Lee, aferim sana cidden, cok begeniyorum yaptigini, harika bir anne oldun.
Toana, 6 gun mu?!!! Saglikla, kolayca dogur canim. Masallah.
Sub, hosgeldin. Sebebi belli olmayan infertilite cok yaygin. Benim de sorunum bu idi, cok yakin zamana kadar. 4 mikroenjeksiyon denemesi basarisiz oldu. Son olarak Memorial Semra Kahraman'a gittim ve tum testlerimi yeniden yaptirdim. Simdiye kadar tum doktorlarin bakip da tamamdir dedigi HSG sonucunda rahim yapisikligindan suphelendi ve ameliyat etti. Hamilelik olsa bile bebegin gelisecegi kadar yer yok burada dedi. Gerci 5. mikro denemem de negatif sonuclandi -ve bu sefer cok bozuldum- ama bu kez hersey farkli ve cok daha iyi gelisti. Yani bence, tum tahlillerinizi yaptirin, belki kendiliginden bile hamile kalirsin.
Alkan hosgeldiiin! Cok uzun kayboldun bu sefer, olmuyor boyle. Evet depresyon falan dinlemiyorum pek, hayata geri dondum. Ama isin gercegi, bu sefer cok farkli uzuldum. Okumussundur, dilime vurdu, yazdim da yazdim :) Simdi amac, tatil yapmak, rahatlamak, bunlari unutmak, keyfin dibini bulmak, eskisi gibi gulebilmek. Sonrasina bakicaz.
Kararimi verdim Palamutbuku'ne gidiyorum kizlar, en inziva, en guzel deniz, en bol badem, gozlemeler, baliklar, 20'lerime geri donuyorum