38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkür ederim allah bağışlasın benimde 6. dememem olacak ve inşallah son olur

nerde oldunuz miyom ameliyatını yurtdışındamı. endometrium yanlış bilmiyorsam rahim kalınlığı ile ilgili olması gerekiyor. tam bilgiyi başka arkadaşlarda verebilir.

evet yurt disinda.su10 arkadasimiz sizi aydinlatmis ayrica benide ama yinede tip dilindeki isimlerini bana buraya yazarsaniz sevinirim.birde ne kadar aliyor hast bunu ögrenebilirmiyim.

merhaba adiniza sevindim.6 ci deneme.benimde 4 cü olacak.yas 37 beni korkutan bu.deneyimlariniz nerde oldu.ve bende az önceki arkadasimiz gibi memoriali düsünüyorum yada bahceci fulya sizin önerileriniz nedir

size arkaslik gönderdim kabul derseniz sevinirim ve memorialdeki yolunuzu merak ediyorum.sevgilerim ile

tam olarak anlayamadımnerden kabul edeceğimi bilmiyorum. dedğim gibi istenilen test kağıtları evde ben çalışıyorum o yüzden tam adları size yazamacağım ama burdan görüşür isek tedavim hakkında bilgi verebilirim. Ayrıca ben memorail ile görüşmem oldu burdaki okuduklarım sonucunda oraya gittim ve benden daha önceki dr istemediği testleri istediler buda bana ne kadar titiz çalıştıkları hakkında bir bilgi verdi. İnşallah sonuç ta güzel olur. Tek tereddütüm miyom ameliyatı miyomu alabiliriz dede ama diğer dr alamayız demişti .

sizdedemi miyom var.önce miyomumu aldiracaksiniz laporoskopi yolu ile.evet orasi cok iyi diye duydum insaallah banada umut olur.lütfen bagi koparmayalim.merak ediyorum.ücret sormustum

merhaba adiniza sevindim.6 ci deneme.benimde 4 cü olacak.yas 37 beni korkutan bu.deneyimlariniz nerde oldu.ve bende az önceki arkadasimiz gibi memoriali düsünüyorum yada bahceci fulya sizin önerileriniz nedir

merhaba,

2 tüp denemem yeditepe (1 tuttu ikizdi 2 aylık düşük-)
1 tüp denemem jinemede (kimyasal gebelik)
3 tüp denemem acıbadem (cem demirel-ona çok güveniyordum. Bizim çok özel durumumuz vardı. Eşim testis tm. Tedavisi geçirmişti. 2008 yılı dondurulmuş spermler ile %25 şans ile burda oldu. Ayrıca 3 tane aşılama oldu.
Ferticenter.de... Düşünüyorumda geçirdiğim bunca tedavi, eşimin kterapi seansler, ameliyatları ..kimse bunları yaşamasın. Eşimin tedavileri devam ederken aynı anda bende tüp bebek tedavisi oluyordum. Allah doğru zamanda gönderiyor. Eşimin tedavisi bitti kızım geldi.. Benim önerim ilgili doktor bulun. Nedenler üzerinde dursun. Cem demirel şahane bir insandı. Hiç bir zaman yalan söylemedi. şans verdiğinde de gerçekten oldu. Arkadaşım memorial da oldu, ikinci deneme ikiz.. Yine arkadaşım ameriakana gitti, 3 .deneme ikiz.)
aslında ilgili doktor ise ona devam edin. Sizin öncenizi bilmesi önemli.. Ben cem bey de hep az ilaç kullandım.. Bizde kullandığı yöntem imsi denilen teknikti.. Labaratuvarı iyi olsun.. Ayrıca akupunkturu şiddetle öneririm. Ben son tedavimde, plates ve akupunktur yaptım. Hiç kendimi bağlamadım. çünkü eşim iyleşmişti hayatta daha ne olabilirdi benim için..

Salatı tefrice okudum. Mesailere kaldım. Yoğun çalıştım. Dinlenmedim..

Allahın olsun dediği saat vardır, benimde 10 yıl sonra 36 yaşımda geldi...

önerim labaratuvarı iyi olan ve sizin pozitif elektrik alacağınız dr olsun. O kadar şarlatan ve sahte dr var ki...

şansınız bol olsun, uğur böceğiniz gelsin...

cok sevindim adiniza.ne mesekatli zor bir yol ama sonuc mukemmel.benimde 4 cu denemem olacak.3 international hospital yesilkoy.simdi 4 cüyü ya memorial yada bahceci.esimde sperm hareketsizligi var.bende yeni ameliyat oldum miyomlar endometrium yapisiklik .iyilesmeyi bekliyorum.yurtdisindayim sadece hangi hast ve hangi testleri yaptirmam gerek bilmiyorum

ayrica cem demirel su anda atasehir memorial hastanesinde diye okumustum yanlismi ben

MERHABA,

SİZİN İÇİN ARAYARAK GEÇMİŞDEKİ YAZIYI BULDUM.BENDE AYNEN GİDİP EK BİLİNEN TESTLERE İLAVETEN AŞAĞIDAKİ TESTLERİ
YAPTIRMIŞTIM. DOKTORUMDA ŞAŞIRMIŞTI.
enim 2. negatiften sonra doktorun istediği testlerin isimlerini yazıyorum:
ACA IgG IgM
LAC ( lupus)
protein C aktivitesi
protein S aktivitesi
anti thrombin III
aPTT
factor V leiden

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İLGİLİ SAYFAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.

SEVGİLER.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sonuc-alanlar-hangi-testlerden-gectiniz.html

cok tesekkürler bunlari burdaki doktoruma gösterip testleri yapmamizi isteyecegim.ayrica hast kafam karisik konusmak istiyorsun tlf da bile hep bir kacis icindeler-o zamanda kafam karisiyor.bilmiyorum ilk etapta mustafa bahceci vardi aklimda ama esimde sperm hareketsizligi oldugu icin memorial erkek sorununda iyilermis diye duydum bide derlerya bogulursan derin gölde bogul ücret olarakta en yüksek memorial.orasi su an aklimda

peki memoriali secersem sisli semra kahramanmi yoksa cem demirel atasehirmi

bence ikisinden de randevu alabilirsin. Ama semra hn tedavinin devamına girmiyor. Hep başka dr takip ediyor. Bende o tür durumu sevmiyorum. Bana hep aynı dr baksın. Benim durumum onun aklında kalsın.
Cem bey hastasını hep kendi takip ediyor.sadece o zamanlar 4.levent te çalışıyordum. öğlen arası yumurta takibime acıbadem maslaka gidiyordum. Aynı anda cem beye bilgileri aktarıyorlardı. Onun dışında her şeyim her şeyim ile cem bey ilgileniyordu. Başka dr önerselerde kabul etmiyordum.

huli, bebişin hep sizinle olsun. Darısı başımıza.

hopefull, içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle forumumuzu şenlendirirsin. Bu arada bende tedaviye başladım, karma karışık duygular içindeyim.

Alarahancım, öncelikle sana iyi şanslar ve her şeyin yolunda gittiği güzel bir tedavi süreci diliyorum... Güzel dileklerin için de çokkk teşekkür ediyorum.İnşallah ben de güzel haberlerle gelir, tüm 38'in güllerine umut olurum....

Arkadaşlar en son size annemim bana geldiğini yazmıştım .2 geceyi çok güzel geçirdik 3. gece çok hastalandı.Sabah hemen hastaneye yatırdık.Kalp yetmezliği uzun süredir zaten onu çok zorluyordu ama bu sefer çok kötü oldu.1 hafta yattık 2 gece önce doktoru bizi taburcu etti.Kalp düzeldi ama bu seferde vücutta dengesizlik,yürüyememe gibi problemler çıktı.Doktorunu çağırdık benimle ilgili bir durum değil nörolojik bir durum dedi.Yeniden hastaneye yatacak ama çapaya mı yoksa bizim şehirdeki tıp fakültesine mi o bu akşam belli olacak.Bir haftadır gece gündüz ağlıyorum.Canım annem pamuk annem biraz daha kal diyorum hep.Durmadan dua ediyorum.Amacım sizi üzmek değil ama lütfen sizlerde dua edin nolur.Gelişmeleri hiç okuyamadım ama inşallah herşey güzeldir.Kendinize iyi bakın sevgiler...

Sevgili Alkan
Allah sizi ayırmasın. İnşallah her şey yoluna girer.
Allah acil şifalar versin..

Acil sifa diliyorum. Dualarım sizinle. İnsallah biran önce saglıgına kavusur. Cok uzmesin sizi insallah.

Arkadaslar meraba hepinize okuyorum ama sizleri yazamiyorum malum okadar doluyum ki girip dogru yazamiyorum kusuruma bakmayin ama takip ediyor ve dua ediyorum tedavideki arkasalarima..

Alkancim..gecmis olsun pamuk anneciyine..inan bana gozlerim doldu ve benim canim pamuk annem aklima dustu yazarken bile agliyorum inan..Allah anacigina acil sifalar versin insallahh..insallah bir bebeyin olsun onu gormeden sizleri terk etmesin annen insallahh..uzulme..ben cok agladim inan bana elden gelen birsey yok.rabbim ele ayaga birakmasin oyle dua et..olurmu dualarimdasin insallahh rabbim korktugunuza ugratmasain canim benim.

diger arkadaslarima selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…