ruzgar deniz 42 yaşındasın ve son 2 yılda 4 kere hamile kalabildin. bu çok iyi birşey ama tabii bebekleri kaybetmen kötü. herhalde genetik tarama testi falan yapmışlardır. bebekleri de incelemişlerdir. birşey bulamadılarsa artık şans kader kısmet diyeceğiz inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacksındır. şimdi ben de çok merak ettim cumayı bekliyorum umarım güzel haberlerini alırız. ben de inanıyorum bu tedavimde olmazsa belki 2. tüp bebek denememe kadar kendiliğinden olmadı 2. tüp bebek denememde olacak. yani inşallah bu sene ve 2010 başlarında hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza akmış olacağız. kaydirigubbakcemile3
Gunaydin Denizimm,Kibristan bildiriyorummm,hava coooook sicak.Opuyorum senii.
Gunaydin Denizimm,Kibristan bildiriyorummm,hava coooook sicak.Opuyorum senii.
Ay sen bizi hatırladın mı cadıııı
İyi olduğuna sevindim canımkaydirigubbakcemile3
Yaaav herkes hamile olunca gidiyorrrrsenağlama
Çocuk olduğunda hiç uğramayacaksınız galibaaaa:1no2:
Öpüyorum seni ama ara ara girip bilgi ver kıs kendinden,umut ol burdaki arkadaşlarımıza canummmmŞeniz
ben ve burdaki kızlarda iyi dilarem cim,,bizde seni öpüyoruz
elifcim merhaba:)demek 13 haftaya girdn ne guzel:)cinsiyetini ogrendin ozaman bebeginin?peki senindemi riskin var sen neden evdesin?kanaman falanmi oluyor?
Kızlar bir-iki gün annemlerde olacağım. Bilgisayara giremem. Beni sakın merak etmeyin. Hepiniziöpüyorum. :1hug:
ronicim seni hep böyle umut dolu görmek isterim,,,arkadaşın adına sevindim,,,,,sıra bizde hadi bakalım önden seni alayıma.s
Sitenin esmer bombası. Diloş'un seni hiç unutur mu. (Diğer kızları da tabi). Yalnızca o an ben on-line olduğum için öyle dedi Diloş'um. Kızmaaaa. Bak seni hemen öpüp yumaşatırız ha.Şeniz
canim galiba gelecek ay tedavim baslayacak. insallah ben de sen de bir an once hamile kalir ve 9 ayin sonunda saglikli ve cok guzel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. amin
Kızlar bir-iki gün annemlerde olacağım. Bilgisayara giremem. Beni sakın merak etmeyin. Hepiniziöpüyorum. :1hug:
çok güzel bir haber bu, çok sevindim roniyam :) kutluyorum arkadaşını, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına :)Kizlar cok sevdigim bir arkadasim 40 yasinda ve ilk asilama denemesiyle hamile kaldi.o yuzden cok mutluyum kendim hamile kalmis gibi :))
darisi bizim hepimizin basina
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle bir tecrübeyi, pes etmemen ve olacağına inanman çok güzel, çünkü öncelikle olması gereken bu, sonrası kendiliğinden geliyor zaten :) yanındayız canım, inşallah sen de bebeğine kavuşacaksın :)bende geldim yaş tam 40 çıtır yani. bir ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 40 yaşındayım ama bu bir lütufsa 3. ayda doğal yolla hamile kaldım. Doktorum tüp bebeği ağzına almadı. Çünkü bu bir sektör ve yaşa bakıp direk tüp diyorlar. O yüzden içinde tüp bebek merkezi olmayan bir hastaneyi seçtiğim için isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum.
Şu anda kürtaj olalı 29 gün oldu. doktorum gene bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum diyor. Genelde ilk hamileliklede düşük veya kalp durması yaygınmış. Deliler gibi ağladım ancak yeni yeni toparlanıyorum tamda değil ama toparlanmazsam hormonların alt üst olur diye korkuyorum.
Bu bebeğe kadar en dert ettiğim şey yaştı bu bebekle birlikte o korkum yok oldu. Çünkü önemli olan hamile kalmak değil , önemli olan onu kucağına alabilmek.
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşacağız.
canım beniiim, teşekkür ederim arkadaşım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytAy canım, kıyamam sana. Tamam üstüne varmam bir daha korkma. :1hug:
boşver, düşeceksek monişin eline düşelim :roflol: çok mu yandık dersin? :uhm:Rüzgar gördün mü kız. Allah kurtarsın ikimizi de. Valla Moniş'imin eline düştük. Yandık ki ne yandık. :roflol:
teşekkürler arkadaşım :) diyorum ya hepimiz çıtırız diye sositososito sositososito sositosositoKız hakikaten Rüzgar sen de maşallah hiç göstermiyorsun yaşını. 41 kere maşallah.
Ben bir tek kendimi sanıyordum yaşını göstermeyen. Meğer bu sitenin hepsi böyle elf gibiymiş maşallah. Moniş, Diloş hepsi, hepsiiiii
sağlıklı olsun da tek olsun canım, zaten sen de tek olsun istiyordun :) ne güzel :)Moniş'im, dün vaginal ultrasonda keseyi gördük. Ama tek kese. Herhalde bu tekiz olduğunu gösteriyor olmalı.Valla ben de bilmiyorum. Hatta akşam eve gelince eşim de sinir oldu bana" Niye sormadın" diye. yasakkelime
inşallaaaaaaaah... 2010 hepimizin yılı olacak :sm_cool:Aminnnn canım. Amin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah hepimiz peş peşe sektirmeden halledceğiz bu işi. kaydirigubbakcemile5
kendine dikkat et hayatım, sakın yorma kendini :) çabuk gel, tamam mı?Kızlar bir-iki gün annemlerde olacağım. Bilgisayara giremem. Beni sakın merak etmeyin. Hepiniziöpüyorum. :1hug:
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, inşallah Allahın izniyle tedavi başarılı olacak ve sen de bebeğine kavuşacaksın :)Denizim selam. okudum yazdiklarini. keseyi gormene cok sevindim. bir kese olmasi tek bebek oldugunu gosterir ama bazen tek yumurta ikizleri tek kese icinde olabilir ama o daha cok genetiktir. yani tup bebekte pek olmaz.
olsun canim sen zaten ikiz istemiyordun. saglikli nur topu gibi olur insallah Allah kucagina da almayi nasip eder.
ben iyiyim tatil iyi gecti.
simdi doktor dogum kontrol hapi verdi onu kullaniyorum. herhalde gelecek ay bir aksilik olmazsa tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla
inş:Saruboceq: canım,,,bak ama söz ver şimdiden moralini yüksek tut karamsar olmak yok,,sende bilirsin nefes egzersizleri yap roni cim,,çok faydası oluyor,,şimdi diyeceksin ki sen niye tedavi sürecinde yapmadın?inan o sürece başlamadan herşeyi üstüste yaşadım,burada belli etmedim ama psikolojim çok bozulmuştu (kendi ailemle ilgili ciddi sorunlar)kısacası,,,kafa olarak tedavimden çok uzaktım,,,,,neyse,,,,şimdi sıra sende canım,,KARAMSARLIK YOK:teselli:tamammı:mymeka:
çok güzel bir haber bu, çok sevindim roniyam :) kutluyorum arkadaşını, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına :)
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle bir tecrübeyi, pes etmemen ve olacağına inanman çok güzel, çünkü öncelikle olması gereken bu, sonrası kendiliğinden geliyor zaten :) yanındayız canım, inşallah sen de bebeğine kavuşacaksın :)
canım beniiim, teşekkür ederim arkadaşım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
boşver, düşeceksek monişin eline düşelim :roflol: çok mu yandık dersin? :uhm:
teşekkürler arkadaşım :) diyorum ya hepimiz çıtırız diye sositososito sositososito sositososito
sağlıklı olsun da tek olsun canım, zaten sen de tek olsun istiyordun :) ne güzel :)
inşallaaaaaaaah... 2010 hepimizin yılı olacak :sm_cool:
kendine dikkat et hayatım, sakın yorma kendini :) çabuk gel, tamam mı?
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, inşallah Allahın izniyle tedavi başarılı olacak ve sen de bebeğine kavuşacaksın :)
amiiiiiiiiiin inşallah, dualarım sizinle kızlar :)canim galiba gelecek ay tedavim baslayacak. insallah ben de sen de bir an once hamile kalir ve 9 ayin sonunda saglikli ve cok guzel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. amin
Karamsarlığı bebekler hiç sevmezler ve o yüzden de gelmezler, sakın bunu unutmayın, rahat olacaksınız ve anne olacağınıza inanacaksınız, bunun tek yolu bu canlarım :)inş:Saruboceq: canım,,,bak ama söz ver şimdiden moralini yüksek tut karamsar olmak yok,,sende bilirsin nefes egzersizleri yap roni cim,,çok faydası oluyor,,şimdi diyeceksin ki sen niye tedavi sürecinde yapmadın?inan o sürece başlamadan herşeyi üstüste yaşadım,burada belli etmedim ama psikolojim çok bozulmuştu (kendi ailemle ilgili ciddi sorunlar)kısacası,,,kafa olarak tedavimden çok uzaktım,,,,,neyse,,,,şimdi sıra sende canım,,KARAMSARLIK YOK:teselli:tamammı:mymeka:
iyi gidiyor gibi hayatım, gibi diyorum çünkü cuma günü bebişimin pıt pıtlarını duymaya gideceğim, inşallah duyarım bu sefer... yorgunluk ve halsizlik dışında bir şikayetim yok, iyiyim kısacası canım :)rüzgarDENİZZZZ sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor hamilelik?kendine iyi bak:teselli:
hah şöyle, sakın kendine sıkıntı yapma canım, herşey yolunda gidecek ve bebeğin sana gelecek... hepimize gelecekler inşallah :) dualarım sizlerle :)Tamam canim bu defa cok pozitif olucam ve aklima hic kotu seyler getirmeyecegim. soz veriyorum sana.
insallah senin de bu defa olacak. moralini bozan herseyden uzak tut kendini bu senin ailen bile olsa. maalesef her zaman insanlar bizi anlayamiyor ya da bekledigimiz anlayisi gosteremiyorlar...
ikimiz icin de dua edicem. senin de transferin mayis gibi olucak demi?
amiiiiiiiiiin inşallah, dualarım sizinle kızlar :)
Karamsarlığı bebekler hiç sevmezler ve o yüzden de gelmezler, sakın bunu unutmayın, rahat olacaksınız ve anne olacağınıza inanacaksınız, bunun tek yolu bu canlarım :)
iyi gidiyor gibi hayatım, gibi diyorum çünkü cuma günü bebişimin pıt pıtlarını duymaya gideceğim, inşallah duyarım bu sefer... yorgunluk ve halsizlik dışında bir şikayetim yok, iyiyim kısacası canım :)
hah şöyle, sakın kendine sıkıntı yapma canım, herşey yolunda gidecek ve bebeğin sana gelecek... hepimize gelecekler inşallah :) dualarım sizlerle :)
Tamam canim bu defa cok pozitif olucam ve aklima hic kotu seyler getirmeyecegim. soz veriyorum sana.
insallah senin de bu defa olacak. moralini bozan herseyden uzak tut kendini bu senin ailen bile olsa. maalesef her zaman insanlar bizi anlayamiyor ya da bekledigimiz anlayisi gosteremiyorlar...
ikimiz icin de dua edicem. senin de transferin mayis gibi olucak demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?