Canım maşallah herşey yolunda gitmiş ne güzelBebiş haberlerini duyalım canım sağlıkla inşallah meraktayız bizi habersiz bırakma sevgiler...
İnşallah canım benim inşallah... Sonuç ne olursa olsun muhakkak haberdar ederim sizleri...
Merhabalar Paradise :))
Her zaman bu ismini gordugumde Cold play'nin Paradise parcasi aklima geliyor :
"When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
so She ran away in her sleep
and dreamed of Para-para-paradise, Para-para-paradise, ...."
Cocuk iken dunyayi bekliyordu ama dunya ondan uzaklasti, o genc kizda gercek hayatta gerceklesmeyin seyi ruyasinda yapmaya calisiyor ve cenneti dusluyor.... cok guzel bir parca!
Paradise'cim senin dediklerini 100% katiliyorum, ve herkes,her sey, her soz, dusuncenin bir enerji saciyor...senin onerdiklerinin adi Ingilizcede Law of Attraction or Cosmic Order yani bir seyin hayatina girmesini istiyorsan once o seyi Evren/ Allah,dan isteyeceksin, sonra inanacaksin ve sonunda istedigine kavusuyorsun.
Istek'de bulundugun seyi cok detayli bir sekilde dusle ve inan o seyi hak etigine, o sey hayatindaymis gibi yani ona ulasmissin gibi.
The Secret kitabini okuma firsatiniz olursa okuyun arkadaslar.
Everything is possible nothing is impossible ( hersey mumkun, hic bir sey imkansiz degil)
Selamlar ve sevgiler
Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz
Arkadaşlar
Ben tukenmek uzereyim. Tansiyon 6 ya 4 nabiz 45 oldu. Toana sen nasil yapiyorsun kuzum ben cok merak ediyorum. Gaz problemi yuzunden cok sanci cekiyor bebegim. Ilac surup falan da vermek istemiyorum cok kucuk diye. Kolik degil ama en azindan ona da sukur. Ama yine de bitiriyor beni. Bir iki ay daha sabir insallah biraz duzene gireriz.
Canim cok tatli dertler bunlar. Insallah yakinda duzelip daha keyifli olursunuz. Gecmis olsun.Arkadaşlar
Ben tukenmek uzereyim. Tansiyon 6 ya 4 nabiz 45 oldu. Toana sen nasil yapiyorsun kuzum ben cok merak ediyorum. Gaz problemi yuzunden cok sanci cekiyor bebegim. Ilac surup falan da vermek istemiyorum cok kucuk diye. Kolik degil ama en azindan ona da sukur. Ama yine de bitiriyor beni. Bir iki ay daha sabir insallah biraz duzene gireriz.
Selam Arkadaslar
Rabbim oncelikle bu yolda maddi manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun ins.Ne zor bir sinavdir cooook iyi bilenlerdenim Allahim guc kuvvet versin Aminnnn
Bende tekrardan tedavi olmak istiyorum ama durumum vahim zaten banada en 5. migromda kesinlikle bebeginiz olmaz demislerdi.
Kesin kesin sukrolsun hamdolsun Rabbime 8. migro tedavimde nasip etti.
Gözum oyle coook korkmuski tekrardan bir adim atsammi diyorum korka korka bazende diyorumki Mevlam buyuk o ol dedikten sonra niye olmasinki diyorum verecek olan o diyorum.
Bunca zorluklara olumsuzluklara gogus gerdim duse kalka bakalim hayirlisi diyoruz.
Kendiligimden atedim gelmiyor gecen doktoruma gittim inanin gidene kadar pekte olumlu bak iyordum acikcasi bana tekrar dusunuyormusunuz dedi bende saskin bir seklide bizim artik olumlu olurmu dedim.
Neden olmasinki dedi kan verdim duruma gore kararimi verecem Hakkimizda hayirlisi olsun ins
Alkan maiumut dualarimdasiniz Rabbim yardimcimiz olsun.
Maiumut sen nasilsin canim zannerdersem yumoslarini donduruyordun eger yanilmiyorsam gelismeer varmi canim?
hk canlar
nilcim hoş geldin canım.bence kan testi sonucuna göre bak eğer uygunsa dene derim.en azından menpoza kadr.inşaAllah ikincisinde kolay olur tatlın.
bana gelince evet üç tedavi gördün ve dondurdum.şimdilik hazırlanmaya çalışıyorum maddi olarak.inşaAllah yakın zamnda transfer yaptırırım.
duaların için çok sağol canım ya epeydir görünmüyorsun ama unutmamışsın canımsın.bende amin diyorum tüm isteyenler için.
günaydınnnn
cumanız mübarek olsun..rabbim cumanın hürmetine en hayırlısıyla en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun inşaallah..
evlat sahibi arkadaşlarada analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşaallah...
çok yazamasamda sizleri çok seviyorum siz benim kader arkadaşlarımsınız her zaman dualarımdasınız..
allaha şükür gayet iyi gidiyoruz ama ben yinede günümü uzanarak geçiriyorum yattığım yerden yazmak zor oluyo
sevgilerrrrr
günaydınnnn
cumanız mübarek olsun..rabbim cumanın hürmetine en hayırlısıyla en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun inşaallah..
evlat sahibi arkadaşlarada analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşaallah...
çok yazamasamda sizleri çok seviyorum siz benim kader arkadaşlarımsınız her zaman dualarımdasınız..
allaha şükür gayet iyi gidiyoruz ama ben yinede günümü uzanarak geçiriyorum yattığım yerden yazmak zor oluyo
sevgilerrrrr
Amin güzel dileklerine
Canım neden yatıyorsun sıkıntın mı var hayırdır?
ben normal işteyim güçteyim yollarda hatta metrobüsle falan gidip geliyorum gerçi baygınlık geçiriyorum ama idare ediyoruz
Herkese hayırlı cumalar kızlar
hulicigim idare ediyor olmaniz harika birsey. en güzeli de cogul olarak söyleyebilmen. Yüce Rabbim sonuna kadar idareyi nasip eylesin. degerli yüküne dikkat ve özen göster emi. bayginlik gecirmece yok mutluluktan ucmaca var
Allah kolaylik versin sana Istanbul kalabaliginda. Almanya'da bulundugum sehre tasindigimda gercekten yasadigimi anladim. eve gidis en fazla 20 dakika. kaldi ki bir de dag tirmaniyorum. sehrin icerisinde yasamak istemedim bikmisim Istanbul'dan. sirf trafiginden kalabaligindan Istanbul'u özlemiyorum bile.
sevgilerle
Selam canım :)
Ya sorma çok şükür bir sıkıntımız yok ta bu yollar beni mahvediyor sabah akşam 2 saat çok zor malesef. Yanımda hem yiyecek birşeyler var içim bayılınca onları atıştıtıp duruyorum ceviz fındık felan yiyorum. Şimdiden 2 kilo aldım. 80 kadar yolu var ne yapalım :) Ben şimdi heyecanla yarını bekliyorum bir tanışalım artık bebişimle. İlk kontrolu olacak teyzesi :))
Benim eşim Almanyada 20 sen kaldıktan sonra, 2006 da döndü. Benim onu bulmam o yüzden yıllar aldı çok şükür çıktı karşıma
Ren nehri kıyısındaki hayatını anlatıyorda içim gidiyor Ormanı nehri keyfi sakinliği.... Bu sene ilk kez bu şehirden gerçekten yoruldum... emekliliğe çok var herkesin hayali kıyı kasabasına yerleşcem diyorum bende.. Bebişle geliriz sizin oraları ziyarete artık :))
İnsanları özlüyorsundur mutlaka... Bizden kocaman sevgiler olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?