38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alttan ultrasonografiyi unuttunnnn:roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisharikaaaaaaaaaa aynen katiliyorum:)))benimki bebek olunca gece kalkacakmis soz verdi ama uyanmayacakki ben biliyorum kötükedihüsoduymaz bile kesin

amin canım ben ve buradaki tüm arkadaşlarıma diliyorum ve senin gibi hamile olanlarında kucaklarına sorunsuz sağlıklı bir şekilde almalarını kalben diliyorum

canım, durumumdaki değişiklik.... boşluk ...

şimdi artık toparlanmaya ve yenilenmeye ihtiyacım var...

o da olacak inşallah...
canim cok haklisin bak ben bunu yasayali daha 1 sene olmadi gecen yazim azap gibi gecti..birde sonrasinda birer ay ara ile histeroskobi oldum(kendimi surekli motive ettim..sonrada bir suru hayalkirikligi ...ama surekli dua ettim ..inandim guzel olacak dedim..ve allah minik bir mucizemi verdi bana:)sakin umudunu yitirme bak demekki sana tutunuyor bebekelrin birdahakine daha iyi olacaktir

harikasın dilarem ..burayı eşime okuttum..bozuldu biraz..sonrada savunmaya geçti on yılda saçımı başımı yedin ben sennen evlenirken kel değildim diye...hep böyle mutlu ol canım..bebekle iyi yazıyorsun valla..sen üçüncüyü bile doğurursun arkadaşım.....alkisalkisalkis

Valla dilimi ısırayım kızım çoook akıllı ve uslu,kendi kendine zaman geçirmeyi bilen,kendine yeten bir çocuk olacak gibi görünüyorsositososito
Bütün erkekler okusun,ama Monetamın dediğini de ekleyelim,bilmem kaç kez ultrason muayenesi
Zaten dondurulmuşlarım da ikiz olursa al işte üç kafamçokkarıştı
Sen de umarım bu yolda başarı hikayeni paylaşırsın yakında tüm kk ile :enbuyukkk:
Öperimmmkaydirigubbakcemile3

Canim insallah sonuc iyi olucak. senin icin ua edicem. hepimiz bu yollardan gectik bu gunlerin nasil oldugunu biliyoruz. insallah pozitif sonuc alirsin.

sevgili denizbulut, öncelikle transferin hayırlı olsun, canım aman dikkat et kendine, sen fazla hareket etme, günlerini huzurlu geçirmeye çalış...
evet denemeye devam..
mademki bu kadar istiyormuşuz yılgınlık yokk..
haklısın, embriyolar sağlıklı olsaydı yollarına devam edebileceklerdi, öyle düşünüp biraz rahatlatıyorum kendimi, tabi bu duruma alışmak biraz vakit alacak..

ben şimdi bu düşüğün nedenini algılamaya çalışıyorum, bir sonraki denememde aynı risk olmasın diye,
ama tabii bu düşüklerde biraz açıklanamayaz düşük sınıfına giriyor sanırım, doktorumda pek bişey söyleyemedi, birkaç ay sonra yenisini deneriz diyor, yani mademki hamile kalabiliyoruz bi yollu olacak işte...
canım sen de kendine iyi bakmaya devam ve çok dikkat et nolura.s.

Canim senin su an ne buyuk bosluk yasadigini anlayabiliyorum. ama uzulme cok. Bir daha denersin ama dedigin gibi hersyine bakilsin nedeni arastirilsin da oyle basla digerine

Dilarem canim sen cok tatlisin ya cok seviyorum seni. cok komik seyler yaziyorsun. sen ve moni bizim topigin gulleri nesesisiniz vallahi. Allah sizi basimizdan eksik etmsin. hep boyle pozitif ve sevecen olun. opuyorum ikinizi de.

Safinazcim DHEA dedigim gibi burda marketlerde satilan bir ilac. genclestirici olarak kullaniliyor ve 100 mg`in altinda yan etkisi cok yok. ama yine de sen bilirsin orda doktorlar yasakladiysa kullanma o zaman. sonucta seni tedavi edecek olanlar onlar ve ters dusmemen lazim.
Burdaki bir merkez New York`ta dhea ile embriyo sayisinin ve kalitesinin arttigini gosteren pek cok calisma yapmislar. Defne onunla spontan hamile kaldi. ama ben de hic bir dgisiklik yapmadi. yani her bunyede farkli sonuclar doguruyor.Ben hala kullanmaya devam ediyorum. akalim ne olucak

Serpilcim canim nasilsin?
artik ilk trimester bittigine gore rahatlamissindir. simdi gebeligin en rahat ve keyifli donemi. Ama 6 ay bittikten sonra yine sikintilar baslayacak. ama olsun bunlar tatli ve guzel sikintilar.
iyi bak kendine ne bebisine

ufffffffff ya kizlar ben yokken can can can konusuyorsunuz. ben gelince hicbiriniz yoksunuz. zaten gurbetteyim (
gidiyorum ben de (

Defnecim seni de opuyorum. Simdi bir arkadasimdan soz etmistim ya hani asilama ile hamile kalan. kanamasi olmus morali bozuk ona gidicem. seni ornk verdim nasil kanadigini tedirgin oldugunu ama cok sukur bu gunlere geldigini soyleyip rahatlattim biraz. ikiniz icin de cok dua ediyorum.

Kizlar unutup hatrini sormadigim varsa affedin beni. geriden okuyunca hepsi birbirine karisiyor.
Balancem senin tedavin turu seyleri duymustum ilk degil yani. doktorlar emin olmadiklari seyleri yapmazlar merak etme ve gonlunu rahat tut.

ufffffffff ya kizlar ben yokken can can can konusuyorsunuz. ben gelince hicbiriniz yoksunuz. zaten gurbetteyim (
gidiyorum ben de (

hay ben sana ne deyimki,,,,,:mymeka:roniiiii sen girmiyorsun ne yapalımbiz buralardayız yavrukuş,,,ya sen nerdesinklava:,,,,bu arada sen neler yaptın ?doktorla randevun yarın inş güzel şeyler söyler,,,,,rüyamızın ikinci müjdeside gelsin:1hug:

ZİFT,,,,,,,yavrukuş sen ne zaman yazıcaksın?,,,,,sende haklısın burda dilaremle moniş adında iki kafadan kırık var,girip dayak yemeyim diyorsun,,,,,,sen oku bakalım,,,yazdığın zaman biz burdayız:1hug:

Serpilcim canim nasilsin?
artik ilk trimester bittigine gore rahatlamissindir. simdi gebeligin en rahat ve keyifli donemi. Ama 6 ay bittikten sonra yine sikintilar baslayacak. ama olsun bunlar tatli ve guzel sikintilar.
iyi bak kendine ne bebisine

Roniyacim,

Evet artik bir hayli rahatladim ama aksam saatleri midemin rahatsizligi devam ediyor galiba cok yiyorum o da beni rahatsiz ediyorcokacimcoook
Mayis ayinda amniyosentezim var o da temiz cikarsa cok daha rahatliyacagim...
Gordugun gibi bitmiyor endiselenecek seyler...
Senden de yarin guzel guzel haberler bekliyorum...

valla diloşum tam düşüncelerimi yazmışsın.boşuna dememişler ana gibi yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz. dinende ananın hakkı baba gibi değil.diloşum onlar bizim gibi aynı konumda olsa iğneleri onlar yese çocuk yapmazlardıki adım gibi eminim çünkü canları pek tatlı zavallı kadınlar acıların kadınıyız çile acıyla hamurumuz yoğurulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…