38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

RÜZGAR DENİZ,,,,,,bu ne yazı arkadaşım,,,,,,atatürkün gençliğe hitabesi gibi:roflolku anam oku bitmiyor

Canim insallah duyarsin o pit pitlari. sevincten gozlerin dolacak cok duygulanacaksin. haberdar et bizi
inşallah hayatım, haber vermez miyim hiç... cuma günü saat 12.00 de randevum, en geç saat 3.00 gibi haber vermiş olurum sanırım, tabii eğer başka bir yere uğramazsam, ama mutlaka haber veririm canım... ah bir duysam, bir duysam :)
RÜZGAR DENİZ,,,,,,bu ne yazı arkadaşım,,,,,,atatürkün gençliğe hitabesi gibi:roflolku anam oku bitmiyor
valla öyle olmuş, yazdıktan sonra ben de farkettim kaydirigubbakcemile3 ama ne yapayım arkadaşım? herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum, car car car konuşuyorsunuz anacım, ben de sadece akşamları fırsat bulup girebiliyorum foruma :dilcikar:

''car car konuşuyorsunuz'' derken rahatsızlık duyuyorsan yazma canım,biz biraz gevezeyiz,,,bu yavaşlamış halimiz hayatımkaydirigubbakcemile3 malum bahar yorgunluğu var hepimizde:roflol:,,,

''car car konuşuyorsunuz'' derken rahatsızlık duyuyorsan yazma canım,biz biraz gevezeyiz,,,bu yavaşlamış halimiz hayatımkaydirigubbakcemile3 malum bahar yorgunluğu var hepimizde:roflol:,,,

ne rahatsızlığı, benim canıma minnet hihoyyyt ama nazar değdirmişim galiba, bugün kimse gelip yazmamış :çok üzgünüm:

ne rahatsızlığı, benim canıma minnet hihoyyyt ama nazar değdirmişim galiba, bugün kimse gelip yazmamış :çok üzgünüm:

biri su çiçeğünden gettü,biri kızamuk geçürdü,,birinide eşşek deptü:roflol::roflol:
denizkarabulut=annesinde
defne5 =annesi çok kızdığı için giremiyor
balance=kendini nadasa çekti
roniyam=benim gibi kafası estiği zaman giriyor
dilarem =kıbrıs ta tatilde,,,,,:jeyyar:ben varım

Defnecim canim benim hersey iyi olucak merak etme birtanem. Bulantilrin kesilmesi normal olabilir sonucta 11- 12 haftadan sonra yavas yavas kesilir. yanilmiyorsam senin de 11 falan oldu demi? aklina kotu seyler getirme..
roniyamcim canim hosgeldin:)umarim cok guzel vakit gecirmissindir..canim nerd 11 bende daha 9 haftadayim..zaman ne yavas geciyor degilmi yani bana oylede:)ben hala evdeyim annemdeyim yani ama ecz. daha sik gunde 1-2 saat inmeye calisiyorum(annemle ecz cok yakin inmek derken onu kastettim:)sen nasilsin?

canim cok tesekkur ederim:)sen benden 2 hafta geriden geliyorsun ...bebeginin kalp atislarini gormussunuzdur insallah:)ben hala her us de bebegi gorsemde tamam diyorum hic kipirti yok ilkindeki o goruntu hala aklimda galiba(yani us benim hep korkulu ruyamsen nasilsin ?bulantilarin falan basladimi?

enizcim gercekten uyari isigi yada en azindan birbirimize gonderdigimiz mesajlari gosteren bir sey olmali ben aralikli girdigim icin hepinizin yazdikalrini okumak istiyorum ama onlari okurken kimse ile karsilasamiyorumcanim bak doktorlar tupde olsa en son adet tarihini aliyorlar cunku onemli olan yumurtanin yasi..transfer oldugunda 14 gunluk falan oluyor yani senin sanki 14 gunilave etmen lazim zaten ksede ancak 5-6 haft goruluyor yani bu hesap dogru bence:)

elifcim msallah ..zaman nasil gecmis:)bak tupte bende hamile kalsaydim ayni olacaktik ..neyse allahima sukurler olsun bugunleri gorduk isteyen tum arkadaslarada allah versin ama bu form ugurlu bak herkese verecek ben inaniyorum:)ben daha 9 haftalik oldum:)

Kizlar selam ne guzel onlinesiniz
benim schedule denen programim geldi. Bir ay dogum kontrol hapi kullanacagim. haftaya cuma ilk yani baz usg icin gidecegim. o gun folikullerim degerlendirilecek galiba. eger iyilerse adetten sonra yani 1 ya da 2 mayista tedavi baslanacak. bu defa cok istiyorum ve pozitif olmaya calisicam.

ronicim coook sevindim..tedaviye baslamak yarilamak gibi birsey.insallah bu sefer olacak:)bak bu sefer her tedbiri aldin her ilaci ictin insallah olacak canim:)

ya manevi olarak cok yiprandim ama amerkida maddi olarak da cok yipraniyorsun tup yaparken. Pis herifler bir de krizden dolayi fiyat indireceklerine artimislar yani yaklasik 18 bin dolara mal oluyor herbiri. Bu son denemem olacak cunku kazandigimiz tupe yatiriyoruz. 10 bin dolarda tahliller tuttu trombosit paneli falan neyse onun cogunu sigorta karsiladi. ama kromozom analizi icin de cebimizden 3 bin dolar cikti. yani dusunuyorum da turkiye ne kadar ucuz bir ulke. yani ben burdaki bir denememle turkiyede 3 defa deneyebilirdim. neyse saglik olsun en onemli sey bu bence.bana dua edin insallah bu defa hersey yolunda gider de bebegimi saglikli bir sekilde kucagima alirim

ronicim coook sevindim..tedaviye baslamak yarilamak gibi birsey.insallah bu sefer olacak:)bak bu sefer her tedbiri aldin her ilaci ictin insallah olacak canim:)

canim sagol insallah olacak bu defa. ben dhea yi devam ediyorum dogum kontrol hapi icmeme ragmen yumurtaliklarim ozellikle sag cok agiriyor cunku asagi yukari yumurtlama zamanima denk geliyor. biraz korktum acaba dogum kontrol hapiyla birlikte almakla hatami ettim. cunku burda islem oncesi iyice baskiliyorlar. aman vallahi kafayi yiyicen dusunmemeye calisiyorum.

ben bugun doktordaydim ..cok sukur bebek iyi :)zaten onu gormesem morlaim duzelmiyor:)hala inanamiyorum bir bebek tasidigima:)gorunce anliyorum:)karnim mosmor oldu.ignelerden..dun formda sans eseri septum icin hist olanlarin erken dogum riski tasidigini ogendim bugun doktoruma sordum evet diye onaylamazmi(yani kizlar birde bu riskim varmis..gerci hemen servikal uzunluguma bakti uzunlugunu iyi buldu ama ilerideki aylarda belli olacakmis..mutlaka hepiniz baktirin bu cok cok onemli bir ayrinti hatta hamile kalmadan da bakilabilior us ile..

bebegin iyi olmasina cok sevindim canim. aman servixin iyi olmasi cok iyi. tekrar kotrol ettir ama merak etme eger yetrsizlik olsa bile cerclaj yapip onluyorlar erken dogumu. son riskli gebelikler uzmanina gitmekle cok iyi ettin aferin sana.
bende simdi aspirin aliyorum yumurta toplama gununden 5 gun once kesecekmisim sonra tekrar baslayacakmisim. transfer sonrasi da heparin baslayacakmisim. insallah benim de karnim mosmor olur. ilginctir gecen kullandigimda sadece enjeksiyon sirasinda agri olur ama hic morarma olmazdi.

haklisin maddi olarak cook kulfetliymisen azindan benim denedigim merkezde 2. deneme daha ucuz 3. deneme bedavaydi:)gerci bana ilki bile cok geldi ama..tahlilleri saymiyorum bile...ama yinede sizin rakkamlarla karsilastirilmaz dhea konusunda hic korkma zaten onlarin yaptigida karisik birsey bir ayndan bastirip bir yandan cogaltmak bana hala sacma geliyor..ilk basvurdugum merkezde kisa protokol yapilmis direk igneler egecilmisti ama 4 gunluk igne sonucu sadece biri gelistigi icin tedavi iptaldi sonra bu denemeyi yaptigim merkezde ostrojen bant verildi 15 gun falan yine birsey degismediaslinda bizim yasimizda ben inaniyorumki kisa protololle uzun arasinda pek fark olmuyor ..ama bak gor dhea mucizeler yaratacak sende...:)

roniyamcim nasil bir handikap var bilsen bu konuda sasarsin..servikaj ancak 13 haftada yapilabiliyormus daha sonra olmuyor gec kaliniyor ama erken dogum riski 20. haftada belli oluyor..hatta rahmin acilip kapandigi us bazen saptanamayabiliyormus bile(inan formlari okuyunca sok oldumhani dedigin gibi 20. haftada dikis atilabilse ...(insallah sende her aksam saatin geldiignde karnina igneyi batiri bir 10 dak acilar icinde yanarsin:))sana en kotu bedduam bu olsun arkadasim:)

ay insallah defnecim. soyle 10 tane falan yumurtam olussa keske. dondurabilsek artanlari ne guzel olur. canim hamilelerin dualari kabul olur bana dua et lutfen.
cok sevdigim bir arkadasim 69 dogumlu ve su an hamile. o da burda yasayan turk doktor. gecen yil hamile kalmis sponrtan yoldan ama 8 haftalikken kaybetmisti o yuzden cok korkuyor ama simdi ilk asilamasiyla hamile kaldi ve ben inaniyorum onun da seninde hersey yolunda gidecek bu defa.ikiniz icin cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…