Havuz yöntemi deniliyor değil mı ? Detayları yazarsan cok sevinirim benimde aklıma yatan bir yöntem...nasılsa az yumurta var ozaman biriktirmek lazım...başarıyı arttırdığını düşünüyorum kesinlikle
canım havuz denilip denilmediğini bilmiyorum.ben daha önce bir dr da üç kez denedim.olmadı dr değiştirdim.dr bana dediki yaştan dolayı iki kez toplayalım.birde bende kromozmlarda mozaik var.eski dr um önemsemedi.ama bu dr genetik analiz yapalım dedi.yapmazsak mozaikli olsa tutunması zor olur dedi.bende yapalım dedim.ilk sefer yaptık.bana dedilerki eğer transfer yapılmazsa diğer denemelrde sadece dr a takip ve ilaç ücreti ödersin dediler.ben de dedimki o zamn madem öyle ben üç kez toplatmak istiyorum dedim.iki kez toplattık toplamda 5 emriyo oldu.bakalım sonuncusu pazar günü belli olacak.ama bencede yumurta azsa bu iyi bir yöntem.
Wannacım, bayram falan geçsin gelecek ay düşün tedaviyi. İnşallah tedaviye de gerek kalmazBen de ekim yada kasım gibi düşünüyorum. Son tedavimde doktorum senden ümitliyim, olmazsa da devam et demişti, yeniden görüşmeye çağırdı ama görüşmeye bile isteğim yok. Bu hafta işyerine bir arkadaş, benden 10 yaş küçük, bebeğini getirdi. Herkes kucağına aldı nedense kendimi kötü hissetim zorla kucağıma verdiler. İnsanlar ne düşünüyor diye düşünmekten de kendimi alamadım. Akşamda bebek ateşlenmiş, kusmuş naar mı değdi diye konuştular, yine üstüme alındım. Malum bebek sahipleri bizleri pek bir şom bulurlar. Bakışlarımızı sevmezler Oysaki, allah herkesin çocuğunu anne-babasına bağışlasın, gözümüz yok. Biz sadece bize ait olan çocuğu istiyoruz.
Maicim, geçen yıl doktorum bana senin yöntemi önermişti ama o kadar ilaca 1 tane embriyo oluyor. Ben sabredemem dedim, hemde zaten bir sürü tedavim var yıllardır hormon alıyorum. Göğsümde asimetrik dansite denilen bir bilinmeyen var ve takipteyim. İyice tetikler diye çok korkuyorum.
Kizlar hepiniz birbirinizden muhtesemsiniz. Yurekleriniz kocaman ve hepinize tek tek hayranim. Keske tum anne adaylari, yada en azindan cogunlugu, sizler gibi koca bir yurek tasisa. O zaman insanlik ve sonucunda bu dunya nasil da farkli olurdu. Anneligi en kisa zamanda tatmaniz icin hergun dualarima sizleri de katiyorum. Cunku daha fazla hak edemezsiniz. Ben de eger Allah izin verir de yakinda bebegimmi kucaklasam diyorum, haketmeye calisiyorum.
Kendinize cok iyi bakin. Bir tarih var , o zamana kadar sabir ....
Alarahan nasıl içimde hissediyorum şu yorgunluğu. Bu sefer tutacak diyorum, ama bir yanım da eğer tutmazsa dibine kadar tatil yapıp iyice suyunu çıkarıcam diyor. Rahatlama yolları bulmamız lazım, yoksa durum, ruh hali rezalet.Lenova, hani aceleyle yapılan pastalar, yemekler özenli yapılanlardan daha güzel olur ya, senin bu tedavinde oldukça telaşlı, sıkıntılı geçmiş umarım sonuçta benzetmemdeki gibi mükemmel olur. Ben son 10 yıldır yıllık izinlerimi hep bu işlere ayırdım, transferlerden sonra hep evdeydim. Ne başarabildim ne de doğru düzgün bir tatil yapıp dinlenebildim. Ruhum da bedenim de hep yorgun. Bu kadar çabaya ve yorgunluğa karşılık 3 çocuk büyütürdüm herhalde. Moralini bozma, inşallah güzel haberini de alırız. :)
Wannabe takma bu cahil cuhela kadınları be! Ben de bazen zorlanıyorum arkadaşlarımın çocuklarını görünce ama maşallah deyip başka işlere atlıyorum. Amaan herkesin ki kendine güzel, özel, allah bağışlasın, hiç işimiz kalmadı onlara mı nazar edicez. Bizim enerjimiz başka yere gidiyor zaten, hem iğnelerle hormonlarla kafamız bulanık, hem umut iniş çıkışlarını kontrol ediyoruz, normal hayata tutunuyoruz, bir de neşemizi kaybetmiycez, bunların üstüne bir de başkasının ne düşüneceğini takma. Boşveeeer. Bu arada adetlerin genç kız gibi olmaya başladıysa, hormonlar iyi çalışıyor herhalde :)Hmm bizde durumlar biraz karışık esim is i nedeniyle bir süre yanımda olamayacak bu durumda 3 ay tedavi şansımız yok Malesef...tabi dogal bı mucize şanslıda yok.((
İstanbuldasin değil mı?
o duyguyu o kadar iyi biliyorum?...ellerimi ayaklarımı ne tarafa koyacağımı bilemiyorum..yüzümü aşamıyorum yanlis anlaşılmaktan korkuyorum icimde fırtınalar koparken gulumsuyorum .su aman nazar değecek lafını duymamak icin çırpınıyorum...cok sevsen nazar deger...sevmezsen ilgilenmezsen kıskanırsın nazar deger...
su nazar değdi lafı insanı ne kadar da yaralıyor...
Kim bu nazarı değdirenler|:
Yıllardır cocuk hasretine gözyaşı döküp ,korkusuzca onca iğneyi yapıp anestezii alıp sedyeye yatanlar mı ?
Bu kadar acıyı çekip üstüne nazar değdirenler o uğursuz kadinlar bız miyiz ?
ayy dağıldım haa zaten adetin3. Gunu fenayimmm....
bugun 9 gun ve zor tutuyorum kendımı test yapmamak ıcınkendıme ıs yaratıyorum..
bu arada dun 3 ay once evlenen bır arkadasım ıle konustum 40 yasında ve 2,5 aylık hamıleymıs.. cok mutlu oldum tabı allah ınsallah kucagına almasını nasıp eder.. dıger taraftan ıcım cok acıdı tam 2,5 yıldır bır bebegımız olsun dıye neredeyse kucuk bır servet doktuk ama hep sonuc husran..(
umarım su mubarek gunlerde salı gunu pozıtf sonuc alırım salı gunu aynı zamanda kadır gecesı..
Eger negatıf sonuc alırsam nasıl toplarım kendımı bılmıyorum yıkılacam bılıyorum ve bır daha denemeyecegımızı de bılıyorum. kaderıme razı olup yasamaya calısacagım ama hep bır yanım eksık olarak...
sevgıler
Mai..canim benim hadi gozun aydin cok sevindim adina valla..insallah sana bebis olucaklar ben inaniyorum rabbim isini gucunu rast getirsin bacim..nediyim dualarimdasin ..hayirli haberlerini yaz bize insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?