Kizlar selam nasilsiniz bakayim?
Ben simdi doktordan geldim. kistim hic gerilememis, tas gibi duruyor. kanimi alip hormonlara tekrar bakacaklar ve en az 2 hafta daha dogum kontrol hapina devam. eger gecmezse belki hcg ile catlatacak. ben gerekirse bu ay iptal edip gelecek ay tekrar baslayalim dedim. o da once hormonlarin ciksin 2 hafta daha bekleyelim oyle karar verelim dedi.
Bakalim kismette ne varsa o olur. Arttik hic bir seyi takmiyorum duyarsiz oldum.
Hatta bu sabah esime soyledim hic yapmasak mi vaz mi gecsek diye. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum cunku. Direkt evlatlik alalim istiyorum bazen.
tamam sen onceki tibbi verilerini ver o bir incelesin sana maille cevap verir::))benden aha cok internette inanki:)dilaremcim amniosentezin dusuk ve erken gebelik riski varya o yuzden korkuyorum birde onceki kurtaj materyalini kromozom incelemesine gondermistik sorun cikmayinca doktorlar amniosenteze gerek yok bundan sonraki hamileliklerinde demislerdi..bakalim zaman ne gosterecekSorsana bir sonraki gebeliğimde marjinal insersiyon olma ihtimali yüzde kaçmışşş :roflol:
haklisin canim doktor tavsiyesi icinde tesekkur ederim..suan bende riskli gebelikler uzmanina gidiyorum..acibademde sanirim oda amniosentezde adi anilan bir doktor ..bakalim onumuzdeki hafta tarama testlerini atlatalimda ne diyecek..defne o ikili üçlü testler iyi çıksa da kesin birşey demiyorlar biliyorsun. en kesini amniosentez. bizim yaşımızda şart canım. atıl yüksel i ben de biliyorum tüm tanıdıklarım ona yaptırdı. yanlız randevu zor. daha 6. haftada falan amniosentez için randevu alıyorlar canım. sen de al hemen bulunsun. bir de galiba rıza madazlı varmış o da çok ünlü riskli gebelikler uzmanı. sanırım o da amniosentez yapıyor. ben bu yaşımda normal yolla hamile kalsaydım ona gitmeyi düşünüyordum. bir de oldu ki hamile kaldım benim için ikili test üçlü test yapılmasa da olur sadece bir risk var deyip insanın canını sıkıyorlar sonra temiz çıktığı da oluyor amniosentezde. ben olsam kesin amniosentez yaptırırım. düşük riski var ama çok değil. allah korusun sakat bebek riskindense. iyi düşün derim bir de randevuyu al bulunsun.
aa monicim bak ben bugunlerde sohbet icin takiliyorum inan kimseye sorumda yok:)bak ne diyecegim diger formlarda gordum sen becerirsin yada dilarem bir liste yapsaniza herkesi tedavi olacaklar tedavidekiler zamanlari hamile olanlar..hem birbirimizi daha iyi taniriz degilmi?kısssllaaarrrrrrr,,,,,,:sm_confused:nerdesiniz??????girmiyorsunuz ondan sonrada hiçkimse yok diye kızıyorsunuzkızlar hep soru sormak istediğinizde girmeyin arada sohbetede girin ki ,,,,birbirimizi anlayabilelim:1closedeyes:demi amananiknanik
denizcim progestan igne derken hangisini oluyprsun?prognexmi?okadarlik saat farkindan birsey olmaz canim sadece aksamla sabah arasinda daha cok zaman kalabilir..sen neden tablet almiyorsun?canini acitiyorsun?elinin altinda bak ben kanamam varken progestan tablet aldim hepkızlar birşey soracağım başka başlıkta da sordum ama yanıt alamadım henüz progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam da ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?
roniyamcim askolsun bir kist icin moralini bozma lutfen..kist en kolay sey..benim kac arkadasi kistle hamile kaldi..ve devam ediyor..bende daha kotusu miyom var ve bebekle beraber buyuyor takmamaya calisiyorum..bence hemen catlatma ignesi ol..2 hafta bekleme bu ignenin hormonlara zarari yok yani olsanda hormon dengeni bozmaz canimKizlar selam nasilsiniz bakayim?
Ben simdi doktordan geldim. kistim hic gerilememis, tas gibi duruyor. kanimi alip hormonlara tekrar bakacaklar ve en az 2 hafta daha dogum kontrol hapina devam. eger gecmezse belki hcg ile catlatacak. ben gerekirse bu ay iptal edip gelecek ay tekrar baslayalim dedim. o da once hormonlarin ciksin 2 hafta daha bekleyelim oyle karar verelim dedi.
Bakalim kismette ne varsa o olur. Arttik hic bir seyi takmiyorum duyarsiz oldum.
Hatta bu sabah esime soyledim hic yapmasak mi vaz mi gecsek diye. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum cunku. Direkt evlatlik alalim istiyorum bazen.
ronicim sakın pes etme sonradan keşkeler olmuyo menapoza girdikten sonra düşünürsün evlatlığı canım biraz daha sabır herşey yoluna girecektir 1 şans daha ver kendine inşallah sonu iyi olur
roniyamcim askolsun bir kist icin moralini bozma lutfen..kist en kolay sey..benim kac arkadasi kistle hamile kaldi..ve devam ediyor..bende daha kotusu miyom var ve bebekle beraber buyuyor takmamaya calisiyorum..bence hemen catlatma ignesi ol..2 hafta bekleme bu ignenin hormonlara zarari yok yani olsanda hormon dengeni bozmaz canim
ah canim yaptirmazdin degilmi?bir arkadasim yaptirmadi..bakalim neyse daha dusunmeyeyim onumde onceki basamak var allah kotu yazilar yazmasin:)Defnecigim,
Eger ense kalinligi olcumu yaninda kan tahlilide yapilsa ve sonuc temiz ciksa bende yaptirmazdim.Ama sadece ultrason sonucu beni rahatlatmiyor..Hic istemiyorum risk aliyorum ama ne yapayim aksi durumda da icim rahat etmeyecek..ben 16+3 icin gun aldim..hayirlisi ile bu isten de cikariz insallah...
huhu yemege kadar buradayim:)sen nasilsin?neler yapiyorsun?gunlerin nasil geciyor canim?kızlaryaaaaaaa yoksunuz senağlama senağlama
roniyamcim askolsun bir kist icin moralini bozma lutfen..kist en kolay sey..benim kac arkadasi kistle hamile kaldi..ve devam ediyor..bende daha kotusu miyom var ve bebekle beraber buyuyor takmamaya calisiyorum..bence hemen catlatma ignesi ol..2 hafta bekleme bu ignenin hormonlara zarari yok yani olsanda hormon dengeni bozmaz canim
ah canim ya seni okadar iyi anliyorumki bir bilsenBakalim defnecim doktorum ne derse onu yapacagim. Biz gerekirse bu ay iptal edelim dedik ama o hayir gerek olmayabilir catlatma ignesi yapariz dedi. anladigim kadariyla cok beklemek istemiyor tabii hakli olarak her gecen gun aleyhime isliyor.
sadece kist degil defnecim birden neden bu bebek olayini bu kadar buyutuyor ve kendimi mutsuz ediyor diye sorgulamaya basladim.Kafam karisik yani biraz.
ah canim ya seni okadar iyi anliyorumki bir bilsen((tupbebekten negatif alinca bende aynen bunu sorgulamaya basladim heleki 12 gun eve kapaninca ben bunca yil cabaladim okudum cabaladim simdiyse bebek ugruna tum kimligimi sildim ve caresiz umutsuz tum yasamimi mahvediyorum diye dusundum ve saniyorumki 2. denemeye cok zor gidecektim allaha yalvardim ne olur beni tekrar denemek zorunda birakma diye.....sana catlatma ignesi yaptir diyorum diger yumurtalarinida catlatabilir hic dusunmedim..bak hic zamanim azaliyor diye panik yapma sakin ben senden buyugum yani onunde daha zamanin var:)
ah canim ya seni okadar iyi anliyorumki bir bilsen((tupbebekten negatif alinca bende aynen bunu sorgulamaya basladim heleki 12 gun eve kapaninca ben bunca yil cabaladim okudum cabaladim simdiyse bebek ugruna tum kimligimi sildim ve caresiz umutsuz tum yasamimi mahvediyorum diye dusundum ve saniyorumki 2. denemeye cok zor gidecektim allaha yalvardim ne olur beni tekrar denemek zorunda birakma diye.....sana catlatma ignesi yaptir diyorum diger yumurtalarinida catlatabilir hic dusunmedim..bak hic zamanim azaliyor diye panik yapma sakin ben senden buyugum yani onunde daha zamanin var:)
denizcim progestan igne derken hangisini oluyprsun?prognexmi?okadarlik saat farkindan birsey olmaz canim sadece aksamla sabah arasinda daha cok zaman kalabilir..sen neden tablet almiyorsun?canini acitiyorsun?elinin altinda bak ben kanamam varken progestan tablet aldim hep
Hem ben kist yuzunden folikul gelistiremiyorum bu durumda da hamile kalmam zor.
Allah vermeyince olmuyor iste cok zorlamamam lazim diye dusunuyorum.
Biraksam her seyi unutsam ugrasmasam belki daha mi iyi olur?
iste karisik duygular. neyse canim senin de moralini bozmayayim.
myom icin takma derim. doktorun eminim gereken onlemi alacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?