)) ) ayyy inan okurken içim burkularak güldüm ) uzun uğraşlarımıza rağmen hala gülebiliyoruz ya ne mutlu bize.allah içimizdeki umudu söndürmesin,enerjimize enerji katsın ve bir an önce kuzumuza kavuştursun..
maşallah diyeyim hala yumurtluyoruz ya bunada şükür) banada bazı kendini bilmezler gününümü tutturamıyorsunuz diyorlar. heeee 8 yıldır birtürlü gününü tutturamadık millet birkez birlikte oluyor ve hamile kalıyor sonra pişkin pişkin ayyy hiç düşünmüyorduk nasıl oldu anlayamadık diyorlar. neyse inşaallah bizlerde kucağında bebeğiyle gezen biri oluruz.. inanın benim bir dosya var ansiklopedi gibi tıpta bu konuda tez hazırlayanlara çok iyi kaynak olur ) çevir çevir oku okumayla bitmez.ama maalesef kimse nedenini bulamadı.sebepsiz deyip bizi uyuttular sanırım.yaş oldu kırk artık sebep bulundu yumurtanız yaşlı ve rezerv azlığınız var çok şükür sebep bulunmuştur artık:-( -))
canım ben bugün bulunduğum yerdeki laboratuvara sordum 70tl yapıyorlarmış.şehir dışına ankara veya istanbula gönderiyorlar.ben yaptırmadım.çünkü;şuan ki dr.um istemedi.fakat ben kendisine soracağım bu eksik kalmasın yaptırmışken bunuda yaptırayım.valla tedaviye başlamadan paralar testlere gidiyor.allahtan hayırlısı.
en az 3 çocuk yapın deniliyor.bende diyorum ki burada çocuk aşkıyla yanan bizlere bir iyilik yapsınlar tüp bebek tedavisini devlet karşılasın bizler 3 değil 4 te yaparız. aynı zamanda hayır dualarımızıda alırlar.maalesef tüp tedavi fiyatı o kadar yüksekki 2.sinde feleğimiz şaşıyor.. rabbim inşaallah dualarımızı kabul ederde bizlere daha fazla aratmaz.
herkese sevgiler.....
)) ) ayyy inan okurken içim burkularak güldüm ) uzun uğraşlarımıza rağmen hala gülebiliyoruz ya ne mutlu bize.allah içimizdeki umudu söndürmesin,enerjimize enerji katsın ve bir an önce kuzumuza kavuştursun..
maşallah diyeyim hala yumurtluyoruz ya bunada şükür) banada bazı kendini bilmezler gününümü tutturamıyorsunuz diyorlar. heeee 8 yıldır birtürlü gününü tutturamadık millet birkez birlikte oluyor ve hamile kalıyor sonra pişkin pişkin ayyy hiç düşünmüyorduk nasıl oldu anlayamadık diyorlar. neyse inşaallah bizlerde kucağında bebeğiyle gezen biri oluruz.. inanın benim bir dosya var ansiklopedi gibi tıpta bu konuda tez hazırlayanlara çok iyi kaynak olur ) çevir çevir oku okumayla bitmez.ama maalesef kimse nedenini bulamadı.sebepsiz deyip bizi uyuttular sanırım.yaş oldu kırk artık sebep bulundu yumurtanız yaşlı ve rezerv azlığınız var çok şükür sebep bulunmuştur artık:-( -))
canım ben bugün bulunduğum yerdeki laboratuvara sordum 70tl yapıyorlarmış.şehir dışına ankara veya istanbula gönderiyorlar.ben yaptırmadım.çünkü;şuan ki dr.um istemedi.fakat ben kendisine soracağım bu eksik kalmasın yaptırmışken bunuda yaptırayım.valla tedaviye başlamadan paralar testlere gidiyor.allahtan hayırlısı.
en az 3 çocuk yapın deniliyor.bende diyorum ki burada çocuk aşkıyla yanan bizlere bir iyilik yapsınlar tüp bebek tedavisini devlet karşılasın bizler 3 değil 4 te yaparız. aynı zamanda hayır dualarımızıda alırlar.maalesef tüp tedavi fiyatı o kadar yüksekki 2.sinde feleğimiz şaşıyor.. rabbim inşaallah dualarımızı kabul ederde bizlere daha fazla aratmaz.
herkese sevgiler.....
Tatlı anneler size canlı canlı selam...Allah sizi ve bebeklerinizi korusun Aminnn...
Selam kızlar.Herkesin kandilini kutluyorum.Dilerim bu gece edilen dualar hürmetine Allah hepimizin gönlünün muradını versin.En başta sağlık,sonra huzur,bolca sevgi...Bebek istiyoruz sonra.Şöööle en tatlısından,en ballısından AMİN....
CD56 ya takan arkadaş,ben özel hastanede yaptırdım.Çalışan olduğum için % 20 sini devlet ödedi.56 tl verdim.Testin adıyla parası aynıydı yani.Ama ondan bi numara çıkmadı.Genelde de çıkmıyormuş zaten.Benmkisi %9,3 çıktı.aralığı 7-26 imiş.Sadece takıntım geçti.Epeydir takacak bi şey bulamadım.Bulsam belki iyi gelecek.Neyse ben de okulların tatile girmesini beklyorum ama bizim bakan tatilimize göz dikmiş durumda.Sonumuz belli değil yani....
Kendinize iyi bakın iyi geceler...
Herkese canlı canlı selamlar, dualar ve kocaman sevgiler.
Detaylı ultrason da iyi gecti. Hersey yolunda.
Kızlaaar…Ben bu bebegi doğurucam galiba ………
ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜNDE BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ DUALARINI KABUL EYLE YARABBI. AMIIIIIN.
Herkese canlı canlı selamlar, dualar ve kocaman sevgiler.
Detaylı ultrason da iyi gecti. Hersey yolunda.
Kızlaaar Ben bu bebegi doğurucam galiba
ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜNDE BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ DUALARINI KABUL EYLE YARABBI. AMIIIIIN.
Hepinizin kandili mubarek olsun, dualariniz kabul olsun.
Hep dua ediyorum ya, dun gece de dualar ettim. Bu arada psikolojime bir derin bakis attim. Ben eskiden hep gulumserdim, gulumseyerek konusurdum, sadece 3-4 sene once bile super bir enerjim vardi, her an bir aktivite, bir nese... Simdi agir, sakin, pek gulumsemeyen bir tip oldum. Oturup uzulen, aglayan bir tip degilim ammaaa, dipten derinden yorulmusum, kirilmisim. Bu nasil degisecek yaa, ben bu halimi hic sevmiyoruuuuum.
Doktorum aradi dun, bir de histeroskopi bakalim dedi. Yani 1-2 hafta sonra yine Istanbul'a geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?