38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bak bak şu Doğa'nın yaptığına
"Ben lafımı ortaya koydum, beğenen alır, beğenmeyen almaz" der gibi çıktı gitti valla. Kız Doğa duymuyor musun kız, nereye saklandın kerata.sengözlerimebaksanab

bende aranıza katılmak isterdim ama 38 yaş üstü bayanlar demişsiniz ben sizden küçüğüm beni aranıza almak istemezsiniz şimdi

bende aranıza katılmak isterdim ama 38 yaş üstü bayanlar demişsiniz ben sizden küçüğüm beni aranıza almak istemezsiniz şimdi

Biliyoruz herhalde kızım bizden küçük olduğunu. Sen katılmak istedikten sonra tabi ki istiyorsan katılırsın. Bizim de küçük bir kardeşimiz olur burada hepimiz severiz seni ne olacak sanki. Arada bir severiz, arada bir Moniş ablan döver seni.
(Zaten özelden de kaydetmiştin beni hatırlarsan)
Neyse neyse korkma dövmeyiz, sen küçük çıtırımız olursun. .:teselli:

mayısta adetime bağlı sonları olabilir

İnşallah bu sefer güzel haberler alırız senden canım. Yeterki sen moralini yüksek tut. Mümkün olduğunca beslenmene özen göster. Arı sütü filan ye. Ben şimdi bile azcık da olsa çay kaşığıyla yiyorum. Çok yararlı.
Yani demek istediğim kendini ruhsal ve fizizksel olarak hazırla bu işler için tamam mı.

ay teşekkür ederim sizlerle sohbet etmek çok güzel. neyse bana tecrübelerinizi anlatırsınız. zaten kendimden büyük kişilerle daha iyi anlaşıyorum

ay teşekkür ederim sizlerle sohbet etmek çok güzel. neyse bana tecrübelerinizi anlatırsınız. zaten kendimden büyük kişilerle daha iyi anlaşıyorum

Seninle de öyle bir tanem. Tabi ki soracağın bir şey olursa seve seve yardımcı oluruz hiç merak etme. kaydirigubbakcemile5

canım ballı karışımdan yiyorum kilo aldırdığı içinde spora başladım 1 aydır ben başlıyım soru yağmuruna seni tutcam

deniz geçen yazıları okudum gerçekten sen kocana naz yapmıyonmu kız yapsana ben olsam burnundan getirirdim

Valla ypmıyorum Balance'ciğim, ama bizizm kızlara da hak veriyorum. Hepsi, "nazlan" diyor. Şimdi nazlanmasak daha ne zaman nazlanacaksak. Ama maşallah herifler bizden nazlı. Binde bir nazlanacak olsam "Amma kapris yaptın" der hemen fikirsiz.

canım ballı karışımdan yiyorum kilo aldırdığı içinde spora başladım 1 aydır ben başlıyım soru yağmuruna seni tutcam

Canım benim bir arkadaşım hamileyken çok fazla yemek yiyordu. Normalde çok zayıf bir kızdı. Bir deri bir kemik. 30 kilo birden aldı. Ama hep hamur işi, ekmek, makarna filan tipi şeylere dadandı. Bebek doğunca da çok iyi değildi ne yazık ki kilosu. O yüzden ben şöyle yapmaya çalışıyorum naçizane. Abur cubur, gereksiz şeylerle midemi doldurmak yerine, elimden geldiğince kaliteli şeyler yemeye çalışıyorum. İşte arı sütü, süt, peynir, yoğurt, ceviz, kayısı, kuru üzüm, portakal suyu filan gibi. Bence daha mantıklı. Hani normal yemek de yiyorum ama abartmadan.

ama hamilesin valla insanın başına herzaman gelmiyo oda seni prenses gibi taşısın valla benim bir arkadaşım var miydem bulanıyo ben yiyemiyorum sende yeme deyip kocasına evde yemek yedirtmiyo tabi bukadarda fazla yani böyleleride var kocan şükür etsin

Ahh canım, sorma. Ben de aynı dertten muzdaribim. Yıllarca erteledik çocuk işini. İşte kısmet. Benim de doktorum yaştan dolayı direk tüp demişti. Transferi olmuşsun. en zor kısım beklemek. Eminim ne karmaşık duygular içindesin şimdi. Ama güzel haberler alacağız senden de inşallah canım. Şimdiden iyi şanslar ve Allah yardımcın olsun diyorum. :Saruboceq:

Annem hep, "Senin kocan kadir gecesi doğmuş" der. Söylemsei ayıp.

sen en mantıklısını yapıyosun vitaminli şeyler çocuğun zekasınıda etkiler bilhassa balık bol ye direk çocuğa giden şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…