Toana, cok tatlisiniz yaa. Yazdiklarindan enerji fiskiriyor. Panik olma, uzulme yanlizsin diye, Insanin ailesinden uzakta olmasi cok zor ama ne yapalim, Allah esine sana bebeklere saglik versin, ustesinden gelirsin. Dinlenmek yok artik :) Uzuldugun gunleri dusun, bosver yorgunlugu. Dur ne yaptin, bana zaten ucuz olmaz, her seferinde ya bir ya da iki embriyo oluyor zaten. Insallah bir tane saglikli olur da, bu panikleri ben de yasarim bir gun.
Hope73, bence de kalk gel Memorial'i dene. Ben de sinir oluyorum, sebepleri takip etmeyen merkezlere.
Huli, Hepuful72, ikinize de iyi sanslar, beklerken yine de yazin bize, neler yapiyorsunuz, nasil bakiyorsunuz kendinize, keyifler yerindemi.
Benim minigin fotograflarini koydum profilime.
Toana, cok tatlisiniz yaa. Yazdiklarindan enerji fiskiriyor. Panik olma, uzulme yanlizsin diye, Insanin ailesinden uzakta olmasi cok zor ama ne yapalim, Allah esine sana bebeklere saglik versin, ustesinden gelirsin. Dinlenmek yok artik :) Uzuldugun gunleri dusun, bosver yorgunlugu. Dur ne yaptin, bana zaten ucuz olmaz, her seferinde ya bir ya da iki embriyo oluyor zaten. Insallah bir tane saglikli olur da, bu panikleri ben de yasarim bir gun.
Hope73, bence de kalk gel Memorial'i dene. Ben de sinir oluyorum, sebepleri takip etmeyen merkezlere.
Huli, Hepuful72, ikinize de iyi sanslar, beklerken yine de yazin bize, neler yapiyorsunuz, nasil bakiyorsunuz kendinize, keyifler yerindemi.
Merhabalar canım, allah yardımcımız olsun.
Benimde öyle Bayrama denk gelicek... senin doktorun kim? O hafta nöbetçi dr. olacakmış.
Nur hanım yok...(
miniğine hemen baktım...maşallah....öp yerime lütfen...hayırlı evlat olsun.sağlıklaanalı babalı büyüsün....darısı diğer güllere olsun...
AMİN.
sevgiler...
Canım merhaba benim doktorum da Nur hanımSenin bayramda gitmeyi planladığın doktor var mı? aklında bir isim varsa öğrenmek isterim en azından bir fikir olur...
merhaba arkadaşlarr
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim..
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
41 yaşındayım 6. denemem rabbim inşallah tamamına erdirir sağlıcakla...
yumurta kalitesi ve rezerv azlığı sorunu yaşayan arkadaşlara akupunkturu şiddetle öneririm..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhaba arkadaşlarr
yumurta kalitesi ve rezerv azlığı sorunu yaşayan arkadaşlara akupunkturu şiddetle öneririm..
merhaba arkadaşlarr
merhaba arkadaşlarr
merhaba arkadaşlarr
Ajda merhaba. Genelde yumurta toplamayi catlatma ignesinden 36 saat sonra yaparlar ve ardindan da laboratuarda dolleme yapilir. Buradan yola cikarsak, igne saatine 36 saat ekle, dogru zamanlama boyle olmali sanirim. Yani Persembe gece / Cuma sabah gibi. Cumartesi gec olabilir. Ama bu isler hic belli olmuyor biliyorsun, belki de tutar. Testini de 15 gun sonra yaptir bence. Hamilelik hemen o gun olusmus olsa bile, embriyonun rahme yerlesmesi 5-6 gun alir, salgilanan HSG hormonu da kana ancak 15 gun sonra gecer. Iyi sanslar.slm ben 38 yaşındayım nisanda 12 haftalık hamileligime son verildi bebk öldügü icin ondan beri korunmuyorum bu ay serophene diye bir hap kullandım yumurtlama icin ardından catlatma ignesi ovitrelle yapıldı ben o günlerde yani carşamba yapıldı ama benim işlerimden ve misafirlerimden dolayı cumartesi sabah beraber olabildim acaba catlayan yumurtanın ve ignenin etkisi gecmişmidir ban cvp yazarsanız sevinirim yada gecmediyse ne zaman kadar devam eder bide ne zamn test yapsam cıkar
Herseyde bir hayir vardir. Benim de transferim gecen bayrama denk gelmisti, fakat yine de cok memnun kaldim. Tum doktorlar ve laboratuar ekibi cok iyi, guvenerek gir tedavine. Bu ilaclari alirken kilo vermek cok zor, ben de veremiyorum, ustelik daha da aliyorum. Fakat anlamadim, niye Glifor mahvediyor seni, seker seviyeni duzelterek zayiflamana yardim eder oysaki.Sevgili Kampa valla az evvel huli'nin mesajını okudum Nur hanım bayramda izinli olacakmış. Bunu öğrenince biraz keyfim kaçtı açıkcası.Şuan lucrin kullanıyorum ve tahminlere göre ayhalim bayramın başlarına denk geliyor ne yaparsam yapayım nöbetçi doktorlara denk geleceğimOysa bizlerin yaş itibariyle tecrübeli ve bizi tanıyan doktorlara ihtiyacımız var... umarım bir pürüz çıkmaz... Bunun dışında çalışan birisi olarak evden işe işten eve tabiri caizse vakit öldürüyorum çünkü tamamen bu işe konsantre olmuş durumdayım... Bu süreçte beceremediğim tek şey kilo vermek Sabah aç karnına trioid hapımı, kahvaltıdan sonra folik asitimi, ardından Lucrin iğnemi ve akşam da Gliforumu alıyorum... Hepsi iyi hoşta şu Glifor yok mu beni mahvediyor Rabbim inşallah şu emeklerimizi boşa çıkarmaz...
Oglun coooook tatli, findik gibi agzi burnu, Allah bagislasin. Tatli anne, yorgunlugunun arasinda bize de geldigin icin sagol.Benim minigin fotograflarini koydum profilime.
Bekliyoruz haberlerini :)valla doğru söze ne denir Kampa. Memorial kesinlikle listemde. eşim bir kez daha Almanyada deneyelim ama başka bir merkezde sonra TR dedi. sanırım katılıyorum. Darmstadt diye bir şehirde iyi bir klinik ve iyi bir türk doktor bulduk. Allah hayırlısını göstersin. sizi an be an haberdar edeceğime emin olabilirsiniz :))
merhaba arkadaşlarr
Sevgili Kampa valla az evvel huli'nin mesajını okudum Nur hanım bayramda izinli olacakmış. Bunu öğrenince biraz keyfim kaçtı açıkcası.Şuan lucrin kullanıyorum ve tahminlere göre ayhalim bayramın başlarına denk geliyor ne yaparsam yapayım nöbetçi doktorlara denk geleceğimOysa bizlerin yaş itibariyle tecrübeli ve bizi tanıyan doktorlara ihtiyacımız var... umarım bir pürüz çıkmaz... Bunun dışında çalışan birisi olarak evden işe işten eve tabiri caizse vakit öldürüyorum çünkü tamamen bu işe konsantre olmuş durumdayım... Bu süreçte beceremediğim tek şey kilo vermek Sabah aç karnına trioid hapımı, kahvaltıdan sonra folik asitimi, ardından Lucrin iğnemi ve akşam da Gliforumu alıyorum... Hepsi iyi hoşta şu Glifor yok mu beni mahvediyor Rabbim inşallah şu emeklerimizi boşa çıkarmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?