38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım amniyosentez sonucu kaybetmiştim bebeğimi,kendim için dua ederken sizleri hiç unutmuyorum adını bildiğim bilmediğim tüm arkadaşlarımada dua ediyorum.

Cok cok cok cok tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. Amin.

allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al işallah..

Harika! Hayirli olsun, saglikla olsun insallah

berna....tebrikler

Allah tamamına erdirsin....

38 in gülleri....ne olmuş yaaaa....ikinci sayfalara düşmüş 38(

ah bir vakit bulabilsem kızımın cinlikleriyle zıplatırım burayı ama.....heh heh...ne diyeyim...Allah isteyen herkese versin benimkinden bi tane...

herkese sevgiler.....

ikinci sayfa ha ne deyim.ben en iyisi hergün gelip gündüz neler yaptığımı yazayım:)

iyi aksamlar kizlar..nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir..bugun bebeklerimizin odasini ismarladik hayirlisiyla gelicek ay ancak getircekler..bana kalsa erken ama esim durmadi..hayirlisiyla dogarlarsa kullanicaklar insallah odalarini..bendfe bu arada 22 .haftaya girdim..rabbim isteyen butun arkadaslarima tattirsin bu duygulari..simdiden oturamiyorum.ve icimde rahat durmamaya basladilar maasaaallah hareketliler tipkim anneleri gibi diyim..ayin 25 nde yine kontrolum var insallah iyi olur hersey...benden haberler bukadar ..hepinizi opuyorum..hayirli aksamlar hepinize..

toana maşallah bebeklerine.bir dahaki kontrolun kısa bir süre sonraymış.bir sebebi varmı yoksa zaten böyle sık mı gidiyorusun?

selam güller tatlı uykularda olun...

toana canım,kızlar rahatsız etmeye başlamışlar he...daha dur daha dur.. bir gelsinler de gör inşallah...heh heh....dört döndürecekler seni...
hayırlısı ile gelsinler inşallah...sevgiler

denizgeldi berna canlı canlı selam

arkadaşım sağolasın.hiç iyi değilim,dün hafif bir karın ağrısı hafif bir lekelenme oldu yerleşme kanaması galiba dedim ama akşam üzeri sancı biraz arttı ve kanama geldi çok fazla değil ama küçük bir parçada geldi.onun dışında dünden beri birşey yok ama kasığımda ağrı var.doktorumda burda değil yarın gelecek.bir arkadaşım kimyasal gebelik olmuşsun diyor.öylemidirki dünden beri ağlamakan gözlerim şişti.yarın sabah ilk doktordayım ama kötü haber verecek sanırım,çok üzgünüm çok.

bernacım dur canım şimdiden kendini helak etme.kanaması olan çok arkadaşımız oldu,sağlıkla kucağına aldılar.kimyasal gebelik doğal hamileliktede olurmuki.ben tedavilerde olur sanıyorum,hani ilaçlar kullanılıyorya ondan.inaşaAllah bebeğin seninledir canım.

canım klomen ve pergnly kullanmıştım bu ay,geçen ayda gonalf ve ovitrell ondan olabilir belki dediler.bakalım yarın belli olacak herşey.

Gunaydin kizlar iyi bir hafta dilerim hepinize..

Berna..canim insallah bugun hayirli haberlerle gelirsin..uzme kendini ALLAHIM nelere kadirdir..insallah rabbim korktuguna ugratmaz..

Gunaydin kizlar iyi bir hafta dilerim hepinize..

Berna..canim insallah bugun hayirli haberlerle gelirsin..uzme kendini ALLAHIM nelere kadirdir..insallah rabbim korktuguna ugratmaz..

amin canım inşallah benim haberler yarına kaldı doktorumun bir yakınını kaybetmiş cenazesi olduğu için gelmemiş gidip geri döndüm ama tlf da korkma yarın bakacağım dedi.pzt yi zor etmiştim yarına kaldım rabbim nasılda sabrımı deniyor valla taş olsa çatlıyacak:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…