ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.
Bernacım ne güzel haber bu tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin.Bu arada diğer hamile arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum.Ben hala 3. kürtajımın ardından oluşan sorunlarla uğraşıyorum.Dün yaptırdığım hormon tahlillerimde fsh 23 çıktı ,kendimi yollara vurup zırıl zırıl ağladım.Sanırım artık menapoza giriyorum çünkü adetim çok azaldı en fazla 2 gün sürüyor.Doktorum bir sürü ilaç yazdı bilmiyorum bu rakamlarla tüp bebek yapmaya gerek var mı yok mu.Akupunktur,bitkiler,vitaminler her türlü şeyi deniyorum elimden gelen bu kadar yoluna bıraktım hatta dalga geçiyorum artık kendimle .
Kendinize iyi bakın.Sevgilerimle ...
Berna, branca ursulai'yi google'dan araştırdım. Bir alışveriş sitesinde üzerinde erkek resmi olan infertilite ilacı olduğu yazıyor. Senin kullandığı şu linkte yer alan sitede bahsedilenden mi acaba? infertilite ye basit bir çare bulunmuş... | Anneler Forumu | Anneler Arası Sosyal Bilgi Ağı
38'in gülleri uzun bir aradan sonra ben geldim.bayadır bi küsmüştüm herşeye tedavileride bırakmıştım ama bitkiseller hariç onları hiç bırakmadım.bugün çok mutluyum çünkü 5+1günlük hamileymişim.süpriz oldu hiç beklemezken.keseyi gördük daha küçük olduğu için kalp atışını bir iki hfta sonra dedi.inşallah onuda duyarız allahın izniyle.44 yaşında ,0.247amh ile oldu bunlar.umudunuzu kaybetmeyin sakın.rabbim ol dedimi oluyor.tüm isteyen arkadaşlarımında kucaklarını, göbüşlerini doldursun allahım inşallah.
ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.
Alkancim sana da selam :) Ozlemistim seni. Bak sen Berna'ya, hem de 44'unde hem de kendiliginden hamile :) Insallah saglikla devam edecek.Çağırdım geldin işte:)))Demeki ki dileğim tutacak oleyyyy...Canlı selam canım.
Berna, branca ursulai'yi google'dan araştırdım. Bir alışveriş sitesinde üzerinde erkek resmi olan infertilite ilacı olduğu yazıyor. Senin kullandığı şu linkte yer alan sitede bahsedilenden mi acaba? infertilite ye basit bir çare bulunmuş... | Anneler Forumu | Anneler Arası Sosyal Bilgi Ağı
Sağol tweetycim. :) Şu tedavim olumsuz sonuçlanırsa bir de bunu denerim artık.
Kampa, tentürün fiyatı ne kadarmış.
Berna tebrik ederim, cok buyuk haber! Insallah saglikla devam eder. Hepmize umut oluyorsun :)
Ben de arastirdim branca ursului'yi. Buldugum markanin online satisi var, 3 farkli ambalaj var. Markasini yazacagim: Dacia Plant diye bir romanya markasi ve sitesi. Bu mudur? Hem hap hem de sivi seklinde formlari var, sen hangisini kullandin? Biz de deneyelim. Sevgiler.
slm alarahan nasılsın?bugün test günün diymi?bende kan verdim ama umudum hiç yokk( benim aslında yarın test günüm sorun olmaz herhalde diymi?sen verdinmi?sonucu merakla bekliyorum.
hurre, bana nedense 2 Aralık test tarihi verdiler ama ben dayanamadım dün kan verdim. Bugün saat 14'te sonucu alacağım ama sabah zaten crinone'u kullanırken hafif kırmızılı ilaç kalıntısı geldi ve adet olacak gibi ağrılarım başladı, başım ağrıdan çatlamak üzere. Çok mutsuzum, artık ne yapacağımı bilemiyorum. Berna'nın kullandığı tentürü mü denesem bilemiyorum. Sen de durum nasıl?
Alarahan , Hürre
Allah yardımcınız olsun inşallah bebişleriniz sizinledir, hiçbir sorun yaşamadan müjdelerinizi duyalım
hayat biz yaşarken süprizler yapıyor biliyoruz tanık oluyoruz. Mucizeleriniz sizinle olsun
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?