canim bende kediyi kopegi coook severim..ama ne zaman bebek dusunmeye basladik uzak durmaya calistim..biliyorsun hamilelikte cok sakincali uzak durdugum halde hatta son bir senedir hic yaklasmadigim halde distan mudahalelere maruz kaldigim icin toxoplazma tetsi yaptirdimki doktorum eger evinizde kedi kopek varsa 2 ayda bir tekrar ettirmeniz gerekir diyor israrla..bu konuda mutlaka bilgin vardir ama zaten zor eldeedilen bebekler herseyi dusunmemiz gerekiyor..aman büyük konuşma canım. çocuksuz hayat daa çekilir allah yeterki daha büyük dert ile sınamasın. olacaksa da hayırlıysa olsun. hep diyorum üzmeyecekse kendide üzülmeyecekse bu hayatta (mümkün olduğunca tabii) mutlu olup mutluluk verecekse olsun. ya kendin değil allah korusun sevdiğin bir yakının annen kardeşin eşin hastalanırsa? o zaman tüp müp bebek falan hepsi unutulur. böyle deme ama dilerim allahtan biran önce bebeğine kavuşursun.
ben dün hastane kısmı hariç hiç yatmadım. oturdum. bugün de iğne için eczaneye gittim şimdi oturuyorum. bir kere laptop (1,5-2 kilo) taşıdım 2-3 kere de kucağıma atlayan 4 kiloluk kedimi kaldırıp yere attım ama şiddetli bir çekişme olmadı aramızda yerimseniben bunlardan birşey olmaz sanırım.
ben dün kendini bebek sanan ve devamlı üstüme atlayıp kucağıma çıkmaya çalışan 27 kiloluk köpeğimi veterinere bıraktım 4 gün için. içim sızlıyor ama onunla imkansızdı. 4 gün sonrasını da düşünüyorum bakalım fisfisfis hepimiz için hayırlısı olsun
Amin canım ama burdaki çıtırlar kendi yumurtalarıyla hamile kaldı şimdiye kadar,ama bana sorarsan benim de başka şansım olmasaydı yumurta naklini düşünürdümselam arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ben 32 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var anneliği her kadının tatmasını yürekten diliyorum Allah hiçbirinizin kucağını çocuksuz bırakmasın.. :teselli::çok üzgünüm:
sizelere ablamı anlatmak istedim ablam 45 yaşında ve 25 yıllık evli v 25 yılın nerdeyse tamamı bebek özlemiyle geçmiş bir köy kadını okadar çabaladı okadar didindiki nerde ne duyduysa oraya koştu yıllar yılı tedaviler ilaçlar 3 defa tüp bebek denemesi koca karı çöümleri hiç biri sonuç vermedi ki köyde yaşamasından dolayı bir çoğunuzun imknlarınada sahip değildi bir çok hayal kırıklığı üzüntünün ardından tam herşeyden vazgeçmişken en sonunda bir doktor ona kıbrısda başkasından yumurta transferi ile tüp bebek yapmasını önerdi. başta çok düşündü ama son bir şans bunuda deneyeyim olmassa tamam artık bırakacağım dedi. :teselli:
sonunda gitti ve uygulama yaptıktan sonra nihayet bize müjde verdiler.:sm_cool: şimdi ablacığım ikiz bebek bekliyo bizim için bir mucizeydi bu inşallah Allahın izniyle bebekleriyle beraber sağsalim doğumu gerçekleşir ve anne olur. duarımız onunla.:CüvCüv:
.bunları sizlere anlatmak istedim çünkü sizide ablam yerine koydum en az onun kadar çabaladığınızı mücadele ettiğinizi biliyorum. ne olur vazgeçmeyin sonuna kadar direnin ve inanın Yüce rabbim gerçekten isteyince hiç bir kulunu ellerini boş çevirmeyecek buna inanıyorum...
hepinize bol şans diliyorum herşey dilediğinizce olsun kucaklarınıza bebeşler dolsun ..
ah teyzesi sorma beni mahvedip duruyor ben surekli bir kayikta oradan inip ucaktayim sanki:)bugun trombosit sonucum dusuk geldi biraz canim ona sikildi heparin ignesi oluyorumyaNaber defne gebesi,napıyormuş bebesi :CüvCüv:
dilaremcim ya bir uyari sisitemi olsa:)aaaa ne zorŞu geriye dönük okma yüzünden dün denizle,bugün de defneyle konuşamıycaz sanırsam senağlama
ah teyzesi sorma beni mahvedip duruyor ben surekli bir kayikta oradan inip ucaktayim sanki:)bugun trombosit sonucum dusuk geldi biraz canim ona sikildi heparin ignesi oluyorumyadoktorumda dozu bir turlu dusurmuyor gerekli diyor..haftaya ikili tarama ve fetal b var onalri bir atlatirsak hayirlisiyla :)sen nasilsin>hala acmisin cani y?nasil gidiyor rejimin?emzirmiyor olsan ne mucize zayiflama haplari var sana verecegim ama malesef:)
Eşine teklif et narkozla sperm aldırsın zor geliyorsa :roflol:
moniicm merhaba:)bak beni kiskandiriyorsun demek gezmelere gittin bugun..bende evin balkonundan denize ve yesilliklere baktim durdum allahtan hava yagmurlu ve serin hafif kis misali:)
Eşime diyorum o işi de yapmasaydın da bari hak iddia etmezdin kızımın üzerinde diye :1closedeyes::roflol: Şeniz
Eşime diyorum o işi de yapmasaydın da bari hak iddia etmezdin kızımın üzerinde diye :1closedeyes:
Aslında cidden sırf ne yaşadıklarınızı görsünler diye her gün totolarına iğne batırsak :1shok:,yakalayıp yatırsak göbeklerini iğnelerle dürtsekklava:,bilimum yerlerini çizdirsek şakkıdı,bacaklarına bantlar yapıştırıp,her gün jel sıksak münasip taraflarına naniknanik,kortizon hapları,aspirinler,beynimizi çarşamba pazarına çeviren hormon takviyeleriyle şişirsek onları :CüvCüv:,her gün folik asit ve elevitler içirip iştahlarını öküzzz gibi açsak cokacimcoook,sonra da aaa sen ne çok şişmanladın desek alkisalkisalkis,her gün memelerini sıkıp süt çıkarsak :smiley-cool:,gece bebek ağladığında bi sefer de sen kalk diye tekmelesek yataktan düşürsek sositososito....Ne güzel olurdu kanımca :icecream:
canim buna benzer bir durumu gecen sene temmuzda yasadim..bhcg yukseldi ama saglikli yukselmedi ve olusan kese once buyuk sonra kucuk oldu...zaten sonuc veren bhcg ilk zamanlar senin bastan cok cok hizli artmis onuda anlayamadim yanlis anlamadiysam 2.olcturmende neredeyse 9 kati artmis buda ilginc gorunuyor..ama sonrasinda artis devam etmemis..bendede kanama olmadi hatta kanama olsun diye ilac bile vermisti doktorum ama olmadi ..2 gunde bir bhcg olcturdum yaklasik 2 ay surdu ve sifirlandi sonrada adet gordum..sanirim seninkide boyle birsey insallah degildir ...onceki artis cogul gebelik artiisidir ve keselerin birden coktur :)
Camella hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3
Durumrnda var mı bir değişiklik :uhm:
Hiçbir şey için geç değildir,yeter ki peşinden azimle gitmesini bilelim,yeter ki inancımızı yitirmeyelim :teselli:sevgili defne,
evet beta hcg ilk 2 günde garip bir artış göstermişti, doktorum kesin çoğul gebelik dedi (ama en büyük hatam analizi tekrar ettirmedik) ve 10 gün boyunca bi daha hcg baktırmadık, ta ki kanama oldu bitti ondan 2 gün sonra tekrar hcg bakıldı ve zaten o zaman düşük gerçekleşmişti (kısmen) çünkü kanama gününde hala sağlam 1 kesem görünüyordu ve doktor merak etme yat dinlen iğnelerini yap dedi ama 2 gün sonra gittiğimizde o kese küçülmüş 4 mm e inmişti ve bugün yani 2 gün sonra yenden rahmimde hiçbirşey yok... hcg değerimde dün 220 idi, bugünkünün sonucunu daha almadım. yani benim son kese kendini rahimde yoketmiş ve bu süre içinde 1 damla bile kanamam gelmedi... şu anda kendimi bomboş hissediyorum..
kötüyüm... çok...hemde...
öyle işte tüm bunları yaşamak ağır, çooooooooook...
ben biraz geç kaldım denemeler için 42 yaşındayım ve ilk denememdi, herşey öyle güzel gidiyordu ki, ama demek ki bebekler doğmak istemediler, belki de sağlıklı değildiler, falan filan.. ama günlerce onlarla birlikte yaşadıktan sonra yokluklarına alışmak pek kolay diil işte...
kendimi biraz toparlıyayım daha sağlıklı düşünebileceğim eminim...
ve 3-4 ay sonra sanırım tekrar bir deneme yaparız... kimbilir belki de bu süreçte kendi kendimize hamile kalırız, ümidi kesmemek gerekiyor...
neyse işte,
hepimizin giriştiğimiz bu uzun yolda bol şans a ihtiyacımız var sanırım, bir de umuda...
umudumuz daim olsungamyoncuiremsu
İşin komiği eşim çok iyi ve anlayışlıydı bu süreçte ve attığım her adımda yanımdaydı,yaptığım her iğnede offf dedi benimle,ilaçlarımı alırken yaaa bu kadar yükleniyorsun,güzel olan her şeyi hak ediyorsun dedi ama ben yine de erkek cinsinin her işte kolayı seçmesinden ,aslında daha da doğrusu en başından şanslı yaratılmasından dertliyim,errrkek olasım var delikafaduldendilarem çok güldüm canım. yani haklarını yemiyelim aralarında iyi olanlarda var ama benimki tam bu yazdıkların yapılacak türden. :roflol: dr öncesinde de yapalım bir deyince bana ne lazım olacak ki deyip artık son gün ite kaka zor gittiydi delikafadulden
canım, durumumdaki değişiklik.... boşluk ...
şimdi artık toparlanmaya ve yenilenmeye ihtiyacım var...
o da olacak inşallah...
ay masallah sana ne guzel kilo vermissin oyle nazar degmesin:)peki sutunde azalma yapmadimi?sagol guzel arkadasim:0bende size guzel haberler verdikce mutlu oluyorum..bugun calismayan anne adaylarinin ve annelerin cok sansli oldugunu dusunmeye basladim:)hic sorma ecz ile sabahtan beri sorunlar yuzunden aglayacaktim neredeyse..karsidan karsiya bu is cok zorrrrrr..bir cek sirf iletisim bozuklugundan yazilacakti son anda duzelttim..bebiste simdiden alisacak bu islere:)dilaremcim sen bebegin kalp atislarinin dinlendigi o sound aletinden almismiydin?Canım iyi gidiyor kilom,on kiloya yakın verdim alkisalkisalkis,daha bi on onbeş versem iyi olacak CADIARZU
Tarama testlerini hiç yaptırmadım ben,en başından amniyosentez belliydi.Bu arada hamileliğimde tedirgin olmadığım tek şey bebekle ilgili o kısımlardı.Dr.um sevinerek sonuçlar temiz diye telefon açtığında pek tepkisiz kaldıydım.O bile şaşırmıştı :1shok:
Yani bunlara kafanı takıp hamileliğinin keyfini bozma,iyi gidiyorsun,çok mutlu oluyorum güzel haberlerineŞeniz
Zaten emzirmem bitince -ki beroşun hiiiiç niyeti yok bırakmaya- çok teknoloji var aslında.Artık o zaman düşünürüm haala zayıflamadıysam.Bu gidişle hapa filan gerek kalmayacak sanırsam sositososito
Öpüyorum ikinizi dekaydirigubbakcemile3
ah monetacim deniz dedigim kapi onunde degil tabi coook uzaklarda ama yinede gemileri gunesin batisini goruyorum...ah canimya haklisin elbette hamile olalimda bodrumda bile zaman gecirebiliriz..haklisin..gecne sene tatile kemere gitmistik cok guzel bir doga vardi ama aklim heo bebeklerdeydi hic zevk alamamistime sende şimdi beni kıskandırdın:çok üzgünüm:ben pencereden bakınca deniz göremiyorumsenağlama,,,,,,,,keşke bende hamile olsaydım dışarıda çıkmasaydımnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?