38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar hepinize iyi haftasonlari. Bende bir haber falan yok maalesef, ama bir selam vereyim dedim. Butun gun dagda ormanda yuruyup enerjime enerji kattim. Son gunesli gunleri yasiyoruz, yakinda yagmuru atlayip direk kar yagmaya baslar. Beraber yurudugumuz arkadaslarimdan biri hamile, ne tatli gorundu gozume, ona hayirli olsun ve Allah kisa zamanda hepimize versin.

merhaba kampa olsun güzelim ya yeterki gelip bir selam verelim.zaten aralıksız bişeyler yapamayız.
arkadaşın adına çok sevindim amin inşaAşşal darısı hepimizin başına.

Herkese selam kızlar :))

Biz dün hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan.. İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim..
allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese

huli canım gözün aydın ohhh çekmişsindir.sağlıkla 9 ayı geçir inşaAllah.

Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin canim.

sevgilerle

Insallah saglikli dogum haberlerini de aliriz buradan. Kendine iyi bak dilegi asil simdi anlamli. Sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun.

QUOTE=MaiUmut;27257258]huli canım gözün aydın ohhh çekmişsindir.sağlıkla 9 ayı geçir inşaAllah.[/QUOTE]

Günaydın herkese güzel haberler dolu sağlık dolu bir hafta diliyorum :)

Mai evet canım ya eşimde bende yeni anlayabildik bebiş geliyor diye. çok teşekkürler canım :)

Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin canim.

sevgilerle

Hope inşallah seninde gurbet ellerden hep güzel haberlerin gelsin bize sevgiler

Insallah saglikli dogum haberlerini de aliriz buradan. Kendine iyi bak dilegi asil simdi anlamli. Sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun.

Evimiçin saol canım inşallah canım o günleride sağlıkla görmek kısmet etsin tanrım.

Portakal nerelerdesin iyimsin, yatıyorum diyordun en son?

Hopefull asıl sen ne durumdasın herşey yolunda mı test sonucu mu bekliyoruz şimdi?

Herkese sevgiler

Hopefull asıl sen ne durumdasın herşey yolunda mı test sonucu mu bekliyoruz şimdi?

Herkese sevgiler [/QUOTE]

Canım ben sabırla ve büyük bir endişe ve gerginlikle test günümü bekliyorum...

Canım ben sabırla ve büyük bir endişe ve gerginlikle test günümü bekliyorum...[/QUOTE]

Canım allah sabır versin inşallah herşey yolunda gidicek. Ben bebişin geleceğine inanıyorum. Dualarımdasın bil :) içini ferah tut emi
bizi habersiz bırakma

huli, bebişin hep sizinle olsun. Darısı başımıza.

hopefull, içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle forumumuzu şenlendirirsin. Bu arada bende tedaviye başladım, karma karışık duygular içindeyim.

hopefull inşaAllah bebeklerin seninledir canım hayırlı heberini bekliyoruz.

alarahan seninde tedavin hayırlı olsun canım güzel güzel yumoşların olsun sonrada bebiş olsun inşaAllahhhhh.

GÜNAYDINLAR…… Sizlerden yardım istiyorum.
Ben gecen Cuma günü memorialda muayene oldum ve sonucunda benden 5 kez tüp bebek deneme rağmen neden bu zamana kadar bir araştırma yapılmadığını sordular ve rahim filmi ile kromozon ve başka testleri istediler. Bizimde zamanımız az olduğu ve il dışından geldiğimiz için geri gitmemiz gerektiğinden bu tahlilleri yaptıramadık. Memlekete geldiğimizde burada kromozon tahlilini yapacak bir merkezin olmadığını öğrendim. Yakın illerde araştırma hastahaneleri var fakat çok uzun süreceğini söylediler. Acaba tekrar İst. gelirsem bu tahlilleri en kısa zamanda ve tabiki de bütçemize uygun bir yerde nasıl yaptıra bilirim bana bu konuda bu tahlilleri yaptırmış arkadaşlar cevap verir iseler çok sevinirim.

merhaba arkadasim.bende soruna soruyla yanit verecegim icin üzgünüm cünkü bende3 negativ denemesi olan biriyim.bende memoriali düsünüyorum ve bende hic bir test yapmadim su güne kadar senden hangi testleri istediler.bende yaptiracagimda.soruna gelince umarim bilgisi olan arkadadslar yanitlarlar .sevgiler

merhaba arkadasim.bende soruna soruyla yanit verecegim icin üzgünüm cünkü bende3 negativ denemesi olan biriyim.bende memoriali düsünüyorum ve bende hic bir test yapmadim su güne kadar senden hangi testleri istediler.bende yaptiracagimda.soruna gelince umarim bilgisi olan arkadadslar yanitlarlar .sevgiler

arkadaşım ben cuma günü gittim ve semra hanım ile görüştüm. benden rahim filmi çünkü daha önce hiç çektirmemiştim. kromazan tahlili ve diğer kan testleri (şimdi tam detaylı hatırlamıyorum istenilen tahlil kağıtlraı evde çünkü) eşimdem sperm analızi yanlız onu kendi hastahanelerinde istiyorlar. ve ondan bazı kan tahlilleri....

cok tesekkürler.bana bir ara bu sayfaya yazarsan eger sevinirim bende o hastaneyi düsünüyorum ama 3 ay sonra.su anda ameliyatim oldu.miyomlarim falan alindi.bendede cok test yok senden istenileni bende yaptiririm ayrica gecmisteki hikayeni yazabilirmisin.

ben yurt disindayim.yas 37.esimde sperm hareketsizligi var-3 kez ikisi normal birisi dondurulmuslar ile birlikte international hospitilda gerceklesti tedavilerim.fakat hepsi negativ.tutunmadilar.benim 95 yilinda bir düsügüm oldu dahada hamile kalmadim.su anda rahim icinde 5 tane miyomum cikti ve endometrium denen sey onuda bilmiyorum ne oldugunu.ve yapisiklik doktor hepsini düzelttik dedi simdi iyilesmeyi bekliyorum.memorial ile görüsecegim

bn 40. yaşındayım. 4 yıllık evliyim bir tane spontane hamile kaldım fakat boş gebelikti kürtaj oldum daha sonra 2010 haziran ayından başlamak üzere tüp bebek dededik 5 defa olmadı bu arada bir açık ameliyat 5 tane histereskopi iki tane ofis histereskopi oldum miyomlarım vardı bana söylenen alınamacağı sadece traşlama yapıldığı idi her tüp denemesinden önce hep aynı dr yaptırdım flronece nightingale hast. şimdi o dr gitmekten vazgeçim memorial semra hanıma gittim
neden miyomu almadığını alınabileceği rahim filmi istedi ona göre karar verecekler ve diğer tahlilleride istedi eşimdede sperm hareketsizliği var.

selam

tedavin hayırlı olsun. Ben istanbulda özel bir labaratuvarda yaptırdım. şişli'de düzen.. Eşim ve benim 150 tl ödedik.2010 da... 1 hafta 10 gün sürüyor. Onlarda ankaraya gönderiyorlar.
Hastaneden de kan versen yine geleceği yer düzen labaratuvarıdır.
Rahim filmi şişli ecomarda yaptırdım. Oda randevu ile yarım saatlik operasyon.. 150 tl..2010 yılı..

Kan pıhtılaşma ve bir sürü test vardı. Bunları göztepe ssk da yaptırdım. 1 haftada sonuç çıkmıştı. Göztepe endokrinde yaptırdım. Randevu ile gidiliyor. Yada ordan bir doktorun dışardan muayenesine gidip, vereceği bir randevu ile hastanede kan verebilirsin. Ben pek ssk dan anlamam ama, doktorların bana yapması gereken testleri kendim bu siteden bulup, gidip hepsini kendim yaptırdım. şansımda ogün yolunda gitmişti.
Bir kaç test içinde numuneye göndermişlerdi..
Bence siz istanbuldan düzen labaratuvarı ile görüşüp hepsi için iyi fiyat alın. Ist. Değilseniz biraz zaman alan işler olduğu için 2 haftayı bulabilir.

Allah bir an önce çocuğunuza kavuştursun. Benim 6 deneme sonucunda oldu..

nerde oldunuz miyom ameliyatını yurtdışındamı. endometrium yanlış bilmiyorsam rahim kalınlığı ile ilgili olması gerekiyor. tam bilgiyi başka arkadaşlarda verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…