38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kampa..hayirli olsun tedavin o yumoslarin sana evlat olsun insallahh..sen memoriyale gidiyorsun deyilmi insallah sanada ugur getirsin insallahh..gerceketen psikolog cok iyi geliyor insana bende tavsiye edrim..faydasi oluyor..onada memoriyalde gitmistim ama ilac veremem cunki hamilesin demisti ama konusmalariyla bile rahatlatiyor..sana da bol sanslar..

herkese selam fazla kalmayacağım okuyorum takip ediyorum ama artık kabuk değişsin yeni arkadaşlar gelsin paylaşsın onlar hamile kalsın bebeklerine kavuşsunlar diye uzak duruyorum. ve tabiki eskisi gibi de vakit bulamayorum. evden hiç işten arada sırada bakabildiğiğim ve sizlerde eskisi gibi çok yazışmadığınız için hemen arayı kapatıyorum.

arkadaşlar aman negatif olmayın sakin olun üzülmeyin sabırlı olun falan deniliyo ya tedavi süresinde bu cümleleri KAALE ALIN olur mu? çünkü bu kelimelerin içinde hayat gizli hayatın şifresi gizli size bir kere daha şifre veriyorum boru değil ama gerçekten şifreyi veriyorum. gönülden içten doğal bir şekilde

NEDEN BEN DİYECEĞİNİZE NEDEN OLMASIN HERKESİN OLURSA BENİM DE OLUR BENİM NİYE OLMASIN BENİM İKİ KAFAM MI VAR İKİ KALBİM Mİ VAR BENİM DE İKİ ELİM İKİ AYAĞIM VAR BENİMDE DİĞER KADIN KİŞİLERDEN HİÇBİR FARKIM YOK O ZAMAN BEN DE İSTİYORUM HEMEN İSTİYORUM HAYIRLISIYSA DEĞİL HAYIRLISINI İSTİYORUM diyeceksiniz. söylemiş olmak için değil olsun diye inanarak söyleyin. nasıl olsa benim olmaz olmayacak falan ayaklarını kendinize acıma ayaklarını bırakın.

normal hayatta da pozitif olun kimseyi bilerek kırmayın dedikodu yapmayın kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbirşeyi başkasına yapmayın. hele doğaya ve hayvanlara kesinlikle zarar vermeyin. doğaya ve hayvanlara kötü duyarsız davranana doğa çoğalma izni vermez bu da benim komple teorim. niye çünkü kendisine zarar verecek bir insan daha dünyaya gelmesin diye.

Alkan merhaba, tekrar geçmiş olsun İstanbul'da gitmeyi düşünürsen benim doktorumun adını verebilirim tüccar zihniyetli olmayan, idealist ve ileri yaşta bir sürü hastası olan ve onlarda başarı sağladıkça kendisindeki mutluluğu gözünden hissettiğin bi doktor
istersen verebilirim haber ver canım

3'ünden biri cıvık çıkmış (Alkan'ın deyişiyle), geride kalan 2 yumurta da döllenmekle döllenmemek arasında kalmışlar. Nasıl olmuşsa... 24 saat sonra döllenmeye işaret olarak 2 endikator olması gerekirken, bizde sadece biri görünmüş. Umutlar kaldı yarın sabaha, ama muhtemelen döllenme olmayacakmış. Diyorum ya be sefer herşey abuk sabuk ilerliyor.

Lenova aklını başka şeylere tak. Geriye saymak insanı deli ediyor. Herkesi öptüm.

ilk tedavimin başında bir arkadaşım bana sen bir ay sonunda hamile mi olacaksın demişti.benim başıma gelmedi ama bir çok kişi hamile kaldı.inşallaaaahhhhhh bayrama hamile olduğunu bilerek girersin.düşünebiliyor musun ,ne kadar güzel birşey :) inan birden heyecanlandım.hayatta heyecan (dozunda olursa fena olmaz) olmalı.ben bu ay yumurta takibi yaptırdım.iğne vermedi.kırmızıları görme vakti.herşeyin hayırlısı ne diyeyim.öpüyorum

Toana ben de Memorıal'deyim ve çok içime siniyor. Herşeyi detaylı ve doğru yaptılar. Bu sefer tutacak inşallah. Amma tutmazsa, yine burada devam.

Alabama, daha bugün sen geçtin aklımdan, tesadüf. Nerde o dobra dobra yazan, hepimizi bir azardan geçiren kız acaba dedim. Lafların boşa gitmiyor canım, merak etme, bak aylar öncesi yazdıkların hala aklımda :) Özlemiştik seni.

mrhb aniden söze dalmış gibi oldum..:)kendimize acımak konusunda yazdıklarınızı okuduktan sonra.biraz daha toparlandım.çünkü bende bugün bi doktordan yine aynı şeyleri duydum.yaşım 32 fsh şuan 52 amh 0.07 ve menepoz değerleri çocuğun olmaz dendi.yıkıldım ağladım ama Allahtan ümidimi kesmeden yeniden kalkmam gerekli....heleki yazdıklarınızı okuduktan sonra moralim düzeldi..NEDEN OLMASINN.. BENİMDE ÇOCUĞUM OLUR..HERKESİN OLURSA BENİMDE OLUR BENİM NİYE OLMASIN....sürekli tekrarlıycamm..teşekkürlerrr...:)

Lenova, hani aceleyle yapılan pastalar, yemekler özenli yapılanlardan daha güzel olur ya, senin bu tedavinde oldukça telaşlı, sıkıntılı geçmiş umarım sonuçta benzetmemdeki gibi mükemmel olur. Ben son 10 yıldır yıllık izinlerimi hep bu işlere ayırdım, transferlerden sonra hep evdeydim. Ne başarabildim ne de doğru düzgün bir tatil yapıp dinlenebildim. Ruhum da bedenim de hep yorgun. Bu kadar çabaya ve yorgunluğa karşılık 3 çocuk büyütürdüm herhalde. Moralini bozma, inşallah güzel haberini de alırız. :)

Son düzenleme:
Kampa simdi hersey yarın mı belli olacak ?insAllAh 2 yumi de döllenir ...

Lenova İnan heyecanını seninle beraber yasıyorum ...tum kalbime burdan mutlu haberi almak icin dua ediyorum...

Alkan seni seviyorum yaaa ...hayranım ve takipteyim...keske seninle tanışma fırsatımız olsaa..insanın hayatta boyle kararlı ,güçlü yapıda arkilere ihtiyacı var...

Alarahan cnm nasilsin ? Epeydir bende yazmamadım..bir gelişme olmayınca sessizlik çöküyor..

NEDEN BEN DİYECEĞİNİZE NEDEN OLMASIN HERKESİN OLURSA BENİM DE OLUR BENİM NİYE OLMASIN BENİM İKİ KAFAM MI VAR İKİ KALBİM Mİ VAR BENİM DE İKİ ELİM İKİ AYAĞIM VAR BENİMDE DİĞER kadin KİŞİLERDEN HİÇBİR FARKIM YOK O ZAMAN BEN DE İSTİYORUM HEMEN İSTİYORUM HAYIRLISIYSA DEĞİL HAYIRLISINI İSTİYORUM diyeceksiniz. söylemiş olmak için değil olsun diye inanarak söyleyin. nasıl olsa benim olmaz olmayacak falan ayaklarını kendinize acıma ayaklarını bırakın.

Neden olmasın...olacak !

Maiumut canlı slm:)

Buarada coraspirin kullan arkadaslar : 3 ay gibi bir süredir adet dönemleri hariç günde 1 tane coraspirin alıyorum...regl miktarında artma var..eskiye gore oldukça fazla..coraspirin kullanlarda boyle bir etki olmuşmuydu ? iyi mı kötümü bilemedim ?

lenova az kalmış canım.hayırlı sonuç alırsın inşaAllah.valla şu 12 günü beklerken insan nasıl düşüneceğini şaşırıyor.daha çok pozitif düşünüyor ama ya olmazsa diyede içinden geçiriyor.sanırım çoğumuz daha çok olacak idye düşünüyoruz.çünkü istiyoruz bekliyoruz.esas olanda zamanın gelmiş olması.onun için öyle dua edelim rabbim dilerim benim için şimdi olsun.sen ve şu an tedavide olan tümmmm anne adylarına dua ediyorum.tabi tedavi olacaklarada.

kampa ilginç olmuş seninkide.aslında tedavide her gün e2 testi yapıyorlar ona göre devam etmeleri gerek dimi.ben ilk 4 gün iğne yapıp kontrole gidiyorum tahlil sonucuna göre dr ilaç dozlarını değiştiriyor.canım hakkında hıyırlısı olsun.dilerin Allahtan hepimiz en kısa zamanda anne olucaz.

alarahan ve vanabunnnnn hoş geldiniz görünmüyorduz hanımlar.iyisiniz inşaAllah:)

selam canım
ben hiç kullanmadım sanırım kanı sulandırdığı içindir.

Wannacım, hergün foruma uğruyorum. Güzel haberlere sevinip, umutlanıyorum, kötülere üzülüyorum. Keşke tüm isteyenler bir gün, geç olmadan bebeklerine kavuşsalar, tabi biz de. :)
Ben adetliyken de aspirini bırakmıyorum. Benim son yıllarda adetim 2 yada 3 gün sürerdi. Geçen ay soğan kürü yaptığımdan sanırım, 5 gün dolu dolu devam etti. İyi mi kötü mü bilemedim ama bu ay adete bir hafta kala yine soğan kürü yapacağım.

alabamacım hoş gelmişsin biliyorum böyle düşündüğünü yeni gelenlerin paylaşımda bulunmalarını istediğini.ama insanın gözü yinede sizleri arıyorya ben hiç bir zaman olmayacak demedim.öyle düşünmedinde sadece acaba bir yerlerde yanlışmı yaptım diye kendimi eleştiriyorum.yani tedavi aşamasında acaba dr la tam iletişim kuramadımmı,yada sormam gerekenleri soramadımmı diye eleştiriyorum.

OLMALI OLACAK İSTİYORUMMMMMMM

Maiumut iste fena değil:) dalgalı bir ruh halı burası ve sizlerde olmasanız durum fenaydi..her darda sıkıntıda kendimi atıyorum buraya ...gizli bir sır odası gibi :)

Alarahan bende mutlu haberlerde cok seviniyorum ,olumsuz haberlerde kotu etkiliyor...
Coraspirini adet döneminde bırakıyorum zaten kanama acayip arttı anlam veremiorum..umarım iyi birseydir ilk fırsatta doktora soracağım...buarada agustos icin tedavi hayalim vardi doktorun tatile çıkmasıyla suya düştü..3 gun oncede regli oldum ve ilk gunünü klasik ağlama nöbetleriyle geçirdim...artık daha çabuk toparlıyorum...

canım tam olarak pazar günü yazarım kendimle ilgili.biliyorsun ben emriyo biriktiriyorum.
Havuz yöntemi deniliyor değil mı ? Detayları yazarsan cok sevinirim benimde aklıma yatan bir yöntem...nasılsa az yumurta var ozaman biriktirmek lazım...başarıyı arttırdığını düşünüyorum kesinlikle

canım hepimizin ruh hali biribine benziyor.bazen dibe çöküyoruz bazen zirveye çıkıyoruz.ama bu durumlar tekrarlayıp uzadıkça isanın üzerine yorgunluk ve ağırlık çöküyor.ben bir kaç aydır çok tembelleştim isteksizleştim.şimdi toparlanmaya çalışıyorum.bende hergün buraya uğruyorum inan bişey yazılmadığı gün sanki kimse benimle konuşmaya gelmemiş gibi his ediyorum.ama bir kaç kişi gelince daha bir nefes alıyorum iyi geliyor.
dilerim rabbimden hepimizin içindeki annelik duygusunu vereceğimiz meleklerimiz gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…