38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Maalesef yine olumsuz, öncekiler gibi. Çok mutsuzum.

Hurre, inşallah senden güzel haber gelir.

alarahancım yine sözün bittiği bir yer daha.canım senin canın sağolsun rabbim artık aratmadan versin amin.bence o tenkürü kullan sonuçta tüp tedavisinden daha yıpratıcı değildir hem yumurtalara büyük etkisi varmış.rabbim hayırlısını versin

canım iyiyim sağol.geliyorum da arada sen rastlamıyorsun.e pratiktede gerçekleşen bişey olmadığında(benim açımdan)çokta aktif değilim.kuzularını öpüyorum.

kizlar inanin ki cok ama cok moralim bozuk. bugün aksam posta kutusundan birtakim test sonuclari cikti. FSH degerimi zaten biliyordum 5.38 ama AMH degeri bir tokat gibi yüzüme vurdu. AMh degeri 0.2. henüz doktorumla konusmadim ama sanirim bu sebeple biriktirme isine girmek istedi. ne kadar vaktim kaldi acaba. FSH bu kadar düsük seyrederken AMH nasil böyle bir deger cikti bir türlü anlam veremedim.

hersey olacagina varir ama sanirim beni en sonunda yumurta donasyonu paklar. iki dondurulmus yumurtam olmasina karsin artik hic umudum kalmadi. nereye kadar. demek ki artik dogurganlik sinirda...

hepinize hayirli güzel bir aksam ve güzel bir haftasonu dilerim. benimki berbat gececektir eminim ((

hopecim canım bu değerle doğal hamile kalan var.ama öyle sık oluyormu bilmiyorum.neden umutların bitiyor canım ya.bence sen yumurtalarını burda biriktirseydin inşaAllah sonuca ulaşırdın.yanlış hatırlamıyorum dimi yurt dışındaydın.iki yılı aşkındır bu forumdayım öyle fazla yurt dışından pozitif duymadım.ha olmuyormu oluyordur.ama şans türkiyede daha fazla.hakkında hayırlısı oldun.

bilemiyorum bir an icin öyle bir umutsuzluga düstüm. sanki artik hersey gecmis bitmis gibi. ama neden olsun ki öyle. neredeyse minimum miktar hormon ile 2 yumurta elde ettik ve döllenmeden donduruldu. yeni ve iyi bir klinige gidiyorum. Türk bir doktor ve geercekten iyi teknikler kullaniyorlar. hayirlisi bakalim olmazsa türkiye en son care de yumurta donasyonu icin kibris. sonuna kadar gidecegim bakalim.

sevgiilerle

selam güller.
alarahan canım üzüntünü paylaşıyoruz...
inşaallah en kısa zamanda yüzün gülsün.
kapılar açsın yüce RABBİM sana.
HÜRRE senide merak ediyorum canım.
bir haber ver inş olumludur.

alarahan..canim gecmis olsun..uzulme rabbim buyuktur..bir kapiyi kapatan mevlam cok kapilar acar..ben cok husrana ugradim ama umidimi kaybetmedim ..sonunda yakaladim inana buna seninde olacak dualarina igin yoluna devam et rabbim seninde mucizeni gondericek insallahh..rabbim yormasin ..

hope..Allahtan umit kesme ve yoluna devam et..belliki azimlisin ugrasiyosun..RABBIM GORUYOR UNUTMA..pes edenler kaybedenlerdir..yoluna devam arkadasim hersey gonlunce olsun ..melegin gelsin annesine insallahh..

merhaba Berna,

bitkilerin gücüne bende cok inanıyorum. fsh yi bende aslanpencesi ve hayıt ile düşürdüm. mayısta tüp bebek denemem oldu ama negatif oldu. branca ursului duydum bulabileceğim ialabileceğim bir site veya arkadaş varsa yazabilir misin. hatta siteye her zaman girmiyorum özel mesajdan da yazabilirsin.

teşekkürler.

canim benim üzülme demek istiyorum ama biliyorum ki ne ise yarar. Yüce Rabbim sabrini versin. icindeki kederi cok iyi biliyorum ki ancak gözyaslari atar. ama sakin hayata küsme kocana saril ve herseyin güzel olacagina inan. vazgecmek pes etmek yok. inaniyorum ki birgün bizler de rüyamiza sarilacagiz. Allah yeter ki OL desin. o gün de gelecek. inan ve umudunu kaybetme.

sevgilerle

Sağolun arkadaşlarım, desteğiniz için. İnanırmısınız ağlayamadım bile. Ben yıllarıma ve emeğime üzülüyorum. Bir iş bu kadar mı zor olur, bu kadar mı yılını çalar insanın. İnşallah kendiliğinden olur.

Hurre, sen ne yaptın, sonucun ne oldu?

Şekercim,sonuç kötü ama yapılan işlemin sonucu kötü sadece...Yani henüz son değil bu.Sende de bende olduğu gibi pıhtı problemi var değil mi?Bir de tabi yaşşşş((Aman beee salla gitsin anasını satiiim.De ki yaptım ben.Elimden geleni yaptım.Paraysa para,zamansa zaman,emekse emek.Verecek olan Allah.Canı istiyorsa verir istemiyorsa da vermez.Vicdanen gönlünü serin tutuyor musun sen ona bak.Gerisini de artık benim gibi salla.Kumar oynamak gibi her ay.Ya tutarsa.Anasını satiim 42 yaşımda evlendim.Ohhhh be sonunda muradıma erdim dedim.Meğerse nahhh ermişim.İlk 6 ay lay lay lom.Sonrasında gelsin aşılama,gitsin tüp bebek,olmadı şu ot,bu mok,şu püsür.Hap içerken her seferinde ölüm tehlikesi atlatan ben,sabah-akşam bir avuç vitamindi,aspirindi leblebi gibi yutar oldum.İğne fobisi olanlara da şaşıyorum(önde gideni bendim oysa).Dön kıçını yaptır.Hiççç bişeycik olmuyor.Olsaydı biz gariplere olurdu di mi ama.Az mı yedik. Sevgiliyle teşviki mesaiyi ise sorma gitsin.Hesaba kitaba dayalı bir aşk oldu bizimki.Teklif gelirse takvime bakılacak uygunsa ne ala uygun değilse tatlım bu gece çok başım ağrıyo çoook:)))Üç gün sonraya yatırım yapmak lazım.Neden bu gece heba olsun.Vakit o vakitse daha kapıdan girer girmez üstüne atlanacak.İstemez nazlanırsa tecvz zorunlu olacak ve hiç gözünün yaşına bakılmayacak.Yakındır sevgili kendine spontan aşk yapacak bir partner arayacak diye korkum...Yapmaz biliyorum ama o da çok sıkıldı sıkıldı bu durumdan anlıyorum.
Neyse tatlım dediğim gibi sen şimdi sallama moduna gir bakalım benim gibİ.Bir taraftan da gözün kulağın yine iş üstünde olsun.Bu ve bundan sonraki ay heran her şey olabilir.İncir kürü yap.Bir de adetin ilk bir haftası aspirin içiyorsan içme.Kaliteyi etkiliyormuş.Neyse diycem o ki üzül tabi ama çok da üzülme.Herşeyde bir hayır vardır.Olacaksa da olur.Ne yaş dinler ne de baş.Ben çok inanıyorum.Olacak olanlardan olalım Allahım demekten ve dua etmekten başka yolu yok arkadaşım.
Hope73,sen yetmiş üç doğumlu musun canım?Denediğin yöntem süper.İnşallah merkezinde iyidir ve onca emeğe değer.Ben de yapmak isterdim ama ne yaşım ne de rezervim uygun değil.Bu işlere ilk başladığımda başlasaydım belki benimde kenarda köşede pgt yapılacak bir kaç embriom olurdu ama artık geç.Hadi inşallah sen ve mai bu yöntemin meyvelerini toplayacaksınız.
Diğer tüm arkadaşlarım,umarım herkesler iyidir.Toana ve deniz geldi,pazartesi iş çıkışı doğğğğru doktora gidilecek,klomenin yararları-zararları ultrasonda görülecek şekerler.Bi beklentim mi var cııııııık,ama olsun.Madem tıp dünyası böyle bir hap çıkarmış içmeden olmaz di mi ama.Şimdi aklım fikrim şu
Berna'nın iksirinde.Önümüzdeki hafta o moda girip iz sürmek gerek.Berna cım bu şuruba adetle birlikte mi başlamak gerekiyor şekercim?Kaç gün içiliyor ne zaman kesiliyor bilgin varsa yaz e mi.Bak şimdi aklıma fre presed mıydı neydi o geldi.Deniz Bulut tan öğrenmiş az aramamış zor bulmuş,geldiğindeyse tamam artık bu ay bebiş yolda moduna nasıl da girmiştim.Öffff yine çok yazdım.Dilerim kafalar şişmedi.Herkese iyi geceler dileyip kaçayım.Acayip yağmur yağıyor ve şimşek çakıyor.İnşallah fakir fukaranın evi barkı sel olmaz yarabbim.Görüşmek üzere sevgiyle kalın hoşçakalın...

Merhaba; ben de 41 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var 40 yaşında 9 haftalık bir bebek kaybı yaşadım. Çok geç verilmiş bir kararın üzüntüsünü yaşıyorum. 2. bebek için yani. Düzenli bir cinsel yaşamımız var ama olmadı işte halbuki kızımda hiç birşey takip etmeden hamile kalmıştım. 2.ye 39 yaşında karar verdik gerçi eşim artık olmayacağını düşünüyor ama ben hala umutluyum ya da kendimi kandırıyorum.

canım valla süpersin ya ne güzel bakıyorsun aynennn dediğin gibi bakmalı ama yinede kulak onda cabamı diye.sen yaz arkadaşım yaz bize böyle valla iyi geliyor.canım tweety arkadaş bana onun topiğini yazmıştı ben isimle forumda arayamıyorum sen ve diğer arkadaşlar basit yöntemle hamile kaldım diye bir başlık.orda bir bayan epey bilgi veriyor.bakın derim.keşke bana da yarasa ama ıı benimki dr luk.

ilahi canım ne güzel yazmışsın yine.ne demek başımızı ağrıtman ,seve seve okuyoruz yazdıklarını.canım.sitemizdeki: Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim.adlı topikten pamukşekerim rumuzlu bir arkadaştan satın aldım ben.orayı takip et.yada ben gibi bütün akrabaları ve arkadaşları seferber et romanyada tanıdık filan varmı diye.inşallah denk gelir.online satışıda var ama yabancı dil bilmek lazım.adetin bittikten sonra kullanıyorsun adetliyken kullanıldığında regli arttırıyormuş.bittiği gün başlayabilirsin. benim adetlerim azldığı için son günü başladım ben bir kesme şekere bir çay kaşığı dolusu barncayı dök suyunu hazırla yanına şekeri ağzına attığın gibi suyu iç.aman yarabbi böyle bir tat yok acı zehir ağzın uyuşuyor.zamanla alışıyorsun tabi.14_15 gün iç sora bırak.benimki 200ml.geri kalan 2ay daha idare eder
artıyor yani.allahtan hayırlısı artık inşallah bulur ve kısa sürede başlarsın.klomenin bir etkisi olmadı bende tek yumurtadan fazla olmadı hep.klomenden önce bunu dene, daha kullanırken beyaz beyaz akıntı gelmeye başlıyor.birde çooook sevgili!kaynacığım bana mardinden ,sultan şeyh musanın türbesinden incir ağacını çekirdeğini verdi 2 adet onlarıda içtim zata yasin okudum,adak adadım.duydunmu bilmiyorum çocuğu olmayanların uğrak yeriymiş o türbe.tabiki takdir allahın hangisi vesile oldu bilmiyorum artık.inşallah darısı tüm arkadaşlarımın başına hayırlısı olsun inşallah.

Alkan, beni güldürdün allahta seni güldürsün canım ya. Hakikaten ben elimden geleni yaptın, verirse eyvallah, vermezse de canımız sağolsun. Allaha verdikleri için şükrediyorum, tek eksiğimiz bir evlat, o da kısmetimizde varsa olacaktır. Benim de denemediğim şey kalmadı, şimdi sırada denenecek Berna'nın iksiri var. Kan sulandırıcı etkisi de olduğu için faydası olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…