Eşime diyorum o işi de yapmasaydın da bari hak iddia etmezdin kızımın üzerinde diye :1closedeyes:
Aslında cidden sırf ne yaşadıklarınızı görsünler diye her gün totolarına iğne batırsak :1shok:,yakalayıp yatırsak göbeklerini iğnelerle dürtsekklava:,bilimum yerlerini çizdirsek şakkıdı,bacaklarına bantlar yapıştırıp,her gün jel sıksak münasip taraflarına naniknanik,kortizon hapları,aspirinler,beynimizi çarşamba pazarına çeviren hormon takviyeleriyle şişirsek onları :CüvCüv:,her gün folik asit ve elevitler içirip iştahlarını öküzzz gibi açsak cokacimcoook,sonra da aaa sen ne çok şişmanladın desek alkisalkisalkis,her gün memelerini sıkıp süt çıkarsak :smiley-cool:,gece bebek ağladığında bi sefer de sen kalk diye tekmelesek yataktan düşürsek sositososito....Ne güzel olurdu kanımca :icecream:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisharikaaaaaaaaaa aynen katiliyorum:)))benimki bebek olunca gece kalkacakmis soz verdi ama uyanmayacakki ben biliyorum kötükedihüsoduymaz bile kesinEşime diyorum o işi de yapmasaydın da bari hak iddia etmezdin kızımın üzerinde diye :1closedeyes:
Aslında cidden sırf ne yaşadıklarınızı görsünler diye her gün totolarına iğne batırsak :1shok:,yakalayıp yatırsak göbeklerini iğnelerle dürtsekklava:,bilimum yerlerini çizdirsek şakkıdı,bacaklarına bantlar yapıştırıp,her gün jel sıksak münasip taraflarına naniknanik,kortizon hapları,aspirinler,beynimizi çarşamba pazarına çeviren hormon takviyeleriyle şişirsek onları :CüvCüv:,her gün folik asit ve elevitler içirip iştahlarını öküzzz gibi açsak cokacimcoook,sonra da aaa sen ne çok şişmanladın desek alkisalkisalkis,her gün memelerini sıkıp süt çıkarsak :smiley-cool:,gece bebek ağladığında bi sefer de sen kalk diye tekmelesek yataktan düşürsek sositososito....Ne güzel olurdu kanımca :icecream:
ah monetacim deniz dedigim kapi onunde degil tabi coook uzaklarda ama yinede gemileri gunesin batisini goruyorum...ah canimya haklisin elbette hamile olalimda bodrumda bile zaman gecirebiliriz..haklisin..gecne sene tatile kemere gitmistik cok guzel bir doga vardi ama aklim heo bebeklerdeydi hic zevk alamamistiminssallah sende rahat rahat gezemeyip eve kapanican o gunleride gorucez hep birlikte:)azkaldi:)
canim cok haklisin bak ben bunu yasayali daha 1 sene olmadi gecen yazim azap gibi gecti..birde sonrasinda birer ay ara ile histeroskobi oldumcanım, durumumdaki değişiklik.... boşluk ...
şimdi artık toparlanmaya ve yenilenmeye ihtiyacım var...
o da olacak inşallah...
Eşime diyorum o işi de yapmasaydın da bari hak iddia etmezdin kızımın üzerinde diye :1closedeyes:
Valla dilimi ısırayım kızım çoook akıllı ve uslu,kendi kendine zaman geçirmeyi bilen,kendine yeten bir çocuk olacak gibi görünüyorsositosositoharikasın dilarem ..burayı eşime okuttum..bozuldu biraz..sonrada savunmaya geçti on yılda saçımı başımı yedin ben sennen evlenirken kel değildim diye...hep böyle mutlu ol canım..bebekle iyi yazıyorsun valla..sen üçüncüyü bile doğurursun arkadaşım.....alkisalkisalkis
biliyor musun baştan ben 12. 13. gün neyse teste falan gidemem en azından birkaç gün daha beklerim adet olacak mıyım diye test kısmı çok sinir bozucu diyordum ama şimdi şu sayısız ilaçları içmemek için transferden sonra da verdiklri göbekten olan ve yakan iğnemi ama özellikle sabah akşam 2 şer ampul progestonu olmamak için yarın test deseler hemen yaptıracağım.:roflol: kalçadan olanlar mahvetti beni 4 gün oldu henüz ve iki tarafı da şiş ve dokunulmuyor alkol ile ovuyoruz ve akşam üstünde alkollü pamuk koyup uyuyorum acısı çok az geçiyor. :1no2: inşallah sonuç iyi olur da hepsine değer :Saruboceq:
camella ben de 42 yaşındayım benim de ilk tüp bebek denemem. dün transfer oldu. benim daha önce 2 tane istenmeyen kürtajla sonlanan gebeliğim geçen sene de istenen ama gelişmeyen kimyasal gebeliğim olmuştu. dün bana 2 tane 4 hücreli embrio yerleştirildi (o kadar gelişebildi). olacaksa olur diyorum. olmazsa da üzüleceğim ama denemeye devam. evet dediğin gibi belki normal yolla da olur tüpe gerek kalmadan. hem bak hala hamile kalabiliyorsun ama demek ki embriolar sağlıklı gelişmemişlerdi kalsalardı da sonuç iyi olmayacaktı. ne yazık ki oluyor böyle bazen. ben de geçen sene ne sevinip sonra da ne çok üzülmüştüm. ümidini kaybetme canım hayırlısı olsun a.s.
sevgili denizbulut, öncelikle transferin hayırlı olsun, canım aman dikkat et kendine, sen fazla hareket etme, günlerini huzurlu geçirmeye çalış...
evet denemeye devam..
mademki bu kadar istiyormuşuz yılgınlık yokk..
haklısın, embriyolar sağlıklı olsaydı yollarına devam edebileceklerdi, öyle düşünüp biraz rahatlatıyorum kendimi, tabi bu duruma alışmak biraz vakit alacak..
ben şimdi bu düşüğün nedenini algılamaya çalışıyorum, bir sonraki denememde aynı risk olmasın diye,
ama tabii bu düşüklerde biraz açıklanamayaz düşük sınıfına giriyor sanırım, doktorumda pek bişey söyleyemedi, birkaç ay sonra yenisini deneriz diyor, yani mademki hamile kalabiliyoruz bi yollu olacak işte...
canım sen de kendine iyi bakmaya devam ve çok dikkat et nolura.s.
ufffffffff ya kizlar ben yokken can can can konusuyorsunuz. ben gelince hicbiriniz yoksunuz. zaten gurbetteyim(
gidiyorum ben de(
Serpilcim canim nasilsin?
artik ilk trimester bittigine gore rahatlamissindir. simdi gebeligin en rahat ve keyifli donemi. Ama 6 ay bittikten sonra yine sikintilar baslayacak. ama olsun bunlar tatli ve guzel sikintilar.
iyi bak kendine ne bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?