Balance mayısın kaçında başlıyorsun tedaviye.
bende aranıza katılmak isterdim ama 38 yaş üstü bayanlar demişsiniz ben sizden küçüğüm beni aranıza almak istemezsiniz şimdi
korkuttun beni valla
mayısta adetime bağlı sonları olabilir
ay teşekkür ederim sizlerle sohbet etmek çok güzel. neyse bana tecrübelerinizi anlatırsınız. zaten kendimden büyük kişilerle daha iyi anlaşıyorum
İnşallah bu sefer güzel haberler alırız senden canım. Yeterki sen moralini yüksek tut. Mümkün olduğunca beslenmene özen göster. Arı sütü filan ye. Ben şimdi bile azcık da olsa çay kaşığıyla yiyorum. Çok yararlı.
Yani demek istediğim kendini ruhsal ve fizizksel olarak hazırla bu işler için tamam mı.
deniz geçen yazıları okudum gerçekten sen kocana naz yapmıyonmu kız yapsana ben olsam burnundan getirirdim
canım ballı karışımdan yiyorum kilo aldırdığı içinde spora başladım 1 aydır ben başlıyım soru yağmuruna seni tutcam
Valla ypmıyorum Balance'ciğim, ama bizizm kızlara da hak veriyorum. Hepsi, "nazlan" diyor. Şimdi nazlanmasak daha ne zaman nazlanacaksak. Ama maşallah herifler bizden nazlı. Binde bir nazlanacak olsam "Amma kapris yaptın" der hemen fikirsiz.
Selam Arkadaşlar,
Uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ancak yazmaya hep çekindim nedense. 40 yaşına girdim; çocuk sahibi olmak isteyeceğimi hiç düşünmeden geçen yıllar hem de. Çok geç olmadan yola koyulayım artık dedik ve üç ovulasyon takibinden sonra doktor değiştirdim. Yeni doktorum da yaştan dolayı hemen tüp'e geçiyoruz dedi. 2 embriyo transferi ve bugün 9. gün. Umutlanmak, umutlanmamak arasında gidip geliyorum işte. Güzel haberlerinizle seviniyorum, tanımasanız da dualarımda artık sizler de varsınız. Sevgiler,
ama hamilesin valla insanın başına herzaman gelmiyo oda seni prenses gibi taşısın valla benim bir arkadaşım var miydem bulanıyo ben yiyemiyorum sende yeme deyip kocasına evde yemek yedirtmiyo tabi bukadarda fazla yani böyleleride var kocan şükür etsin
Canım benim bir arkadaşım hamileyken çok fazla yemek yiyordu. Normalde çok zayıf bir kızdı. Bir deri bir kemik. 30 kilo birden aldı. Ama hep hamur işi, ekmek, makarna filan tipi şeylere dadandı. Bebek doğunca da çok iyi değildi ne yazık ki kilosu. O yüzden ben şöyle yapmaya çalışıyorum naçizane. Abur cubur, gereksiz şeylerle midemi doldurmak yerine, elimden geldiğince kaliteli şeyler yemeye çalışıyorum. İşte arı sütü, süt, peynir, yoğurt, ceviz, kayısı, kuru üzüm, portakal suyu filan gibi. Bence daha mantıklı. Hani normal yemek de yiyorum ama abartmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?