mai..meraba canim nolsun bende ayni sende nevar ne yok bacim..
38 ve üstünü görünce pek mutlu oldum,bende 38 im ve devlette tüp yapılacak biraz karışığım birçok yazı ve yaşayan arkadaşların hikayelerini okudum hem sevindirici hem üzen yazılar var.Allah sonunu hayır etsin inşallah.1. denemem olacak sağ olsunlar devlet hast. hiç bilgi vermiyoröylece boşluğun içinde ilerliyorum.
Hayirli tedaviler olsun. İlk denemede basaranlar var , senelerdir ugrasanlar var. Doktordan cekenler var , ove ove bitirmeyenler var. Hikayeleri okursan dedigin gibi neler neler yasanmis. Varsa sormak istedigin tedaviyle ilgili herkesin ayri bir deneyimi var.
İnsallah senin hikayen once sana sonra da bizlere tebessum olur.
38 ve üstünü görünce pek mutlu oldum,bende 38 im ve devlette tüp yapılacak biraz karışığım birçok yazı ve yaşayan arkadaşların hikayelerini okudum hem sevindirici hem üzen yazılar var.Allah sonunu hayır etsin inşallah.1. denemem olacak sağ olsunlar devlet hast. hiç bilgi vermiyoröylece boşluğun içinde ilerliyorum.
Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....
Canlı selamlar sana.Ben haberimi yazdım.İnşallah en yakın zamanda seninkini de yazıcam Aminnnnn...
İ
alkancım burdanda tebrik edeyim seni ve eşini rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.inan öğrendiğimden beri ağzım kulaklarımda rabbim bir kez daha mucizesini gösterdi.
bana gelince inşaAllah canım bir gün mutlaka
ALLAHIM COK SUKUR BIR MUCIZE DAHA GORDUK
Alkancim nasil sevindim anlatamam.Soluksuz okudum yazini. Buyuk Allahim bir guzellik daha gonderiyor kus gibi bekleyen bizlere. Sukur sukur sukur bin kere cok sukur. Saglikla gelsin kucagina İNSALLLAAAAH. Dualarim hep seninleydi, burdaki herkesleydi.
HTML:İ
Olcak maicim olcak bak sen benden cacik macik olmaz diyen alkana. Ben tum kalbimle inaniyorum senden de boyle soluksuz bir haber alacagiz.
Sevinc gozyaslarimiz olacak insallah. Su an kalbim nasil atiyor anlatamam.
Sevgiler herkese
evimiçin görüyorsun dimi ne kadar harika bişey.işte rabbim bize benden umudu kesmeyinnnnn diyor.yani anlatamıyorum alkan beni arayıp söylediğinde nerdeyse sokakta bağıracaktım yaaaa kurban olduğum rabbim hiç kimseyi ama hiç kimseyi mahrum etmesin içinde benide.hala pişmiş kelle gibi ağzım kulaklarımda yaaa şükürler olsun tekrar tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?