38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi geceler 38in gülleri:71:

vinca...hoşgelmişin bebeğinle:49::emir_bebek::nazar:
doğru yerdesin....canlı selam olsun.....iyi geceler..

herkese çok selam:16:

Merhabalar..… Daha önce hikayemi yazmıştım. 5.kez tüp bebek denemi yaptık fakat sonuç negatif. 5 ay ara verip, buradaki tavsiyelerden ve biraz araştırma sonucunda bende 6. Demem için Memorial da karar kıldım ve randevu aldım. Allah kısmet eder ise 12 Eylülde randevum var. İlk önce Aynur hanıma muayene olup; sonra Semra hanım ile görüştürüyorlarmış. Bundan sonra ne olacak oraya gittikten sonra belli olacak. Ben İstanbul dışında oturuyorum. Oraya giderken ne götürmem lazım eski tetkiklerden bana bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar. Birde daha önceki demelerde bir yakınımın yanında kalmıştım fakat kaldığım yer biraz uzak olacak. O çevrelerde kalmaya yer varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba kotyo
Bugüne kadar yaptırdığınız tüm tahlilleri ,özellikle rahim filmini varsa genetik test sonuçlarını vs. her şeyi bir dosya haline getirip yanınızda götürürseniz tekrar yaptırmak durumunda kalmamış olursunuz.

Orada kalan bir kişiden Memorial'in yan binasının apart otel olduğunu duymuştum.Memorial'in bu hizmetiyle ilgili telefonla ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Benim evim 15 dakika mesafede olduğu için hergün gidip gelmek sorun olmadı.Fakat İstanbul'da hastaneye uzak bir yerde kalacak olursanız ,hele ki karşıda kalıp bu tarafa geçmeniz gerekirse hergün ulaşım sorunu yaşarsınız.Okullar açıldıktan sonra İstanbul trafiği çekilmez hale gelir.
Bilenler bilir yarım saatlik yolun 3 saat sürmüşlüğü vardır.

Umarım bu cevap geç görmezsiniz.

Hayırlı haberlerle dönmenizi dilerim.

Selam Vincaminor

Hosgelmissin. Diger topiklerdeki arkadaslar ne kadar kaba davrandılar sana bilemiyorum ama ortak yasanmıslıklar olmadan yakınlık kurulamıyor maalesef. 20 yasında ilk denemesinde hamile kalan biri ile 35 - 40+ yaslarında zamanla yarısan birinin paylasımları aynı olmuyor. Ben de genelde okuyucu olarak takip ediyorum burayı ama yazılanlara yakınlık duyunca ben de dahil oluyorum. Ornegin ben bu topigi Alabama nın yazdıgı bir yazıyı tesadufen okudugımda kesfetmiştim. Kendinden ve negatif sonuc alan diger arkadaslardan bahsederken "nasıl da beni anlatıyor" diye dalmıştım bu topige. Benim mucadelem supriz sekilde gelen mujdeyle mutlu sona dogru ilerliyor sukurler olsun ama en son Kampa nın negatif sonucuyla hepimizin , belki aynı derecede degil ama, yuregi sızladı. Bugun o yıkıldı bizler toparlamaya calıstıkk, yarın biz uzuldugumuzde o bize moral veriyor olacak. Bu sızının ne kadar buyuk oldugunu bildigim icin hic bırakmadım dualarıma buradaki arkadasları da katmayı. Maalesef elimden gelen tek sey bu. Keske daha fazlası da gelse.

Hepimizin yuzu gulsun insallah

Hoş buldum =)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Amin.

Kesinlikle çok haklısın, bir topikte birisi 'masumca 45 yaştan sonra hamile olmak mümkün mü gibi naif bir soru sormak gafletinde bulunmuştu da bu şımarık 20-30 yaş gençliği fütursuz ve terbiyesiz bir ifadeyle asla olmaz annem o yaşlarda gibi abuk subuk şımarık cevaplar vermişti sen bizim topiğe takıl, burada eğitimli ve kariyer ya da daha farklı hayatları tercih eden ama kesinlikle kültürlü ve görgülü, hasbelkader kaderin getirmiş olduğu bir noktada naif ve kırılgan olgun genç kadınlar var aslında bırak oraları gel buralara sana burda her tür kucak açılır seni dinleriz teselli ederiz doğru yerdsein inan bana....

Teşekkür ederim blondehazan.

Ayrıca ;bana 'hoş geldin' diyen ,mesajıma cevap yazan tüm hanımlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Şimdiden olgunluğunuzu ve sıcaklığınızı hissettirdiniz.

Son düzenleme:
Selam 4.hamileliğimi çatlatma iğnesinden sonra yaşadım ayrıca yaşım da 44 tü, ama bebeğim özürlü olduğundan kalbi durdu yaş 45 hala deniyorum umudu kesme ....:nazar:

Merhaba Blondehazan,

Mailin için teşekkür ederim. işten yazıyırum şu anda çok yoğun çalıştığım için yazmoyorum çok, akşamlarıda malum eşim, bilgisyaraın başına oturduğum gibi tribe başlıyor. nedense çatlatma iğnesi ile hamile kalanlardada hep ya boş gebelik yada bebekte özür oluyor, yada bana mı öyşe denk geldi. şimdide o korkular almaya başladı. bu arada daha adet günüme çok var ama şimdide internetten en erken hamilelik belirtileri okumaya başladım :) kendi kendime vücdumda yüzümde değişiklikler bulmaya çalışıyorum. Acınası bir hal yani :)

iyi geceler 38in gülleri:71:

vinca...hoşgelmişin bebeğinle:49::emir_bebek::nazar:
doğru yerdesin....canlı selam olsun.....iyi geceler..

herkese çok selam:16:

merhaba DenizGeldi,

daha eskilerden bir seni gördüm. Bu forumun geçmişini okuyorum ama oku oku bitmiyori 10 sayfa falan atlayarak okuyorum. çok vaktimde olmuyor neyse, merak ettiğim Roniyam'ın çocuğu oldu mu? Monetam hamile kaldı mı? Devamlarını göremedim bir türlü.

37 yaşındayım.
Ben de size katılsam olur muuuu? :16:

Hoşgeldin Vincaminor, benden sonra en yeni üye sensin sanırım :) 37 yaşında ve hamilesin yani sen bize göre çıtır sayılırsın. en zor kısmıda geçmişsin. Hayırlı uğurlu olsun. Bebeğin tüp bebek mi oldu? yada başka bir yöntemle mi bilgi verebilir misin? zaten verdiysen kurusa bakma tekrar sorduğum için göremedim muhtemelen.

Hoş buldum DenizGeldi.
Diğer sayfaları okuyordum ,mesajınızı görene kadar gitmişsiniz.
Canlı olmadı ama affedersiniz. :16:

selam...ben çok hızlı geçiyorum sayfaları.malum kızı uyutunca benim de uykum gelmeden...zor zaten canlısı...ender...tekrar hoşgeldin.umarım hamileliğin topiğe bulaşır.bebeğin uğurlu gelir.ahh.inşallah....

merhaba DenizGeldi,

daha eskilerden bir seni gördüm. Bu forumun geçmişini okuyorum ama oku oku bitmiyori 10 sayfa falan atlayarak okuyorum. çok vaktimde olmuyor neyse, merak ettiğim Roniyam'ın çocuğu oldu mu? Monetam hamile kaldı mı? Devamlarını göremedim bir türlü.

merhaba...

ben de 600lü sayfalardan sonra girmiştim...çok faydalı bilgiler var bence vazgeçme...burada sadece tüp bebek denemelerini değil farklı bir dostluğun sıcaklığını da göreceksin sayfalarda okumaya devam edersen...
roniyamın kızı oldu.moneta topiğe girmeyi bıraktı..

toana......az kaldı ..şafak 6 mı?

alkan....bekliyoruz..

bahar...sütlübahar...hoşgeldin...enes büyüdümü...nekadar oldu...

herkese çok selam

denizgeldi..evet canim safak 6 ve simdi son kontrolum icin hastaneye gidiyoruz

rabbim saglicakal kucagimiza lamayi nasip edr insallahh..opuyorumm..

38in fıstıkları herkese merhaba:-))!!!!!!!!!!!!!! uzun zaman oldu aranıza katılamadım o kadar yoğunum ki 24 saat bana yetmiyor artık:-)) iki çocuğumla çooook yorulsamda ,yoğun olsamda , bir o kadarda allahıma şükür diyorum:-))
onca yıl boşuna dr.larda gezinmişim tüp bebek tedavisi stres negatif sonuçlar ağlamalar hepsi boşunaymış.inanın kuzularımla hepsini unuttum.:-))) şuana kadar neredeydiniz diyorum:-)) kızımın ve oğlumun annem demesi yetiyor beni başka boyutlara götürüyor....
hatta 3.tüp tedavisi olacaktım artık umursamıyorum bile yani vazgeçtik tedaviden.
bugün oğlumuz ana sınıfına başladı.ondan çok ben heyecanlıydım.:-))
geçmişi okuyamadan sizlere yazıyorum.umarım herşey istediğiniz şekilde gelişiyordur.rabbim hepinizin kucağını doldursun anneliği yaşatsın..oğlumun dualarında sizlerede yer vereceğim.onun dualarıyla inşaallah sizlerde anneliği tadarsınız...
sevgiyle kalın..kuzularım ellerinizden öpüyor:-))

Hoşgeldin Vincaminor, benden sonra en yeni üye sensin sanırım :) 37 yaşında ve hamilesin yani sen bize göre çıtır sayılırsın. en zor kısmıda geçmişsin. Hayırlı uğurlu olsun. Bebeğin tüp bebek mi oldu? yada başka bir yöntemle mi bilgi verebilir misin? zaten verdiysen kurusa bakma tekrar sorduğum için göremedim muhtemelen.

Merhaba Asudamla

Sitede Haziran 2010'dan beridir bulunuyorum ama bu topikte yeniyim.

''Çıtır'' çook güldüm.Tipim minyon olduğundan bu sıfatı zaman zaman duyarım ama ilk kez nette biri bana çıtır dediiii :16:

Mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Belki biliyorsunuzdur ;yeni bir yöntem.Artık embriyonun tüp içerisinde döllenmesi beklenmiyor.Yumurtalar toplandığı gün eşten alınan sperm ,8000 kez büyütülmüş mikroskop görüntüsü altında olgun yumurtaya yerleştiriliyor.Daha sonra uygun ortamda kameralarla 3 ila 5 gün gelişimi izleniyor.

Bu yöntemi Türkiye'ye getiren Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Semra Kahraman olduğu için biz de tedavimizi orada yaptırmayı uygun gördük.Ayrıca ;hastane evimize 15dk. mesafede olduğu için bizim için çok uygun oldu.
Zaten ücretler de aşağı yukarı her yerde aynıydı.Tabii ki;tedavi öncesi çok araştırdık.Beni takip eden doktorumdan öneri istemiştim.3 merkez önermişti ,biri Memorial'di.

Teşekkür ederim.Darısı tüm hasret çekenlerin başına.

Herkese selamlar ve sevgiler arkadaşlar....Önce şöyle kaldığım yerden bir okuyayım,kim ne yapmış ne yapmamış,keyifler yerinde mi değil mi,topiğin hamişlerinde son durum ne,yeni gelenler var mı,eskilerden ses seda duyulmuş mu... Bir bakayım geleyim hemen ...Bu arada şu an topikteki arkadaşlara canlı canlı selamlar...

merabalar bende arada bir girenlerdenim bi topikte kalıp arkadaşlık kuramadım herkez eski arkadaşları ile muhabbet kuruyor ben yabancı kaalıyorum çok ta konuşkan biri değilim yani biraz çekingenim bende 38 yaş gurubundayım sizlerle dertleşmek istiyorum daha önce yazdım ama kendimi tanıtayım bende 3.4 senedir bir bebek hayali ile yanıp tutuşuyorum ama hamile kalamadım sebebsiz yani yumurtlamam iyi durumda diğer testlerde iyi ama olmuyor tüp bebek eşim istemiyor tüp düşünmüyorum ama bu topikteğim yaşıtlarım olduğu için bende diğer topiklere uyum sağlayamadım yaşımız gereği belkide herşeyi daha mantıklı düşündüğümüzden dolayı olabilir neyse ssizleri hep okuyorum anne olamayanlar inşallah bu güzel duyguyu tadarlar

sub..hosgeldin canim daha once geldinmi bizim topige..herneyse iyi ettin geldin buralara..insallahh o hasretinde kaldigin yanip tutustugun evladin kendiliginden gelir bir problrminiz yoksa tabi..rabbim emek verenlerin emegini bos etmesin isteyen butun arkadaslarimin ve seninde kucaklarin dolsun insallahh ..

lee26..canim rabbim kzinida oglunuda sana bagislasin hayirli evlat olsunlar sana insallahh..sonucta sen yetistiryorsun istedigin gibi evalatlarin onlar senin..hem dogurmak degil analik bakmaktir..fedakrliktir,sen bunu mukafatini alican insallah yavrularin sayesinde..

Toana ve evimcim,vakit nerdeyse tamam geliyor kuzular...Allah bir nefeste,kolaycacık kurtarsın bebişlerinizi koynunuza sağlıcakla alın inşallah aminnn.Topikteki tüm kızlarla birlikte hamileliğinizi en baştan bu güne sizlerle yaşadık ve bir kerede yakındığınıza tanık olmadık.Hep olsun değer bunlara çoook şükür dediniz ve her yazınızda bizlere de dualarınızı eksik etmediniz.Bravo size tatlı anneler.Şimdi bizde(biz diyorum çünkü kalpten öyle olduğuna inanıyorum)sizin için dua ediyoruz.Toana canım, Hollanda'nın nüfusuna aynı günde iki fıstık kız kazandıracaksın.Plaket versinler sana bence.Az bile azzzz....
Lee,sana ne diyeyim ne yazayım bilemiyorum.Evlatlarınla birlikte çok uzun ve çok mutlu yaşa inşallah...Oğlun okula başlamış ne mutlu sana annesi.Çok büyük başarılarına şahit ol kuzularının.Okullar açıldı ama şimdilik sadece ana sınıfları ve hiç olmadığı kadar mini minicik birler başladı.Haftaya bizimkilerde gelecek iyice şenlenecek ortalık.Yaz bize olur mu?Fırsat buldukça gel canım...
Kampa masal şehrinin tatlı kadını.Baktım gördüm sen de aynen benim gibi depresyon mepresyon tınlamıyorsun.Nesine tınlıycan zaten şu üç günlük dünyada.Yap güzel güzel resimlerini,git tatiline,gir denize bi güzel yüz,güneşlen.Hatta benim için de yan biraz.Bu yaz ben denize,kuma hasret kaldım.Hem de sahil kenarında yaşarken bahçelere mahkum oldum,peynir gibi kaldım bembeyaz:(((Sonra yeniden ve daha bir güçlenmiş şekilde başlarız tedavimize.Belki kendiliğinden geliverir kuzular kim bilebilir.Amin allahım aminnnn
Maim,sende ve diğer arkadaşlarımda da tıpkı bende olduğu gibi henüz bi kıpraşma yok ammaaa....Şu bahar sersemliği üstümüzden bir geçsin hep beraber inşallah yeni atılımlar yapıp,sım sıkı asılacağız olaya.Her şeyin hayırlısı artık ne diyeyim.Güzel Allahım ne yaparsa iyi yapar gerisi boş...
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...Umarım topik onlara da moral verir,uğur getirir...Asudamla sen bence geçmişi vakit buldukça oku.Ben ne öğrendiysem geçmişteki arkadaşların paylaşımlarından öğrendim.Öğrendim diyorsam inan bana.Neredeyse kendi kendime tüp bebek yapabilecek seviyeye geldim.Kendimi bir tek toplama ve transfer etme konusunda geliştiremedim o kadar yani.Hatta doğal oluşan ve sürmeyen iki hamileliğimin sebebi buradan okuduğum bilgilerdir.Şaka bir yana oku canım.Geçmişi okudukça hem arkadaşların deneyimlerinden faydalanıyorsun hem de onların başarılarından dolayı için umutla doluyor moral kazanıyorsun...
Vincaminor,hoş gelmişsin.Hamileliğini tebrik ederim.Allahım yüzüne gülmüş bebeğini sana göndermiş.Dilerim hayırlısıyla o minik ellere ve ayaklara sağlıcakla kavuşursun amin...Evet arkadaşların dediği gibi burada samimiyet,paylaşım çok ama çok güzel..Fakat bu topikte sadece bebeğe odaklı bir yazışma yok.Biz kızlar her şeye ama her
şeye dair yazışıyor hatta biraz da zaman zaman olayı sulandırabiliyor,olayın ciddiyetinden uzaklaşabiliyoruz.Kah ağlarız,kah güleriz...Kimi eşinden kimi işinden kimimiz de kaynanasından kaynatasından gelmişinden geçmişinden bezer,dert yanar dert anlatır dert dinleriz.Zaman gelir ana avrat kaderimize söveriz...Bir bakmışsın Alabama çıkıp gelir,bir güzel döver gider bizi...Kimimiz ki o ben oluyorum çok gevezeyiz.Yazarız da yazarız okuyanı okumaktan bezdiririz.Şairlerimiz bile var bizim.Denizgeldi bir bakmışsın ilham geldi oluverir salya sümük ağlatır bizi.Anlayacağın buradaki ortam biraz parçalı bulutlu.Tedavide olan arkadaş sayısı az,başlamak isteyenler de canından bezmiş başlasam mı başlamasam mı diye düşünmekte.Hamişlerimiz de bir elin parmaklarından az sayılır.Onlar bizim gözümüzün nuru,başımızın tac,aylarını günlerini sayıyoruz hepbirlikte...Topiğimizde bebeklerimiz var.Analarının kucaklarında büyüyorlar henüz.Anneleri ara ara gelir cöööö der giderler hiç darılmayız.Sadece özleriz.Çok ama çok yoğunlar çünkü....
Diyeceğim o ki arkadaşım bu topikte hayatın kendisi var.Bebekli bebeksiz...İyi yapmışsın da gelmişsin.Ama beklentilerini yüksek tutma bence.Ve hiç endişelenme burada kimse kimseyi kırmaz.En azından ben şahit olmadım hiç.Şimdiki sessizlik havalardan.Bir soğusun,bir evlere kapanalım da o zaman gör...
Beni soracak olursanızzz... ben bu aralar dalların tepesinden lööök diye düşüp yerlere yapışan,her yeri rezil eden incirleri temizlemekle meşgulüm.Hortum,faraş,süpürge ve sineklik neredeyse 24 saat elimde.Bir taraftan yerleri temizliyor bir taraftan da arılarla göğüs göğüse mücadele veriyorum.Ne bitmeyen meyvesi varmış ağacın yuuuh vallahi...Toana,evimcim sakın özenmeyin şekerler.Ekşidiler artık.Sörpük mörpük.Çoğunu da kargalar tırtıklıyor.Hiççç güzel değiller..Sakın özeneyim demeyin...Neyse gene çok yazdım kafaları şişirdim.En kısa zamanda görüşmek üzere herkese kucak dolusu sevgiler...

Back
X