Ey çıtır ve genç hanımlar,
Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.
evet kizlar ya benide yoldan cikardiniz-tatlicadiarzu-baktim sizinle baska turlu basa cikamayacagim ne yapayimkötükedihüso ay bakin hamile olmayan arkadaslarin biran once hamile kalmasini ve beni anlamasini diliyorum son dualarim bu sekilde nasil ama?kötükedihüso
Sağolasın arkadaşım,
Allah hepimize hayırlı sonuçlar ve başlangıçlar nasip etsin.
diloş geldiğin belli olmuş topik şenlenmiş ya hoşgeldin ben geç giriyorum sizi yakalıyamadım neyse yakalarsam Şeniz
Yakalayamaaaaz kiiiiilülülülülülüdiloş geldiğin belli olmuş topik şenlenmiş ya hoşgeldin ben geç giriyorum sizi yakalıyamadım neyse yakalarsam Şeniz
Sen mahsus beni buluyorsun profilden,sonra atını mahmuzlayıp gidiyorsun batan güneşe doğru arkanda beni öksürten koca bir toz bulutu bırakarakÇok üzgünüm çoookdiloş gelmeden önce şenlik yokmuydu:mymeka:
Sen mahsus beni buluyorsun profilden,sonra atını mahmuzlayıp gidiyorsun batan güneşe doğru arkanda beni öksürten koca bir toz bulutu bırakarakÇok üzgünüm çoook
Karabatak gibi bi görünüp bi kaybolmak da neymiş efendimmm:mymeka:
Hem kabul et,ikimiz iyi bir ikiliyiz,ben olmasam sen,sen olmasan ben tek başımıza bu kadar neşeli diilizlaelaelaelaelae
Topiciği şenlendirmek için birbirimizden bol malzeme alıyoruzŞeniz
Diiii mi ama:dance::1hug:
Yakalayamaaaaz kiiiiilülülülülülü
Aha da böööyle kaçarım:dance:
Anaaaa yine ayağım takıldııı:a015:
Ben hala kendimi 20 yaşında gördüğüm için deli gibi koşuyorum,sonra da düşüyorum:roflol:
Canlı performansım nasıldı amasengözlerimebaksanab
Deniz beğendi mi sesimi:roflol:
çooookkkkk beğendi canımmmm senağlamaağlayası geldi kızın,,,,rezil olacaktık pastanede,,,,allahtan benim çılgınlıklarıma alışkınlar
Sen mahsus beni buluyorsun profilden,sonra atını mahmuzlayıp gidiyorsun batan güneşe doğru arkanda beni öksürten koca bir toz bulutu bırakarakÇok üzgünüm çoook
Hem kabul et,ikimiz iyi bir ikiliyiz,ben olmasam sen,sen olmasan ben tek başımıza bu kadar neşeli diilizlaelaelaelaelae
Hankı topikteydi karamızsırnaşık şey
Ey çıtır ve genç hanımlar,
Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.
kızlar cuma günü yumurtalarım toplanıyor. şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o cumaya yetişmez.
42 yaşına giriyorum bu sene. yaşa göre sayı iyi herhalde yerimseniben umarım kaliteleri de iyi olurlar :Saruboceq:
Herada herhalde bugün güzel sonucunu haber verirsin a.s.
Canlı performansını beğenmez miyim hiç. Nutkum tutuldu hemi de. Ama asıl canlı performansını buluştuğumuzda görmek isterim. Moniyle sana eşlik ederiz.:jeyyar:
Sensin hoş tamam mı:asigim:Ayyy çok hoş.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?