ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM NE GÜZEL BİRHAHER 12 YUMURTA DARISI BAŞIMA İNŞ...:)Ayorumun bana bilmediğim bişi öğretti yumurtalar toplandıktan sonra ,,transfere kadar epey bekleme süresi varmış şaşırdım..ama senin adına çok sevindim ve içimden bir his Hamile kalacağını söylüyor umarım yanılmam bana haber ver olurmu?mesajla olursa kaçırma şansm yok kesin görürüm..doktorun kim cnm??belkide tanışırız...
canım benım tedavın hayırlı olsun benım kı kadar hızlı olamaz sanırım ben 25 temmuzda basladım tedavıye 31 agustosta yumurtalar toplandı bırı 222 bırı 16 bırı 12 mm 2 yumurta kalıtesızdı tek yumurta dollendı 2 agustosda transferım oldu. doktorum bıle cok hızlı oldu bu ıs dedı.. yanı herseyın hayırlıs ıbugun 5. gün ne hıssedıyorsan dersen pek negatıf dusunmek ıstemıyorum ama bazen evet olacak dıyorum bazen de yok olmayacak.. ama gecen transfer sonrasında hıssetmedıgım seyleer hıssedıyorum. bas agrısı bel ve karın agrısı gıbı ama herseyın hayırlısı artık.. Allah ol dedıgınde olacak yoksa hersey bos bız elımızden gelenı yapıyoruz..
sende olumlu dusun olumlu olsun mutlaka olacak unutma..
Canım benim yarın adetin 2.günü olduğundan doktor randevum var,sen de Erbil Beyin hastasısın ya gelirsen görüşürüz.Ben en geç saat 10'da oradayım...
dondurulmuş transfer için geri sayım başladı,inşallah hayırlı olur Rabbim nasip eder 2.de anne olmayı,dua edin lütfen...
sanırım bayrama kadar transfer olur...en geç bayramdan sonra...
çok heyecanlıyım...
Lenova benimki de öyle olacak herhalde. Bugün tedavinin 6. günü, kan değerlerine göre öğleden sonra toplayacaklar (3 Agustos'da başladım, 8 Ağustos'da toplama). Biri 21, diğeri 19 oldu bile. Çok erken. Panik olduk, eşim hala yurtdışında, bu gece gelecekti. hemen havaalanına gitti uçakta yer bulursa hemen gelecek. Yetişemezse, gitti yumurtalar. Of ne stresss.
Ama sen de aynı şeyi yaşadıysan demekki erken de olsa iyi yumurta çıkabiliyor. Moralim biraz düzeldi. İyi dinlen, bu sefer daha hassassın, inşallah olacak.
Kanbar tedavin hayırlı olsun, iyi şanslar!
Okurken birden icimden guzel seyler gecti. Mujdeli bir haber alacagiz insallah.
kanbar ..meraba canim insallah darisi basiniza olsun insallah rabbim bu yolda emek veren herkesein emeginin karsiligini versin allahim..evet canim okmeydani memoriyalde denedim ve simdi kilerime hamileyim dogucaklar nerdeyse insallah sag selim darisi basina sanada ugur getirsin memoriyal insallahh..evet canim benim 7 tane yumosum gelismisti sonra 5 dollendi ve 5.gune gitmisti ve 5 nde transfer ettik tabi zorlayarak olmustu iyikide hepisini transfer ettirdik cunki nekadar cok koyarsan okadar sansin var ..tabi herseyin hayirlisi diycen..canim ben 40 yasimda hamile kaldim haziranda 41 girdim..seninde isin rast gitsin simdi yasta onemli degil diyorum ben iyi merkez ve iyi dr olsun yetr insallah sanada iyi dr lar cikar karsina da yuzun guler..bol sanslar..sorucan birsey olursa sorabilirsin ok..
Lenova benimki de öyle olacak herhalde. Bugün tedavinin 6. günü, kan değerlerine göre öğleden sonra toplayacaklar (3 Agustos'da başladım, 8 Ağustos'da toplama). Biri 21, diğeri 19 oldu bile. Çok erken. Panik olduk, eşim hala yurtdışında, bu gece gelecekti. hemen havaalanına gitti uçakta yer bulursa hemen gelecek. Yetişemezse, gitti yumurtalar. Of ne stresss.
Ama sen de aynı şeyi yaşadıysan demekki erken de olsa iyi yumurta çıkabiliyor. Moralim biraz düzeldi. İyi dinlen, bu sefer daha hassassın, inşallah olacak.
Kanbar tedavin hayırlı olsun, iyi şanslar!
kanbar..benim ilaclarla kan tahlilelriyle yine 4 500 felan tutttu zannedersem otel parasi felan baya paramiz gitmisti tam olarak hesap edemiycemde tabi esimden ciktigi icin ..hesap edemiyorum ..sen ara bir sor memoriyale bilgi almak icin iyi olur..tabi insallah gerek kalmaz bu merkez sana ugur getirsin insallahh..ama kolay deyil maddi manevi cok gidiyo bizden ..cok sukur benimkiler tuttu senikilerde tutsun insalahh..
Bu sabah kan verdim benim değer 47 lere anca düşmüş.Dra gittim.Muayene bile etmedi.İyi iyi beklediğimiz düşüş başlamış dedi.Daha ne kadar bekliycem 45.gün bu gün ve çok sıkıldım,bunaldım dedim gözlerim doldu.Ben cümleleri kurarken o hemen reçetesini aldı tamam öyleyse ilaç yazayım hemen başlasın dedi.İster misin yazayım mı filan dedi.Ben istediğim için mi yazacaksınız,bu ilacın bana zararı olmayacak mı dedim.Yok olmaz ben kendi gidişatına bıraktım ama sizin zamanınız da kısıtlı beklemeyelim başlatalım artık dedi.(yaşımı kastediyor dllama)Bir haftadan beri tam göbek bölgemde tuhaf bir ağrı oluştu,elimle azıcık bastırınca ağrıyor,hatta acıyor dedim.Normal düşük yapıyorsun dedi.Ayrıca böyle süpriz iki gebelik yaşadığım içinde sinirim bozulmuş normalmiş.İçimde ne var ne yok merak ediyorum kese büyüdü mü küçüldümü acaba dedim.Kese mese yok artık,sadece et parçası oda kanamayla gidecek dedi.Bakmadan kontrol etmeden söylüyor ama. Peki yazın alayım içeyim bari dedim.Sabah akşam günde iki tane içecekmişim.Adet görüp 5.gün de kontrole gidecekmişim.Rahim kalınlığını ölçecekmiş.Çıktım ve kendi kendime dedim ki kızım Alkan,bu doktoru da yedin.Artık öldürseler bu merdivenleri çıkmayacaksın biliyorum seni...Arkadaşımın işyerine uğradım internetten baktım Tarlusal tablet yazmış bana.Düzensiz adet görenlerde kullanılıyor.Gebelik,düşük müşükten hiç bahsetmiyor.İlacı almadan eve geldim.İnternetten baktım yan etkileri o biçim.Ya böyle oturup kös kös kendiliğimden düşmesini bekliycem ya da gidip ilacı alıp içicem.Bu geceki mod içme diyor bana.Kızlar var ya hep derim boğulacaksan büyük denizde boğul diye.Küçük şehirlerin rahatlığını ballandıra ballandıra anlatırız ama dr konusunda ve hastane konusunda vahimdir vahim bu küçük yerler anasını satiim....Köşeye sıkışır kafanı kaşırsın.Bu gece ben aynen öyleyim.Yarın dooooru İstanbu'a.Gidip gelmelerindeeee,doktorlarındaAAA ilaçlarınnıdaaa hepiciğini sinamaya götüreyim e mi...
Eylülde demiştim ama
kafalarınızı temmuz sonu itibariyle şişirmeye başladım.Katlanacaksınız artık şekerler ben napiim.Hiiiç böyle olsun istemezdim.Ama olmamasını istediğimiz şeyler de oluyor.Allah bizi beterlerinden sakınsın canımıza,sevdiklerimize sağlık versin amin...Kendinize iyi bakın.Herkese selam ve sevgiler...
Arkadaşlar Merhaba
uzun zamandır girmedim foruma girsemde şöyle bir gezindim yazmadım.
Geçen hafta kısmetse başlayacağız diye gittik doktorumuza, (kaç aydır başlıcaz diye gidiyoruzlakin olmuyor) FSH yüksek çıktı doktor ilaç kullandığınız için olabilir dedi d.k hapı kullanıyorum yılbaşından bu yana. Geçen ay gittiğimizde kendi dk.rum yoktu diğer bayan doktor çok kırıcı konuştu; bu kadar sık doktora gidince kistin küçüleceğini mi sanıyosunuz neden şimdiye kadar beklediniz gibi kırıcı sözler. Bende dedim ki zaten ameliyat oldum birde tedavi ikisinin borcu ancak bitti dedim.
Haa sizde haklısınız ama yumurta göremiyorum dedi FSH istedi yaptırdık 13 çıktı isterseniz başlayın yumurta bulamazsak yarım kalır tedavin dedi.
(eşimde son zamanlarda üzerime geliyor biraz o da yıprattı )
Neyse 1 ay daha hap kullanayım o zaman dedim. geçen hafta dk.rum oradaymış (ASM Aydın Bey) bu sefer ona muayene oldum.
Oda kistin içinde bişiler gördüm umarım iyi huyludur dedi. Tekrar bir yıkım yaşadım. bu cuma tahliller istedi onları yaptırıcam. (Regl döneminden 5 gün sonra yapılıcakmış)
Ne olur bana teselli verici birşeyler yazın yıkıldım artık. Bugün psikoloğa gittim son çaremi bilemiyorum, ya da çaresiz mi kaldım ne olucam bilemiyorum. Kafam allak bullak. Doktora kafamdan atacak birşeyler yapmam gerek yoruldum dedim öyle sihirli bir değnek yok diyor.
Birde bana bir hikaye anlattı belki sizlerinde rahatlamanıza sebep olur size de anlatayım
Dünyaca ünlü bir bisikletçi varmış. 24 yaşında testis kanseri olmuş ve her iki testisi alınmış, sonra evlenmiş ve tüp bebek yöntemi ile eşi hamile kalmış ikizleri doğmuş.
Sonra aradan birkaç yıl geçince doğal yoldan hamile kalmış eşi bir çocukları daha olmuş. Bu bir mucize değil mi dedi testisleri olmayan biri nasıl olduda 3 çocuk sahibi oldu diye bu mucizeye kimse inanamıyor dedi
kampacım hayırlısı olsun ınsallah en azından bırı dollenır ve mucızene kavusursun..
alkancım sende bıran once ıstanbulda ıyı bır doktora gelmelısın bencede..
benı sorarsanız transferın 8. gunu ıcım ıcım yesede bu sefer 12. gune kadar bekleyecegım.Negatıf dusunmek ıstemıyorum ama pekte umutlu degılım nedense
transfer sonrası hamıle kalanlar neler hıssetmıstı bu 12 gunluk surede bahsederse memnun olurum.
hepınızı opuyorum dualarınızda benı de eksık etmeyın..
sevgıler
lenovacım son dört gün.lütfen negatif düşünme olur mu?biliyorum zaman geçmek bilmiyor ve ne yazık ki diğer denemeler gibi olacak korkusu insanı yanlız bırakmıyor.inşallah çok daha güzel günler bekliyor sizleri.Allah nazardan korun ,gönlüne göre versin.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?