38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tebrik ederim Roniyam,bak sen de hiç çalışmadım diyip iyi not alan öğrenciler gibiymişsin kaydirigubbakcemile5
Sırada ikizlerinin haberini almak var,hadi bakem çalışşş delikafadulden

He valla. Bazı öğremciler öyledir hakikaten. Hiç çalışmadım der. Lan sınıfın çalışkanı bile çalışmadığına göre benim halim de fena değil diye düşünür insan. Sonra da adama nal toplatırlar.:roflol:

Öbür topikler ter seni kıssss,gebe gebe gelme oralara,beni de tırsıtma :1rolleyes:

He valla. Dediğim gibi "Bu da bana ders olsun". Bir daha bu topicten dışarı adım atmam. Yüzüme gözüme bulaştırdım. Beni parçalayacaklardı hemi de. senağlama

Yaaa evet kanguruyum ama kesem booş. Hiçbir şey hisstmiyorum. Bazen tırsıyorum hiç dolmayacak mı diye. :1no2:

Kovalamaca oynuyorsunuz değil mi. Sizi keratalar. Kızlar bu arada keratanın ayakkabı çekeceği olduğunu yeni öğrendim. Bulmacalarda hep çıkarmış ama ben bulmaca çözmediğim için bilmiyordum valla.

Aheeeey aheyyyyy gulululuuu hobareeeey tey hey,yarem var üregimden yaraliyeeeem eeeeey e e ey :sm_cool:
Öhhööööö,ıyh gitti yine hançereee-tatlicadiarzu-

hobereeeeyyyyy tehey teheyyyy garşiki dagggglllaarrrr oney aneyyyyy,,,,,,,gurbaa aann eyyysenağlama,,,,,,hele gurbaannn ninjele eeereeee amanda üçüüüüü bir ara aaadddaaa

hobereeeeyyyyy tehey teheyyyy garşiki dagggglllaarrrr oney aneyyyyy,,,,,,,gurbaa aann eyyysenağlama,,,,,,hele gurbaannn ninjele eeereeee amanda üçüüüüü bir ara aaadddaaa

eeeee uzun hava da Diloşumun uzmanlık alanı ama değil mi. Hem konserinde bize önden yer ayıracak. kaydirigubbakcemile3

kızlar bundan 2 saat evel ankamall a gittim tam otoparkına giricem aman allahım yumurtalıklarıma bir ağrı girdi,,,hemen döndüm eve geldim,,,kapıdan içeri girdim kesildiben dövim demi bu yumileri:mymeka:

kızlar bundan 2 saat evel ankamall a gittim tam otoparkına giricem aman allahım yumurtalıklarıma bir ağrı girdi,,,hemen döndüm eve geldim,,,kapıdan içeri girdim kesildiben dövim demi bu yumileri:mymeka:

Hayırdır niye ki. Üşütme filan mı. Yoksa yumurtalıkların harekete mi geçiyor. mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…