korkma canım sen daha öncede doğal hamile kaldın sanırım dimi.inşaAllah herşey yolunda gidecek rahat ol,biraz zor olacak ama p.tesi herşey belli olur sonra senin için haftaları sayacaz canım.bizleride hatırlamış canım arkadaşım çok sağol.
arkadaşlarım, çok şaşkınım bu gün doktordan geldim kontrolüm vardı,kan ultrason falan derken( bebeğin kesesini gördüm ama daha çok yeni içi boşmu dolumu diye pazartesi gel bakalım) dedi,ne oluyor şimdi ben hamilemiyim, aman allahım bu nedir kızlar delireceğim heyecandan yardımcı olun lütfen.
arkadaşlarım, çok şaşkınım bu gün doktordan geldim kontrolüm vardı,kan ultrason falan derken( bebeğin kesesini gördüm ama daha çok yeni içi boşmu dolumu diye pazartesi gel bakalım) dedi,ne oluyor şimdi ben hamilemiyim, aman allahım bu nedir kızlar delireceğim heyecandan yardımcı olun lütfen.
berna....tebrikler
Allah tamamına erdirsin....
38 in gülleri....ne olmuş yaaaa....ikinci sayfalara düşmüş 38(
ah bir vakit bulabilsem kızımın cinlikleriyle zıplatırım burayı ama.....heh heh...ne diyeyim...Allah isteyen herkese versin benimkinden bi tane...
herkese sevgiler.....
iyi aksamlar kizlar..nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir..bugun bebeklerimizin odasini ismarladik hayirlisiyla gelicek ay ancak getircekler..bana kalsa erken ama esim durmadi..hayirlisiyla dogarlarsa kullanicaklar insallah odalarini..bendfe bu arada 22 .haftaya girdim..rabbim isteyen butun arkadaslarima tattirsin bu duygulari..simdiden oturamiyorum.ve icimde rahat durmamaya basladilar maasaaallah hareketliler tipkim anneleri gibi diyim..ayin 25 nde yine kontrolum var insallah iyi olur hersey...benden haberler bukadar ..hepinizi opuyorum..hayirli aksamlar hepinize..
denizgeldi berna canlı canlı selam
arkadaşım sağolasın.hiç iyi değilim,dün hafif bir karın ağrısı hafif bir lekelenme oldu yerleşme kanaması galiba dedim ama akşam üzeri sancı biraz arttı ve kanama geldi çok fazla değil ama küçük bir parçada geldi.onun dışında dünden beri birşey yok ama kasığımda ağrı var.doktorumda burda değil yarın gelecek.bir arkadaşım kimyasal gebelik olmuşsun diyor.öylemidirki dünden beri ağlamakan gözlerim şişti.yarın sabah ilk doktordayım ama kötü haber verecek sanırım,çok üzgünüm çok.
bernacım dur canım şimdiden kendini helak etme.kanaması olan çok arkadaşımız oldu,sağlıkla kucağına aldılar.kimyasal gebelik doğal hamileliktede olurmuki.ben tedavilerde olur sanıyorum,hani ilaçlar kullanılıyorya ondan.inaşaAllah bebeğin seninledir canım.
Gunaydin kizlar iyi bir hafta dilerim hepinize..
Berna..canim insallah bugun hayirli haberlerle gelirsin..uzme kendini ALLAHIM nelere kadirdir..insallah rabbim korktuguna ugratmaz..
arkadaşlar hepiniz için hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?