Kizlar unutup hatrini sormadigim varsa affedin beni. geriden okuyunca hepsi birbirine karisiyor.
Balancem senin tedavin turu seyleri duymustum ilk degil yani. doktorlar emin olmadiklari seyleri yapmazlar merak etme ve gonlunu rahat tut.
Moni moni moni delikafadulden
Severdim ABBAyı şakkıdı
Ama ben sana abba altından soppayı göstermek isteyoooom:roflol:
roniyamcim aslinda yanlis bilgi oluyor bence ben dhea ile hamile kaldigimi sanmiyorum toplasan 2 ay bile dolu dolu icmedimkiSafinazcim DHEA dedigim gibi burda marketlerde satilan bir ilac. genclestirici olarak kullaniliyor ve 100 mg`in altinda yan etkisi cok yok. ama yine de sen bilirsin orda doktorlar yasakladiysa kullanma o zaman. sonucta seni tedavi edecek olanlar onlar ve ters dusmemen lazim.
Burdaki bir merkez New York`ta dhea ile embriyo sayisinin ve kalitesinin arttigini gosteren pek cok calisma yapmislar. Defne onunla spontan hamile kaldi. ama ben de hic bir dgisiklik yapmadi. yani her bunyede farkli sonuclar doguruyor.Ben hala kullanmaya devam ediyorum. akalim ne olucak
canim bende snei opuyorum:)saatlerimiz tutumuyor haklisin bende seni gorurum umudu ile giriyorum ama yoksunDefnecim seni de opuyorum. Simdi bir arkadasimdan soz etmistim ya hani asilama ile hamile kalan. kanamasi olmus morali bozuk ona gidicem. seni ornk verdim nasil kanadigini tedirgin oldugunu ama cok sukur bu gunlere geldigini soyleyip rahatlattim biraz. ikiniz icin de cok dua ediyorum.
ah canim ya seni korkuttummu?kusurabakma Çok üzgünüm çoookaslinda senin doktorunun farkli tedavi yollarini izledigini dusundugum icin oyle yazdim ama iste bazen hic dusunmeden empati yapmadan yaziyoruz ..bak ne olursa olsun doktoruna guven ve kendine inan insallah hersey cok guzel olacak:)oh rahatladım tedavimi biri duymuş peki olumlu sonuç verdiğinide duydunmu canım.defnecim duymadım diyince korktum nasıl yani kimse bilmiyomu diye duşundum içimi rahatlattın rabbimde seni rahatlassın kucağını bebiş doldursun.:Saruboceq:
Dilarem,
Sen amniyosentez yaptirdim demistin.Doktorun ne kadar sure dinlemen gerektigini soylemisti.
Ben amniyosentezi burada yaptiracam sanirim ama bir hafta sonrasi icin Istanbula seyahat planliyorum.Buradaki dr.lara gore bisey olmaz gibi ama cok da emin olamiyorum...Ama cokda sikildim buralardan bir ailemi,arkadaslarimi goresim geldi...
dilaremcim aciklaman icin cok tesekkur ederim:)bende tereddutte kaldim bu sefer surekli bakarim takilirim diye...12.haftada hissediliyor demek??haftaya 12 hafta oluyroum kismetse:)bak banada 18 hafta falan dediler..aslinda cok komik esimle steteskopu aldik dinlemeye calistik ama halimizi gormen lazim :)elbetteki duyulmuyor:))Defnecim alıntı yapıcam diye didindim,bulamadım,canım ben o aleti almayı çok istedim,eşim kafayı yeme yeter dedi,dr.um da gereksiz ne zaman istersen bana gel sana sadece kalp atışını diil bebişini de gösteririm,paranoya yapma dedi,almadım ben de.Zaten yakında kıpırtılarını duyacaksın..:CüvCüv:
Ben 12. haftada hissettim :1shok:,gazdır filan dedim,dr.a anlatınca bebeğin hareketleri amniyon sıvısını dalgalandırıyormuş o da hareket olarak tarafımdan duyulabiliyormuş,onu öğrenmiştim delikafadulden.
Kısaca canım az kaldı,yine de sen bilirsin..yerimseniben
Biz de seni seviyoruz canım :asigim:.Dilarem canim sen cok tatlisin ya cok seviyorum seni. cok komik seyler yaziyorsun. sen ve moni bizim topigin gulleri nesesisiniz vallahi. Allah sizi basimizdan eksik etmsin. hep boyle pozitif ve sevecen olun. opuyorum ikinizi de.
12. haftada duyan nadir hatunlardanım,sakın ha bi de duymadım diye panik yapma.Genelde 16. haftadan sonra der herkes ona göre,amman diyimdelikafaduldendilaremcim aciklaman icin cok tesekkur ederim:)bende tereddutte kaldim bu sefer surekli bakarim takilirim diye...12.haftada hissediliyor demek??haftaya 12 hafta oluyroum kismetse:)bak banada 18 hafta falan dediler..aslinda cok komik esimle steteskopu aldik dinlemeye calistik ama halimizi gormen lazim :)elbetteki duyulmuyor:))
serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecekDilarem,
Sen amniyosentez yaptirdim demistin.Doktorun ne kadar sure dinlemen gerektigini soylemisti.
Ben amniyosentezi burada yaptiracam sanirim ama bir hafta sonrasi icin Istanbula seyahat planliyorum.Buradaki dr.lara gore bisey olmaz gibi ama cok da emin olamiyorum...Ama cokda sikildim buralardan bir ailemi,arkadaslarimi goresim geldi...
:))yok yok yapmam..zaten kayinvalidem derin bilgileri ile bana gecen hafta dediki eger kizsa ve ilk bebekse 19 haftadan once duyulmazmis:)) aaa bak birde heparin ignesi ol mutlaka dedilülülülülülü ya benimki tum kadindogumculardan daha bilgili akliniza takilan brisey varsa sorun valla:))12. haftada duyan nakafamçokkarıştı,sakın ha bi de duymadım diye panik yapma.Genelde 16. haftadan sonra der herkes ona göre,amman diyimdelikafadulden
Karışmak gibi olmasın defnecim ama bizim yaşlarda şart bu.serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek
Sorsana bir sonraki gebeliğimde marjinal insersiyon olma ihtimali yüzde kaçmışşş :roflol::))yok yok yapmam..zaten kayinvalidem derin bilgileri ile bana gecen hafta dediki eger kizsa ve ilk bebekse 19 haftadan once duyulmazmis:)) aaa bak birde heparin ignesi ol mutlaka dedilülülülülülü ya benimki tum kadindogumculardan daha bilgili akliniza takilan brisey varsa sorun valla:))
serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?