- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar..… Daha önce hikayemi yazmıştım. 5.kez tüp bebek denemi yaptık fakat sonuç negatif. 5 ay ara verip, buradaki tavsiyelerden ve biraz araştırma sonucunda bende 6. Demem için Memorial da karar kıldım ve randevu aldım. Allah kısmet eder ise 12 Eylülde randevum var. İlk önce Aynur hanıma muayene olup; sonra Semra hanım ile görüştürüyorlarmış. Bundan sonra ne olacak oraya gittikten sonra belli olacak. Ben İstanbul dışında oturuyorum. Oraya giderken ne götürmem lazım eski tetkiklerden bana bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar. Birde daha önceki demelerde bir yakınımın yanında kalmıştım fakat kaldığım yer biraz uzak olacak. O çevrelerde kalmaya yer varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.
Selam Vincaminor
Hosgelmissin. Diger topiklerdeki arkadaslar ne kadar kaba davrandılar sana bilemiyorum ama ortak yasanmıslıklar olmadan yakınlık kurulamıyor maalesef. 20 yasında ilk denemesinde hamile kalan biri ile 35 - 40+ yaslarında zamanla yarısan birinin paylasımları aynı olmuyor. Ben de genelde okuyucu olarak takip ediyorum burayı ama yazılanlara yakınlık duyunca ben de dahil oluyorum. Ornegin ben bu topigi Alabama nın yazdıgı bir yazıyı tesadufen okudugımda kesfetmiştim. Kendinden ve negatif sonuc alan diger arkadaslardan bahsederken "nasıl da beni anlatıyor" diye dalmıştım bu topige. Benim mucadelem supriz sekilde gelen mujdeyle mutlu sona dogru ilerliyor sukurler olsun ama en son Kampa nın negatif sonucuyla hepimizin , belki aynı derecede degil ama, yuregi sızladı. Bugun o yıkıldı bizler toparlamaya calıstıkk, yarın biz uzuldugumuzde o bize moral veriyor olacak. Bu sızının ne kadar buyuk oldugunu bildigim icin hic bırakmadım dualarıma buradaki arkadasları da katmayı. Maalesef elimden gelen tek sey bu. Keske daha fazlası da gelse.
Hepimizin yuzu gulsun insallah
Kesinlikle çok haklısın, bir topikte birisi 'masumca 45 yaştan sonra hamile olmak mümkün mü gibi naif bir soru sormak gafletinde bulunmuştu da bu şımarık 20-30 yaş gençliği fütursuz ve terbiyesiz bir ifadeyle asla olmaz annem o yaşlarda gibi abuk subuk şımarık cevaplar vermişti sen bizim topiğe takıl, burada eğitimli ve kariyer ya da daha farklı hayatları tercih eden ama kesinlikle kültürlü ve görgülü, hasbelkader kaderin getirmiş olduğu bir noktada naif ve kırılgan olgun genç kadınlar var aslında bırak oraları gel buralara sana burda her tür kucak açılır seni dinleriz teselli ederiz doğru yerdsein inan bana....
iyi geceler 38in gülleri
vinca...hoşgelmişin bebeğinle
doğru yerdesin....canlı selam olsun.....iyi geceler..
herkese çok selam![]()
Selam 4.hamileliğimi çatlatma iğnesinden sonra yaşadım ayrıca yaşım da 44 tü, ama bebeğim özürlü olduğundan kalbi durdu yaş 45 hala deniyorum umudu kesme ....![]()
iyi geceler 38in gülleri
vinca...hoşgelmişin bebeğinle
doğru yerdesin....canlı selam olsun.....iyi geceler..
herkese çok selam![]()
37 yaşındayım.
Ben de size katılsam olur muuuu?![]()
Hoş buldum DenizGeldi.
Diğer sayfaları okuyordum ,mesajınızı görene kadar gitmişsiniz.
Canlı olmadı ama affedersiniz.![]()
merhaba DenizGeldi,
daha eskilerden bir seni gördüm. Bu forumun geçmişini okuyorum ama oku oku bitmiyori 10 sayfa falan atlayarak okuyorum. çok vaktimde olmuyor neyse, merak ettiğim Roniyam'ın çocuğu oldu mu? Monetam hamile kaldı mı? Devamlarını göremedim bir türlü.
Hoşgeldin Vincaminor, benden sonra en yeni üye sensin sanırım :) 37 yaşında ve hamilesin yani sen bize göre çıtır sayılırsın. en zor kısmıda geçmişsin. Hayırlı uğurlu olsun. Bebeğin tüp bebek mi oldu? yada başka bir yöntemle mi bilgi verebilir misin? zaten verdiysen kurusa bakma tekrar sorduğum için göremedim muhtemelen.