38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim bana transferden sonra progestan tablet verdiler vag kullandim..bence igne ile hapin pek bir farki yok..fragmin suan benim oldugum igne onu iyi yapmislar baslatmakla..evet karnin moraracak:)igneni kendin yapabilirsin:)

ronicim elbette soyleyeceksin sende bir doktorsun..ben eczaciyken doktorlarin atladigi pek cok konuyu yakaliyorumki senin bize verdigin fikirler cok onemli..benim tedirginligim okadar cok erken dogum riskini tetikleyen sey varki bende birde bununla teteiklemek istemem..ama risk cikarsa elbet yaptiracagim..benim merak ettigim eger taramalar olumlu cikarsa yinede yaptirmak gereklimi?

:roflol:e ben her zaman söylerim DİLDEN GEÇEN ELE GELİR diye,,,,,,,ama ben gerçekten ankarayı seviyorum,,,,,,,,91-92 yıllarında ben marmariste dükkan işlettim,,,,,ki başında devamlı da durmadım ama en yoğun döneminde 4 ay ordaydım inanırmısın 20 gün sonra sıkıldım,,denize girmemeye başladım,,denizin karşısında akşamları kadehimi alıp oturmak en büyük zevkimdi onuda yapmamaya başladım,,,,,yani işin özü belli bir zaman sonra sıkıyor,,,,,,,,,
ankaraya döndüğümde toprağını öpüp:teytey:gurbaannn oliymmmm memleketime eee diye türkü bilenem tutturdum:roflol:

kaydirigubbakcemile3canimmm bende seni opuyorum..ne bileyim hani bizim formumuzunda bir listesi olsun dedimbenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3canimmm bende seni opuyorum..ne bileyim hani bizim formumuzunda bir listesi olsun dedimbenneyaptımki

topiğimiz bir coşsun ondan sonra yaparuk,,,,,,,,şimdi hepimiz birbirimizin ne durumda olduğunu biliyoruz,,,,,,canım sen kendine dikkat et,,,iyi bak,,,,,bizim deniz karayurt hanım o kadar tembihlediğimiz halde ÜŞÜTMÜŞ hatun,,,,valla alırım hepinizi ayağımın altına:mymeka:kızdırmayın ülem beni valla tepelerim burdaki bütün şiş göbekleri klava:elli kez söyledik bak bir daha söylüyorum GIDANIZA DİKKAT EDİN----ÜŞÜTMEYİN---CAN TAŞIYORSUNUZ BARİ ONA ZARAR VERMEMEK İÇİN DİKKATLİ OLUN YA:mymeka::mymeka:valla hamiş mamiş demiycem dalcam hepinize,,,,dilaaaaa şunlara kız yaaa sende

ya kizlar bu heparin ignesi baslibasina karmasabende yapilmis genetik testler var ikitane dusuk gecmisim var ve tup bebek merkezi adini bile anmadi kac kere sordum doktora hemde transferden sonrada degil hamile kalirsam diye kesinlikle gerek yok dediler aspirin bile vermedilerkötükedihüsoguya en iyi merkezlere gidiyoruz maddi manevi zahmet cekiyoruz su duruma bakin herkes ayri kafadakötükedihüsohamile kaldiktan sonra inanin belki 10 tane doktora sordum 8 i yine gerek yok dedi..simdi gittigim riskli gebelikler doktoruda 6 ay oncesi bu igneye karsiymis bende sormadim bile ama hayretlik bana direk igne verdi:))yani isler sans kader seklinde suruyor ben artik oyle dusunuyorum:):1no2:

canim tabiki hepinize surekli dua ediyorum..hamilelik oncesi ayri zor bir surec sonrasi ayri zor emin ol:)tabiki cok guzel bir duygu ama inan bunu doktora gidip us da bebegi gordugum gun ve sonraki gun hissediyorum sonra yine tedirginliklerim basliyor..ah ah o dedigin gun bir gelse:)

neyse canım arada tutturdukları da oluyor. yani inşallah delikafadulden bir zarrı yoksa heparin falan razıyım da keske progesteron jel veya hap verselerdi. neyse sormayacağım doktora teste kadar. negatif ise zaten bitti. pozitif olursa allahın izniyle o zaman hapı olmaz mı neden diye sorarım artık. sıkayım dişimi tam 10 gün var :dance:

merhaba canim:)bende iki tane var zaten ne ararsan var masallah:)benim sansim rahim disinda olmasi ben en bastan beri hic takmadim cunku hamile kaldigimda buyudu kurtajla minicik kaldi..tabi simdi hamilelikle birde lekelenmeler yuzunden yukske doz progestan aldigim icin cok buyudu miyomda basli basina erken dogum riski sebeplerindemis..ama doktorlar da cok takmiyor bende dusunmemeye calisiyorum..doktorunun dedigi dogru miyomun bir zarari yok hic korkma..okadar cok tanidigim miyomla bebek sahibi olduki...insallah sende en kisa surede hamile kalirsin:)

aaa monicim bende denizi merak ediyorum senin haberin vardir kalp atislarini gordumu?bu hafta doktora gidecekti?

canım sağol, doktor miyom olanların daha sık kontrol ve daha sıkı takip edilmeleri gerek dedi. Bende bu sözü üzerine takmamaya çalışıyorum ... göya takmıyorum ama içim çok tedirgin. Özellikle rahimde yeni oluşan miyom tüp bebek tedavisi nedeniyle 3 santime ulaştı. ama seninde dediğin gibi miyomu olupta hamileliği normal geçen insanlarda var. sevgiler....

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum, gebelik bölümündeki yazılarda preseed denilen bir jelden bahsediliyor, tüp bebek tedavisi negatif sonuçlanmış, preseed kullanıp hamile kalmış insanlar var, bu konuda bir tecrübeniz var mı sizinde...

aaa monicim bende denizi merak ediyorum senin haberin vardir kalp atislarini gordumu?bu hafta doktora gidecekti?

evet canım denizimiz gayet iyi,,,üşütmesinin dışında bugün telefonla görüştük,,,,bebeğimizin kalp atışınıda duymuş,,,,herşey yolundaymış yani,,,,,,allah hepinizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitedeki forumları okuyorum, özellikle tüp bebekle ilgili olanları. 38 yaşındayım 4,5 aylık evliyim ve başarısız bir tüp bebek denemem var. Evlendikten hemen sonra bir kaç aydır devam eden bir adet düzensizliğim olduğu için doktora gittim. FSH değerim 37 civarında olduğu için doktor "menopoza giriyorsun, bebek istiyorsanız acele edin tüp bebek yaptırın" dedi. Tüp bebeğe başlamadan önce FSH değerim 17 e düştü. Tek yumurta elde edildi ve döllendi ama sonuç negatif. Şimdi de ben daha yeni evliyim biraz bekleyeyim diyor bir tarafım, ama bir yanda da yaşım geçiyor yumurtalar bitecek zaten bu FSH değeri ile hamile kalmak mucize diyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu işin bu kadar zahmetli olabileceğini düşünmemiştim. Bir de sonuç negatif olunca ... Gerçekten çok uzun yıllardan beri uğraşan insanlara Allah sabır versin. Herkesin bebişlerine sağlıkla kavuşmasını diliyorum.

canım ilk önce hoşgeldin aramıza,,,,,,,bir tarafın bekle diyor ama HAYAT ve HORMONLAR beklemiyor,,,,,,bence hiç ara verme,,,maddi durumunu bilemem ama ara vermen ve kendini dinlemen hayatında yapacağın en büyük aptallık olur,,kusura bakma bu kadar açık konuştuğum için,,,,ilk denemede zaten fazla önem vermiyor doktorlar,,nerde yaptırmıştın????sevgiler

Monetacim,

Biliyorum Ankaralilar sehirlerine sevdalilar..Kizma bana ama ben Ankarayi hic sevemedim yaw!Cok yavan bir sehir gibi geliyor...

Birincidenme,

Hosgeldin aramiza..
Moneta cok hakli bu hormonlari sakasi olmuyor senin durumunda beklemeye ne gerek var.Benim FSH oranim 15 cikmistida panik yapmistim apar topar tedaviye basladim..Tavsiyem tedaviye devam et,zaman kaybetme..

kızlar size bişey sormak istiyorum...
ben ilk mikro denememi yapmıştım, herşey yolundaydı, taki geçen hafta kanamam olup, ilk etapta keselerden ikisi kaybedip, ardından da tek kalan 7 mm lik kesemin birkaç gün içinde eriyip kanama olmadan yokoluşuna kadar...
kanamam 5+3 günlükken gerçekleşti ve çok fazla olmadı , 1 gün devam etti.. ve günlerdir hiç kanamam yoktu, dr. 20-30 gün sonra adet kanamamın olabileceğini söylemişti,
ben de bu arada 2 gündür adaçayı içmeye başlamıştım ve bugün ilköne kahverengi lekeler ve ardından sancıyla birlikte normal kanamam gelmeye başladı...

dr. u aradım neden erken geldi diye, olabilir dedi????
siz ne dersiniz???

Defnecim dogum kontrol hapini sordum kac kez kullanmak istemiyorum diye. Ama overlerin iyice baskilanmasi icin sart dediler. Normali de buymus ben iyice arastirdim aksi taktirde folikuller farkli farkli buyuyebiliyormus ve surpriz kistlerle karsilasilabiliyormus. hos ben kullandigim halde bende kist oluyor ya neyse. Daha once de soyledigim gibi guvenmekten baska yapacagim bir sey yok islerine karisip kustahlik apmak istemiyorum.
Dunku hormon sonuclarimda ostrojen seviyem biraz dusmeye baslamis ama hala yuksek bu durumda baslayamayiz dedi doktorum. bir hafta daha devam dogum kontrol hapina gelecek sali yine USG kontrolu var. Bakalim kismet.
Dedigim gibi artik takmiyorum baska seylerle ugrasip dusunmemeye calisiyorum.
Amniyosenteze gelince hersey normalse yani butun tarama testleri bence gerek olmayabilir sonucta invaziv bir islem. yine de senin doktorun ne dusunur bilemem.

Serpilcim seni cok iyi anlayabiliyorum. gurbette olunca insan vataninin herseyini ozluyor. Sen de benim gibi istanbullusun galiba. Bogaza karsi sarabimi icmeyi, ortakoyde kahvalti etmeyi denizle ilgili herseyi cok ozledim. Moneta bana cok kizacak ama ben de Ankarayi hic sevmem. Cok resmi bir havasi var bir turlu isinamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…