38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Allahhh
Kıbrıs güzelleri geldi. Diloş'um çok özlettin kendini valla. Oh be nihayet.:dance::dance::dance:

Balance canım,
İnşallah Allah bu sefer hepinizin yüzünü güldürür. İnan ki çok kalpten diliyorum. Dualarım sizlerle. Dediğin gibi sen ve Roni aynı döneme denk geliyorsunuz. Moniş biraz istirahat edecek. Ama olsun. Önemli olan sonuçlar güzel olsun.
Valla canım, hamile kalana kadar ayrı dert, ondan sonra vay bebeğin şununu görecek miyim vay bunun görecek miyim dertleri başlıyor. Gerçi olsun, bunlar tatlı heyecanlar yine de. İnşallah bu sayfada sizlerin de o tatlı heyacanlarına hepbirlikte şahit olacağız.
Moniş ve Diloş'umun dediği gibi ŞİMDİ, ŞİMDİ,ŞİMDİ...:Saruboceq:

Selam Arkadaşlar,

Uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ancak yazmaya hep çekindim nedense. 40 yaşına girdim; çocuk sahibi olmak isteyeceğimi hiç düşünmeden geçen yıllar hem de. Çok geç olmadan yola koyulayım artık dedik ve üç ovulasyon takibinden sonra doktor değiştirdim. Yeni doktorum da yaştan dolayı hemen tüp'e geçiyoruz dedi. 2 embriyo transferi ve bugün 9. gün. Umutlanmak, umutlanmamak arasında gidip geliyorum işte. Güzel haberlerinizle seviniyorum, tanımasanız da dualarımda artık sizler de varsınız. Sevgiler,

Roniyam ruyan hayira gitsin...
Moneta senin yorumuna bende katiliyorum.Ayrica eklemek isterim, bana gore Roniyam senin bir kizin olacak...

canım aramıza hoşgeldin,,,niye çekindin?tabi sende anladın burda eli maşalı iki çatlak(moneta-dilarem)var,patır kütür milleti elden geçiriyor diye:roflol:
insan ne kadar üzülüyor değilmi beklemeyle, ertelemeyle geçen zamana,,,,,,umarım aynı yoldan bir daha yürümek zorunda kalmazsın:teselli:2gün sonra bize güzel haberler verirsin,,,,,,aynyen katılıyorum sana dualar hep birlikte

HAYIRLI OLSUNNN :ecrin_bebek:
Teşekkür ederim badenurcum :)
Rüzgar canım, merhaba seninle ilk defa on-line iken karşılaşıyoruz. Ne yapıyorsunhihoyyyt
Canıııııııım evet online'ım ama başka topiklerde dolaşıyordum, buraya geldiğimde kimse yoktu. Hay Allah ya, kaçırdım seni
Hayırlı ve güzel haberlerini alacağız arkadaşım, merak etme :) Artık sen de dualarımızdasın :)

sen ve roni de hamile kalın bana dua edeceksiniz:mymeka:yok öyle,,,,,hamile duaları fazlalaşsın kızlardelikafadulden
ayyyy ne kadar bencilim demi:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin inşallah hamile haberinide duyarız çok az kalmış stres yapma 40 yaş önemli değil yeterki rabbim ol desin ben ona inanıyorum

Allah bu ne ya kızlar cıvıl cıvılsınız.
Demin kimseler yoktu. Benimde az önce arkadaşım geldi ziyaretime. Onunla Türk kahvesi içiyorduk. Onu yolcu ettim bir baktım dolmuşsunuz.
Kız esmer bombam Monişim nasılsın.:jeyyar:

hoşgeldin bacımkaydirigubbakcemile3yidiğin içtiğin senin ossun gurban olduğum anaatt guzuummmm,,,ne ettin
beroşuma kurban onu yerim ben,ısırırımcokacimcoook

iyiyim bacımmmm,,,,ne arkadaşıymış döv gitsin:dilcikar:,,,,gelme bi daha dekötükedihüso:roflol::roflol:

sen ve roni de hamile kalın bana dua edeceksiniz:mymeka:yok öyle,,,,,hamile duaları fazlalaşsın kızlardelikafadulden

kız ağzından bal damlıyo canım bencillik ne demek ben sana bütün hamileleri toplayıp hatim bile ettittirrim

Hiç de bencil değilsin. Haklısın tabi ki. İnsan dualardan medet umuyor. Başkalarının duası çok önemli Monişim.:1hug:

iyiyim bacımmmm,,,,ne arkadaşıymış döv gitsin:dilcikar:,,,,gelme bi daha dekötükedihüso:roflol::roflol:

Sanat galerisinden arkadaşım. İlk defa geldi evime. Ben de şaşırdım. ablasıyla aynı sitede oturuyormuşuz. Bir kere konuşmuştuk. "Ona gelince mutlaka 5 dakikada olsa uğrarım" demişti. Oraya gelmiş. Oturduk, dertleştik. Epeydir görüşemiyorduk.
Yoksa sizi şeeettirimiyim hiç esmer bombam benim.sırnaşık şey

Hiç de bencil değilsin. Haklısın tabi ki. İnsan dualardan medet umuyor. Başkalarının duası çok önemli Monişim.:1hug:
hele sen hele sen hiç konuşma:mymeka:hani dualar,,,,,kızım bundan sonra sizi dua haracına bağladım,bolca dua edeceksiniz hele bi etmeyindeeeekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…