kız o konser önden seyredilmez,,,hatında ses gür:tomato:
Hayırdır niye ki. Üşütme filan mı. Yoksa yumurtalıkların harekete mi geçiyor. mirmirmirmir
amandaaaaaa dışarda fırtınaaaa kopirrrrrr ahey ahey,,,camlar kırıliyyyy ohey ohey
valla bilmemde beni bugün gıcık etti bu meretler
Evet ya. Korku filmleri gibi olmuş resmen. Sabah 23 Nisan diye bayrak asmıştım. Sırılsıklam oldu.
Bu arada Ankamall nasıl geçti. Alışveriş filan mı yaptın.
Bir de hakikaten Herada'dan haber yok değil mi. Hsani sonuç belli olacaktı ya. Merak ediyorum.
Kıslar bizim kıro uyandı acıkmış,hadi ben sisi öpem ahey de laheyyyy kaydirigubbakcemile2
askolsun monetabende yazacaksin diye 10 dak seni bekliyorum :CüvCüv:ama sen kacmissinsenağlama
Kıslar bizim kıro uyandı acıkmış,hadi ben sisi öpem ahey de laheyyyy kaydirigubbakcemile2
okumuyosun herhalde girmeden otopark ağzından geri döndüm:mymeka:,,,,,,,burada kızlar ya pozitif sonucun sarhoşluğunda oluyor girmiyor öbürünü aklıma bile getirmek istemiyorum:çok üzgünüm:
Ha doğru. Okudum valla. Ama sanki ne bileyim anlamamışım demek ki. :1no2:
İnşallah dediğin gibidir, mutluluktan giremiyordur. :Saruboceq:
Üf demin süt içtim. Kaloriferin üzerine ılısın diye koymuştum. Fazla ılımış. Sıcak sütü hiç sevmem, koyun gibi kokuyor resmen. İçtim can havliyle. Iyyy midem altüst oldu.
Ya ben bu ara var ya hiç kitap filan da okuyamıyorum. Hayatım çok boş geçiyor gibi geliyor bazen. Halbuki çalışırken tatil günü şunu yapacağım, bunu yapacağım diye iple çekerdim.
haaa bu arada firuze varmış az bişey,,,,,,,,dün onix lerimi yaptım ama hoşuma gitmedi birkaç tane bir boy ufağını almam lazım sonra,,,,onuda modrn çarşıdan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?