bugun 9 gun ve zor tutuyorum kendımı test yapmamak ıcınkendıme ıs yaratıyorum..
bu arada dun 3 ay once evlenen bır arkadasım ıle konustum 40 yasında ve 2,5 aylık hamıleymıs.. cok mutlu oldum tabı allah ınsallah kucagına almasını nasıp eder.. dıger taraftan ıcım cok acıdı tam 2,5 yıldır bır bebegımız olsun dıye neredeyse kucuk bır servet doktuk ama hep sonuc husran..(
umarım su mubarek gunlerde salı gunu pozıtf sonuc alırım salı gunu aynı zamanda kadır gecesı..
Eger negatıf sonuc alırsam nasıl toplarım kendımı bılmıyorum yıkılacam bılıyorum ve bır daha denemeyecegımızı de bılıyorum. kaderıme razı olup yasamaya calısacagım ama hep bır yanım eksık olarak...
sevgıler
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de 4 senelik evliyim, benden önce evlenen bir arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı sorunsuz doğurdu o da 40 yaşındaydı bense 4 senedir maddi manevi uğraşı içinde ve inanılmaz yorgun olarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bir yanım hep eksik bizim kadar bu söylemin altını dolduracak başka insanlar olamaz, benden 2 ay sonra evlenip 2. çocuğunu doğuran sanatçı ve manken takımından da çok sıkıldım, herkes doğuruyo, kesmiyo üstüne bi daha bi daha bu kadar hamile bu kadar çok çocuk etrafta olduğu sürece-bizim site çocuk kaynıyo akşam otoparktan eve yürüyene kadar ayak altında bir sürü çocuk ve yanında yine karnı burnunda anneler varken konudan uzaklaşmamız va kafayı dağıtmamız mümkün değil ve yine etrafta sorunsuz bi şekilde doğurup doğurup emeksiz yemek yiyen tiplerin- 'çok kafaya takıyosun ondan olmuyo biraz serbest olmaya çalış' lafları beni hasta ediyo gerçekten...
Kampa,otur yerinde kıpraşma ya....Ne taksisi ne gezmesi alla alla((Biz kandırdık buluşmuyoruz maimle.Ben doktora ordanda dooooğru evime...Sen şu işi bi hallet.Güzel güzel dinlen,çekirdek filan ye,balkondan çık bak,hava al sonra git yat uzan.Hiç değilse bir kaç gün.Buluşup gezeceğimiz çoook günlerde olur şekercim.Kimse bir yere kaçmıyor ya...
Lenova kalbimiz seninle çırpıyor inan.Hadi az kaldı inşallah güzel haberini alıp seni de eliycez aramızdan.Doooğru bebek bekleyenler topiğine marş marş inşallah aminnn..Amma ve lakin bu iş ne olursa olsun nokta filan yok canım sadece kısa bir es var okadar.Öpüyorum herkese sevgiler...
deli misin evet gerçi deli mutluluğu demişsin ama tamamdır işte bu zaten o tehlikeli dediğin psikoloji içinde olmalısın demek ki vucudunu tamamen hamile olduğuna ikna ediyorsun oldu bu iş diyorsun olay bu zaten. kararını vermişsin hamileyim diyorsun gerisini koyver gitsin. sakın kendini frenleme. dokuz gün sonrasını düşünme emin ol yeter.Herkese merhaba. Mesajlarınız bana güç ve umut veriyor. Ya bizim transfer oldu olalı, yüzümüzde salak bir gülümseme, sanki herşey halloldu, hamileyim falan... Hatta gece uyumadan, ikiz olursa neler yaparız diye konuştuk, tabi çok tehlikeli bir psikolojiye sokuyoruz kendimizi, olsun olsun birazcık hayal kuralım diye diye. Deli mutuluğu geldi üstümüze. Şimdi geriye sayımdayız, 9 gün sonra güm diye yerimize oturmayız inşallah.
Lenova dört gözle haber bekliyorum senden. Bak tutmazsa, yıkılmak yok, arar bulur gelirim valla. Diyorum sana, hayata küsmek gibi bir lüksün YOK bu hayatta. Kimbilir neler neler göreceğiz daha. İnşallah iyi haber verirsin de bu laflarım havaya gider. Öptüm.
lenovacım teşekkür edrim canım ama benim transfer olmadı daha.benim embriyolar donduruldu.biraz ara verecem nisandan bu yana üç tedavi geçirdim.hem dinlenmeliyim hemde bira maddi olarak toparlanmalıyım.maıcım ve kampacım transferlerınıze cok sevımdım. bu sefer olacak bılıyorum her ıkınızde cok ugras verdınız bu yolda ama artık olacak kalbınızı ferah tutun..
benım bugun 11. gunum heyecan dorukta dun aksamdan berısol kasıgımda agrım var. umarım melegım kendıne yer tutmak ıcın mucadele verıyordur.
bu aksam ıs cıkısı testı yaptırmayı planlıyorum ne dersınız ? yoksa yarın aksamı mı beklesem.. gun ıcınde ıs yerınden cıkamam ya bu aksam ya da yarın aksam yaptıracagım. Kısmet artık umarım Allahım bu mubarek gunlerde yüzümüz güldürür.. yoksa nasıl toparlarım kendımı hıc bılmıyorum. Yarın kadır mubarek gunde dualarımızın hepsı kabul olsun ınsallah..
sevgıler
Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar (((((
Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar (((((
sözün bittiği yer işte.ne deyim ya dışardan yeni geldim bakim dedim:)Allah sabır verisn.bunu insanın içinden atması zor ama bakalım gelecek günler neler getirecek lenovam.Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar (((((
ne desem boş bu saatte çok kötü insan yıkılıyorbende 7 yıllık evliyim ve bu anların ne kadar kötü olduğunu biliyorum.
ama yinede umudunu hiç yitirme elbet bir gün olacaktır....
Evimicin..sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik az kaldi seninde benim gibi..doguma ..hayirli dogumlar olsun hepimiz icin..kac haftalik oldun sen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?