38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ayy canım nekadar doğru söyledin.bende diyorum ben kolay yapabilseydin en 3 isterdim ama artık bir tane olsun başımdan fazla diyorum.inşaAllah kısmetimize yazılmıştır bebek.

meraba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir..

lee..katiliyorum fikrine gercekten tup bebek tedavisi cok agir maddi ve manevi..devlet yardimci olsa evet herkes 3 deyil 5 cocuk yapacakta..olmuyor iste rabbim gorsun ugrastirmasin insallahh..onun yaninda cok yeterki ol desin ve insallah siz isteyen arkdaslarimada rabbim vericek umut ediyorum ve inanin hep dua ediyorum..cunki damdan dusen in halinden damdan dusen anlarmis..cocuklari olanlarin rabbim anali babali buyutsun..hamile olan arkadaslariminda icinde benimde insallah sag selim bebeklerimizi kucagimiza Anali.Babali sag selim almayi nasip etsin ve bebek ozlemi ceken ve bu yolda emek veren butun arkadasariminda insallahh gobekleri karinlari dolsun..GUZEL aylar yuzu suyu hurmetine..insallahh

ayrica..REGAIP KANDILINIZI KUTLAR..HAYIRLARA VESILE OLMASINI VE DUALARINIZIN VE DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DILEGIYLE..opuyorum hepinizi..

38 in fıstıkları güzel anneleri ve anne adayları,bu uğurda hala uğraşan bizler hepimizin kandili mübarek olsun.rabbim bu günlerde yapılan tüm duaların yüzü hürmetine bizleride sağlıkla bebeğimize kavuşturmak nasip etsin.AMİNNN!!!

bulundugunuz şehr neresi....... valla bunaldım ben yaaa offfffff

Selam kızlar.Herkesin kandilini kutluyorum.Dilerim bu gece edilen dualar hürmetine Allah hepimizin gönlünün muradını versin.En başta sağlık,sonra huzur,bolca sevgi...Bebek istiyoruz sonra.Şöööle en tatlısından,en ballısından AMİN....
CD56 ya takan arkadaş,ben özel hastanede yaptırdım.Çalışan olduğum için % 20 sini devlet ödedi.56 tl verdim.Testin adıyla parası aynıydı yani.Ama ondan bi numara çıkmadı.Genelde de çıkmıyormuş zaten.Benmkisi %9,3 çıktı.aralığı 7-26 imiş.Sadece takıntım geçti.Epeydir takacak bi şey bulamadım.Bulsam belki iyi gelecek.Neyse ben de okulların tatile girmesini beklyorum ama bizim bakan tatilimize göz dikmiş durumda.Sonumuz belli değil yani....
Kendinize iyi bakın iyi geceler...

alkan...evimiçin...toana....
canlı selam
kandiliniz mubarek olsun 38in gülleri.......ALLAH sizlere de benim mutluluğumdan tattırsın inşallah...her isteyene anne olmayı nasip etsin..en yakın zamanda....daha fazla yormadan...aratmadan.AMİNNNNN...
HERKESE SEVGİLER

Herkese canlı canlı selamlar, dualar ve kocaman sevgiler.

Detaylı ultrason da iyi gecti. Hersey yolunda.

Kızlaaar…Ben bu bebegi doğurucam galiba ………

ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜNDE BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ DUALARINI KABUL EYLE YARABBI. AMIIIIIN.

selam arkadaşım:) cevabın için teşekkür ederim... güzel duaların için aminnnn... testin adıyla parası aynı :)))) güzelmişşş... evet kafam fena takıldı bu testeee .. acayip merak ediyorum... ve uygun fıyat neresı yapıyosa yaptırcammmm bu testi... umut tüpe sordum 125 tl. dediler bana pahalı geldi.. tabi uygun labaratuar bulamasam mecbur yaptırcam orda:) hangi ildesiniz... sevgili alkan???

ben istanbuldayım .... valla uygun nerede bakılıyosa gelirim.. artık para vermekten tahlillere ve diğer işlemlere bööööööö geldi((

sevgilerr

Merhaba arkadaşalar....

Dun kandılde hepımız ıcın dua ettım...Allah bu ugurda çaba gosteren ,dıleyen herkesı anne yapsın....

Evimiçin gozunaydın ... Saglıkla kucagına alacaksın inşallah... Allah bebeklerımızı korusun..

Herkesı opuyorum sevgıyle kalın...

ayyy canım sizin adınıza çok sevindim.herhalde bebeğini doğuracaksın) rabbim sizlere can sağlığı versin.duaların içinde çooook teşekkürler.darısı bizlere inşaallah)

Hepinizin kandili mubarek olsun, dualariniz kabul olsun.

Hep dua ediyorum ya, dun gece de dualar ettim. Bu arada psikolojime bir derin bakis attim. Ben eskiden hep gulumserdim, gulumseyerek konusurdum, sadece 3-4 sene once bile super bir enerjim vardi, her an bir aktivite, bir nese... Simdi agir, sakin, pek gulumsemeyen bir tip oldum. Oturup uzulen, aglayan bir tip degilim ammaaa, dipten derinden yorulmusum, kirilmisim. Bu nasil degisecek yaa, ben bu halimi hic sevmiyoruuuuum.
Doktorum aradi dun, bir de histeroskopi bakalim dedi. Yani 1-2 hafta sonra yine Istanbul'a geliyorum.

selam güller.....

evimiçin....gözünaydın olsun..sağlıkla kucağına da alacağın günler gelecek inşallah...

cans hocam....siz de....sizin de öyle böyle bibili kucağınızda olacak inşallah...zorla ,korka korka,endişeyle de olsa hayırlısı ile gelecek.gelecek inşallah....son durum ne?

kampa....işlerin rast gitsin...
herkese çokkk selam

canım tüm bu yaşadığımız olumsuzluklara göre normal bu durumda olman.insanın umutları üstüste kırıldımı küsüyor içi herşeye,yorgun düşüyor hayata karşı.deprasyona girememen için antideprasant öneririm çok faydası oluyor daha bir pozitif bakıyorsun hayata,bende kullanmıştım 2 sene kadar bıraktım şimdi.umudunuzu kaybetmeyin neolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…