38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aşkım canın sağolsun dırdır ne demek sen rahatlada önemli olan o!.......ankaranın mevsimine şuan akıl sır erdiremiyorum bir bakıyorsun açılıyor bir bakıyorsun gök delinmiş yağıyor,,,,ıyyyhhh dışarı çıkarken ne giycem diye elli saat düşünüyorum,,,,gri bir hava insanın canı hiç bir şey istemiyor

bana dr kist oluşursa boşaltırız demişti burada da başlamak için bu işlemi yapanları okudum. her kiste yapılmıyor mu bu boşaltma?

Turkiyede aspire ediyolar ama burda olabildigince herseyi oluruna birakiyorlar. yani cok zorunlu olmadikca invazif bir girisim yapmiyorlar.
Biz turkler daha cesur ve gozu karayiz. ornegin orda kullanilan ilac dozlari da cok fazla ve abartili. burda oyle degil. progesteronu bile ancak gerekli ise ve turkiyenin yari dozu veriyorlar

hic sorma 2 gun once askili tril tril elbise giymisken bugun gomlek ve ustune ceket giydim.
Bahcemize cok guzel cicekler ektirdik soguktan olup gidecekler zavallilar.

valla parmakla sayılıyoruz hala,,,,,,neresine ne liste yapıcaz ki canım,,,hepimiz birbirimizi biliyoruz ,,,kim hamile kim tedavide,,kim bekliyor,,,hayırlısıyla biraz fazlalaşalım yaparız annelerin güseliiiiiiiii hamişlerin şekeriiiiia.s.öptüm seni

sana fragmini neden verdi. trombosit paneli yapildi mi yoksa tedbir olarak mi.
canim onu ben de gecen hamileligimde yapmistim acaip yakiyordu. Bu defa yumurta toplama isleminden 2 gun sonra hemen baslayacagiz dedi.
ay neyse hamile kalayim da karnim mosmor olsun raziyim

hic sorma 2 gun once askili tril tril elbise giymisken bugun gomlek ve ustune ceket giydim.
Bahcemize cok guzel cicekler ektirdik soguktan olup gidecekler zavallilar.

işte o havaya aldanıp çok kötü hasta oldum ben hala atlatamadım,,,,kötü öksürüyorum,,,,neyse geçer bir gün,,,,,,dikkat et kendine,,,,kızlar yemek zamanı eşim geldi çıkıyorum,,,,öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

Vallahi dogru dedin monicim zaten bir elin parmaklari kadar aziz (

bana günde 450 iı fostimon yaptılar anck 8 yumurta gelişti 6 sı toplandı ve 2 si döllendi. bir de daha az ilaç kullanılsa 4 tane falan ancak glişirdi bunun da 1 tanesi belki döllenirdi
onu bilmem de progesteronu yarım ölçü yani hiç olmazsa günde tek iğne yapsalar çok sevinirdim zavallı kalçalarım benim :roflol:

yazik sana ama az kaldi. 10. haftada kesilecek progesteron.

bildiğim yapılmadı o test. sana yapılmıştı herhalde orada fragmini de test yapmadan vermiyorlardır yerimseniben
ben fragminin ne olduğunu bile internetten öğrendim. hiç düşüğüm de yok benim. bol kürtajım var ama :çok üzgünüm:

Tabii canim ne demek gereksiz ilac. benim iki hamileligim oldu ve bebekler gelismedi diye yani birnevi dusuk diyebilirim tiptaki adi miscariage test yaptilar. onda birazcik pihtilasmaya egilimim oldugu anlasildi diye yapacagiz bu defa. ben 2. ni turkiyede yapmistim onlar direkt kafadan baslamislardi :))

tabii canım ne olur ne olmaz deyip kafadan basıyorlar ilacı ne o test mest uğraşacaklar boşuna zaman kaybı delikafaduldendelikafadulden:roflol:

bir de şunu ekleyeceğim nasıl olsa burada kimse kimseyi kolay kolay dava edemiyor çünkü etse 3 kuruş alıyor avucunu yalıyor. nüfus desen fazlası var biraz azalsa ne olacak:smiley-cool:. o bakımdan hastaneler de fazlasıyla cesaretli her konuda aynı zamanda da umursamaz :sm_confused:

Son düzenleme:
huhu yemege kadar buradayim:)sen nasilsin?neler yapiyorsun?gunlerin nasil geciyor canim?

canım iyi olmaya çalışıyorum son adetimi bekliyorum iğnelere başlıcam mayısın ilk haftası olurum. artık siz hamişler bizlerede dua edersiniz.canım senin günlerin nasıl geçiyo.yazdıklarını okuyorum lütfen araştırmayı bırak hamileliğin tadını çıkar birde bakacaksınki doğuma gidiyorsun boşu boşuna endişelendiğini anlıyacaksın her zamanmı hamilemi kalıyoruz tadını çıkarmaya bak canım

Merhaba, demek sende de miyom var, bende bir tek bendemi miyom var diye üzülüyordum. miyomun rahimde mi? nerede? bende bu yüzden çok korkuyorum. henüz hamile kalamadım, ama ne sorun yaşatacak bana diye çok korkuyorum. 2 yıl önce sezeryan ameliyatı gibi ameliyat yapıp 4 tane miyom aldılar. Fakat yine aynı yerden nüksetti. Üstelik Önceden rahimde yoktu. Birkaç ay önce rahimde de bir miyom oluştu bende. Bunu kafama çok takıyorum. Doktor hamilelikte çok zararı olmayacak diyor ama bunu söylerken güven vermiyor bana... inanki senden duyacaklarım çok önemli.
Sevgiler

Gunaydin Roniyam,

Ah sen birde beni dusun Isvicredeyim..Son bikac gundur resmen kisa dondu burasi.Sabah-aksam buz gibi oglen saatleri azicik isiniyor ama bahar havasi degil yani..Bende bahceye maydanoz ekmistim ama olmayacak anlasilan..Biliyor musun buralarda en cok yesillikleri ariyorum.Maydanoz,dereotu etc. elbette var buralarda ama ne tadi ne kokusu guzel

Roniyam,

Ne demek! Ben kendi adima sizlerden biseyler ogrenmekten,duymaktan cok memnunum.
Nerede bulunur bedava danisman Dr.:teytey:

ya dogum kontrol hapi kullanmasam belki bir umut kendim hamile kalirim. ama burda maalesef kullandirtiyorlar o da bende ruh degisikligi yapiyor. Hic keyfim yok anlayacagin.

Sevgili Roniyam,

Tabii ki hic kolay degil ama vazgecme sakin!
Ben martta tedaviye basladigimda oyle boyle gedil cok fena griptim,15 gun kimildayacak halim yoktu ve bakacak kimsede.O halde hastanelere tasindim....Ustune ustluk birde arabayi duvara tosladim, esim basimin etini yedi bitirdi.Ayrica bazi ozel seylerden oyle canim sikkin,moralim bozuktu ki asla bu sekilde hamile kalamam diye dusunuyordum.Hani oylesine gittim geldim hastaneye.Hatta bir ara yarida kesmeyi bile dusundum ama bu kadar hormon almisken dedim devam edeyim...Ve sonucu biliyorsun.Bazen dusunuyorum benim bebisim cok guclu bir bebek olmali ki bana tutundu bugunlere geldik.
Yani demem o ki;aksilikler,zorluklar seni yildirmasin...Bebegin herseye ragmen seinle kalir eger kaderinde varsa...

Gunaydin Sevgili Moneta,

Ankaranin havasini ben hic sevmezdim.Sansa bak ki Isvicrenin havasi oradan katbe kat soguk ve yagisli:1no2:
Ankaralilar genelde cok severler sehirlerini.Hos herkes kendi sehrini sever mutlaka da..Bende hep derdim deniz olmayan bir sehirde yasamak nasil mumkun olur....Hani canin cay icmek istediginde,en sevdigin arkadasinla bogaza karsi biryerde oturup yanina da sigara yakamazsan hayatin ne anlami olurdu.Allah bana "bak iste iste soyle olur"dedi ve beni hem denizi olmayan hem insani ve havasi buz gibi olan bir ulkeye yolladi.:roflol:

bak benim tup bebek merkezinde 21. gun ostrojen bant verilmisti ve o ay spontan hamile kalmana engel olmuyordu hatta doktorum belkide tupe gerek kalmz demisti..hakikaten sizin merkezde dogum kontrol ilaci vererek o ayki sansinida yok ediyorlar bencede bu cok can sikicibu ilacin ne gibi pozitif etkisi oluyorki?bunu ileri yastan dolayimi veriyorlar yoksa rutin protokollerimi bu?eger yaslailgiliyse bence ostrojen alsan cok daha iyi..bak bir arkadasim asilamaya yaptirdi 2 tane kisti vardi bir yumurtaliginda digerinde 3 yumurta olustu ve suan ikizlerine hamile:)canim insallah bugunku hormon sonuclarin iyi cikar hemen bize yaz olurmu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…