38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana, cok tatlisiniz yaa. Yazdiklarindan enerji fiskiriyor. Panik olma, uzulme yanlizsin diye, Insanin ailesinden uzakta olmasi cok zor ama ne yapalim, Allah esine sana bebeklere saglik versin, ustesinden gelirsin. Dinlenmek yok artik :) Uzuldugun gunleri dusun, bosver yorgunlugu. Dur ne yaptin, bana zaten ucuz olmaz, her seferinde ya bir ya da iki embriyo oluyor zaten. Insallah bir tane saglikli olur da, bu panikleri ben de yasarim bir gun.

Hope73, bence de kalk gel Memorial'i dene. Ben de sinir oluyorum, sebepleri takip etmeyen merkezlere.
Huli, Hepuful72, ikinize de iyi sanslar, beklerken yine de yazin bize, neler yapiyorsunuz, nasil bakiyorsunuz kendinize, keyifler yerindemi.

valla doğru söze ne denir Kampa. Memorial kesinlikle listemde. eşim bir kez daha Almanyada deneyelim ama başka bir merkezde sonra TR dedi. sanırım katılıyorum. Darmstadt diye bir şehirde iyi bir klinik ve iyi bir türk doktor bulduk. Allah hayırlısını göstersin. sizi an be an haberdar edeceğime emin olabilirsiniz :))

toana:)

sen kızları anlatınca bende düşündüm transfer öncesini.hatırlıyormusun eşim bana senin taminin ne dedi bende tutacak demiştim.çok şükür bu günlere.olsun yorul canım büyüsünlerde kendi ayaklarının üzerinde dursunlar inşaAllah.sonradan rahatlarsın.gerçi annem ne kadar çocuk o kadar sorun diyor.ama ne yapalım rabbim bize annelik duygusunu vermiş zorluklara rağman insan istiyor.bana da gelsinler bende uyumayayımmm yorulayımmm.tabi isteyen bekleyen her kese gelsin melekler.

Herkese selam

Toana canim, Allah sana kolaylik versin. Hem gurbet hem ikizler gercekten zor. Ama sende bu hasret olmasaydi bu kadar zorluga nasil dayanirdin? Hani derler ya tek cocuk hic cocuk diye. Eminim kizlarin piril piril birer peri kizi olacaklar bu emekleriniz sayesinde. Sutun neden gelmedi? Emmediler mi? Sen cok mu yordun kendini yoksa?

Benim tarafimda da yorgunluk diz boyu. Oglan beni emzik gibi kullaniyor. Ben de emzik ve mama vermemeye inat edince bezdirici oluyor bazen. Uykusuzluk degil de devamli emme hali beni yoruyor. Sutum oyle sular seller gibi degil. Doymuyor sanirim. Bir aya kadar duzelir diyorlar. Bakalim gorecegiz. Ben kendimi 100 metre kosusu yapmis atlet gibi nefes nefese yere yigilmis hissediyorum. Once tedaviler, olacak olmayacak kosturmacasi, ardindan hamilelik, bebege hazirlik derken deli gibi kosturmacayla gecen yillardan sonra kollarimdaki minige bakip rabbime sukrediyorum once sonra da bana guc versin istiyorum ondan. Bence butun annelerin ihtiyaci var bu guce. Encok da Toana senin gibi yalniz olan anneler. Kendine dikkat et olur mu?

Herkesi kocaman opuyorum. Geceleri emzirirken oglumun melek yuzune baka baka dua ediyorum sizler icin. Rabbim neyse hayirlisi onu versin teker teker herkese.

slm ben 38 yaşındayım nisanda 12 haftalık hamileligime son verildi bebk öldügü icin ondan beri korunmuyorum bu ay serophene diye bir hap kullandım yumurtlama icin ardından catlatma ignesi ovitrelle yapıldı ben o günlerde yani carşamba yapıldı ama benim işlerimden ve misafirlerimden dolayı cumartesi sabah beraber olabildim acaba catlayan yumurtanın ve ignenin etkisi gecmişmidir ban cvp yazarsanız sevinirim yada gecmediyse ne zaman kadar devam eder bide ne zamn test yapsam cıkar

Sevgili Kampa valla az evvel huli'nin mesajını okudum Nur hanım bayramda izinli olacakmış. Bunu öğrenince biraz keyfim kaçtı açıkcası.Şuan lucrin kullanıyorum ve tahminlere göre ayhalim bayramın başlarına denk geliyor ne yaparsam yapayım nöbetçi doktorlara denk geleceğim Oysa bizlerin yaş itibariyle tecrübeli ve bizi tanıyan doktorlara ihtiyacımız var... umarım bir pürüz çıkmaz... Bunun dışında çalışan birisi olarak evden işe işten eve tabiri caizse vakit öldürüyorum çünkü tamamen bu işe konsantre olmuş durumdayım... Bu süreçte beceremediğim tek şey kilo vermek Sabah aç karnına trioid hapımı, kahvaltıdan sonra folik asitimi, ardından Lucrin iğnemi ve akşam da Gliforumu alıyorum... Hepsi iyi hoşta şu Glifor yok mu beni mahvediyor Rabbim inşallah şu emeklerimizi boşa çıkarmaz...

Merhabalar canım, allah yardımcımız olsun.
Benimde öyle Bayrama denk gelicek... senin doktorun kim? O hafta nöbetçi dr. olacakmış.
Nur hanım yok...(

Canım merhaba benim doktorum da Nur hanım Senin bayramda gitmeyi planladığın doktor var mı? aklında bir isim varsa öğrenmek isterim en azından bir fikir olur...

Güzel bir gün olsun arkadaşlar....
Evimcim minik oğlun çok tatlı çoook....Maşallah ona.Allah nazarlardan saklasın,sağlıkla,sevgiyle büyüsün aminnn..
Yeni tedaviye başlayacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dileyelim.Pozitif düşünün pozitif olsun kızlar.Olmaz diye bir şey yok şu dünyada.Yeterki çok ama çok isteyelim.Allah duyar sesimizi verir inanıyorum ben.Sizlerde inanın.
Toana canım,çok duygulandım ama yapacak bir şey yok be şekercim.Olsaydın yanımızda bir yerlerde,seve seve yapardık işini,yemeğini,yıkardık kızçelerin elini yüzünü totoşlarını.Ütülerdik bütün cicilerini.Nöbet tutardık başlarında sen birazcık uyurdun ammaaaa yok cicim,öyle bir şansımız yok.Sen zaten en baştan beri herşeye şükredensin ,herşeyini yapar başarır,o melekleri büyütür sonra da keyfini sürersin.Şimdi motorlar tam gaz ama sonra rölantiye geçecek ve rahatlayacaksın biliyorum.Amma da teknik yazdım be...:)))
Kampa,olur mu olur canım.Bir bakmışsın bir sabah kapıda valizlerimizle mai ve ben.Bırakmışız sevgiliyi,mevgiliyi,çocuktu,tüptü,oydu buydu hepsini evde...Doğğğğru kampaya baskına...
Denizgeldi,sümüklü böceğini ara ara girip okuyorum.Ama söyliim sen bu işi çok ilerlettin.Aman ha yazdıklarının kaybolmasına izin verme.Bir yerlere kopyala canım.Yarın bir gün D&R de görme ihtimalimiz çok yüksek çünkü.
Neyse ben şimdi kaçıyorum.En yakız zamanda görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın.Sevgiler...

Canım merhaba benim doktorum da Nur hanım Senin bayramda gitmeyi planladığın doktor var mı? aklında bir isim varsa öğrenmek isterim en azından bir fikir olur...

Selam canım, bence pek seçme şansımız yok; kim nöbetteyse o doktor bakacak. Nur hanım öyle dedi. Bu arada aklıma birşey daha takıldı. Dün eczane önünden geçerken sordum Bayramda eczaneler kapalı.. Bu da şu demek ki sürekli forumlarda söylenen; hastanede ilaçlar pahalı dışarda daha uygun diyorlar. Dışardakiler kapalı olduğuna göre hastaneden alacağız..... Herşeyde bir hayır vardır diyip bekleyip göreceğiz.
Benim muhtemel 25- 26 Ekim hastaneye gidicem gibi senin ne zaman?

merhaba arkadaşlarr

rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim..

darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.

41 yaşındayım 6. denemem rabbim inşallah tamamına erdirir sağlıcakla...

yumurta kalitesi ve rezerv azlığı sorunu yaşayan arkadaşlara akupunkturu şiddetle öneririm..

rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun Portakal.harika bir haber bu.tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın akupunkturu?

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Portakal.harika bir haber bu.tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın akupunkturu?

Mujdeler olsun. Saglikla gelir insallah bebegin. Nasil sevindim anlatamam.

Yüce Rabbim bu ne kadar güzel sevincli bir haber. Allah simdiden tamamina erdirsin minik melegini kucagina versin. Bu tip haberler gercekten umut gercekten güc veriyor. Biran önce 3. denemeye baslayasim gelsi valla. tekrar tebrikler :)

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Bende seni merak ediyordum. sesin çıkmadı test günün ne zamandı diye.
Allah analı babalı kucağına sağlıkla almanı kısmet etsin ya
çok zor bir süreç yaşadığın inşallah kucağına aldığın günleride göreceğiz burda
Tebrikler sevgiler

Ajda merhaba. Genelde yumurta toplamayi catlatma ignesinden 36 saat sonra yaparlar ve ardindan da laboratuarda dolleme yapilir. Buradan yola cikarsak, igne saatine 36 saat ekle, dogru zamanlama boyle olmali sanirim. Yani Persembe gece / Cuma sabah gibi. Cumartesi gec olabilir. Ama bu isler hic belli olmuyor biliyorsun, belki de tutar. Testini de 15 gun sonra yaptir bence. Hamilelik hemen o gun olusmus olsa bile, embriyonun rahme yerlesmesi 5-6 gun alir, salgilanan HSG hormonu da kana ancak 15 gun sonra gecer. Iyi sanslar.

Herseyde bir hayir vardir. Benim de transferim gecen bayrama denk gelmisti, fakat yine de cok memnun kaldim. Tum doktorlar ve laboratuar ekibi cok iyi, guvenerek gir tedavine. Bu ilaclari alirken kilo vermek cok zor, ben de veremiyorum, ustelik daha da aliyorum. Fakat anlamadim, niye Glifor mahvediyor seni, seker seviyeni duzelterek zayiflamana yardim eder oysaki.

Benim minigin fotograflarini koydum profilime.
Oglun coooook tatli, findik gibi agzi burnu, Allah bagislasin. Tatli anne, yorgunlugunun arasinda bize de geldigin icin sagol.

Bekliyoruz haberlerini :)

Heeeyyyyy bir hamilemiz daha var!!! Hayirli saglikli olsun Portakalcim, cok sevindim. Toana, cans ve evimicin'den sonra hic hamile kalmamisti. Yeni Kralice sensin yani. Akapunktur beni o kadar geriyor ki yaptiramiyorum. Burada Cinli bir doktora gidiyordum, ignelerin her oynamasinda zipladigim icin vazgectim. Bir kere daha denesem mi acaba. Sen ne kadar devam ettin?

hopeful72, benim de troid sorunum var, haşimato Tabiki kilo sorunum da var, benim de kilo vermem lazım ama çok zor. Gelecek ay tedavi planlıyorum, bir iki kilo bile versem çok iyi olacak ama maalesef bir sürü vitamin falan alıyorum, iştah tavan yapmış durumda, troid bezi hiç çalışmıyor, metabolizma da yavaşlamış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…