38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar,
Moniş, Ronişş
Takmayın kafanıza ya. Ellemeyin gezsin Diloş'um rahat rahat. Hamilelikti oydu, buydu derken kızcağız adam gibi gezemedi. Zaten benim gezmelerim gibi, gerçekten zırt zırt gezip durmuyor ya. Altı üstü sanal gezinti. Bırakın biraz hayatını yaşasın çapkınlık yapsın ne var sanki.sırnaşık şey

Diloş'um başka sitelerde başka kadınlarla gönül eğlendirebilir evet. Ama gene sıcak yuvasına Moniş'inin konforlu göğüslerine döner diyoruuum üzülmeyin. Hemi bizlere de dayanamaz Diloşumm. Şeniz::asigim:

Deniz Bulut,
Canım ne söyleyeyim bilemiyorum. İki arada bir derede kalmak çok zor bir duygu tabi ki. Değerlerin şimdilik yükselmemiş demişsin. İnşallah bir mucize olur ve bir anda ikiye katlar. Sana da dua edeceğim canım. Hem hep söylüyorum ya, benimle beraber transfer olan arkadaşımın değerini bilmiyorum yalan olmasın ama, embriyosu kalitesizdi ve doktorlar ondan umutsuzdu. Ama şu an hamileliği çok iyi gidiyor çok çok şükür. Son anda büyük bir gayretle tutundu bebeği maşallah. :nazar:

Ümit ediyorum ki, seninkide böyle olur. Dedğin gibi çıkmadık candan ümit kesilmez. Ayrıca bu işler hiç kaliteye filan bakmıyor. Dirayetli ise bir anda hiç yokken tutunabiliyor. Lütfen biraz daha bekle. İnşallah dileğimiz gerçek olur. Bu arada da hep bu sitedeki arkadaşlar söyler. Lütfen onu sev ve ona direnme gücü ver. Dularımız seninle. :Saruboceq:

Umut Tüp Bebek'teyiz ve memnunum kaydirigubbakcemile3 Sonuç negatif olursa bilemem ama kötükedihüso

kızlar sizin sohbetinize bayılıyorum ya yaşımdan mıdır nedir başka topiklerde bu tat yok...katılamasam da hep okuyorum...:kahve:

Hana'cığım ve Karamel 69 hoşgeldiniz aramıza.kaydirigubbakcemile3
Hana, inşallah sonucun güzel çıkar canım. :CüvCüv:
Karamel sen de umarım bebeğine kavuşur ve onun poposunu ısırma zevkini gerçekten tadarsın. gamyoncuiremsu

sevgili deniz, merhaba

iyiyim, toparladım biraz, tabii hayal kırıklığı kötü birşey, insan alışıyormuş, bunu kaybedince daha da iyi anlıyorsun... ama yılmak yok, devammmm..
şimdi birkaç ay dinlenme dönemi, bu arad bitki kürlerine başladım :) adaçayı içiyorum, incir kürü ayrıca, yanında coraspirin ve elivit, eh eşimizede keçiboynuzu kürü ve çinko takviyesi...
bakalım belki de böyle olur, olmazsa eylül gibi tekrar deneyeceğiz... ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun...
bu arada sende iyisindir umarım, kendine iyi bakmaya devam...

ve kızlar herkesin anneler günü kutlu olsuna.s.

Allah yardımcın olsun. Tabi ki hayalkırıklığı çok zor. İnşallah eylüle kalmadan doğal yolla hamile kalırsın.

Ben evet, galiba geçen hafta çok gezdim. Çok sancım oldu. Bu da beni korkuttu. Bakalım yarın doktora gideceğim. Kontrol için.

Bu arada teşekkürler anneler günü kutlaması için. Çok düşüncelisin. Bir sonrakinde hepimiz gerçek anne olacağız. Aramızda anne adayı bile kalmayacak inşallaaah.:Saruboceq:

Hana'cığım ve Karamel 69 hoşgeldiniz aramıza.kaydirigubbakcemile3
Hana, inşallah sonucun güzel çıkar canım. :CüvCüv:
Karamel sen de umarım bebeğine kavuşur ve onun poposunu ısırma zevkini gerçekten tadarsın. gamyoncuiremsu

inşallah aminnnn canım..:Saruboceq: sağol kaydirigubbakcemile3

Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:

Amin canım aminnnn. :Saruboceq:

Iyi pazarlar sevgili arkadaslar,

Bir suredir siteye giremedim,sonra kisa bir tatil derken ipin ucu kacti...Artik yazilanlari tektek okuma sansim yok.Insallah herkes iyidir.....
Bende yeni bir haber yok,hersey yolunda gozukuyor.18 mayista amniyosentez yaptiracam:(
Umarim hersey yolunda gider...

Serpil'ciğim,
İyi olmana sevindim canım. Amniyosenteze az zamanın kalmış. İnşallah yüzü:teselli:n güler ve çok güzel sonuç alırsın.

Defnecimm, cici gebis arkadasim benim nasilsin?
ya hic sorma herkes geziyor galiba sohbet edemez olduk. Misafirlerim yarin ama burda cok da yagmur yagiyor yarin da yagacakmis. anlayacagin mangali disarda yapip icerde yiyecegiz:(( Haklisin artik kendimi yormamam lazim bakalim. Ama dedigim gibi bu siklus iptal edilecek galiba. Neyse onumuzdeki maclara bakacagiz artik
roniyamcimmm hic sorma hic karsilasamadik..ben pazartesiyi bekliyorum..ikitest sonuclari tam bir muamma:(yani ilk aldigimda sok oldum 4 tane farkli deger vardi ve yasla ilgili olan cok riskliydi elbet..ama sonra yorumunun farkli yapildigina kanaat getirdik en sondaki deger baz aliniyor diye dusunduk ona gore normal..birde icime su serpen kandaki serbest bhcg ve pap enzimlerinin degerleri ense kalinlgiinin normal olmasi..simdi son sozu pazartesi doktorum soyleyecek sanirim o amnio istiyordu super ciksada demisti bakalim inan ikigundur dusunmemeye calisiyorum kendimi saldim..benim dusunmemle pek birsey degismiyor..insallah iyi seyler goruruz..bebisimi daha hissedemiyorum..hissetsem belki rahatlayacagim..sali gunu hangisi hayirlisi ise insallah o sonucu alirsin canim...

beklediğim sonuç değer artmadı düştü. inşallah doğal yöntemlerle gelecek artık. incir kürü hayıt tohumu dhea vs ne varsa yapacağım. bugün internetten dhea yı ısmarlarım hatta. yumurta takibi için de medismart ovulasyon kiti vardı. başka marka bilen varmı hesaplı olan? offf yaaaa
denizcim hayirlisi olsun..uzuldum elbet ama bak gecen sene benzer bir durum yasadim 38 le basladi hep dusuk degerde artti degerim ve bu iskence seklinde 2 ay surdu :(disgebelik riskim bile vardi ..boyle olmasi cok daha kotu..bende okuduysan negatif sonuctan sonra bir mucize ile dogal hamile kaldim..doktorum tupte alinan ilaclarinda etkisi olabilir dedi...belkide hic beklemedigim icinde olabilir..dhea mutlaka kullan..ovulasyon kitleri fortel diye bir markaninda var...ama ates olcmek en etkili yok yinede onuda yap canim:)insallah bu ay sana surpriz yapar gelir:)

onu da dusundum canim ama insanin kendi evinin rahtaligi yok. Hem gecen defa esimin de benim de ailem cok uzuldu. o yuzden bu defa hickimseye bir sey soylemeyecegiz. Turkiyede de ayni sey olmustu. yine sagda kistim vardi solda da 3 folikulum vardi. doktor baslayalim dedi cunku sadece 4 haftalik bir tatil icin gitmistik.sonra tedavi asamasinda kist patladi ordan da bir kac folikul cikip sonradan geldi. sonucta sadece 4 yumurta toplanabildi ve 4 u de dollendi yerlestirildi hem de en iyi kalite guya. ama sonucu biliyorsun.
esimle konustuk ve burda kendi evimizde hickimseye soylemeden yapacagiz.

Keşke Türkiye'de olma şansın olsaydı. Ama herşeyin hayırlısı. Kesinlikle insanın kendi evi gibi hiçbir yer olamaz. (Bakmayın benim habire annnemlere gittiğime. Ben bile böyle düşünüyorum.) Sonuçta en azından işlemden çıkınca ayağını uzatıp istirahat edersin. Ama ne annenlerin evinde ne kayınvalidende aynı rahatlığı yaşamazsın. Hani çok haklısın bu konuda.

Ayrıca da hakikaten sen bambaşka biri oldun. Diloşum çok haklı.:1hug: Daha canlı, daha pozitif ve daha şirin. Galiba sen de hani tam anlamıyla tanımadan biraz dışardan ciddii gözükenlerdensin. Benim küçük ablamda öyle. Dışardan bakan hatta soğuk bile bulabilir. Ama çok eğlencelidir.

Bense, dışardan da içerden de cıvığım ne yalan söyleyeyim. :utangac:

Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:
ronicim coook tesekkur ederizzzzz insallah hepimiz hamile olanlar kucaginda bebegi diger tum arkadaslarda bebeklerini bekler sekilde anneler gunune gireriz:)

Deniz'cim,

Sagolasın. İyi haberler alman için dua ediyorum sana da. İlgin için teşekkürler, biliyorum donasyona kadar daha yolum var. Ben bu yaşıma kadar, daha doğrusu -bir de tüp deneyelim- diyene kadar çocuğum olsun diyen bir tip olmadım. İlk başarısızlıkla dünyanın sonu geldi; benim için çocuk sahibi olmak her zaman olabilecek ama benim o an için tercih etmediğim birşeyken birden zaten hiç olamayacak birşeymiş gibi geldi. Donasyon fikri bana hala gidilecek yol olduğuna dair umut veriyor. Deneyeceğim ama başaramadıkça ne halt edeceğimi bir de bulabilsem.

Ah ah Herada'cığım,
Valla aynen ben de öyleydim. Hayatımda ve aklımda çocuk gibi bir düşünce hiç yoktu. İşin aslı pek çocuklara atlayan zıplayan hani çocuklara fazla bayılan bir tip de değilim. Ama bu yaşta annemin zoruyla oldu aslında. Ama şimdi çok üzülüyorum. Gerçekten kayıp yıllar. Boş yere beklemişim. (Ne kadar keşke demeyi sevmesem de) Bu yaşta Diloş'umun dediği gibi hep bir tedirginlik oluyor insanda. Çünkü yaşımız genç değil. Genç olsa, önümüzde uzun yıllar 3 sene sonra olmaz 5 sene sonra deriz. Ama şimdi bizim için aylar bile önemli.

Evlendiğimde 24 -25 yaşındaydım. Ohoo vur patlasın çal oynasın. Bir de biz yurtdışındaydık. Hayatımız yaşayalım dedik. Ama biraz abartık galiba. O zamanlar ben de elimi sallasam hemen hamile kalabilirim diye düşünür ve istemezdim. Neredeyse 13 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Belki o yaşlarda bebek istesek çaresine daha genç olduğum için kolay bakacaktık. Neyse keşke demenin hiç faydası yok dedğim gibi. Herşeyn hayırlsını versin Allah.

Bu arada yumurta donasyonuna ben çok sıcak bakmıyorum. En azından şimdilik. Hele bir kendi yumurtlarınla dene. Olmazsa son çare. Ki umarım buna hiç gerek kalmaz.

denizcimmmmm arkadasimmm nasilsin?bebisin nasil?

Defne'ciğim kusura bakma canım,
Geçmişi okuyordum. İyiyim çok şükür. Arada bir sancılarımoluyor. Niye bilmiyorum. Yorulunca özellikle.

Senin yaramaz kıçını dönüp, "Öçümleri yaptırmam" diye tutturmuş galiba. Galiba ense ölçümü önemli. Onun da iyi çıkmasına çok sevindim. Senden her hafta daha güzel, daha olumlu haberler aldıkça çok mutlu oluyorum. İnşallah darısı, amniyosentezde güzel sonuçlar almaya fıstığım.

Hakikaten hiç önemli. Kız ya da erkek. Önemli olan sağlıklı, hayırlı ve şanslı bir bebek olması. Neyse kız olursa inşallah senin gibi hoş bir bayan olur.

Boşver kiloları artık katlanacağız mecburen. Monişim beni her gördüğünde biraz daha kilolu buluyormuş. "Ülen dötün büyüdü" deyip duruyor. Moniş benim de kızızm olacağını söylüyor. Gerçi onun önsezilerine güvenirirm. Ama dediğim gibi, sağlıklı olsunda. Ah ah o günleri görebilsek. Hepimizin dileği bu değil mi . :Saruboceq:

kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel

Balance,

Amin canım, :Saruboceq: Hadi hayılırısı inşallah. Moralin hep yüksek olsun. Bu arada beslenmene dikkat et. Kendini çok yorma ve güzel hazırlan bu sürece canım. Moniş söylemiş güzel müzikler dinle. Mümkün olduğu kadar seni strese sokan haberleri izleme, seni gerenlerle görüşme şu ara.

Tabi ki bu topiciğin çıtırlarını unuturmuyum ben. Bir gün değil ki, inan hergün dua ediyorum hepinize tek tek.

Haklısın geçen hafta çok yoruldum. sancım çok fenaydı. Dün gece yatarken de şöyle biraz gerinir gibi yapınca acayip sancım oldu. İnsan korkuyor ister istemez. Hani göbek bağı mı koptu, kalbi mi durdu diye. Gerçekten bu sancı, duygusal anlamda hissettiğimiz sancılı süreç yanında hiç kalır. Bugün Diloşumla konuştuk. Hakikaten hamilelik çok güzel bir duygu. Ama insan tedirginlikten bu duyguyu yaşamıyor adam akılllı. Ki ben bu konularda güya biraz daha gamsızım yani.

Hep söylüyoruz. İnşallah hepiniz hamile kalır ve bir an önce bizim gibi bu doğal hamilelik tedirginliklerini yaşarsınız. :Saruboceq:

Defne'ciğim kusura bakma canım,
Geçmişi okuyordum. İyiyim çok şükür. Arada bir sancılarımoluyor. Niye bilmiyorum. Yorulunca özellikle.

Senin yaramaz kıçını dönüp, "Öçümleri yaptırmam" diye tutturmuş galiba. Galiba ense ölçümü önemli. Onun da iyi çıkmasına çok sevindim. Senden her hafta daha güzel, daha olumlu haberler aldıkça çok mutlu oluyorum. İnşallah darısı, amniyosentezde güzel sonuçlar almaya fıstığım.

Hakikaten hiç önemli. Kız ya da erkek. Önemli olan sağlıklı, hayırlı ve şanslı bir bebek olması. Neyse kız olursa inşallah senin gibi hoş bir bayan olur.

Boşver kiloları artık katlanacağız mecburen. Monişim beni her gördüğünde biraz daha kilolu buluyormuş. "Ülen dötün büyüdü" deyip duruyor. Moniş benim de kızızm olacağını söylüyor. Gerçi onun önsezilerine güvenirirm. Ama dediğim gibi, sağlıklı olsunda. Ah ah o günleri görebilsek. Hepimizin dileği bu değil mi . :Saruboceq:
aynen denizicm ya:))esime dedimki bu kiz bizi rezil edecek bak simdi donmenin naz yapmanin sirasimi okadar yol gitmisiz 45 dak randevu almisiz heyecan dorukta bizimki lutfen bacagini uzatti cekti dondu arkasini:(saka bir yana aslinda o esnada ben bayilacak gibiydim yoldada kotu oldum aksamda cok az yemek yemistim sabahta bir dilim ekmek resmen onada vurdu kotu halim ..senin nasil gidiyor?benim basimdan bu yana hic sancim sizim bitmedi doktorlarda gayet normal buldu bebek buyuyor dediler ama lekelenmelerimin oldugu donem bu tedirgin ediciydi..midem cok kotu..simdi sen nekadarlik odlun canim?

Defnemmm fıstığım,

Biraz dinlenmem lazım. Deminden beri bilgisayarın başında sizi bekledim. O arada oyalandım filan. Epeydir bilgisayardayım. Biraz sancım var yine. Çok öpüyorum senin ve karnındaki bıcırığı.:1hug:

beklediğim sonuç değer artmadı düştü. inşallah doğal yöntemlerle gelecek artık. incir kürü hayıt tohumu dhea vs ne varsa yapacağım. bugün internetten dhea yı ısmarlarım hatta. yumurta takibi için de medismart ovulasyon kiti vardı. başka marka bilen varmı hesaplı olan? offf yaaaa

umudunu asla yitirme canım,,,,,birdahakine inş olur:teselli:,,,,,doğal kürler falan uygularsın,,hepimiz bebişlerimizi mutlaka kucağımıza alıcaz ama bunun içinde ilk önce güçlü ve azimli olmamız lazım,,,,,sevgiler canım

Defne'ciğim, benimki, bugün itibarıyla 9 hafta 2 gün oldu.
Demek sancı sende de oluyor. Ya bu kadar erken normal mi sence. Benim de hiç bulantım filan yok. Ama sancı öldürüyor. Bu arada senin bulantı filan durumun nasıl.

Bu arada çok güldüm senin bıcırığa. Gerçi sonradan anlatırken komik ama. Eminim ki sen o anda gerçekten haklı olarak çok strese girmişsindir. Dediğim gibi seninki biraz şakacı bir çocuk olacak.

Bir gün önce o ölçüm stresi yüzünden yemek bile yiyememişsin. Neyse sonuç güzel çok şükür. :nazar:

Back
X