Moni canim hadi gel sohbet edelim. soz veriyorum dirdirlanmayacagim.
kizlar ya burda havalar bir sogudu anlatamam. iki gun once AC calistiriyorduk bugun ise isitici calisiyor.
yagmurlu sisli acaip depresif bir hava var.
ben artik gunesli gunler istiyorum
bana dr kist oluşursa boşaltırız demişti burada da başlamak için bu işlemi yapanları okudum. her kiste yapılmıyor mu bu boşaltma?
aşkım canın sağolsun dırdır ne demek sen rahatlada önemli olan o!.......ankaranın mevsimine şuan akıl sır erdiremiyorum bir bakıyorsun açılıyor bir bakıyorsun gök delinmiş yağıyor,,,,ıyyyhhh dışarı çıkarken ne giycem diye elli saat düşünüyorum,,,,gri bir hava insanın canı hiç bir şey istemiyor
aa monicim bak ben bugunlerde sohbet icin takiliyorum inan kimseye sorumda yok:)bak ne diyecegim diger formlarda gordum sen becerirsin yada dilarem bir liste yapsaniza herkesi tedavi olacaklar tedavidekiler zamanlari hamile olanlar..hem birbirimizi daha iyi taniriz degilmi?
yok ignenin üstünde progesterone 25 mg yazıyor. ampullerin dıs kutusu yok. sabah 2 ampul akşam 2 ampul oluyorum.ne bileyim acaba iğne daha mı etkili? bana bunu verdiler hastaneden. ben de sormadım hapı olmaz mı diye. ama ilaç yağlı bir ilaçmış yapanlar öyle diyor iki kalçamda simdiden mor ve dokunamıyorsun bile. sonuca kadar 10 gün daha var. sorsam mı acaba doktora? bir de aksam göbekten fragmin 5000 iu verdiler ki bu da morartıyor ve yakıyor. tam ben toplamadan sonra iğnelerden kurtuldum derken meğer yeni başlıyormuşklava: kafamçokkarıştı
hic sorma 2 gun once askili tril tril elbise giymisken bugun gomlek ve ustune ceket giydim.
Bahcemize cok guzel cicekler ektirdik soguktan olup gidecekler zavallilar.
valla parmakla sayılıyoruz hala,,,,,,neresine ne liste yapıcaz ki canım,,,hepimiz birbirimizi biliyoruz ,,,kim hamile kim tedavide,,kim bekliyor,,,hayırlısıyla biraz fazlalaşalım yaparız annelerin güseliiiiiiiii hamişlerin şekeriiiiia.s.öptüm seni
işte o havaya aldanıp çok kötü hasta oldum ben hala atlatamadım,,,,kötü öksürüyorum,,,,neyse geçer bir gün,,,,,,dikkat et kendine,,,,kızlar yemek zamanı eşim geldi çıkıyorum,,,,öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
Turkiyede aspire ediyolar ama burda olabildigince herseyi oluruna birakiyorlar. yani cok zorunlu olmadikca invazif bir girisim yapmiyorlar.
Biz turkler daha cesur ve gozu karayiz. ornegin orda kullanilan ilac dozlari da cok fazla ve abartili. burda oyle degil. progesteronu bile ancak gerekli ise ve turkiyenin yari dozu veriyorlar
bana günde 450 iı fostimon yaptılar anck 8 yumurta gelişti 6 sı toplandı ve 2 si döllendi. bir de daha az ilaç kullanılsa 4 tane falan ancak glişirdi bunun da 1 tanesi belki döllenirdi
onu bilmem de progesteronu yarım ölçü yani hiç olmazsa günde tek iğne yapsalar çok sevinirdim zavallı kalçalarım benim :roflol:
sana fragmini neden verdi. trombosit paneli yapildi mi yoksa tedbir olarak mi.
canim onu ben de gecen hamileligimde yapmistim acaip yakiyordu. Bu defa yumurta toplama isleminden 2 gun sonra hemen baslayacagiz dedi.
ay neyse hamile kalayim da karnim mosmor olsun raziyim
bildiğim yapılmadı o test. sana yapılmıştı herhalde orada fragmini de test yapmadan vermiyorlardır yerimseniben
ben fragminin ne olduğunu bile internetten öğrendim. hiç düşüğüm de yok benim. bol kürtajım var ama :çok üzgünüm:
huhu yemege kadar buradayim:)sen nasilsin?neler yapiyorsun?gunlerin nasil geciyor canim?
roniyamcim askolsun bir kist icin moralini bozma lutfen..kist en kolay sey..benim kac arkadasi kistle hamile kaldi..ve devam ediyor..bende daha kotusu miyom var ve bebekle beraber buyuyor takmamaya calisiyorum..bence hemen catlatma ignesi ol..2 hafta bekleme bu ignenin hormonlara zarari yok yani olsanda hormon dengeni bozmaz canim
Moni canim hadi gel sohbet edelim. soz veriyorum dirdirlanmayacagim.
kizlar ya burda havalar bir sogudu anlatamam. iki gun once AC calistiriyorduk bugun ise isitici calisiyor.
yagmurlu sisli acaip depresif bir hava var.
ben artik gunesli gunler istiyorum
Kizlar bir hekim olarak size amniyosentez hakkinda nacizane fikirlerimi soyleyeyim. eger risk varsa yani ikili ya da uclu tarama testlerinde bir problem varsa bence yaptirmak lazim. Allah korusun hepimiz yastan dolayi kromozom anomalili bebek en basta da Down sendromlu bebek dogurma riskine sahibiz cunku 35 yasindan sonra artiyor bu risk.
Amniyosenteze gelince 16. haftadan sonra yapilir hele de emin ellerde yapilirsa dusuk riski sadece % 0,5 yani 1000 de 5. Bu da asla buyuk bir risk degil. Ama yine de siz bilirsiniz.
Bu topic de olabildigince tibbi bilgi vermekten kaciniyorum cunku sizi olumsuz etkiler ya da kustahlik yapiyor gibi olmamak icin. Ama size dayanamayip soyledim iste.
eger ben hamile kalmis olsam ve yolunda gitmeyen bir sey olsa hic dusunmeden yaptiridim.
ya dogum kontrol hapi kullanmasam belki bir umut kendim hamile kalirim. ama burda maalesef kullandirtiyorlar o da bende ruh degisikligi yapiyor. Hic keyfim yok anlayacagin.
aşkım canın sağolsun dırdır ne demek sen rahatlada önemli olan o!.......ankaranın mevsimine şuan akıl sır erdiremiyorum bir bakıyorsun açılıyor bir bakıyorsun gök delinmiş yağıyor,,,,ıyyyhhh dışarı çıkarken ne giycem diye elli saat düşünüyorum,,,,gri bir hava insanın canı hiç bir şey istemiyor
bak benim tup bebek merkezinde 21. gun ostrojen bant verilmisti ve o ay spontan hamile kalmana engel olmuyordu hatta doktorum belkide tupe gerek kalmz demisti..hakikaten sizin merkezde dogum kontrol ilaci vererek o ayki sansinida yok ediyorlar bencede bu cok can sikiciDoktorum dedi zaten catlatma ignesi ile sadece 15 gun kaybimiz olur. ama ben nedense bu cycle iptal edilsin diye hissediyorum. sanki bir dahaki siklusa daha iyi olur gibime geliyor bir umut. neyse bugun saat 2 gibi hormon sonuclarim belli olacak bakalim durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?