38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili huli... İnan bana hangi tarihte orada olacağımı bilmiyorum... her şey ayhalimin başlama tarihine bağlı... normal şartlarda lucrine başladıktan 9-10 gün sonra ayhali olmam bekleniyor... İğnelere bu ayın 10 unda başladım, eğer dedikleri gibi olacaksa 20 inde ilk gün olacak ve 23 ünde de yani 3. günde orada olacağım... Fakat en ufak bir belirti,ağrı,sızı hissetmiyorum... Dilerim ki ilaçlarla ilgili sıkıntı yaşamayız...çünkü en son gittiğimizde hastanede ilaç satışının yapılmadığından söz etmişlerdi... ben yarın hastaneyi arayıp tüm bunları sormayı düşünüyorum...

Portakallll çokkk tebrik ediyorum canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... neredeyse Temmuz ayından beri çabalıyorum ve verip verebildiğim sadece 2 kilo falan oldu... o da pamuk ipliğinde yani her an o 2 kiloyu geri alabilirim

Sevgili Kampa, Glifor, glukofen tarzı ilaçlar bana çok dokunuyor... sözde insilün direncim için alıyorum ama ishal ve mide bulantısından perişan hale geliyorum. Beklenen etki ben de pek görülmüyor ne yazık ki... birçok insan bu ilaçlarla tıkır tıkır kilo verirken ben olduğum yerde sayıyorum

oh be topiğimiz hamilesiz kalmadı çok şükür.hayırlı olsun canım şimde sinin bebeğini büyütecez hep birlikte.

alkancımmcanlı selam canım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... neredeyse Temmuz ayından beri çabalıyorum ve verip verebildiğim sadece 2 kilo falan oldu... o da pamuk ipliğinde yani her an o 2 kiloyu geri alabilirim

Troid sorunu olmayan biri bizi asla anlamaz. Çok zor verip, çok kolay kilo alıyoruz. Ben iki öğün unlu gıda yesem bir kilo fazlam oluyor. İnsülin direnci için bende ilaç kullandım aynen bende de yan etkileri oldu, asla zayıflatmadı da.

Hopeful, rezervin nasıl? Benim 35 yaşımdan bu yana rezervim inanılmaz azaldı. haziran ayındaki son tedavimde bir embriyo transfer edildi. Benim pıhtılaşma sorunum da var.

Portakal, yeni tedavinde bol şans diliyorum. İnşallah bu tedavin mutlu sonla biter. Artık bu defterleri kapatalım, ben çok sıkıldım.

Portakal, yeni tedavinde bol şans diliyorum. İnşallah bu tedavin mutlu sonla biter. Artık bu defterleri kapatalım, ben çok sıkıldım.

alarahan canım ortakal hamile darısı bizlere inşaAllahhhh.

evimiçin canım maşaAllah canım oğluna sağlıkla hep beraber bir ömür sürün inşaAllah.

Portakal,tedavi sürecini takip edememiştim ama sonucun süperrrr.Çok tebrik ediyorum seni.Lütfen çok dikkat et ve hiç bir şeyi atlama.İlk üç ay biliyorsun ki çok önemli.Kendine ve bebeğine aman dikkat et.Bayram şekeri şimdi senin göbişinde.Büyük bir iş başardın sakın unutma.Hem de 6.denemede.Bravo sana.Allah onu size ve sizi de ona bağışlasın aminnnn...
Hopfulll ve huli,anladığım kadarıyla tedavileriniz bayrama denk geliyor ve endişelisiniz.Ama bence hiç dert etmeyi.Merkeziniz memorial ise sıkıntı yok çünkü oradaki doktorlar Semra hanım dışındakiler yani,hepsi aynı seviyedeler ve hepsinin donanımı aynı.Kesinlikle merkezi ehil olmayan ellere bırakıp ta tatile çıkamazlar.Semra hanım izin vermez zaten.O tarihlerde mutlaka opu ve transfer işlemleri vardır ve ekip işin başındadır merak etmeyin hiç.İlaç ve eczane konusuna gelince ben geçen mart ayında son denememi orada yapmıştım ve ilaçlarımı da hastanenin eczanesinden almıştım.Daha doğrusu eczanenin kalfası sabahtan akşama kadar tüp bebek bölümünün koridorunda oturuyordu.Hangi saatte gittiysem hep oralarda iş başındaydı.Tedavi belli olunca,yani doktor reçeteyi yazınca oradaki sekreter direk eczacıya yönlendiriyor,gerekli indirimleri yaptırıyor ve ilaçlar yarım saatte elimizde oluyordu.Ben daha önce başka merkezlerde bir aşılama iki de tüp denemiştim.En son orada denediğimde en uygun fiyatı(ilaç parasını)orada ödedim.Gerçi bende diğer denemelerimden daha düşük doz ilaç denenmişti ama olsun yine de dışarıdan almaya göre çok hesaplıydı.Hatta elimde ilaçlar kalmıştı ve eczaneye geri ödeyip paramı almıştım.En başta onu da sözünü veriyor eczane.O yüzden rahat olun kızlar.Müstecep bey,Mustafa bey ben onları da çok beğenmiştim.Rastlarsanız kaçırmayın.Nur hanım ve Aynur hanımdan hep çok iyi söz edip durdu arkadaşlar ama ben aynı elektriği alamamıştım.Hatta yumurtamın erken çatlamasının,boşa gitmesinin hesabını da kendimce Aynur hanıma kesmiştim.Çünkü en son muayenemi yapan oydu.Neyse bunlar kısmet işi.Ben Eğer semra hanım orada değilse en çok müstecep beye güvenmiştim.Elektrik meselesi yani.Rahat olun Allaha sığının.Olacaksa,verecekse olur.Gerisi fasa fiso.
Ajda,yazını okuyunca nasıl kızdım sana ya...Onca iğneyi ol sonra da misafir var diye işi cumartesiye bırak((Neyse olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Bence sen fazla umutlanma.Olursa da süpriz olsun.Olmaz dedik ya oluyormuş bak şimdi.İnşallah Aminnnn...
Kampanın da dediği gibi yeni tedavilere ve en çok da yeni hamişlere ihtiyacı var bu topiğin.Evimcim ve toana 9 ay boyunca hep bizimleydi.Her haberimize,her müjdemize,her sıkıntımıza ortak oldular.Bizimle birlikte sevinip bizimle birlikte üzüldüler.Ve hala da buradalar bu tatlı taze anneler.Oysa gelemeseler,yazamasalar da biz hiç darılmaz mainin tabiriyle gönül koyamayız onlara.Arada bir gelseler de bize yeter.Evimcim sabah oğluna baktım çoook şeker çok tatlı.Maşallah ona.Allah nazarlardan saklasın.Sana ve eşine bağışlasın amin.
Benim sevgili yanımda oturmuş milli maçı izliyor.Ben de tıkır tıkır yazıyorum.Ara sıra bana yan yan bakıyor.3-1 yeniliyoruz ondan mıdır ne:)))Neyse sevgili ilgi ister.Zaten akşama kadar çok özlüyorum çokkk... Şimdi yavaş yavaş kaçayım ben.Herkese sevgiler...

Canım ben bundan 1,5 yıl önce memorialda ilk tedavimi olduğumda 8 tane yumurta elde edilmişti ama dediklerine göre çokta kaliteli değillermiş... İki tanesi transfer edilmişti...Şimdi yaşım oldu 40 ve yapılan son muayenede rezervimin azaldığını söylediler ve uzun protokol uygun gördüler.Sonuç ne olur bilmiyorum

Alkan59, ilgi ve alakana çok teşekkür ederim... Umarım dediğin gibi olur ve biz de bayrama denk geldiğimiz için tedaviyle ilgili şüpheler yaşamayız. İlaçlar konusunda ve nöbetçi kalacak doktorlarla ilgili olarak yarın hastaneyi aramayı düşünüyorum zaten...

herkeze hayirli sabahlar. gününüz aydin gönülleriniz ferah olsun :))

Hayırlı olsun Portakal.harika bir haber bu.tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın akupunkturu?

çok teşekkür ederim..aminnn inşallah.

izmit romatemde yaptırdım..otogarın hemen yanında..dr.hatice ergüder ve asistanı meral hanım harika insanlar bana çok iyi geldi..

seansı 50 tl..9 seans gittim so seansı transferden bir gün önce aldım çok relaxtım..

istanbulda araştırdım seansı 150 tl den uyguna bulamadım..15 tl otobüs bileti 30 tl yol+50 seans 80 liraya geliyo..tabii benim vaktim vardı gittim

haftada bir seans oluyo .

aminn allah razı olsunnn

inşallah tüm arkadaşlarımızında hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda

Evimicin..oglusun cok tatli masaasallah ..rabbim bahtini sansini acik etsin sizlere hayirli evlat olsun insallahh..canim benim sutum gelmedi basta o arada zaten hastanede cocuklar ac kalamsin diye mama vermeye baslayinca zaten alismis oldular mamaya ..tutacaklarida varsa tutmadi benim cadilar..

portakall..canim tebrik ediyorum seni ,,rabbim tamamina erdirsin kucagina aldigin gunude okuyalim buradan insallahh..bek sende benim gibi 6.cida tutturuvermisiin massallahh..kizlar bu 6 da var bir hikmet,,neyse topigimiz hamilesiz kalmadi..cok sukur hadi kizlar ha gayret herkes hamile kalsin insallahh..

Alkancim..sagol canim ahh ahh keske olsaydiniz buralarda..yardimci olurdunuz inaniyorum..napalim gonuller bir olsun dusunup yazmanda guzel baciim..cok sagol..

Denizgeldi..nerdesin kele..hic yazmiyon unuttunmu ne..sormuyon yiynlerini ..senin cadi nasil bumustur baya demi..op yerime ..

mai..canim ben inaniyorum seninde en kisa zamanda guzel haberlerini alicaz insallah seninde 3 uz olacak..insallahh..sende uykusuz kalican hadi baken hadi insallahh..

kampa..3 uz olmaz diyorsun ama bilinmez sekerim bakalim..geneld e tedavi gorenlerin ikiz 3 uz oluyor neyse olsunda 1 tane olsun insallahh..olucak insallahh..

Heeeyyyyy bir hamilemiz daha var!!! Hayirli saglikli olsun Portakalcim, cok sevindim. Toana, cans ve evimicin'den sonra hic hamile kalmamisti. Yeni Kralice sensin yani. Akapunktur beni o kadar geriyor ki yaptiramiyorum. Burada Cinli bir doktora gidiyordum, ignelerin her oynamasinda zipladigim icin vazgectim. Bir kere daha denesem mi acaba. Sen ne kadar devam ettin?[/QUOTE]

teşekkürler kampa

darısı en kısa zamanda sizlerin başına olsun inş...

ben haftada 1 kez 9 seans gittim. uzanır durumdayken iğneler takılıyodu akım başladığında hareketsiz gözlerimi kapatıp yatıyordum..
iğneler hiç oynamadı bende..
seans bitmesin istiyordum uykum geliyodu her seferinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…