38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım vakti saati var derlerya ben inanıyorum bizimde öyle zamanını bekliyoruz

hiç idrar testi yapmayı düşündünmü 10. gün

Bir de ben, benim gittiği doktorları şu yönden takdir ediyorum. Sormadıkça çok bilgi vermiyorlar. Çünkü "Çok iyi" "Çok kötü" filan diye baştan yönlendirilince bence pek iyi olmuyor.
Bu arada ben salı günü bebeği göreceğim inşallah Allah kısmet ederse. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Keseyi gördük. Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah.

amin canım inşallah kucağınada almayı nasip etsin ben şimdi cinsiyetini merak ettim biraz meraklı teyzeyim

hiç idrar testi yapmayı düşündünmü 10. gün

Bu sefer kendimi aşayım, doktor ne derse onu yapayım diye bir karar verdim ama... Sanırım 12. gün sabahı idrar testi yaparım; kan testine gitmeden bir fikir sahibi olayım diyorum. Çünkü olumlu ya da olumsuz, kan testi sonucunu alınca ne tepki vereceğimi tam kestiremiyorum Çoğu gitti azı kaldı.

Senin de tedavin hayırlı olsun, bu sefer mükemmel bir netice alırsın umarım. Dualarım ve tüm iyi dileklerim senle.

Sevgili Deniz,

Umarım ve dilerim ki süper bir hamilelik geçiriyorsundur. Darısı cinsiyetini öğrenmeye, kucağına almaya, mezuniyetlerini görmeye.

teşekkürler canım sabrına hayran kaldım bravo 12. günü beklemek. ben dayanamayıp idrarda bakmıştım ama en doğrusu beklemek burda ne kaldıki

Ben de hiç test yapmadım öncesinde. Orada konseyde bütün doktorlar toplanıp bildirdilet. Çok heyecanlı bir durum. İnşallah senin de güzel haberlerini alıp buradan hep beraber seviniriz Kereda'cığım.:CüvCüv:

Of sorma. Ben de çok kurtluyumdur, sabırsızımdır, aceleciyimdir. Ama bu işte acelenin faydası yok. Sabretmekten başka da çare yok. Sen çarşambayı ben de salıyı bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Bu arada senin bugün kaçıncı günün ki.

sanada bravo sizi sabırlılar sizi

Sevgili Balance,

Tek bir gerekçe tutuyor beni esasında, eşimin dedikleri. 'Doktorlar daha önce görülebilecek, kesinkes anlaşılabilecek olsa, ne diye 12. güne kadar bekletsinler ki? Soru işaretine değil, güzel habere ihtiyacımız var, bekleyelim' diyor. Ben de ona söz verdim bekleyeceğim diye. Bu da içimi rahatlatan bir çözüm oldu açıkçası, zaten bu tedavi esnasında bir sürü yeni şey öğreniyor, bilmediğimiz şeylere kafa yormaya çalışmıyor muyuz. Bu da böyle olsun, doktorları dinlemiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…