Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz
Kızlar merhaba yaş 39 olmak üzere fhs 9,75 amh 0,08 devlet hakkımı (ki bu ilk denememdi)kullanmak üzere yola çıktım yüksek doz iğnelerle 13.gün üç yumurta oluştu ikisi iyi görünüyor biri küçük denildi ve geçtiğimiz pazartesi opu oldu sonuç tam bir hüsran gelişmiş olan ikitanenin içi boşelimizde 1 tane küçük kaldı doktor perşembe transfere gelecek gibi hazırlan ama biz sana haber vericez dedi ve dün aradılar embriyo oluşmamış transfer iptal bu sonuca hazırım sanıyordum değilmişim yıkıldım.
Şimdi sizden özellikle çok kez tüp deneyenlerden ve değerleri bu kadar düşük olanlardan bilgi rica edicem lütfen beni yalnız bırakmayın vede yumurta sayısı kalitesi konusunda ne yapmalıyım????
Doktar yapılabilir birşey yok demişti.
devletteki 2. hakkımıda acil kullandıracaklar çok canım sıkkın lütfen bilgilerinizi paylaşın............
sevgilerimle
canım benimde amh değerim 0.69 fsh değerim de 10.1 idi. ben de yüksek dozda 12 gün boyunca iğne oldum. 6 yumurta oluştu. 4 tanesi olgundu. sadece 2 tanesi döllendi. ben tedaviden 1.5 ay önce ve tedavi sırasında arı sütü ( saf haliyle ) polen ve balı ( hepisini ayrı ayrı aldım ) aç karnına aldım. en az yarım saat yemek yeme. sonra yine aç karnına sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu ağızda çiğne en etkil öyle oluyormuş. birde ben her gün 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yağı içtim. normal e vitamini 50 kat daha fazlaymış ve yüksek oranda folik asit içeriyor.
Puding'cim hoşgeldin. 38 geç falan değil, çoğumuz 40'ın üstündeyiz artık, umudumuz da var. Fakat zaman kaybetmeden başla, her senenin önemi büyük. O kadar çok kişi tüp 40ından sonra doğuruyor ki, bu artık çağımızın yeni kadın tiplemesi neredeyse. Takma kafana. HEMEN BAŞLA tedavine. Tek tüp tıkalıysa bile, diğer tüpten yumurtan vardır. Git en iyi doktorlara, tüm tahlillerini yaptır, sakin sakin adımlarını at. Bir bakarsın ilk denemede olmuş. Olmazsa da dünyanın sonu değil, yol uzun.
Ben 39 yaşında başladım tedavime, son 3 senede, 5 kere denedim, en son Memorial'de yaptırdım, şimdi sonucumu bekliyorum. Memorial'den çok memnunum. Sende topla cesaretini! Bu iş kararlılık istiyor, bir de kendi ruh halini iyi kontrol edebilmen lazım. Sinir stres yapma şekerim, erken kalkan yol alır, hadiii. Öptüm.
Puding'cim hoşgeldin. 38 geç falan değil, çoğumuz 40'ın üstündeyiz artık, umudumuz da var. Fakat zaman kaybetmeden başla, her senenin önemi büyük. O kadar çok kişi tüp 40ından sonra doğuruyor ki, bu artık çağımızın yeni kadın tiplemesi neredeyse. Takma kafana. HEMEN BAŞLA tedavine. Tek tüp tıkalıysa bile, diğer tüpten yumurtan vardır. Git en iyi doktorlara, tüm tahlillerini yaptır, sakin sakin adımlarını at. Bir bakarsın ilk denemede olmuş. Olmazsa da dünyanın sonu değil, yol uzun.
Ben 39 yaşında başladım tedavime, son 3 senede, 5 kere denedim, en son Memorial'de yaptırdım, şimdi sonucumu bekliyorum. Memorial'den çok memnunum. Sende topla cesaretini! Bu iş kararlılık istiyor, bir de kendi ruh halini iyi kontrol edebilmen lazım. Sinir stres yapma şekerim, erken kalkan yol alır, hadiii. Öptüm.
Puding..hosgeldin topigimize ..neden korkuyorsun tedavidenmi..cekiniyorsun ama duydugum kadariyla tupun teki acik olsada hamilelik gerceklesiyordu..umarim yanlis yazmiyorumdur..gercekten sana baska yol gostermiyorsa dr larin bebek istiyorsan tup bebek yapican ozman..tabiki zorluklari var bu tedavinin maddi manevi yikiliyorsun ama tekrar kalkip yoluna devam ediyorsun..senin gozunu korkutmak istemem ama ilkinde de hemen tutup anne baba da olanlar var tabbi yani okadar ugrasmadan..ben mesela 6.kazandim ikizlerimi simdi dogamalarini bekliyorum rabbim izin verirse hayirlisiyla..hem 38 yasindasin bizlere gore yasin daha ufak ve daha sanslisin bence tedavine basla derim inanki ALLAHTA yardim ediyor ve sana gucunu kuvvetini veriyor yetrki azim et ,duani et cik yoluna ve unutmaki dua her kapiyi aciyor cunki ben denedim ve nekadar faydali oldugunu VE BIRKERE DAHA ANLADIMKI RABBIMIN NEKADAR BUYUK OLDUGUNU..beklemedigin bir anada gonderdigini meleklerimiz..insallah darisi sana ve isteyen butun arkadaslarima olsun sana bol sans diliyorum ve tedavine basla derim arkasdasim..bol sanslar olsun...
kampa..demek sendemi ikiz istiyorsun ayy insallahh..guzel bir duygu ALLAH SANADA TATTIRSIN..Ama bazen gozumu korkutuyorlar bakmasi zor olur diye..kimsem yok yanimda olsun sahipsizin sahibi ALLAHTIR DIYORUM..yetrki saglicaktan dogsunlarda ..dua ediyorum hergun Allahim bana akkilli uslu evlatlar ver diye tabbi saglikli saliha evlatlar insallahhh..bugunde agrilarim oluyor, ve dogum korkusunu icimden atamiyorum iyimi ..neyse darisi sana..insallah ikizdir canim hayirlisiyla...
peki bu karışımları regl olduğundamı yemeye başladın normal bir gündemi arısütü bal polen ölçüsü varmı canım çok sağ ol
tedaviden 1.5 ay önce başladım regl olduğumda da yedim. opu ya kadar ondan sonra yemedim.
içime su serptin regil falan beklemeden hemen alıp başlıyorum yemeye 2. tedavi ye 6 eylüle kadar başlıcaklar çünki
çok sağ ol arkadaşım nasıl sevindim bilemezsin
Kızlar merhaba yaş 39 olmak üzere fhs 9,75 amh 0,08 devlet hakkımı (ki bu ilk denememdi)kullanmak üzere yola çıktım yüksek doz iğnelerle 13.gün üç yumurta oluştu ikisi iyi görünüyor biri küçük denildi ve geçtiğimiz pazartesi opu oldu sonuç tam bir hüsran gelişmiş olan ikitanenin içi boşelimizde 1 tane küçük kaldı doktor perşembe transfere gelecek gibi hazırlan ama biz sana haber vericez dedi ve dün aradılar embriyo oluşmamış transfer iptal bu sonuca hazırım sanıyordum değilmişim yıkıldım.
Şimdi sizden özellikle çok kez tüp deneyenlerden ve değerleri bu kadar düşük olanlardan bilgi rica edicem lütfen beni yalnız bırakmayın vede yumurta sayısı kalitesi konusunda ne yapmalıyım????
devletteki 2. hakkımıda acil kullandıracaklar çok canım sıkkın lütfen bilgilerinizi paylaşın............
sevgilerimle
selam ays.....
neden tedavini acil olarak öne alıyorlar?benim gittiğim yıllarda birkaç ay sonraya randevu veriliyordu...yoğunluk yok mu?hasta sayısı mı az?şöyle de yapabilirisn bir altenatif...halaaa geçerli mi dış heyet raporu veriliyormubilmiyorum ama....dış heyet raporu alarak anlaşmalı özel bir hastanede de yaptırabilirsin ikinci tedavini...ilaçlarını devletten alıp özelde deneyebilirisn....
ücretli tabii...
tüp denemek için memoriali tavsiye edebilirim.yalnız devletle anlaşmaları var mı bilmiyorum...fikrimi paylaştım...lütfen moralini yüksek tut.sevgiler...
kür konusunda.....incir kürü var bildiğim.tam inancım olmasa da böyle şeylere bir kez denemiştim.8 inciri 2 bardak10 dk suda haşla .ikiye böl sabah akşam iç.21 gün.adet bitiminde başlanıyordu sanki...
Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz
ays73 sende hoş geldin.bişey olmaz bu sıklıkla tedavi olman.bende yukarıda yazdığım yaşatyım.tedavi olurken araya bir ay koyardı dr yaşımdan dolayı.amh değerin düşük ama bu demek değilki şansın yok.başka yazıştığım bir topikte kadının değeri 0.04 ama kadın 3 4 kez doğal olarak hamile kalmış.yani şansın bitmiş değil.birde yumurta sayısı belki artırılamaz ama olanların kalitesi bu bitkilerle artırılabilir.kuru inciri gün de 2 3 tane öylecede yiyebilirsin.ben son tedavide olduğu gibi yedim.ama benim dr bana toplam 600 doz iğne verdi.sana kaç verdi?Kızlar merhaba yaş 39 olmak üzere fhs 9,75 amh 0,08 devlet hakkımı (ki bu ilk denememdi)kullanmak üzere yola çıktım yüksek doz iğnelerle 13.gün üç yumurta oluştu ikisi iyi görünüyor biri küçük denildi ve geçtiğimiz pazartesi opu oldu sonuç tam bir hüsran gelişmiş olan ikitanenin içi boşelimizde 1 tane küçük kaldı doktor perşembe transfere gelecek gibi hazırlan ama biz sana haber vericez dedi ve dün aradılar embriyo oluşmamış transfer iptal bu sonuca hazırım sanıyordum değilmişim yıkıldım.
sevgilerimle
hoş geldin puding 38 geç değil tabi bize göre.insan olacakları bilse taaa en baştan başlar.neyse nerden başlasan kardır.ben 41 yaşımı doldurdum bu yoldayım.o yüzden bu yıllar çok değerli.tüplerden biri tıkalıysa b ile aslında yine doğal olaral hamile kalma şansın var.6 yıldır neden olmadı acaba?bebek için cesaret geliyor canım.kendini burda rahat his erdeceksin çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.biz burdayız sormak istediğin yada paylaşmak istediğin ne varsa yanındayız.
ays73 sende hoş geldin.bişey olmaz bu sıklıkla tedavi olman.bende yukarıda yazdığım yaşatyım.tedavi olurken araya bir ay koyardı dr yaşımdan dolayı.amh değerin düşük ama bu demek değilki şansın yok.başka yazıştığım bir topikte kadının değeri 0.04 ama kadın 3 4 kez doğal olarak hamile kalmış.yani şansın bitmiş değil.birde yumurta sayısı belki artırılamaz ama olanların kalitesi bu bitkilerle artırılabilir.kuru inciri gün de 2 3 tane öylecede yiyebilirsin.ben son tedavide olduğu gibi yedim.ama benim dr bana toplam 600 doz iğne verdi.sana kaç verdi?
hoş geldin puding 38 geç değil tabi bize göre.insan olacakları bilse taaa en baştan başlar.neyse nerden başlasan kardır.ben 41 yaşımı doldurdum bu yoldayım.o yüzden bu yıllar çok değerli.tüplerden biri tıkalıysa b ile aslında yine doğal olaral hamile kalma şansın var.6 yıldır neden olmadı acaba?bebek için cesaret geliyor canım.kendini burda rahat his erdeceksin çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.biz burdayız sormak istediğin yada paylaşmak istediğin ne varsa yanındayız.
ays73 sende hoş geldin.bişey olmaz bu sıklıkla tedavi olman.bende yukarıda yazdığım yaşatyım.tedavi olurken araya bir ay koyardı dr yaşımdan dolayı.amh değerin düşük ama bu demek değilki şansın yok.başka yazıştığım bir topikte kadının değeri 0.04 ama kadın 3 4 kez doğal olarak hamile kalmış.yani şansın bitmiş değil.birde yumurta sayısı belki artırılamaz ama olanların kalitesi bu bitkilerle artırılabilir.kuru inciri gün de 2 3 tane öylecede yiyebilirsin.ben son tedavide olduğu gibi yedim.ama benim dr bana toplam 600 doz iğne verdi.sana kaç verdi?
wanna canım ya bende netten baktımda o markanın öyle bir fıstığını göremedim brezilya fıstığı diye geçiyormuş kabuklu bişey ama yok bulamadım bir türlü :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?