38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kampa,otur yerinde kıpraşma ya....Ne taksisi ne gezmesi alla alla((Biz kandırdık buluşmuyoruz maimle.Ben doktora ordanda dooooğru evime...Sen şu işi bi hallet.Güzel güzel dinlen,çekirdek filan ye,balkondan çık bak,hava al sonra git yat uzan.Hiç değilse bir kaç gün.Buluşup gezeceğimiz çoook günlerde olur şekercim.Kimse bir yere kaçmıyor ya...
Lenova kalbimiz seninle çırpıyor inan.Hadi az kaldı inşallah güzel haberini alıp seni de eliycez aramızdan.Doooğru bebek bekleyenler topiğine marş marş inşallah aminnn..Amma ve lakin bu iş ne olursa olsun nokta filan yok canım sadece kısa bir es var okadar.Öpüyorum herkese sevgiler...

sevgili levona seni takip ediyorum inşallah üzel haberi verirsin sana dua ediyorum ve diğer arkadaşlarada tabiki Allah hepinize bu güzel duyguyu tattırsın inşallah amin

senide devamlı yazdıklarını okuyorum ne güzel kendiliğinden hamile kalıyorsun inşallah bunun devamı gelir güzel biri kız biri erkek ikiz bebişin olur inşallah Allah aratmasın amin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de 4 senelik evliyim, benden önce evlenen bir arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı sorunsuz doğurdu o da 40 yaşındaydı bense 4 senedir maddi manevi uğraşı içinde ve inanılmaz yorgun olarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bir yanım hep eksik bizim kadar bu söylemin altını dolduracak başka insanlar olamaz, benden 2 ay sonra evlenip 2. çocuğunu doğuran sanatçı ve manken takımından da çok sıkıldım, herkes doğuruyo, kesmiyo üstüne bi daha bi daha bu kadar hamile bu kadar çok çocuk etrafta olduğu sürece-bizim site çocuk kaynıyo akşam otoparktan eve yürüyene kadar ayak altında bir sürü çocuk ve yanında yine karnı burnunda anneler varken konudan uzaklaşmamız va kafayı dağıtmamız mümkün değil ve yine etrafta sorunsuz bi şekilde doğurup doğurup emeksiz yemek yiyen tiplerin- 'çok kafaya takıyosun ondan olmuyo biraz serbest olmaya çalış' lafları beni hasta ediyo gerçekten...

AYNEN KATILIYORUM DEDIKLERINE.yok o mankenın cocugu yok cem yılmaz'ın cocugu artık okumuyorum gecıyorum o haberlerı ama her yerde karsıma cıkıyor. Ama elımızden gelenı yaptıgımıza ınanıyorum. Bu da bızım sınavımız demek kı Allah nasıp etmedı mı olmuyor işte.. Sitede transfer sonrası 12 yatan veya 12 gun boyunca hıc onemsemden fıldır fıldır gezen arkadaslarımız var kımı pozıtıf sonuclanmıs kımı negatıf evde hep yatan yattım o yuzden dıyor sureklı gezen kendımı cok yordum cok gezdım ondan dıyor..
Ama yok yok kesınlıkle ınanmıyorum. Sadece Allahım OL demedıgı ve/veya OL dedıgı ıcın mucızeler gerceklesıyor...
ne mucızeler okuyoruz goruyoruz.. Umarım Allah bu mubarek gunlerde yüzümüzü güldürür..
sevgıler..

Alkancım sana ve enerjıne hayranım ve bu guzel yuregın evladına kavusturacak senı.. umarım bu sıtedekı tum arkadaslarımı ve benıde..
Sevgıler

deli misin evet gerçi deli mutluluğu demişsin ama tamamdır işte bu zaten o tehlikeli dediğin psikoloji içinde olmalısın demek ki vucudunu tamamen hamile olduğuna ikna ediyorsun oldu bu iş diyorsun olay bu zaten. kararını vermişsin hamileyim diyorsun gerisini koyver gitsin. sakın kendini frenleme. dokuz gün sonrasını düşünme emin ol yeter.

hepinizi ayrı ayrı okuyor takip ediyorum gözüm üstünüzde tek tek saymıyorum ama tek tek takip ediyorum sevgiler gönüldennnn

lenovacım teşekkür edrim canım ama benim transfer olmadı daha.benim embriyolar donduruldu.biraz ara verecem nisandan bu yana üç tedavi geçirdim.hem dinlenmeliyim hemde bira maddi olarak toparlanmalıyım.

test konusuna gelince sen bilirsinbelki bu saatte yapmışsındır bile:)heyecan dorukta inan senle birlikte

Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar(((((

ne desem boş bu saatte çok kötü insan yıkılıyor bende 7 yıllık evliyim ve bu anların ne kadar kötü olduğunu biliyorum.
ama yinede umudunu hiç yitirme elbet bir gün olacaktır....

Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar(((((
sözün bittiği yer işte.ne deyim ya dışardan yeni geldim bakim dedim:)Allah sabır verisn.bunu insanın içinden atması zor ama bakalım gelecek günler neler getirecek lenovam.

lenova..canim nedenir bu durumda bilemiyorum ama anliyorum..cunki 5 defa yasadim bu olayi o yuzden anliyorum agla ama yipratma kendini..inan bana her gecenin bir sabahi vardir elbet..napalim buda bizim sinavimiz diycen tabi istersen yoluna devam edicen..RABBIM gucunu ,sabrini veriyor..cok zordur biliRIm ama yikilmak yok ALLAH BUYUK..

ne desem boş bu saatte çok kötü insan yıkılıyor bende 7 yıllık evliyim ve bu anların ne kadar kötü olduğunu biliyorum.
ama yinede umudunu hiç yitirme elbet bir gün olacaktır....

cnm cok üzüldüm idrar testi mı yapmıştın?
Yaraları sarıp ayağa kalkacağına eminim...su günler bı geçsin hele...
Cok dua ediyorum cokkk ALlah hepimizin yüzünü guldursun....canımız yanmasın artık..
Ne hissettiğini biliyorum bu yüzden daha cok canım yandı İnan arkadasim...

Söylenecek fazla şey yok. Çok üzüldüm. canım benim. Ağla zırla, sonra topla kendini. Mutlu olmak için tek yol bu değil. Hatta çocuk sahibi olmanın yolları, tanımları bile baktığın pencereye göre değişiyor, biliyorsun. Senin yumurtan var, umut bitmemiş. Yumurtası biten başka yollara gidiyor, evlat sadece yumurta demek değil. O da olmadı evlat ediniyor. Biraz sakinleş sonra tekrar değerlendiririz. Kahretme kendini.

Ne desek boş.. ne kadar emek verildiğini biliyorum. Bu kadir gecesinin hatrına bu ay kendisi doğal yolla gelir inş.. Lütfen dünyam yıkıldı deme, sağlıklısınız.. İnsan hep hayattan bir şans daha ister.. Burdaki herkes defalarca negatifi görmüştür.

Kendiliğinden gelecek diye hissediyorum..

Sakın umutsuzluğa kapılma.

Gunaydin kizlar..hayirli kandiller hepinize ..rabbim bebek isteyen emek veren arkadaslarimin gozlerini yolda koymadan versin,yavrularini.. kucaklarini doldursun insalllah...bebek bekleyen hamile arkadaslariminda benim icinde hayirlisiyla yavrularimizi saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin rabbim..

Lenova ..bugun daha iyisin umarim uzulme arkadasim 1 haftaya kalmaz toparlanirsin insallah..bu boyle bir tokat yiyiyorsun sonra tekrar ayaga kalkiyorsun..bir sekilde hayat devam ediyor..Allah yuzune baksin ..mucizeni yollasin hic ummadigin bir anda insallahh..

Ne olur yikilma. Rabbim herkesi seviyor ve bir yerden guldurecek yuzunu. Belkide senin icin farkli bir plani var. Ama ne olursa olsun yuzunu guldurecek birgun eminim buna. Sen yeterki inancini, umudunu kaybetme. Ona guven ve en hayirlisini istemeye devam et.

Dualarimdasin.

Evimicin..sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik az kaldi seninde benim gibi..doguma ..hayirli dogumlar olsun hepimiz icin..kac haftalik oldun sen ..

Evimicin..sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik az kaldi seninde benim gibi..doguma ..hayirli dogumlar olsun hepimiz icin..kac haftalik oldun sen ..

32 bitti bugun. Cok sukur bir problem yok bebekte. Ama bende ödem var. Bu yüzden adını simdi unuttum ellerimde sinirlerin sıkışmasıyla ilgili bir agrı oluyor. Özellikle sabahları kıvrandırıyor. Onun dışında bebek falan iyi Allahıma bin şükür. 2 Ekime gün aldım doktordan bir terslik olmazsa. Yani 1,5 ay kaldı.

Sağlıkla dogum yapalım insallah. Buyusunler de vicdanlı, yurekli bireyler olsunlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…