38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ülem ben bu korkunun gözünü seveyim,,bak bi daha olmasın deniz:mymeka:balık arkadaşım,,,,,,

hele sen hele sen hiç konuşma:mymeka:hani dualar,,,,,kızım bundan sonra sizi dua haracına bağladım,bolca dua edeceksiniz hele bi etmeyindeeeekötükedihüso

Yemin billah, ben yalandan nefret ederim. Dün ezan okunurken, öyle içlendim ki, ağlayarakhepinize tek tek isim isim dua ettim. Allah kabul etsin tabi ki. Hele de sen Monişim, mümkün mü seni es geçmem. Zaten duanın amacı o, sadece kendine etmen birşey ifade etmez. Hep başkalarının da sevdiklerinin de, dostlarının da iyiliğini isteyip onları da dualarından eksik etmeyeceksin :Saruboceq:
Ay ben hiç bilmezdim dua mevzularını filan, şimdi duasız neredeyse günüm geçmiyor valla kızlar.

kzılar ben çıkmak zorundayım dışarı çıkıcam,,,,,gelince yine göz atarım sizeyerimsenibenöpüyorummmmm sizi:1hug:

arkadaşlar aranızdaki muhabbete bayılıyorum ya sizin gibi arkadaş olanı hiç görmedim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…