38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ronicim sakın pes etme sonradan keşkeler olmuyo menapoza girdikten sonra düşünürsün evlatlığı canım biraz daha sabır herşey yoluna girecektir 1 şans daha ver kendine inşallah sonu iyi olur

Sorsana bir sonraki gebeliğimde marjinal insersiyon olma ihtimali yüzde kaçmışşş :roflol:
tamam sen onceki tibbi verilerini ver o bir incelesin sana maille cevap verir::))benden aha cok internette inanki:)dilaremcim amniosentezin dusuk ve erken gebelik riski varya o yuzden korkuyorum birde onceki kurtaj materyalini kromozom incelemesine gondermistik sorun cikmayinca doktorlar amniosenteze gerek yok bundan sonraki hamileliklerinde demislerdi..bakalim zaman ne gosterecek

haklisin canim doktor tavsiyesi icinde tesekkur ederim..suan bende riskli gebelikler uzmanina gidiyorum..acibademde sanirim oda amniosentezde adi anilan bir doktor ..bakalim onumuzdeki hafta tarama testlerini atlatalimda ne diyecek..

aa monicim bak ben bugunlerde sohbet icin takiliyorum inan kimseye sorumda yok:)bak ne diyecegim diger formlarda gordum sen becerirsin yada dilarem bir liste yapsaniza herkesi tedavi olacaklar tedavidekiler zamanlari hamile olanlar..hem birbirimizi daha iyi taniriz degilmi?

denizcim progestan igne derken hangisini oluyprsun?prognexmi?okadarlik saat farkindan birsey olmaz canim sadece aksamla sabah arasinda daha cok zaman kalabilir..sen neden tablet almiyorsun?canini acitiyorsun?elinin altinda bak ben kanamam varken progestan tablet aldim hep

roniyamcim askolsun bir kist icin moralini bozma lutfen..kist en kolay sey..benim kac arkadasi kistle hamile kaldi..ve devam ediyor..bende daha kotusu miyom var ve bebekle beraber buyuyor takmamaya calisiyorum..bence hemen catlatma ignesi ol..2 hafta bekleme bu ignenin hormonlara zarari yok yani olsanda hormon dengeni bozmaz canim

Ya mantikli dusunuce bir kez daha deneyeyim diyorum ama son ikisinde yasadigim sikintilari tekrar yasayacagim diye de cok korkuyorum. Sonucta aldiklarimiz hep hormon yani zararli seyler. Ustelik galiba ben cok guclu degilim sonrasinda cok uzuluyorum. simdiden bile uykularim kacmaya basladi.
Etrafa belirtmemeye calisiyorum cunku sonucta kimse bilmiyor yasadigim sansizliklari hep icime atiyorum bu da beni yipratiyor.

Bakalim defnecim doktorum ne derse onu yapacagim. Biz gerekirse bu ay iptal edelim dedik ama o hayir gerek olmayabilir catlatma ignesi yapariz dedi. anladigim kadariyla cok beklemek istemiyor tabii hakli olarak her gecen gun aleyhime isliyor.
sadece kist degil defnecim birden neden bu bebek olayini bu kadar buyutuyor ve kendimi mutsuz ediyor diye sorgulamaya basladim.Kafam karisik yani biraz.

ah canim yaptirmazdin degilmi?bir arkadasim yaptirmadi..bakalim neyse daha dusunmeyeyim onumde onceki basamak var allah kotu yazilar yazmasin:)

Hem ben kist yuzunden folikul gelistiremiyorum bu durumda da hamile kalmam zor.
Allah vermeyince olmuyor iste cok zorlamamam lazim diye dusunuyorum.
Biraksam her seyi unutsam ugrasmasam belki daha mi iyi olur?
iste karisik duygular. neyse canim senin de moralini bozmayayim.
myom icin takma derim. doktorun eminim gereken onlemi alacaktir.

Moni canim hadi gel sohbet edelim. soz veriyorum dirdirlanmayacagim.
kizlar ya burda havalar bir sogudu anlatamam. iki gun once AC calistiriyorduk bugun ise isitici calisiyor.
yagmurlu sisli acaip depresif bir hava var.
ben artik gunesli gunler istiyorum

ah canim ya seni okadar iyi anliyorumki bir bilsen((tupbebekten negatif alinca bende aynen bunu sorgulamaya basladim heleki 12 gun eve kapaninca ben bunca yil cabaladim okudum cabaladim simdiyse bebek ugruna tum kimligimi sildim ve caresiz umutsuz tum yasamimi mahvediyorum diye dusundum ve saniyorumki 2. denemeye cok zor gidecektim allaha yalvardim ne olur beni tekrar denemek zorunda birakma diye.....sana catlatma ignesi yaptir diyorum diger yumurtalarinida catlatabilir hic dusunmedim..bak hic zamanim azaliyor diye panik yapma sakin ben senden buyugum yani onunde daha zamanin var:)

ya dogum kontrol hapi kullanmasam belki bir umut kendim hamile kalirim. ama burda maalesef kullandirtiyorlar o da bende ruh degisikligi yapiyor. Hic keyfim yok anlayacagin.

Doktorum dedi zaten catlatma ignesi ile sadece 15 gun kaybimiz olur. ama ben nedense bu cycle iptal edilsin diye hissediyorum. sanki bir dahaki siklusa daha iyi olur gibime geliyor bir umut. neyse bugun saat 2 gibi hormon sonuclarim belli olacak bakalim durum nedir

yok ignenin üstünde progesterone 25 mg yazıyor. ampullerin dıs kutusu yok. sabah 2 ampul akşam 2 ampul oluyorum.ne bileyim acaba iğne daha mı etkili? bana bunu verdiler hastaneden. ben de sormadım hapı olmaz mı diye. ama ilaç yağlı bir ilaçmış yapanlar öyle diyor iki kalçamda simdiden mor ve dokunamıyorsun bile. sonuca kadar 10 gün daha var. sorsam mı acaba doktora? bir de aksam göbekten fragmin 5000 iu verdiler ki bu da morartıyor ve yakıyor. tam ben toplamadan sonra iğnelerden kurtuldum derken meğer yeni başlıyormuş klava: kafamçokkarıştı

bana dr kist oluşursa boşaltırız demişti burada da başlamak için bu işlemi yapanları okudum. her kiste yapılmıyor mu bu boşaltma?

Kizlar bir hekim olarak size amniyosentez hakkinda nacizane fikirlerimi soyleyeyim. eger risk varsa yani ikili ya da uclu tarama testlerinde bir problem varsa bence yaptirmak lazim. Allah korusun hepimiz yastan dolayi kromozom anomalili bebek en basta da Down sendromlu bebek dogurma riskine sahibiz cunku 35 yasindan sonra artiyor bu risk.
Amniyosenteze gelince 16. haftadan sonra yapilir hele de emin ellerde yapilirsa dusuk riski sadece % 0,5 yani 1000 de 5. Bu da asla buyuk bir risk degil. Ama yine de siz bilirsiniz.
Bu topic de olabildigince tibbi bilgi vermekten kaciniyorum cunku sizi olumsuz etkiler ya da kustahlik yapiyor gibi olmamak icin. Ama size dayanamayip soyledim iste.
eger ben hamile kalmis olsam ve yolunda gitmeyen bir sey olsa hic dusunmeden yaptiridim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…