38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Aminnnn canım. Amin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah hepimiz peş peşe sektirmeden halledceğiz bu işi. kaydirigubbakcemile5

ben buradaki kimseyi unutmam benim uğurum bu sayfa inşallah sonuna kadar buralardayım canım tatilden geldin herhalde .benimde kısa bir tatile çok ihtiyacım var ama yasak ne yazıkki

elifcim merhaba:)demek 13 haftaya girdn ne guzel:)cinsiyetini ogrendin ozaman bebeginin?peki senindemi riskin var sen neden evdesin?kanaman falanmi oluyor?

daha belli olmadı cinsiyetleri 14. hafta gidicez belki o zaman belli olur .gerçi fark etmez benim için sağlıklı olsunda .senin bebiş kaç haftalık oldu iyi gidiyor herhalde .kanama benim hiç olmadı ama yinede seyahat çalışmak ev işi yasak .vardır doktorn bir bildiği.sormuyorum bile .herşeyin hayırlısısı canım sende çoooook dikkat et ne sıkıntılar çektin

Kızlar bir-iki gün annemlerde olacağım. Bilgisayara giremem. Beni sakın merak etmeyin. Hepiniziöpüyorum. :1hug:

Denizim selam. okudum yazdiklarini. keseyi gormene cok sevindim. bir kese olmasi tek bebek oldugunu gosterir ama bazen tek yumurta ikizleri tek kese icinde olabilir ama o daha cok genetiktir. yani tup bebekte pek olmaz.
olsun canim sen zaten ikiz istemiyordun. saglikli nur topu gibi olur insallah Allah kucagina da almayi nasip eder.
ben iyiyim tatil iyi gecti.
simdi doktor dogum kontrol hapi verdi onu kullaniyorum. herhalde gelecek ay bir aksilik olmazsa tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla

ronicim seni hep böyle umut dolu görmek isterim,,,arkadaşın adına sevindim,,,,,sıra bizde hadi bakalım önden seni alayıma.s

canim galiba gelecek ay tedavim baslayacak. insallah ben de sen de bir an once hamile kalir ve 9 ayin sonunda saglikli ve cok guzel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. amin

Sitenin esmer bombası. Diloş'un seni hiç unutur mu. (Diğer kızları da tabi). Yalnızca o an ben on-line olduğum için öyle dedi Diloş'um. Kızmaaaa. Bak seni hemen öpüp yumaşatırız ha.Şeniz

onu elime almayalı uzun zaman oldu,,,çıksın meydane :mymeka:klava:Çok üzgünüm çoook,,güm bam bak nasıl elden geçiriyorum

canim galiba gelecek ay tedavim baslayacak. insallah ben de sen de bir an once hamile kalir ve 9 ayin sonunda saglikli ve cok guzel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. amin

inş:Saruboceq: canım,,,bak ama söz ver şimdiden moralini yüksek tut karamsar olmak yok,,sende bilirsin nefes egzersizleri yap roni cim,,çok faydası oluyor,,şimdi diyeceksin ki sen niye tedavi sürecinde yapmadın?inan o sürece başlamadan herşeyi üstüste yaşadım,burada belli etmedim ama psikolojim çok bozulmuştu (kendi ailemle ilgili ciddi sorunlar)kısacası,,,kafa olarak tedavimden çok uzaktım,,,,,neyse,,,,şimdi sıra sende canım,,KARAMSARLIK YOK:teselli:tamammı:mymeka:

Kizlar cok sevdigim bir arkadasim 40 yasinda ve ilk asilama denemesiyle hamile kaldi.o yuzden cok mutluyum kendim hamile kalmis gibi :))
darisi bizim hepimizin basina
çok güzel bir haber bu, çok sevindim roniyam :) kutluyorum arkadaşını, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına :)
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle bir tecrübeyi, pes etmemen ve olacağına inanman çok güzel, çünkü öncelikle olması gereken bu, sonrası kendiliğinden geliyor zaten :) yanındayız canım, inşallah sen de bebeğine kavuşacaksın :)
Ay canım, kıyamam sana. Tamam üstüne varmam bir daha korkma. :1hug:
canım beniiim, teşekkür ederim arkadaşım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Rüzgar gördün mü kız. Allah kurtarsın ikimizi de. Valla Moniş'imin eline düştük. Yandık ki ne yandık. :roflol:
boşver, düşeceksek monişin eline düşelim :roflol: çok mu yandık dersin? :uhm:
teşekkürler arkadaşım :) diyorum ya hepimiz çıtırız diye sositososito sositososito sositososito
Moniş'im, dün vaginal ultrasonda keseyi gördük. Ama tek kese. Herhalde bu tekiz olduğunu gösteriyor olmalı. Valla ben de bilmiyorum. Hatta akşam eve gelince eşim de sinir oldu bana" Niye sormadın" diye. yasakkelime
sağlıklı olsun da tek olsun canım, zaten sen de tek olsun istiyordun :) ne güzel :)
Aminnnn canım. Amin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah hepimiz peş peşe sektirmeden halledceğiz bu işi. kaydirigubbakcemile5
inşallaaaaaaaah... 2010 hepimizin yılı olacak :sm_cool:
Kızlar bir-iki gün annemlerde olacağım. Bilgisayara giremem. Beni sakın merak etmeyin. Hepiniziöpüyorum. :1hug:
kendine dikkat et hayatım, sakın yorma kendini :) çabuk gel, tamam mı?
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, inşallah Allahın izniyle tedavi başarılı olacak ve sen de bebeğine kavuşacaksın :)

Tamam canim bu defa cok pozitif olucam ve aklima hic kotu seyler getirmeyecegim. soz veriyorum sana.
insallah senin de bu defa olacak. moralini bozan herseyden uzak tut kendini bu senin ailen bile olsa. maalesef her zaman insanlar bizi anlayamiyor ya da bekledigimiz anlayisi gosteremiyorlar...
ikimiz icin de dua edicem. senin de transferin mayis gibi olucak demi?

Aamin canim insallah hepimizin olacak. sagol dileklerin icin

amiiiiiiiiiin inşallah, dualarım sizinle kızlar :)
Karamsarlığı bebekler hiç sevmezler ve o yüzden de gelmezler, sakın bunu unutmayın, rahat olacaksınız ve anne olacağınıza inanacaksınız, bunun tek yolu bu canlarım :)
rüzgarDENİZZZZ sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor hamilelik?kendine iyi bak:teselli:
iyi gidiyor gibi hayatım, gibi diyorum çünkü cuma günü bebişimin pıt pıtlarını duymaya gideceğim, inşallah duyarım bu sefer... yorgunluk ve halsizlik dışında bir şikayetim yok, iyiyim kısacası canım :)
hah şöyle, sakın kendine sıkıntı yapma canım, herşey yolunda gidecek ve bebeğin sana gelecek... hepimize gelecekler inşallah :) dualarım sizlerle :)

Canim insallah duyarsin o pit pitlari. sevincten gozlerin dolacak cok duygulanacaksin. haberdar et bizi

ben yaza erteledim canım biraz moral depolamam lazım,,,,,,hayırlısı bende sana dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…