38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim arkadaslar güpgüzel dilekleriniz icin ne kadar tesekkür etsem azdir. bugün tekrar Aysen Hanim'daydik. 2 yumi güzel güzel büyümüs (hem de o kadar az hormon takviyesi ile - Clomifenle) bir tanesi tembel pek bir sey yapamamis. olsun cani sagolsun. Pazartesi günü opuyu yapmak istiyor. daha bekletemem 20mm olmuslar dedi. bu aksam catlatma ignesi pazartesi de toplanip sok dondurma yöntemi ile rafa kaldirilacak. sonra bakalim ne zaman tekrar toplanacak.

iki, birden iyi. bir hic olmamasindan iyi. aslinda dertleniyordum ama ne kadar az yumi var diye ama yumurtalik rezervi azalanlarin bulundugu bir forumu takip ediyorum nicedir. Yüce Rabbim onlara güc kuvvet versin. cabalamalar sonucunda bazen 1 yumiye bile ulasamiyorlar. zor bor durum. gerci ben bu konuda kararliyim. benimkilerle olmazsa da donör yumurta ile oldurmaya calisacagim. kocami o tatli bakislimi elbet Yüce Rabbimin de izniyle baba yapacagim.

sigarasiz 7 hafta bitti. kim bilir belki önümüzdeki aylardaki yumiler daha kaliteli olur bana bebis olarak geri döner. Allahim ücer ücer gelsinler yeter demem.

hepinize iyi bir haftasonu dilerim.

kocaman öpüyorum.
 
SELAM GÜLLER

zarphocanın selamı var 38'e.
toana :senin kızları sordu...3 aylık olduklarını yazdım.tedavide olanlara bol şans gönderdi.
herkese sevgiler.....
 

hope canım sevindim işte böyle ikişer üçer birikecek canım.ikiside emriyo olsa çok iyi Allah sonunuda güzel etsin amin.

SELAM GÜLLER

zarphocanın selamı var 38'e.
toana :senin kızları sordu...3 aylık olduklarını yazdım.tedavide olanlara bol şans gönderdi.
herkese sevgiler.....

a.selam denizgeldi zarpada a.selam bende onu merak ediyordum bazen uğrasa kendinsen söz etse iyi olurdu.canım sağolsun.
 
portakalllll nerdesin iyimisin canımya gelmedein kaç zamndır.mandalina iyimi?

alarahan sen nasılsın varmı değişiklik?
 



Hope canım allah yardımcın olsun canım benim :)))
Bende dr yumurta rezervi düşük demişti eşimde de hareket sorunu, derken kendiliğinden bebeiş geldi süpriz yaptı.
Ben hamile kaldığım ay bazı yiyeceklere ağırlık verdim, bolca incir yedim, birde arısütübal poleni de hergün ben ve eşim bir kaşık aldık, Belki bir katkısı olmuştur, istersen bir dene canım. Bunları birçok form sayfasından da okumuştum.
Asıl akapunktur tedavisini de öneriyorlar Portakal yaptırmıştı sanırım,
canım isşallah biran evvel bebeğine kavuşursun

Yarın bebişi görmeye gidicez hayırlısıyla umarım herşey yolunda gidecek.
Herkese çok güzel haberler dolu mutlu bir hafta diliyorum
 
Herkese keyifli bir hafta diliyorum. Ben de bu konuda fikrimi paylasacagim. Bencede bebekten daha cok kendi bedebinize odaklanin. Nasil daha saglikli olabilirim diye arastirin ve uygulayin. Esiniz de ayni sekilde. Guvenle sirtinizi yaslayacaginiz bir doktorunuz da varsa bebegin gelmemesi icin hicbir neden yok.

Herkese sevgiler.
 
Herkese meraba arkadaslar..umarimki hepiniz iyisiniz ..rabbim saglik ve afiyet versin hepinize insallahh..

Denizgeldi ..sagol canim..zarpdeniz arada ugrasin buralara..kizi nasilmis buyumustur simdi..sen nasilsin senin cimcime de buyumustur op yerime..zarpdenize bizdende slm soylerin birdaha gorusursen ..

hepiniz saglicakla kalin..
 

selam 38'in gülleri.71:

toanacım....nasılız?kızlar?tatlı yorgunluklar değil mi?Allahım güç versin,sabır versin....sana 2 katı:))
zarp hocayı görmedim.mail atmıştım öğretmenler günü dolayısıyla...Clarisa Ela büyümüş 16 aylık olmuş.
kk ya giremiyormuş.şimdi bulunduğu ülkede yasak gibi birşeymiş.yani istiyr ama şimdilik net engelli gibi...zarphoca güzelleşmiş maşallah.fotosunda kızı ile hayli mutlu görünüyordu..selamları elbet iletirim.

güller....sizler de olun inşALLAH

benim kız çok tatlı oldu teyzesi.Allahıma her dakika şükrediyorum onu bana yazdı diye.....tek keşkem;bu kadar beklemeseymişim...neyse,,,zararın neresinden dönsem DENİZdir.:))


herkese çokkk selam....
 
ben 37 yaşındayım. amh degerim düşük çıktı.(0.2)doktor tüp bebek önerdi.istanbulda tüp bebek yaptıran arkadaşlara sesleniyorum. nerde yaptırcağıma karar veremedim nereyi önerirsiniz?
 
38'in gülleri uzun bir aradan sonra ben geldim.bayadır bi küsmüştüm herşeye tedavileride bırakmıştım ama bitkiseller hariç onları hiç bırakmadım.bugün çok mutluyum çünkü 5+1günlük hamileymişim.süpriz oldu hiç beklemezken.keseyi gördük daha küçük olduğu için kalp atışını bir iki hfta sonra dedi.inşallah onuda duyarız allahın izniyle.44 yaşında ,0.247amh ile oldu bunlar.umudunuzu kaybetmeyin sakın.rabbim ol dedimi oluyor.tüm isteyen arkadaşlarımında kucaklarını, göbüşlerini doldursun allahım inşallah.
 

berna3572 canım maşaAllah hayırlı olsun Allah tamamına erdeirsin inşaAllah.ohhhh sayfamızın hemileleri çoğalıyor ne güzellll.gelsinnn bebişlerrr.
 
Bernacım ne güzel haber bu tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin.Bu arada diğer hamile arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum.Ben hala 3. kürtajımın ardından oluşan sorunlarla uğraşıyorum.Dün yaptırdığım hormon tahlillerimde fsh 23 çıktı ,kendimi yollara vurup zırıl zırıl ağladım.Sanırım artık menapoza giriyorum çünkü adetim çok azaldı en fazla 2 gün sürüyor.Doktorum bir sürü ilaç yazdı bilmiyorum bu rakamlarla tüp bebek yapmaya gerek var mı yok mu.Akupunktur,bitkiler,vitaminler her türlü şeyi deniyorum elimden gelen bu kadar yoluna bıraktım hatta dalga geçiyorum artık kendimle .
Kendinize iyi bakın.Sevgilerimle ...
 
SELAM GÜLLER.....

BERNA TEBRİKLER.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH...
GÜLLER....HAMİLELER ÇOĞALIYOR.....DARISI DİĞER ARKADAŞLARA....
 


tebrikler
Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah..
 

hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim herseye kadir. yeter ki OL desin hersey bir anda oluverir. Yüce Rabbim seni ve bebisini her türlü kötülükten korusun sonuna kadar kol kanat gersin. cok sevindirici bir haber. darisi evlat hasretiyle yanip kavrulan herkezin basina.

bu arada ben de pazartesi günü opu oldum. iki adet gelismis yumurta vardi ikisini de aldilar. cok sükür ikisi de dolu cikti. simdi sok dondurma yöntemi ile döllenmeden dondurdular. zaman yumos toplama zamani dedi doktorum. hayirlisi bakalim 6-8 adete ulasinca tüp bebek prosedürlerine gececegiz. Allah sonumu hayretsin bakalim. kocam bile siyirdi. sürekli agzima birseyler tikiyor. aman ye bunu yumoslara iyi gelsin diyor. yumos kelimesini de nereden duyduysa. yoksa gizliden gizliye yazdiklarimi mi okuyor. haha

hepinize sevgiler.

Z.
 

Tebrik ederim. Allah kucagina almayi da gostersin insallah. Tedavidekilere de umut olursun
 

Tebrikler berna, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun.
 

ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…