38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çokkkkk teşekkürler..darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşaallahhh

hope ve huli..kizlar guzel dilekleriniz icin..Allah razi olsun..rabbim en kisa zamanda sizlerde bu annelik ve babalik duygusunu tattirsin insallahh arkadaslarimm..

çokkkkk teşekkürler..darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşaallahhh

çok teşekkür ederimmm..ortak yanlarımızın olmasına sevindim inşallah bende ikiz annesi olurum..

günaydin kizlar. inanilmaz ama gercek. az önce son iki IVF tedavimi yapan doktorumun sektreteri ile görüstüm. hani simdi forumlar sagolsun biraz daha bilgilendim ya kendi test sonuclarimi da daha iyi anlarim düsüncesiyle birkac soru sordum. Dedim ki benim FSH degerim ne. Bileyim istedim rezervlerde bir problem var mi diye ikinci denemede 1 yumurta toplanmisti. Bana ne derse begenirsiniz. yaklasik yüzlerce hormon degeri var önümde ama size fsh testi yapilmamis. anlasilan diger hormun degerleriniz iyi oldugu icin Prof. gerekli görmemis. böyle birsey gercekten mümkün mü bana söyleyin yoksa delirmek üzereyim. 39 yasinda bir hasta ve sen fsh yapmiyorsun cünkü baska hormon degerleri iyi. basina böyle birsey gelen var mi.

sevgilerle

bendende istememişlerdi..

e2 ve prolaktine baktılar onlar sorunluydu..amh testim iyiydi sanırım onun için fsh gerek görmediler

Canım günaydın.
Olabilir bu dediğin çünkü : Memorial da benden istemedi ben kendim ilave ettirdim ne olur olmaz elimde olsun diye. Benim doktorum rezervi anlamak, hormon durumunu görmek için AMH istedi sadece AMH testi de aynı şekilde; kalan rezervi derğerlendirmede kullanılan daha güvenilir buldukları bir test.Bende senin gibi neden yok diyip bayağı araştırmıştım. İstersen bunu da bir sor..Belki böyledir
Sevgiler

evet sekreter hanim da öyle dedi. Prof diger sonuclar dogrultusunda gerek görmemistir ama illaki bu dogrultuda birsey yapilsin istiyorsaniz bir sonraki sefere AMH yapariz dedi. neyse sagolun valla icin rahatladi. bu simdi aslinda bir sekilde rezervler problemsiz mi anlamina geliyor. o zaman tabii 1 yumurta yazik. ama bu arada tabii bende sigarayi biraktim umarim bir etkisi olur.

hepiniz sagolun

bendende istememişlerdi..

e2 ve prolaktine baktılar onlar sorunluydu..amh testim iyiydi sanırım onun için fsh gerek görmediler

sagolasin Portakall. benim son denemede 1 yumurta olunca tabii bütün tüylerim dikeldi. acaba problem mi var diye. ama sonra da eger olsaydi adam koskoca Prof herhalde akil eder diye düsündüm. neyse simdi biraz rahatladim aciklamandan sonra. Ay senin icin o kadar sevincliyim ki. aksam esime bile anlattim. simdiden iyi günlerde büyütsün dedi. umarim bizler de senin gibi turnayi gözünden vurur evlat hasretimizi dindiririz. kendine cok cok iyi bak. en cok da topigimizin taze bebisine iyi bak :)

sağol canım inşaallah en kısa zamanda seninde güzel haberleri alırız birlikte büyütürüz burada..

elimden geleni yapıyorum her şeyin en iyisi şimdiden onun için

istanbulda da romatem varmış.ancak hafta sonları gidebilirim.ama o da çok zor.şimdilik tedavi düşünmüyorum.belki zaman içinde... cevabın için çok teşekkür ederim.inan çok sevindim.bir kere hamile kalmıştım ben de.harika bir duyguydu :) Allah nazardan saklasın

Hope73, bence bu değerlerin bir önemi yok. Benim fsh değerim her zaman çok normal değerlerde oldu ama rezervim az, bu sonucu değiştirmiyor. Hatta bu değerlere fazla da takılmamak gerekiyor, az bilmek bazen faydalı bile olabiliyor. İnşallah bizim de kısmetimizde evlat sahibi olmak vardır ve bizlerde yaşarız annelik duygusunu.

Arkadaslar selam, araya maydonoz olmak gibi olmasin da fsh, amh test sonuclarini bilmek istemeniz normal ama bence tedavi surecinde bunyeniz saglikli ve kaliteli yumurta uretebiliyorsa bu testler falan da tum anlamini yitiriyor, benim tedai gordugum merkezde 39 yasindaki bir hastadan bahsedilirken duydum, kadin test yaptirip moralini bozmak istememis. Anlatiyorlar, kadin demis ki, ben adet goruyorum, menopoza girmedim henuz eger test yaptirirsam moralim bozulabilir, stresse girersem de bunyem etkilenir demis. Sorumlulugu aliyorum ben inaniyorum yumurta var bende demis Bunun uzerine sadece e2 ye bakarak ilac ayarlamasi yapmislar 2 yumurta toplanmis 1 embriyo gelismis, riske etmemek icin 3. Gune gitmek istememis, ben inaniyorum tutacak, transferimi yapin demis, 2. Gun transferi, 4 hucreli embtpriyosu tutunmus, kadin altinci ayinin icinde diye anlatti hemsireler. Bu islerde biraz da olacagina inanip pozitif dusunmek onemli, test sonuclari bazen gereksiz ayrintilar olabiliyor.

Kusura bakmayin, araya girdigim icin tekrar ozur dilerim:))) herkese saglikli, hayirli, güpgüzel yavrular dilerim.

merhaba,
bende 6.tüp bebek denememde akupunktur yaptırmıştım. Çok memnun kaldım. ve sonucum da pozitifti. kızım şükür şu an 2 yaşında

beşkerebeş istanbul romatemde akupunktur yoktu benim sorduğumda 2ay önce sormuştum..

su kızını güle güle büyüt benimde 6.tedavimdi..

alarahan inşallah rabbim isteyen herkese hepimize anneliği yaşatsın..

insallah alarahan. dedigin dogru az bilmek bazen daha iyi. ne kadar bilirsen o kadar sorgulamaya basliyorsun ama bilmeyince de olmuyor bir sekilde. umarim tüm bu günleri tez zamanda arkamizda birakir ve buralarda bebislerimizin iyiligi ve bakimi ile ilgili konulari tartisir oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…