaydan sipariş ettiğim hayıt yani vitex 600 mg günde 1 kez ovulasyona kadar alıyorumm...soğan kürüne çook inanıyorum hamile kaldığım ay uygulamıştımmm...

alkan59 8 yıllık evliyim son 4 yılımda tedavilerle doluu
bu sürece başladığımda yaşım bu günden daha küçüktü ama olumlu sonuçlanmadı o dönem ben den yaşı büyük olan biçok kadın anne oldular ve sanırım çocukları kreşe başlamıştır...moral bozmadan devam etmeye çalışıyorum tabikii
allah hepimizin yardımcısı olsun

berna3572 mantıya bundan bahsedelimde o da benim gibi şımarsınn
brancalayı 2 siklus kullandımm yumurtlama sıvısında artma oldu belkide devam etmeliydim ama elimde o kadar çok hap ot macun varki tekrar sipariş etmedim..sanal kart dediğin paypal sanırım aslında çok zor degil ama arkadaşınla getirtmen daha sağlam ve hızlı olabilir.en azndan gümrükte takılma riski yok..şifa olsun cnm benimmm

rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn amin aminn aminnnn

Leee,yaşımı sormuşsun biraz bozuldum ama napim ki cevap vermek zorundayım:)))Bana kim ki yaşımı sorsa hiç tereddüt etmeden,ıkınmadan,sıkılmadan büyük bir pişkinlikle 28 derim.Taaaa ki 14 seneden beri..Yok yok neredeyse 15 seneden beri...Şimdi de geleneği bozmayayım di mi ama.28 yaşımdayım cicim.Dondurdum öyle kaldı..Ama işin güzel tarafı ben yaşımı, yaşam da beni dondurdu sanki...Yemin etsem, kafa kağıdını kimselere göstermesem yuttururum yani.Bu bebek işlerinde benim en büyük avantajım ne biliyor musun geç evlenmiş olmak ve bu sularda yeni yüzüyor olmak...Yoksa enerjim çoktan yitip giderdi benim.O yüzden de bu topikteki anne olmayı başarmış ve başarmak üzere olan kadınlara hayranlığım çok büyük .Okudun mu bilmiyorum okumadıysan geriye dön ve oku.Ne hikayelerle karşılaşırsın.Çok gerilere gitmeye bile gerek yok,Badenur öyle taze bir örnek ki önümüzde.O ne büyük bir azim ve nasıl büyük bir özveri inanamazsın...
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum.Cd56 testini burada bir özel hastanede yaptırdım.Ben aslında bütün tetkiklerimi neredeyse hep orada yaptırmışım şimdiye kadar.Bakabİldiklerine bakıyorlar yapamadıklarını İstanbul'a gönderiyorlar.Düzen laboratuarından geliyor sonuçlar.Çalışan yani emekli sandığına bağlı olduğum olduğum için biraz indirimleri oluyor.60 TL ödedim.Kromozom testini de yaptırsaydım ikisine 210 tl ödeyecektim ki bu rakam benim topiklerde okuduğum rakamlardan çok düşük.Büyuk merkezlerde bence feci gazlıyorlar fiyatları.Semra hanımı ben de sevdim ve beğendim.Bir kere ve son denememde oradaydım.Ama diyemem ki beni öyyyle ayrıntılarıyla ele alıp incelediler.Götürdüğüm rahim filmi,eşimin sperm testleri ve birde hormon testlerim vardı.Bir de önceki tüp denemelerinin epikrizleri.Baktılar bir 10 dakika ve sonra ultrasonla... Eeeee iyi görünüyor bizce başlayalım hemen ,beklemeyelim dediler.Gittiğim gün adetimin 3.günüydü ve başladık .Şimdi gidince de aynı şey olacak biliyorum o yüzden de endişeliyim nedense. Ama kadını sevdim ben.Çok pozitif yaklaşıyor ve güven veriyor.Ayrıca bir ön görüşme ücreti ödemedim.Ön görüşme sayılmazdı zaten.Anında olaya dahil olduğum içindir belki...Karar senin.Ankara'da da iyi merkezler ve doktorlar olduğunu hep buralardan duyuyor ve okuyorum.Dosyalarını iyi sakla onlara her daim ihtiyaç duyulacaktır inan bana ve sık sık bilgilerini paylaş.Olmadı çakma tüpçü olduğumda faydalanabilirim kim bilir:)))
Evimcim sana da selamlar canım.Buralarda ve iyi olmana çok sevindim.Dualarına devam et.hem kendin hem de bizim için...kendine ve bebeğine iyi bak e mi..
Kızlar size bi taze haber...Artık bebişleriniz çocuk olmadan henüz misss gibi bebekken bize gelecekler.Sütten kesip getirip okula yazdıracaksınız neredeyse.Amcamın kararı bu gün kesinleşti.66 ayını dolduran bebeler okumaya yazmaya anacım.Ama dediniz ki 60 aylık kuzum da gitsin öğrensin eli kalem tutsun yazsın çizsin ok.Gönderebilirsiniz yani.Geç kalmasınlar di mi ama...Eğer ki 2 yıl sonra ben hala buralarda olursam size 1.sınıf anılarımı yazıyor olacağım.5 ve 5,5 yaş kuzularımın kafayı sıraya koyup sabahın ilk saatlerinde nasıl uyuduğunu,tuvalete tek başına gitmek istemeyip sonrasında neler yaşayacağını ,yaşayacağımızı ve daha kim bilir neler neler yazıyor olacağım.Umarım kuruntularımız boşa çıkar ve bu alınan son (bence vahim)kararlar iyi sonuçlar doğurur.Yapacak br şey yok artık ne diim..
Neyse şimdilik herkese iyi akşamlar...

al sana bir yeni dert daha... Yok sanal kart çıkarılacak,olmadı eş dost aranıp dışardan istenilecek pree-sed bulana kadar göbeğim çatlamıştı zaten.Ama napılıp edilecek alıp göz önünde bir yerlere konulacak.Eyvah eyvah...Kızlar nerden çıktı bu blanca mıdır nedir ya...Aha da onu bu gün duydum söyliim:)))

Alkancım bu arada benim tupe ara verdigimde kullanmak icin getirttigim preseed hic kullanılmadan duruyor. Kullanmaya niyetli isen gondereyim. Son kullanma tarihine bakmadım ama bakarım simdi.

ohhhh şenlenmiş topiğimiz yine.valla ya gözümüz gönlümüz açılsın.alkancım yine süpersin canım.eğer benim kuzum buj yıl gelirse ben sana getirim canım.bilirim sende olsa aklım arkada kalmaz.ama sen de ozamana kadar hem anne hem emekli olursun gülümya.ne yapacaz şimdi.en iyisi şu bizim okulda(sen bilirsin alkancım)hemen şimdilikten bir öğretmenle arkadaşlığa başlayım.:)

Alkancım bu arada benim tupe ara verdigimde kullanmak icin getirttigim preseed hic kullanılmadan duruyor. Kullanmaya niyetli isen gondereyim. Son kullanma tarihine bakmadım ama bakarım simdi.

Ayyy canım benim,çok teşekkür ederim çok naziksin.Seve seve kabul ederdim valla ama benim tüp bitemedi ki:))Aldıktan sonraki bir kaç ay kullanmaya çalıştım.Ama her seferinde çok dışarı çıktı o zavazingo.Denizbulut bana çok fazla çekme dedi.Öyle yaptım bende.Kociş rahatsız oldu nedense her seferinde.Öylece de kaldı bi kenarda.Bitemedi anlayacağın.Hayıt öyle kaldı,ballara polenlere önce bir saldırdım sonra ziyan oldu gittiler.Deayı içtim içtim içmez oldum duruyor rafta bana bakıyor içeyim diye.Ama gerçekten çok naziksin çok teşekkür ederim.Kendine iyi bak sevgiler...

Rica ederim.
Denizbulut da nerde acaba?????

selam alkancım.cd 56 nın sonucu çıktımı?yoksa ben okurken atladımmı?
Selam Maicim,topiği canlı tutmaktan başka çaremiz yok valla...Burası bana,sana,ona,buna herrrrkeslere lazım di mi ama:))Sen kuzuyu bi yap gerisi kolay cicim.Transfer ederiz sizi buraya.Küçük şehirlerde çocuk yetiştirmek daha kolay ve iyi.Her bakımdan yani.Hele burası gerçekten de çok güzel bir yer.Bir kere trafik diye bir şey yok.O anlamda sıfır sitres yani.Deniz her an gözünün önünde.Balkona çıkarsın burnuna kokusu gelir.Canın mı sıkıldı giy pabuçları,en uzak yerdeysen bile 10 dakikada sahilde bulursun kendini.Az çok herkes birbirini tanır.Eşin dostun çok olur böylece.Ne yalnızlık çekersin ne de canın sıkılır.Ayrıca şunu da söyliim bizim trakyamız gerek yaşantısıyla gerekse de düşünce olarak son derece moderndir.Kimse kimseyi irdelemez,yermez,yormaz.Eğlencesi de boldur hem.Şen şakrak insanların yaşadığı şehir.Son bir kaç yıldır göçlerle nüfusun artması eski dinginliği bozmaya başladıysa da yine de güzel,sevimli,sıcak,küçük ve en önemlisi güvenli.Ayyyy amma anlattım ha.Napiim burası benim doğduğum,büyüdüğüm,okuduğum,en güzel ve en acı anlarımı yaşadığım şehir.Birbirimize çok emek vermişiz.Normal yani....Kafadan daha 10 yıl çalışırım ben sen gel canım.60 ayını doldurunca tut elinden getir teslim et bana.Öper koklarım misss..
Tahlil sonucu büyük ihtimalle yarın çıkacak.Sonra kime yorumlatıcaz bilmem artık.Atlamamışsın yani... Kendine iyi bak canım, görüşürüz iyi geceler...

O yuzden bu kadar icten , bu kadar pozitifsin o zaman. Ben de egenin ufak bir ilcesinde dogup buyumusum ama maalesef sonradan buralara gelip kaybettim bir suru seyi. Hala da memleketi ziyarret ettigimde gozum hep evlerde. Hangisini tutsam da yerlessem buralara diye. Ama artik bu saatten sonra tekrar eskisi gibi olabilirmiyim emin degilim. Cocugumu tasrada buyutmek cok isterdim ama bu mumkun olamayacak galiba. O yuzden buyuksehirin butun nimetlerini ona sunmak zorunda kalicam. Neyse saglikla dogsun da allah ona da bir yol gosterir. Keske senin gibi misss diye koklayan bir ogretmeni olsa. Insallah onu da nasip etsin bana allaahim. Hepimize insallah !!!!

günaydın 38 in gülleri

son 3 sayfayı okumak istedim ama benim cadı uyandı...sizleri ve gelecek bebeklerinizi seviyorum....çıkmalıyım(

bir arkadaş 38 de pek bişey kalmadı demiş....kalmaz olurmu.bakın...yenilerimiz devam ettiriyor anladığım kadarıyla.......gelecek...gelecek... sizinkiler de gelecek...gelsin inşallah ta sizlerde buralara uğrayamaz olun emi...
hoşçakalın sevgiler

Son düzenleme:
Gunaydin herkese kizlar umarim hepiniz iyisinizdir..

Tabiki insanin kendi sehri gibi olmuyor kendi dogup buyudugu..ahh sehrim burnumda tutuyor oysa metropol,guzel bir sehir oldugu halde sevmezdim hep allahima dua ederdim Allahim insallah buralardan evlenmem diye..rabbim kabul ettide ama cok uzaklardayim simdi de memeleketimin kokusunu havadan alir oldum iyimi..simdiki kaldigim yerde kucuk bir sehir ve ALKANIN dediyi gibi ..nerden gitsen 10 dakkikada denizdesin ..ama buralarin denizi daha dogrusu okyanus diyim ..tr yenin denizinin yanindan bile gecmemis diyebilirim rengi bir tuaf zatende girmiyorum girmemede tr yemin denizi havasi tadi tuzu nerelerde..ah ahh kizlar kiymetini bilin..insan uzaklara geldimi kiymetini daha iyi anliyor valla..napalim insan dogdugu yer deyil doydugu yer derler bizde burda doyuyoruz cok sukur zor olsada gurbet olsada ..evin yuvan birde yavrularimiz olursa daha sicak olucak buralar diye dusunuyorum insallahh..:44:

sizlere birseyler yazayim dedim..opuyorum hepinizi..Yavrulari olan arkadaslarim gule gule buyutsun ..hamile arkadaslar gule gule dogursunlar nederler bir avazda kurtarsin rabbim insallahh...tedavide olan arkadaslariminda rabbim biran once karinlarini kucaklarini doldursun insallahh..rabbim herkesin yuzunu herhalde guldursun insallahh..

aminnn..aminnn...aminnnnnnn

CANLI selam evimiçin..vanabu mu?(heh heh.kısalttım)

yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum...herkese çokkk sleam.

alkan....hocamm...sağolasınız.yazmaya devam ediniz...lütfen...

merye ye güle güle büyüt demeyi unutmuştum...sevgili merye...iyi günlerde büyüt yavrunu....

cans hocam...ses verin...inşallah herşey yolunda...
alabama....deniz bulut....zarphocam...nisa...bahar...adı vakit darlığından aklıma gelmeyen eski ve yeni güller....kocamaaaan bir selam olsun size...

kız uyumuşken az ben de uyuyayım....sevgiler

merhaba evimicin) ilkönce bebeğine, sana ve eşine can sağlığı diliyorum.preseed jel gerçekten etki yapıyormu ?bende tüpe kadar alıp birde onunla deneyelim diye düşünüyorum.eğer elinden çıkarıp birilerine vermek istiyorsan günü geçmemişse bana yollayabilirmisin.zaten getirtmek istiyordum.ne kadarsa ben sana parayı havale ederim. tabii sen bilirsin yine)
benim diğer topikte yazıştığım arkadaşımızın ikisi bahçeci erbil beyde tedaviyle hamile kaldılar.birisi dün pozitif sonucu aldı.o bana demişti onada dr.erbil bey söylemiş en iyi vakka kendisiymiş sözde oraya daha çok ileri yaş ve yumurta rezerv az olanlar geliyormuş.tabii arkadaşımızın yaşıda bize göre çok genç çok olumsuz bir durumlarıda yoktu allaha şükür.dediğin gibi arkadaşa öyle söylemiş olabilir ama ileri yaş olanlarla çokda ilgilenmiyor olabilirler.
ben de uzun bir süre bal,çörek otu, tarçın,dhea , aslanpençesi yok soğan kürü ,kuru incir kaynat suyunu iç ottu çöptü derken artık öğğğ demeye başlamıştım.uzun bir ara verdikten sonra tekrar soğan kürü yaptım.arkasından hayıtsuyu aldım içtim dün bitti.l-arginin,e vitamini selenyum katkılı,women's ultra vitamin,omega tablet,folik asit kullanmaya başladım.inan dua etmediğim an yok.sadece kendim için değil herkes için diliyorum. inşaallah 10.yıl armağanı olarak bebeğime kavuşurum diyorum.bu dileğim herkes için.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…