canım maşaAllah değerin güzel.kendini çoğul gebeliğe hazırla bence
tweety, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Kaç yaşındasın, kendiliğinden mi hamile kaldın?
Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
şuan çok şaşkınım, hemen kan tahliline gideceğiz bakalım değerim kaç çıkacak..
çizelgemi yapıp silmiştim demek ki hissetmişim yavrumu
Allahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm binlerce şükür inan şuanda ağlayarak bu satırları okuyorum canım çok ama çok mutluyum sanki kendim hamileyim gibi sevindim inan canım çok çok sevindim bak bayat yumurta ne yaptıteyzesi yer o minnağıı sağlıkla büyüsün annesinin döbişinde meleğimizzz çok şükür bin şükür Rabbimeeeee :118: teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
38'in çok değerli gülleri...
Şükürler olsun ki mevlam bize de pozitif'i görmeyi nasip etti...
Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!
Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
tebriklerrrrrrrrrr
aman nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Tebrikler tweety, umarım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
38'in çok değerli gülleri...
Şükürler olsun ki mevlam bize de pozitif'i görmeyi nasip etti...
Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!
nasip et AMİN..
bomba gibi haberler ardarda. Yüce Rabbim bizleri de insallah tez zamanda hamileler kervanina katar. hopefull 72 ve tweety.ikinize de hayirli ve ugurlu olsun. Yüce Rabbim tamamina erdirsin, topigin yeni yeni kuzucuklari olsun.
sevgilerle
Maşallah çok güzel haber canım ya :))
Allah tamamına erdirsin, çok iyi anlıyorum seni sakin sakin değerlin yükselir inşallah.. içini ferah tut emi seninle olduğunu bil yeter :))
ilk değerin ne çıktı ? ben 22 ile başlamıştım çok düşüktü ama 5. günde 170 çıkmıştı
bir güne %80 artış oluyor 2 gün arayla muhtemelen test isterler
Bu emin oma isteği ilk kalp atışını duyduğunda sakinlersin merak etme :))
sevgiler canım çok sevindim
Bugün tek embriyo ile transferim yapıldı,ümitlenmeyi çok istiyorum ama önceki başarısızlıklarım ve yaşım tüm umudumu kırıyor. Ne olur bu mutlu sonla bitsin.
Transferden 2 saat sonra tuvalete gönderdiler, vajinal jelimi yapmam içim. Ayrıca, kan sulandırıcıya da başlıyorum.
bomba gibi haberler ardarda. Yüce Rabbim bizleri de insallah tez zamanda hamileler kervanina katar. hopefull 72 ve tweety.ikinize de hayirli ve ugurlu olsun. Yüce Rabbim tamamina erdirsin, topigin yeni yeni kuzucuklari olsun.
sevgilerle
Bugün tek embriyo ile transferim yapıldı,ümitlenmeyi çok istiyorum ama önceki başarısızlıklarım ve yaşım tüm umudumu kırıyor. Ne olur bu mutlu sonla bitsin.
Transferden 2 saat sonra tuvalete gönderdiler, vajinal jelimi yapmam içim. Ayrıca, kan sulandırıcıya da başlıyorum.
Tweety ve Hopeful72 , gercekten coook seviniyorum sizin icin. Sanki yeni bir ummut bizim icin de.
Alarahan insallah senden de boyle bir haber alacagiz. Sikma kendini, negatif dusunme, bakalim neler olacak.
Sevgiler herkese.
herkese sonsuz teşekkürler maicim değerim 1013 çıkmış bilmiyorum nasıldır adetim 6 gün geçmişti
doktora perşembe günü gideceğim kısmetse 10 gün geçince gel demişti hakkımızda hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah.. darısı sizlere tez zamanda olsun inşallah
ben aşılama esnasında yasin suresinin 82.ayetini ve sonrasında da sürekli olarak okumuştum..
innemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.
alarahancım transferin hayırlı olsun canım.ne olur negatif düşünme eğer Allah şimdi ol dediyse zamanı şimdidir.olucak tamamdır gözüylede bakma tabi sonradan hüsrana uğramamak için ama bilinçaltına negatif sinyallergönderme demek istediğim.
Alkancim
Nasil oldu annen guzel haberler ver insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?