38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ama bizim Monişimiz herşeyin en güzeline layık. O yüzden 2011 diyence donup kaldım.
Biz onu Allah'ın izniyle bir kaç ay sonra hamile göreceğiz. Çünkü pozitifliğiyle herkese destek oldu: O yüzden her güzelliği hak ediyor. :Saruboceq:

Ama bizim Monişimiz herşeyin en güzeline layık. O yüzden 2011 diyence donup kaldım.
Biz onu Allah'ın izniyle bir kaç ay sonra hamile göreceğiz. Çünkü pozitifliğiyle herkese destek oldu: O yüzden her güzelliği hak ediyor. :Saruboceq:

deniz ler hep böyle herhalde:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Hösst. Dileğin güzel. Ama Moniş'im 2010'da alacak kucağına. 2011'de değil.
Tabi şakası bir yana. Geç olsun ama güzel olsun. :Saruboceq:
benim de en geç önümüzdeki yıl içindi dileğim ama napiim 2010'dayız gibi geldi birden
inşallah canım, inan hepiniz için dua ediyorum (2011 için değil tabii, 2010 için )
inşallah canım, bnim de dileğim o... ama sen de benim yüzüme vurup durma yaaaa senağlama senağlama senağlama zaten utandım insan hamileyken her türlü sakarlığı yapabiliyor, mazeretim var hamileyim ben kaydirigubbakcemile3

al birini vur ötekini ,,,,,,RÜZGARDENİZ/DENİZKARAYURT,,,,,ikinizin ortak yanları çok fazla,,,,,,ikinizde hamilesiniz,,,,,,ikinizde sakız çiğnerken konuşamayanlardansınız,,ikinizdede jetonlar paraşütle atlıyor:roflol::roflol:
ayyy komedisiniz valla,,,kızlar bana bol malzeme oluyorsunuz haaaaaşakkıdı

merhaba arkadaşlar, konu başlığını görünce atladım.Yaşı ilerlemiş olan tek ben varım sanıyordum. Ben 40 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedik olmadı, şimdi ikinciyi deneyeceğiz inşallah.Biz yaşlarda olupta hamile kalan varmı çok merak ediyorum.Allah hepimize nasip etsin. AMııııN

:roflol: :roflol: :roflol: ne mutlu bize o zamaaaan :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız değilsin canım, sen benden gençsin bile...

üstelik biz yaşlarda olup hamile kalan da var, merak etme :) bizler daha çıtırız :)

inşallah ikincisinde bebeğini kucağına alırsın canımcım :)

Arkadaşlar ileri yaş için üzülmemek gerek belki... bana bu konuda en çok moral olan kişi benim komşum. tam tamına 49 yaşında doğum yaptı. şimdi nur topu gibi ikizleri var. biri kız biri erkek... 1 yıl süre ile tedavi gördü ve ilk tüp bebek deneyiminde anne oldu. Yalnız bu konudaki sırrı şu bence... 20 yıldır çocukları olmayınca ümidi kesmişti artık... Kafasına hiçmi hiç takmadı... son derece relakstı.. hatta konuya alaycı bile yaklaştı.. bu saatten sonra benden geçmiş tüp falan bana işlemez diyordu. Öyleki hastanede embriyo nakli yapılmış, 15 dk. sonra ayağa kalmış ve ben eve gidiyorum demiş. O süreyi bile beklememiş. Sonra günü gelince heyecanla sordum test yaptırdın mı diye? dün test için gidecektim ama hiç vaktim olmadı. Yarın gidip bir baktırayım dedi. Hiç meraklanmıyordu bile... hayretler içinde kaldım... hiç ümit etmiyorum ama yaptırayımda ilaçları kessinler bari dedi ve test sonucu pozitif çıkınca da kocası onu inandırmayı bir türlü başaramamış. hatta bu testler karışmış olmasın, tekrar kan alıp baksınlar demiş. Sonuçta 9 ayıda sıkı bir takiple sağlıklı bir şekilde doldurdu ve doğum yaptı. Şimdi bebişler 1 yaşında...
bence bu örnek çok güzel... hepimize umut olsun... diyorum demesine de ister istemez gözümden iki damla yaş düşüverdi... ben bazen böyle oluyorum. sonsuz bir ümitsizlik, yalnızlık duygusu geliyor ... yukarıdaki örneği veren ben bunları söyleyende ben... :çok üzgünüm:

Tüp bebek tedavisine tekrar başlamaya karar veren arkadaşlar, hani negatif sonuç alınca 2-3 ay tedaviye ara veriliyor ya... işte bu ara verme döneminde beslenmemize çok dikkat ederken kendimizi de sıcak tutmaya gayret etmeliyiz. Çorap mutlaka giyin.. üşütmeyin... yatağa girince sıcak su torbası ile 15-20 dakika karnınızı yumurtalıklarınızı ısıtın.. Gün içinde karnınıza dokunun soğuk gibiyse ısıtın (masajla, sıcak havlu gibi) yani kısacası belimizi, karnımızı, rahim çevresini sıcak tutalım. Yumurtalarımızın sağlıklı ve daha çok olması için... hamile kalan bir arkadaşın uyguladığı ve faydasını gördüğü bir öneri sadece...

hoşbuldum gerçekten çok güzel çok sevindim hamiş olmana maşallah inşallah kucağınada alır misler gibi koklarsın darısı başımıza inşallah. tüm muradına erenler için çok seviniyorum kendime kırıntılar çıkartıyorum yarınlara daha umutla bakıyorum. elimden geldiğince topiğinize gelcem süpersiniz

tabiiki haberdar edicem yanınıza geleceğim. ve tüp içinde elimden geleni yapcam oturup suspus kalmayı düşünmüyorum zaten yenilgiyi kabul etmicem şimdilik bikaç ay daha sabredicem ama başka yolu yoksada bu yola gircez. amin canım hepimizi kavuştursun inşallah.

evet zaten bende aslında sebepsiz infertiliteyi kabul etmiyorum bi sebep var bulamıyorlar adınıda böyle koyuyolar diyorum kendimce. aynı senin gibi düşünüyorum vakit geçiyor tutamıyoruz.

hamile değilim,,1 ay oldu 2.denemeyi yapalı,,,,,3 sü yaza,,,,inş allah söyletiyor olsun,,,,burdaki herkese nasip olsun,,,,,,bu yaşlarda elimizi çabuk tutmak lazım

allah üçüncüde üç versin inşallah :) amin şeker amin.

Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:
Allah söyletti seni herhalde. Güzel Moniş'imizden güzel haber bekliyoruz. :1hug:

inşallah öyledir de allah söyletmiştir. çok sevinirim inan.

zaten kendi kelimize ilacımız yok anacım ama yinede çabuk toparlanıyoruz ayağa kalkıyoruz şükür herşeye rağmen tutunacak dallarımız var eğer bu dünyaya bizden gelecek nafakası olan insan evlatları varsa bi şekilde gelecekler ama zor ama kolay herkese rastgelsin

ben bugün adetin 3. günü 450 lik fostimon ile başliyorum. bu ilacı kullanan var mı? bende sadece yaş ileri. ama halen yumurtlama düzgün hormonlar normal eşimin sorunu yok. ben 42 yaşındayım. 39 yaşında kürtaj oldum. geçen sene kimyasal gebelik falan derken 42 oldum. bakalım inşallah iyi gider herşey. karmakarışığım.fisfisfis

ah canim canim ben seni gormemmi ama geriye donuk okuyup guncelligi yakalayayim derken sana yetisemiyorumbak simdi cok uzuldum...bu formda bir uyari sesi falan olsa degilmya?:)

aaa tupte okadar fark ediyormu?ama olsun bence tuptede ensonki adet tarihini alman lazim yani senin suan 5 haftalik falan oluyor..ay masallah:))daha cok ufacik...bak bana zaman cok zor gecti bilmem sana oyle olacakmi:)

kizlar nete az giriyorum annemin baskilari sonucunda internetin bebege zarar verdigi konusunda basimin etini yiyor bildiginiz gibi degil anlatamiyorum ben kapatsamda etrafimizda yiginla sinyal dolasiyor diyebu carsamba doktor randevumuz var riskli gebelikler uzmaninda insallah iyi seyler gorur duyariz..gecelerim zor geciyor yataklara sigamiyorumkan sulandirici ilaclar bende solunumda zorlanma yapti sanirim yan etkileri iicnde varmis...3 gundur mide bulantim vardi bugunse tik yok sanki tum belirtiler kayboldu..hepinizi opuyorum..suan kimse yok online degil(

Defnecim canim benim hersey iyi olucak merak etme birtanem. Bulantilrin kesilmesi normal olabilir sonucta 11- 12 haftadan sonra yavas yavas kesilir. yanilmiyorsam senin de 11 falan oldu demi? aklina kotu seyler getirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…