38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese merhaba,umarım herkes iyidir.Zorunlu bir aradan sonra yeniden sizlerle olmak güzel.İş yerindeyim,şu aralar çok yoğunuz,pek fazla okuma fırsatım olmadı şöyle bir baktım,inşallah atladığım birşey yoktur.
Öncelikle herkesin kadir gecesi mübarek olsun,rabbim herkese dileğini versin.
LENOVA ,şimdi okudum çok üzüldüm inan,senin test günün bu gün diye hatırlıyorum neden erken yaptırdın,kanda test yaptırdın mı,lütfen üzülme,herşeyin başı sağlık,şu on gün içinde neler yaşadığımı sen biliyorsun,rabbim sana ve eşine sağlık versin biraz dinlenip tekrar denersin.Vazgeçmek yok,insan negatif alınca denemem diyor ama biraz zaman geçince acabalar başlıyor.Zamana bırak yaşaman gerekiyorsa acını yaşa ama sakın içine atma.Dualarım seninle ben bizim anne olacağımıza inanıyorum,rabbim hayırlısını versin canım benim
KAMPA,inşallah bu son tedavin olur,bebişlerini kucağına alırsın hayırlısı ile,dualarım seninle.
MAİ,seninde yumoşların hayırlı olsun,inşallah emeğinin karşılığını alırsın.Üçüncüde gayet iyi sonuç almışsın bunun için birşey yaptın mı?Ben de denedim ama iki ay,ilk ay ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurdular,iki ay sonra tedavi de bir tane oldu,onu da aldılar ve iki transfer yapıldı,sonuç negatif oldu ama rezervi az olanlar için iyi bir yöntem.Şansın çok yüksek,ben bu sefer inanıyorum başaracaksın.
SU10,inşallah adını doğru yazmışımdır,öncelikle geçmiş olsun,rabbim bir daha göstermesin,eşine ve sana bebişinle birlikte rabbim uzun ömürler versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki,bir hafta önce eşim aniden kalp spazmı geçirdi,bir gece yoğun bakımda kaldı,apar topar Ankaraya götürdük anj. oldu.Allhtan birşey çıkmadı.Yoğun bakım kapısında geçirdiğim o bir gün bana bir ömür gibi geldi,rabbim kimseye göstermesin.Herşeyin başı sağlık,allah eşlerimizi bize bağışlasın,inanın herşey boş.
TOANA,EVİMİÇİN,CANS,umarım bir sorun yoktur,sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.EVİMİÇİN,geçmiş olsun
ALKAN,senin azmine hayranım ya,inan bana umut oluyorsun,bak bu sefer denememin tek sebebi sensin,
Ben de doktorumla görüştüm,bu ay regl olunca tedaviye başlayacağım,inşallah herşey yolunda gider.
Adını sayamadığım bütün arkadaşlarım dualarım hepinizle,allaha emanet olun,sevgiler

Herkese merhaba,umarım herkes iyidir.Zorunlu bir aradan sonra yeniden sizlerle olmak güzel.İş yerindeyim,şu aralar çok yoğunuz,pek fazla okuma fırsatım olmadı şöyle bir baktım,inşallah atladığım birşey yoktur.
LENOVA ,şimdi okudum çok üzüldüm inan,senin test günün bu gün diye hatırlıyorum neden erken yaptırdın,kanda test yaptırdın mı,lütfen üzülme,herşeyin başı sağlık,şu on gün içinde neler yaşadığımı sen biliyorsun,rabbim sana ve eşine sağlık versin biraz dinlenip tekrar denersin.Vazgeçmek yok,insan negatif alınca denemem diyor ama biraz zaman geçince acabalar başlıyor.Zamana bırak yaşaman gerekiyorsa acını yaşa ama sakın içine atma.Dualarım seninle ben bizim anne olacağımıza inanıyorum,rabbim hayırlısını versin canım benim
KAMPA,inşallah bu son tedavin olur,bebişlerini kucağına alırsın hayırlısı ile,dualarım seninle.
MAİ,seninde yumoşların hayırlı olsun,inşallah emeğinin karşılığını alırsın.Üçüncüde gayet iyi sonuç almışsın bunun için birşey yaptın mı?Ben de denedim ama iki ay,ilk ay ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurdular,iki ay sonra tedavi de bir tane oldu,onu da aldılar ve iki transfer yapıldı,sonuç negatif oldu ama rezervi az olanlar için iyi bir yöntem.Şansın çok yüksek,ben bu sefer inanıyorum başaracaksın.
SU10,inşallah adını doğru yazmışımdır,öncelikle geçmiş olsun,rabbim bir daha göstermesin,eşine ve sana bebişinle birlikte rabbim uzun ömürler versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki,bir hafta önce eşim aniden kalp spazmı geçirdi,bir gece yoğun bakımda kaldı,apar topar Ankaraya götürdük anj. oldu.Allhtan birşey çıkmadı.Yoğun bakım kapısında geçirdiğim o bir gün bana bir ömür gibi geldi,rabbim kimseye göstermesin.Herşeyin başı sağlık,allah eşlerimizi bize bağışlasın,inanın herşey boş.
TOANA,EVİMİÇİN,CANS,umarım bir sorun yoktur,sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.EVİMİÇİN,geçmiş olsun
ALKAN,senin azmine hayranım ya,inan bana umut oluyorsun,bak bu sefer denememin tek sebebi sensin,
Ben de doktorumla görüştüm,bu ay regl olunca tedaviye başlayacağım,inşallah herşey yolunda gider.
Adını sayamadığım bütün arkadaşlarım dualarım hepinizle,allaha emanet olun,sevgiler

Kızlar yaaaaaaaaaaa,kusura bakmayın,işyerindeki bilgisayar kafayı yedi,göndermedi diye tıkladım üstüste göndermiş bu seferde,özür...

Denizgeldi slm nehaber..?

nckurt..canim sagol dilegin icin seninde rabbim kucagini doldursun yuzunu guldursun..evet haklisin herseyin basi saglik Allahim kocalarimizi basimizdan eksik etmesin ..bizleride kocalarimizin basindan eksik etmesin insallahhh..

Evimicin..gecmis olsun o sismeler oluyormus hamilelikte normaldir takma kafana..ayaklarinda da var mi sadece ellerindemi..olsun annesi napacan evladin rahat olsunda tuz tuketmemeye calis yani azalt nacizane fikrim.. ..bende diyettteyim halen aman birsey olmasin yavrulara..diye..napalim saglik olsun..insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza ..

Sevgili nckurt

Seninde kadir gecen mübarek olsun. İnşallah bize bu sene hayırlı kaderler yazılır. İnşallah herkesin anne olacağı bir yıl olur. Seneye bu vakitler bal böceklerini koklarsınız.

Eşinede acil şifalar. Her şeyin başı sağlık. Negatiflerden sonra toparlanıp devam edebiliyorsun ama kayıplarda her yanın kırık..

Her şeyin hayırlısını istemek lazım..

evet....evlat sadece yumurta demek değilmiş..bugün ilk kez Allahtan uzun ömür diledim.şimdi bir hikayem var...denizim var...onun büyüdüğünü görmek için ömür istedim Allahtan.....Allahım işine karşımak olarak anlama....lütfen Allahımm....lütfen...daha fazla onunla olayım...kocam daha çok şükretsin sana...ALLAHIMMMdesin.daha çok....daha çok.............................................

selam 38 in gülleri

okuyorum ama yazmak zor...herkese deniz kadar selam olsun...kadir gecesi mubarek olsun.
kampa.....transferin hayırlı olsun...yavrun sana sıkı sıkı tutunsun inşallah....

alkan.....mai....inanın ben de sizinle olmak isterdim bugün....kız uyumasaydı arayacaktım.ev küçük kızın uykusu kıymetli uyanmasın.....varın beni de aranızda sayın beni...sevgiler....

hamileler..toana...evimiçin....cans hocamm....hayırlısı ile alın inşallah yavrularınızı kollarınıza.

nc kurt.....eşine Allah şifa versin...en önemli şeyin sağlık olduğunu bu gibi durmlarda nasıl da anlıyoruz değil mi?eşine ve sana sağlık .....hayırlısı ile de bir evlat....inşallah....her isteyene....topiğini de arada bakıyorum:))

vanna bu mu?......denizgeldi yazdı geçenlerde kk nın azizliğine uğradı o günkü yazısı...çünkü bir günlük yazılar kaıtta yok oldular sistemdeki sorundan dolayı.. sana denizden birkaç inci de göndermiştim.sümüklüböcekten kopyalayacağım .zilli uyanmazsa eğer...

güller....herkse kucak dolusu sevgilerAllahım herkese gönlündeki muradı versin inşallah....siz de gülün....

not:vanna da ki bir n fazla olmuş...doğrusu vana olacak.....

Son düzenleme:
vana.....bu sana....

bir sabah...... mutfaktayım.tezgahı topluyorum.benim zilli almış mama sandalyesinin tepsisini bağırıyor''imimiiiiiiiiiii imimiiiiiiiiiiiii

dedim annem ne yapıyorsun sen?simitmi satıyorsun?
dedi-hı
devam ettiimimiiiiii imimiiiiiii

zilli demek parka çıktığında görmüş aklında tutmuş....simitçi görmüş....evde bana taklit yapıyor sümüklüm..

ben hemen devamını getirdim.bıraktım işimi...mini bir tiyatro yaptık ikimiz ana kız.
o şimdi tepsi başında geziyorimimiiiidiye...ben de çağırıyorum onu.müşteriyim ya..simitçiiiiii simitlerin taze mi?
-tate
çıtır çıtır mı
-tıtı tıtı
- bir tane ver bakalım
hayalde veriyormuş gibi yapıyor.siz gözünüzün önüne getirin.ben tadına bakıyorum
-hımmmm eveet.çok tazeymiş çıtır çıtır.
-kaç para?
-10
-tamam.al sana 10 para....
parasını cebine koymasını kaybetmemesini söylüyorum...hayalde koyuyor cebine.....
sonra sırasıyla ayşesine pepesine tavşanna ve ababasına(alibaba)simit satıyor...
a babaya geliyor sıra.parasını istiyor.ben devreye giriyorum.
-anneciiiim...a babanın parası yokmuuuuş....olsun de annem sonra verirsin de annem diyorum...

bir tane daha.....

insallah , insallah. Bu mubarek gece dualarımızın kabul olmasına vesile olsun. Herseyde en hayırlısı ne ise o olsun. Amin.

Forumda transfer sonrası yenmesi gerekenleri taviye eden kızların yazılarını okuyordum. Mesela maydanoz nane yeme, ananas ye. daha çok ananas ye deyip duruyorlar, bir bilginiz varmi? Başka yerde bir açıklama da bulamadım, kulaktan dolma bir şeymi nedir?

hepinizin kadir gecesi mubarek dualar kabulsun.rabbime açılan eller geri çevrilmesin.önce sağlık sonra gönlünüzdeki ne muradınız varsa bu gece hürmetine kabul olsun amin.

evimiçin sendeki problem gibi baharnazda olmuştu hatırlıyormusun(kulakları çınlasın belki bizi okuyordur bir selam verse iyi olurdu özledik)inşaAllah doğumdan sonra geçecek.maAşallah bebeğine doğumada az kalmış.rabbim sağ salim senin toana ve casın bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin amin.

nckurt canım bu ay için özellikle bişey yapmadım.ama tedaviye başlamadan bir kilo kuru incir aldım,güya hergün 3 tane yemek için ilk bir kaç gün çantama koydum aklıma geldikçe yedim.netiecede bitirdim.birde benim dr bana toplam 600 doz iğne veriyordu.muhtemelen önceki tedavilerde kullandığım ilaçların da etkisi olmuştur.ben aslında bu ay ara verecektim.ama yoğun bir şekilde yumurtalıklarımda faaliyet his ettim.bir bakalım dedim dr uma eğer folikül sayısı iyiyse başayalım yoksa bu ay kalsın dedim.dr iyi dedi istersen başlayabiriz dedi tamam dedim.bakalım inşaAllah emek veren çabalayan herkese versin rabbim banada amin.

Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar(((((

ne diyim Allah yardımcın olsun ben de bugün tüp bebek yaptırmayı düşündüğüm doktoruma başka bi arkadaşım gitmişti ben yılbaşı gibi düşünüyodum ve senin gibi bu sayfayı artık kafayı yemeden kapatmayı düşünüyodum doktor beni sormuş -zira ben şu an başka bi doktora gidiyorum zira benim tüm hamileliklerim doğal yolla olmuştu hemde hepsi 42 yaşından sonra ve 4 tane düşük ben hep umudumu tüp bebeğe bağlamıştım ve yaş 45 yılbaşında bu işi son kez tüple dener buraya kadarmış diye kaparım diye düşünmüştüm ama doktor demişki ne yılbaşısı yaşını unutmasın derhal gelsin demiş ama ben kendimi hiç hazır hisstmiyorum bilmiyorum oaradan alacağım negatifi nasıl karşılarım bilmiyorum off ki off bugün efkarlıyım ben de mübarek gece hürmetine Allah'tan dua niyaz etmekten başka bişey gelmiyo Allah yardımcın olsun kardeşim, olsun birbirimiizn yüzünü görmesekte bi yerlerde senin üzüntünü en aza senin kadar paylaşan birileri de var ne olur bunu unutma

Lenova, kader arkadaşım çok üzüldüm . Aynı hüsranları hepimiz yaşıyoruz, sonra tekrar toparlayıp yeniden deniyoruz. Ne olur umudunu kaybetme. Ben de 42 yaşındayım, 10'dan fazla tedavi denemem var, 3 kez gebelik kaybım var. Haziran ayındaki son hezimetimden sonra ekim'de yine tedavi düşünüyorum. Yumurta bitmedikçe umutlar bitmemeli, yumurta bitmişse ne yapacağız alternatifleri deneyeceğiz yada bir çocuğun kaderini değiştireceğiz. Öncelikle allah hepimize eşlerimizle birlikte sağlık ve mutluluk versin. Başka bir siteden yıllardır bu yolda uğraş veren bir arkadaşın yeni tedavi planlarını yaparken eşini kaybettiği haberini okuyunca, tek duam önce sağlık oldu. Bugün kadir gecesi, Allahım hepimizi en kısa zamanda sağlıklı, mutlu anne ve babalar yapsın, evlatlarımız yuvalarımıza neşe, mutluluk ve huzur getirsin.

tüm hayırlı dileklerinizin kabul olduğu bir gece olması temennisiyle Kadir Geceniz mübarek olsun. Yüce Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine tüm evlat isteyenlerin kucaklarını tez vakitte doldursun inşallah. bizlerede evlatlarımızı hayırlısı ile büyütmek nasip etsin. hepinizi öpüyorum

şimdi çok güzel bir haber aldım,kendisi yazmak isterdi belki ama herkes merak ettiği için dayanamıyıp ve diğer arkadaşlara moral olsun diye bu güzel gecede güzel haberi vereyim dedim. cans doğum yapmış arkadaşlar.Yağız bebek hayırlısı ile sağ salim doğmuş. Cans da çok iyiymiş Maşallah

Yağız Bebek hoşgeldin dünyamıza,yüce rabbim ömrünü uzun bahtını açık eylesin inşallah.

cans çok sevindik ailecek haberi alınca,Allah analı babalı büyütsün,güzel günlerini göstersin sizlere oğluşunun.eşini ve seni tebrik ediyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…