38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoplasanda zıplasanda,,,,OLMUYOR,,,,,,çünkü tedavi sürecinde aldığımız hormon ilaçları vücuttan sadece adet dönemiyle birlikte atılıyor,,ilk denemeden sonra 4-5 ay yoğun spor da yaptım,bir gram veremedim ama 5 ay sonra dal gibi oldum ve bu birden oldua.s

canım 3 aydır spora gidiyorum 1 gr dahi veremedim sinir oluyodum şimdi yazdığını okuyunca anladımki iğnelerden kilo verememişim.tüh kendimi boşboşuna yormuşum gerçi biraz vücüdüm şekillendi okadar. canım sana iyi zayıflamalar

Son düzenleme:
deniz karayurt canım beslenmene dikkat et demişsin açıklarsan sevinirim.allah nasip ederse trasverime 1 hafta kaldı. ne yapıyım neler yiyeyim kaç gün yatayım artık iş sana düştü ÖĞRETMENıM beni bilgilendirirsen sevinirim şu an folbiol ecopirin kullanıyorum sen tutsun diye özel birşey kullandınmı. canım geçenkinde tutmadı diye kendimi suçlamıştım iyi beslenemedim diye şimdi herşeyi bilinçli yapmak istiyorum çok heyecanlıyımmmm

Canim sana demedim. ben ARAY'i kastetmistim. sen vefalisin canim benim alinma.
Aray da vefasiz degil ama o artik pek girmiyor ya o yuzden oyle dedim

ronicim hormon iğnelerinden hormonlarımız bozuldu hem alınganlık yapıyo kilo veremiyoruz sinir yapıyo ahhhh ne yapacaz bu iğnelerden.

hadii ya :çok üzgünüm:benim geçen seneki kürtaj parça kalması eşimin iflası falan derken 14 killo almıştım ve 11 i duruyor. şükür tüp tedavisinde daha almadım ama tabi vermedim de. şimdi vücut kitle endeksinde kilolu kısmında olmak (benim gibi) hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. ay ben şimdi 4-5 ay veremeyecek miyim? kötükedihüso senin ne kadar oldu yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?

3 cü tüpü yaz aylarında düşünüyorum(ya kızlar ecük gezeyim tozayım moral depolayım),,,,transferden sonra bu ayki regl im 3.cü olacak,,,,,, kaldı 2 ay,,,,,,,,3 cü tüp denemesinede 60-65kg arası olmadan başlamam herhalde şu an 78 kiloyum transferden sonra 81 lere falan çıkmıştım 3 ay olacak nerdeyse ama verdiğim sadece ödem kısmıydı,,,,,şimdi kilitlenip kaldım,,ama ufak ufak oynamaları bu adetten sonra bekliyorum bakalım,,,,,

canım 3 aydır spora gidiyorum 1 gr dahi veremedim sinir oluyodum şimdi yazdığını okuyunca anladımki iğnelerden kilo verememişim.tüh kendimi boşboşuna yormuşum gerçi biraz vücüdüm şekillendi okadar. canım sana iyi zayıflamalar

:teselli:ahhh canımmmm,,,,demek o kadar uğraştın,,,,,,ama şekillenmeler olduğu doğru,,,tenin daha pürüzsüz olmaya başlıyor,,,,,selülitler küçülüyor,yokoluyor,,,,,,

:teselli:ahhh canımmmm,,,,demek o kadar uğraştın,,,,,,ama şekillenmeler olduğu doğru,,,tenin daha pürüzsüz olmaya başlıyor,,,,,selülitler küçülüyor,yokoluyor,,,,,,

O kaa zayıfladım,selülitlerim dağ gibi duruyor:çok üzgünüm:
Yani sporsuz hayat çok bayathihoyyyt

:oklava:hanım hanıımmmmm senin saçını başını yolarım vall-tatlicadiarzu-
:roflol:ülem mahalle kavgasına benzedi artıkın haaa:mymeka:

Bana baksana sen şişkooooÇok üzgünüm çoook
Seni var ya seni:oklava:
Çoooooooooooooooooook seviyorummmmmm :asigim::1hug:

Son düzenleme:
Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben
Balance,hadi ver müjdeyi bir an önce
Monetam,bu pazartesi seni atam tutam şekere katam
Roniyam, iki tane beben olacak,azcık daha dayan
Deniz bulutum,hiç üzülme,bunun arkasında bekler umudun
Rüzgar deniz kayıplarda aynı bendeniz
Serpilcim,seni hep sevicim
Hana,karamel,camella hepiniz hamile kalacaksınız sırayla
Diloş der oy kızlar kızlar kızlar
Şimdi gezin yakında olacak elinizde pudralar bezler
Üzerinizde yemek ve kusmuk lekeleri
Olsun yine de severiz bebeleri
Hepinizin gelsin artık bebeleriiiii:Saruboceq:

Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben

uy şair de varmış aramızda delikafadulden

3 cü tüpü yaz aylarında düşünüyorum(ya kızlar ecük gezeyim tozayım moral depolayım),,,,transferden sonra bu ayki regl im 3.cü olacak,,,,,, kaldı 2 ay,,,,,,,,3 cü tüp denemesinede 60-65kg arası olmadan başlamam herhalde şu an 78 kiloyum transferden sonra 81 lere falan çıkmıştım 3 ay olacak nerdeyse ama verdiğim sadece ödem kısmıydı,,,,,şimdi kilitlenip kaldım,,ama ufak ufak oynamaları bu adetten sonra bekliyorum bakalım,,,,,

öhöm ben 72 girmiştim öyle de çıktım. ama günde 1 saat yürüdüm. sonra da bu kadar hareket nedeniyle mi tutmadı diye düşündüm. senin boyu bilmem ama benimki tam 162. ben de 3 ayda 62 kiloya geri döneyim diyordum. yok vericem inşallah.

MRB ARKAAŞLAR bende 33 yaşındayım umarım beni aranıza kabul edersiniz.
biraz kendimden bahsedeyim fsh hormonum çok yüksek olduğu için adet olamıyorum ve yaklaşık 2 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor.tüp bebek istiyoruz ama bu hormonlarla tüp bebek bile yapılmıyor bana ne yazıkki.ilaçla adet olabiliyorum sadece.çok çaresizim ve ümitsiz

Evet canım erken menopoz dıyorlar.dhea verdı doktorum seleno balık yaĞı yÜrÜyÜŞ yapıyorum dıyet yapıyorum hayvansal gıda yemıyorum.ve bıtkı Çayı ıÇıyorum doktorumun sÖyledıklerı dıyet lısteme gÖre beslenıyorum.
Ama tabı kendılıĞınden egl olamadıĞım ıÇın olumlu dÜŞÜnemıyorum nedense

istanbulda oturan ve gonal-f ilaca ihtiyacı olan arkadaşlar elimde 2 kutu gonal-f 300 lük var son kullanma tarihi 2009 ocak çok uygun fiyata verebilirim lütfen ilgilenenler 0536 613 64 93 nodan bana ulaşabilir. beb şuan 7 haftalık hamileyim ve ilaçlarımıda vermek istiyorum. veya msn adresi sahideoktay@hotmail.com

Evet canım erken menopoz dİyorlar.dhea verdİ doktorum seleno balık yaĞı yÜrÜyÜŞ yapıyorum dİyet yapıyorum hayvansal gıda yemİyorum.ve bİtkİ Çayı İÇİyorum doktorumun sÖyledİklerİ dİyet lİsteme gÖre beslenİyorum.
Ama tabİ kendİlİĞİnden egl olamadıĞım İÇİn olumlu dÜŞÜnemİyorum nedense
Canım,hipogonadotropik hipogonadizm diye bir rahatsızlık var,ilaçla adet görülüyor ancak.Rahatsızlığın o mu bilmiyorum ama bu sitede böyle olup da hamile olanlar var,hiçbir şey umudunu yitirmene sebep olmasın,dr.un söylediklerini yap ve topiğimize bir bebe de sen kat :teselli:
Hoşgeldin bu aradayerimseniben

MRB ARKAAŞLAR bende 33 yaşındayım umarım beni aranıza kabul edersiniz.
biraz kendimden bahsedeyim fsh hormonum çok yüksek olduğu için adet olamıyorum ve yaklaşık 2 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor.tüp bebek istiyoruz ama bu hormonlarla tüp bebek bile yapılmıyor bana ne yazıkki.ilaçla adet olabiliyorum sadece.çok çaresizim ve ümitsiz

HAYIRRRRRRRRyasakkelime:mymeka: :oklava::oklava:kaydirigubbakcemile,,,,,,,ARAMIZA ALMAYIZZZZZZZZ:mymeka:
yuh yani kızlar topiğe yeni giren (:çok üzgünüm:aranıza alırmısınız)muhabbeti yapıyor,,,,,gelin çıtırlar gelindelikafaduldengirin aramızalaelaelaelaelaesizide yoldan çıkaralım,,,,,,,,,,,,,:roflol:ya allah iyiliğinizi versin ne diyimkaydirigubbakcemile
neden yüksek çıkıyormuş?biliyormusun?sebebi vardır herhalde

öhöm ben 72 girmiştim öyle de çıktım. ama günde 1 saat yürüdüm. sonra da bu kadar hareket nedeniyle mi tutmadı diye düşündüm. senin boyu bilmem ama benimki tam 162. ben de 3 ayda 62 kiloya geri döneyim diyordum. yok vericem inşallah.

72 deyip:kızgın:havamı atıyorsun sen bakiimmmm :roflol:
benim boy:dilcikar:1.70,,,,,,kızım kızıımmmmm birkerem bende veririmkötükedihüso

Kizlar selam. Dilosum ne guzel siir yazmisin oyle.
Anladigim kadariyla bizim topic hep siskolardan olusuyor. E malum ilaclar, vitamin kurleri falan filan. Ben hep dal gibi zayiftim ve omrum boyunca 48-49 kilo oldum. Ama son 4 ayda 4 kilo aldim. anlamiyorum ne oluyor diye yedigim ictigim , hareketlerim hep ayni ama kilo aldim.gerci hala her goren ne kadar incesin diyip bana cok ozeniyor ama sizleri okuyunca da korkuyorum ya almaya devam eder ve veremezsem diye.

Back
X