38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canim benim, dualarin icin sagol. Seni kizdirdik biraz ama rahat ol lutfen.
Dun gece ruyamda senin bebegini gordum vallahi de billahi de. Bir kiz dogurmussun tombis mi tombis, kesin 4,5 kg falan. ne kadar guzel anlatamam sana. bayagi gur ve simsiyah saclari var, yuzu yusyuvarlak ve cooooook guzel, pembe bir surat. Bir de pembe giydirmissin ona cok seker olmus, uyuyor hic aglamiyor, cok uslu. Ben de seni hastane odasina ziyarete gelmisim. cok guzel bir ruyaydi. gercek olacak hic merak etme.

diloş geldiğin belli olmuş topik şenlenmiş ya hoşgeldin ben geç giriyorum sizi yakalıyamadım neyse yakalarsam Şeniz

diloş geldiğin belli olmuş topik şenlenmiş ya hoşgeldin ben geç giriyorum sizi yakalıyamadım neyse yakalarsam Şeniz
Yakalayamaaaaz kiiiiilülülülülülü
Aha da böööyle kaçarım:dance:
Anaaaa yine ayağım takıldııı:a015:
Ben hala kendimi 20 yaşında gördüğüm için deli gibi koşuyorum,sonra da düşüyorum:roflol:

diloş gelmeden önce şenlik yokmuydu:mymeka:
Sen mahsus beni buluyorsun profilden,sonra atını mahmuzlayıp gidiyorsun batan güneşe doğru arkanda beni öksürten koca bir toz bulutu bırakarakÇok üzgünüm çoook
Karabatak gibi bi görünüp bi kaybolmak da neymiş efendimmm:mymeka:
Hem kabul et,ikimiz iyi bir ikiliyiz,ben olmasam sen,sen olmasan ben tek başımıza bu kadar neşeli diilizlaelaelaelaelae
Topiciği şenlendirmek için birbirimizden bol malzeme alıyoruzŞeniz
Diiii mi ama:dance::1hug:

:çok üzgünüm:doğru söylüyorsunsenağlama

nereye takılıyorsun anlamıyorumkifisfisfisevin koşmak için çok uygun(geniş) aslında,,,,,sen koşma özürlü olmayasınCADIARZU:roflol:

çooookkkkk beğendi canımmmm senağlamaağlayası geldi kızın,,,,rezil olacaktık pastanede,,,,allahtan benim çılgınlıklarıma alışkınlar

Sen ne diyorsun yaa. Valla garsonlar salya sümük olduğum için bana peçete yetiştirmek için kuyruğa girdiler valla. delikafadulden

Bu arada güzel bir gündü. Teşekkürler Moni'ciğim. Bir dahaki buluşmamızda soğuk algınlığını da tam anlamıyla atlatmış olursun inşallah. :1hug:

Ayyy çok hoş.sırnaşık şey

Hankı topikteydi karamızsırnaşık şey

Valla Diloş'um,o gün sen yakalamaya çalıştım diğer sitelerde. Tabi Moni'nin öğrettiğini uygulayarak. Amma velakin ben işi çözene kadar sen kırk topice kırk değnek çaldın. Yakalayamadım velhasıl.

Ondan sonra da başka topiclerde siz beni aramışsınız. sırnaşık şey

Ey çıtır ve genç hanımlar,

Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.

Kız Heroooo,hihoyyyt:

Ay hadi bakalım bizi de heyecanlandırdın valla. Allahım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Hepimiz merakla bekleyeceğiz seni. :Saruboceq

kızlar cuma günü yumurtalarım toplanıyor. şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o cumaya yetişmez.
42 yaşına giriyorum bu sene. yaşa göre sayı iyi herhalde yerimseniben umarım kaliteleri de iyi olurlar :Saruboceq:

Herada herhalde bugün güzel sonucunu haber verirsin a.s.

monetam diloş doğru söliyo siz güzel ikili olmuşsunuz birbirinizden enerji alıyorsunuz.kız diloş bizde kendimizi 20 lik hissediyoruz ama sen çılgın gençsin

tabiki yaşa göre 8tane çok iyi ama önemli olan kaç tanesi döllenicek inşallah hepsi döllenir rahat ol allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…