Kizlar hepinize iyi haftasonlari. Bende bir haber falan yok maalesef, ama bir selam vereyim dedim. Butun gun dagda ormanda yuruyup enerjime enerji kattim. Son gunesli gunleri yasiyoruz, yakinda yagmuru atlayip direk kar yagmaya baslar. Beraber yurudugumuz arkadaslarimdan biri hamile, ne tatli gorundu gozume, ona hayirli olsun ve Allah kisa zamanda hepimize versin.
Herkese selam kızlar :))
Biz dün hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan.. İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim..
allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese
Biz dün hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan.. İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim..
allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese
kocaman sevgiler herkese
Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin canim.
sevgilerle
Insallah saglikli dogum haberlerini de aliriz buradan. Kendine iyi bak dilegi asil simdi anlamli. Sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun.
Canım ben sabırla ve büyük bir endişe ve gerginlikle test günümü bekliyorum...
GÜNAYDINLAR…… Sizlerden yardım istiyorum.
Ben gecen Cuma günü memorialda muayene oldum ve sonucunda benden 5 kez tüp bebek deneme rağmen neden bu zamana kadar bir araştırma yapılmadığını sordular ve rahim filmi ile kromozon ve başka testleri istediler. Bizimde zamanımız az olduğu ve il dışından geldiğimiz için geri gitmemiz gerektiğinden bu tahlilleri yaptıramadık. Memlekete geldiğimizde burada kromozon tahlilini yapacak bir merkezin olmadığını öğrendim. Yakın illerde araştırma hastahaneleri var fakat çok uzun süreceğini söylediler. Acaba tekrar İst. gelirsem bu tahlilleri en kısa zamanda ve tabiki de bütçemize uygun bir yerde nasıl yaptıra bilirim bana bu konuda bu tahlilleri yaptırmış arkadaşlar cevap verir iseler çok sevinirim.
merhaba arkadasim.bende soruna soruyla yanit verecegim icin üzgünüm cünkü bende3 negativ denemesi olan biriyim.bende memoriali düsünüyorum ve bende hic bir test yapmadim su güne kadar senden hangi testleri istediler.bende yaptiracagimda.soruna gelince umarim bilgisi olan arkadadslar yanitlarlar .sevgiler
arkadaşım ben cuma günü gittim ve semra hanım ile görüştüm. benden rahim filmi çünkü daha önce hiç çektirmemiştim. kromazan tahlili ve diğer kan testleri (şimdi tam detaylı hatırlamıyorum istenilen tahlil kağıtlraı evde çünkü) eşimdem sperm analızi yanlız onu kendi hastahanelerinde istiyorlar. ve ondan bazı kan tahlilleri....
cok tesekkürler.bana bir ara bu sayfaya yazarsan eger sevinirim bende o hastaneyi düsünüyorum ama 3 ay sonra.su anda ameliyatim oldu.miyomlarim falan alindi.bendede cok test yok senden istenileni bende yaptiririm ayrica gecmisteki hikayeni yazabilirmisin.
ben yurt disindayim.yas 37.esimde sperm hareketsizligi var-3 kez ikisi normal birisi dondurulmuslar ile birlikte international hospitilda gerceklesti tedavilerim.fakat hepsi negativ.tutunmadilar.benim 95 yilinda bir düsügüm oldu dahada hamile kalmadim.su anda rahim icinde 5 tane miyomum cikti ve endometrium denen sey onuda bilmiyorum ne oldugunu.ve yapisiklik doktor hepsini düzelttik dedi simdi iyilesmeyi bekliyorum.memorial ile görüsecegim
günaydınlar sizlerden yardım istiyorum.
Ben gecen cuma günü memorialda muayene oldum ve sonucunda benden 5 kez tüp bebek deneme rağmen neden bu zamana kadar bir araştırma yapılmadığını sordular ve rahim filmi ile kromozon ve başka testleri istediler. Bizimde zamanımız az olduğu ve il dışından geldiğimiz için geri gitmemiz gerektiğinden bu tahlilleri yaptıramadık. Memlekete geldiğimizde burada kromozon tahlilini yapacak bir merkezin olmadığını öğrendim. Yakın illerde araştırma hastahaneleri var fakat çok uzun süreceğini söylediler. Acaba tekrar ist. Gelirsem bu tahlilleri en kısa zamanda ve tabiki de bütçemize uygun bir yerde nasıl yaptıra bilirim bana bu konuda bu tahlilleri yaptırmış arkadaşlar cevap verir iseler çok sevinirim.
ben yurt disindayim.yas 37.esimde sperm hareketsizligi var-3 kez ikisi normal birisi dondurulmuslar ile birlikte international hospitilda gerceklesti tedavilerim.fakat hepsi negativ.tutunmadilar.benim 95 yilinda bir düsügüm oldu dahada hamile kalmadim.su anda rahim icinde 5 tane miyomum cikti ve endometrium denen sey onuda bilmiyorum ne oldugunu.ve yapisiklik doktor hepsini düzelttik dedi simdi iyilesmeyi bekliyorum.memorial ile görüsecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?