benneyaptımki ay askolsun size kizlar yaaaaa..serviks boyunu ben cikarmadimki zaten rutin kontrollerde olculuyormus bana ayricana doktorum histeroskobi gecirenlerde erken dogum riski var dedi..hist yapan docente mail yazdim adam tedbir olarak dikis attirin bile dedi( aaaa ben ne yapayim simdiÇok üzgünüm çoook basimda ne cok dertler var eczane ile ilgili emin olun herseyi biraktim pozitif dusunmeye calisiyorum bebegimi kucagima aldigimi hayal ediyorum ah ah siz bir hamile kalin ben size sorarim:)) klava:
Geldim geldim ama ne gelişşşş-tatlicadiarzu-
Pestilim çıktı,üstüne bi de cadı alıştı gezmeye diye bugün de çıktık ammmmaaaakafamçokkarıştı
Kemiklerim sızliyyyyy:a015:
Yok ustaaaa benim senden öğreneceklerim var dahaaaaa:uhm:
Aleni silkeleme beceri alanımda diil maaleseffffsengözlerimebaksanab
yaa kızlar yazmıyorum ama hep sizi okuyorum...ne bu enerji morelmanlar yerinde heralde herkesin...yeniler hoş geldi...eskilere merabalar...bana gelince ise herşey aynı ve canım hiç birşey istemiyor ...deprasyondayım....heralde çocukta istemiyorum...şaka şaka şaka...hemde şimdi
moneta gibi ...herkese selam iyi mutlu bol bebeli haftalar......
Ya ben çözdüm olayı çok abiler. yerimseniben
Hep diyorum yani bu konuda Moneta usta diye. Diloşum, yazık daha yeni yeni yetişiyor. delikafadulden
Bu arada tilkiliğimnasıl ama Moniş.sengözlerimebaksanab
Tekmil vermeye geldim komtanımmmm:1ninca:
Tekmil vermeye geldim komtanımmmm:1ninca:
karayurtuda başka topikte tokatladım ama arkadaş balık olduğu için biraz geç düşer buralara
Hankı topikteydi karamızsırnaşık şey
Telefonu duymadım,ayrıca ben duymadıysam beroş da duymamıştırdelikafaduldenAman da aman kim gelmiş. Tatlı Diloş'um gelmiş. hihoyyythihoyyythihoyyyt
Amma özlettin kendini Diloşum ya. Tamam tatili hak etmiştin ama bizim de gözümüz yolda kaldı yani ayıptır söylemesi. Az önce telefonla aradım seni. Duymadın galiba. Benim de çok ısrarla çaldırma huyum yoktur. Hele de evde Beroş gibi bir lokum varken uyandırıırm filan dedim.
Neyse tatilini anlatsana biraz. Bak kızlar da sormuş, "Yediğini içtiğini boşver, gördüğün güzelleri anlat" diye. Anlat yaaa. Hem Beroş ne yaptı dişlerini. Dışarıyı sevdiğine göre, galiba çok sorun olmadı. İnşallah öyledir.
telde konuştuk,,,bugün kocişinin doğum günüsüymüş,,,,,kayınvalideye gidiyormuş,,tam çıkarken yakaladım,,,,seni aramış
demek bebegin yay burcu olacak:)bende yay burcuyum:)benimki allahkismet ederse akrep burcu olacak..allah bize o gunleri gostersin hepimize:)8 haftada bulantinin baslamasini doktorlar iyi sayiyorlar saglikli bir gebelikmis ben hala cekiyorum surekli bir kayikta gibiyim rahimdeki o sancilar kramplar hala devam ediyor..isin ilginci arkadasim ne bir agri ne sizi yasadi ve doktoru cok saglikli oldugunu soyledi ben ayni doktora sordugumda bebek buyuyor dedi:))yani doktorlarda bir alem:)
demek bebegin yay burcu olacak:)bende yay burcuyum:)benimki allahkismet ederse akrep burcu olacak..allah bize o gunleri gostersin hepimize:)8 haftada bulantinin baslamasini doktorlar iyi sayiyorlar saglikli bir gebelikmis ben hala cekiyorum surekli bir kayikta gibiyim rahimdeki o sancilar kramplar hala devam ediyor..isin ilginci arkadasim ne bir agri ne sizi yasadi ve doktoru cok saglikli oldugunu soyledi ben ayni doktora sordugumda bebek buyuyor dedi:))yani doktorlarda bir alem:)
Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?