Türkiyede olsaydın kararı sana bırakmazlardı.Benim de hiç sorun görünmüyorken yaptırmanın gerekli olduğunu söylemişti dr.um ve bu alanda en iyi dr.u bulup ya bismillah diyerek yaptırmıştım ben.Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
Canım benimmm,sana yürekten bir aaaaamiiin:Saruboceq:Ey çıtır ve genç hanımlar,
Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.
Canım benimmm,sana yürekten bir aaaaamiiin:Saruboceq:
Yarın burayı şenlendireceksin inşallahhhh:lepi:
Dualarımız,kalbimiz,düşüncelerimiz bugün sana emanetkaydirigubbakcemile3
Kasmaaaa,rahat ol,bebişler sıkılmasın karnında.Zaten daracık yerde dokuz ay ıkına ıkına büyüyecekler bi de sen kasma yavyumnaniknanikSağolasın Dilarem,
Ne iyi geldi sözlerin. Kendimi kasmışım bugün herhalde. İnşallah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür Allah.
aaaaa bakın kızlar buda eline aldı cazgırlığı:roflol:
serpilcim insallah ogunleri goruruz:)yaramazlar akrep burcu da olurlarsa artik yandik:)ama daha once bir arkadasim butur burclara cok merakliydi arastirmis falan cocugunu akrep burcunda dogurmak istiyordu cok sansli olurlarmis :)bilmem ne kadar dogru ama saglikla dogsunlar da kiz erkek hangi burc hic onemli degil aslinda:)benim kismetse 16 kasim demekki sendne 16 gun geriden geliyorum:)sen ikilitestleri fetal b yaptirdinmi?nasil gecti?Defnecigim,bebelerimizin burclari ayni olacak kismet olursa.Benim dogumum 31 Ekim gorunuyor....:CüvCüv:
ben alttaki yaziyi gormeden yorum yapmisim:)serpilcim bak burada yastan dolayi mutlaka amniosentez veriyorlar ama kismet olur benimde iyi cikarsa bende istemiyorum dusuk riski var eger doktorun gerek yok diyorsa bence yaptirma benim fikrim bu:)yalniz senin tek bebekken neden ikili test yapmyorlar?burada cogul gebelikler diisnda mutlaka yapiliyorArkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
canim insallah guzel haberler alirsin bak bu formda hamileler artmaya basladi insallah sanada ugurlu gelir:)Ey çıtır ve genç hanımlar,
Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.
canim insallah guzel haberler alirsin bak bu formda hamileler artmaya basladi insallah sanada ugurlu gelir:)
serpilcim insallah ogunleri goruruz:)yaramazlar akrep burcu da olurlarsa artik yandik:)ama daha once bir arkadasim butur burclara cok merakliydi arastirmis falan cocugunu akrep burcunda dogurmak istiyordu cok sansli olurlarmis :)bilmem ne kadar dogru ama saglikla dogsunlar da kiz erkek hangi burc hic onemli degil aslinda:)benim kismetse 16 kasim demekki sendne 16 gun geriden geliyorum:)sen ikilitestleri fetal b yaptirdinmi?nasil gecti?
Ey çıtır ve genç hanımlar,
Herada,
Umarim yarin senin icin en hayirli olacak sonucu alirsin...
ben alttaki yaziyi gormeden yorum yapmisim:)serpilcim bak burada yastan dolayi mutlaka amniosentez veriyorlar ama kismet olur benimde iyi cikarsa bende istemiyorum dusuk riski var eger doktorun gerek yok diyorsa bence yaptirma benim fikrim bu:)yalniz senin tek bebekken neden ikili test yapmyorlar?burada cogul gebelikler diisnda mutlaka yapiliyor
Ey çıtır ve genç hanımlar,
Ehhh moniş o kadar uzun hava çekmişem,bi hobarey demeden gittin yabenneyaptımki
Yırtık boğazımla kaldım yine ortalarda:roflol:
ehy ehy sesineeeeee gurban olaaayıı ııımmm,,,tahooo tahoooo,,,can gurbandıııı ıııırrr senin gibiiiinnnn yaareeee,,,,ülem ne uzun hava okurmuşuz haaa,,,,,topikte kız kalmayacak:roflol:
Canlı performansım nasıldı amasengözlerimebaksanab
Deniz beğendi mi sesimi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?