Selam canım, bence pek seçme şansımız yok; kim nöbetteyse o doktor bakacak. Nur hanım öyle dedi. Bu arada aklıma birşey daha takıldı. Dün eczane önünden geçerken sordum Bayramda eczaneler kapalı..Bu da şu demek ki sürekli forumlarda söylenen; hastanede ilaçlar pahalı dışarda daha uygun diyorlar. Dışardakiler kapalı olduğuna göre hastaneden alacağız..... Herşeyde bir hayır vardır diyip bekleyip göreceğiz.
Benim muhtemel 25- 26 Ekim hastaneye gidicem gibi senin ne zaman?
merhaba arkadaşlarr
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim..
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
41 yaşındayım 6. denemem rabbim inşallah tamamına erdirir sağlıcakla...
yumurta kalitesi ve rezerv azlığı sorunu yaşayan arkadaşlara akupunkturu şiddetle öneririm..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hopeful72, benim de troid sorunum var, haşimatoTabiki kilo sorunum da var, benim de kilo vermem lazım ama çok zor. Gelecek ay tedavi planlıyorum, bir iki kilo bile versem çok iyi olacak ama maalesef bir sürü vitamin falan alıyorum, iştah tavan yapmış durumda, troid bezi hiç çalışmıyor, metabolizma da yavaşlamış durumda.
merhaba arkadaşlarr
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim..
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
41 yaşındayım 6. denemem rabbim inşallah tamamına erdirir sağlıcakla...
yumurta kalitesi ve rezerv azlığı sorunu yaşayan arkadaşlara akupunkturu şiddetle öneririm..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... neredeyse Temmuz ayından beri çabalıyorum ve verip verebildiğim sadece 2 kilo falan oldu... o da pamuk ipliğinde yani her an o 2 kiloyu geri alabilirim
Portakal, yeni tedavinde bol şans diliyorum. İnşallah bu tedavin mutlu sonla biter. Artık bu defterleri kapatalım, ben çok sıkıldım.
Troid sorunu olmayan biri bizi asla anlamaz. Çok zor verip, çok kolay kilo alıyoruz. Ben iki öğün unlu gıda yesem bir kilo fazlam oluyor. İnsülin direnci için bende ilaç kullandım aynen bende de yan etkileri oldu, asla zayıflatmadı da.
Hopeful, rezervin nasıl? Benim 35 yaşımdan bu yana rezervim inanılmaz azaldı. haziran ayındaki son tedavimde bir embriyo transfer edildi. Benim pıhtılaşma sorunum da var.
alarahan canım ortakal hamile darısı bizlere inşaAllahhhh.
Mai, ben nasıl atlamışım yaaaaPortakallllll, tebrik ediyorum canım. Sağlıcakla kucağına al, darısı da bizlere olsun.
Hayırlı olsun Portakal.harika bir haber bu.tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın akupunkturu?
Mujdeler olsun. Saglikla gelir insallah bebegin. Nasil sevindim anlatamam.
Yüce Rabbim bu ne kadar güzel sevincli bir haber. Allah simdiden tamamina erdirsin minik melegini kucagina versin. Bu tip haberler gercekten umut gercekten güc veriyor. Biran önce 3. denemeye baslayasim gelsi valla. tekrar tebrikler :)
SüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBende seni merak ediyordum. sesin çıkmadı test günün ne zamandı diye.
Allah analı babalı kucağına sağlıkla almanı kısmet etsin ya
çok zor bir süreç yaşadığın inşallah kucağına aldığın günleride göreceğiz burda
Tebrikler sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?