38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

umudunu asla yitirme canım,,,,,birdahakine inş olur:teselli:,,,,,doğal kürler falan uygularsın,,hepimiz bebişlerimizi mutlaka kucağımıza alıcaz ama bunun içinde ilk önce güçlü ve azimli olmamız lazım,,,,,sevgiler canım

Üf yaa,
Ne geliyorsunuz akşam akşam. Tam ben çıkıyorum. Dedimden beri dükkanı tek başıma bekledim. Sinek avladım. Hıh şimdi Defne de Moniş de burada. :1shok:

Kızlar ya,

Ben mecburen çıkıyorum. Hem sancım var. Hem benimki gelmek üzere. Daha tarhana çorbası ve pilav yapacağım. Çok öpüyorum ikinizi de. Muck muck.:1hug:

Defne'ciğim, benimki, bugün itibarıyla 9 hafta 2 gün oldu.
Demek sancı sende de oluyor. Ya bu kadar erken normal mi sence. Benim de hiç bulantım filan yok. Ama sancı öldürüyor. Bu arada senin bulantı filan durumun nasıl.

Bu arada çok güldüm senin bıcırığa. Gerçi sonradan anlatırken komik ama. Eminim ki sen o anda gerçekten haklı olarak çok strese girmişsindir. Dediğim gibi seninki biraz şakacı bir çocuk olacak.

Bir gün önce o ölçüm stresi yüzünden yemek bile yiyememişsin. Neyse sonuç güzel çok şükür. :nazar:
denizcim masallah:)sende kritik gunlerin ilk adimini atlatmissin doktorum bana oyle demisti 8 haftayi gecmek yuzde 25 dusuk riskini atlatmak demektir:)hadi gozun aydin..bak sancilar gercekten normal ama hic sancisi olmayan bir arkadasimada doktoru cok normal dedi yani ikiside normal demekki:)bana bebek buyudukce rahim geriliyor baglar aciyor demisti doktorum..sadece daha cok istirahet etmeye calis 3 ay dolana kadar cok yorma kendini..yinede hassas donemler bunlar..bulantim azalir gibi oldu ama zor yemek yiyorum midem cok kotu cok yaniyor:(ilaclarda etkiliyor tabi bayagida ilac aliyorum cok zorlaniyorum...

Defne'ciğim,

Çok moral verdin gerçekten. Allah razı olsun. Bu arada benim de iştahım pek yok.

Tekrar çok öpüyorum. Demin telefon çaldı. Moniş'le konuştuk. O yüzden kapatamamıştım topici. Çok öpüyorum seni tatlı anne. Yemek yapmaya gidiyorum. :1hug:

eeeeeeeee ne bu simdi ben geldim hepiniz ciktiniz:kızgın:
Deniz Bulutcum uzulme desem de uzuleceksin ama dedigin gibi bu ay dogal yollari dene.
Insallah Defne gibi sen de hamile kalirsin. Herseyde bir hayir vardir.

Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:

ronicim aşkolsun benmi terkettim ben burdayım buara sitede bozukluk vardı giriş yapamadık.anneler anne adayları ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.roniminde kucağı çifter çifter bebişlerle dolsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

deniz bulut çok umutluydum senden ama değer katlanmamış inan çok üzüldüm seni anlıya biliyoruz aynı şeyleri bizde yaşadık çünkü umutsuz yaşanmıyor umudunu yitirme inşallah rabbim mucizelerini gösterir bak defne kardeşimize mucizesini rabbim verdi maşallah:nazar: birde baktın sende yaşarsın. inşallaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

ronicim aşkolsun benmi terkettim ben burdayım buara sitede bozukluk vardı giriş yapamadık.anneler anne adayları ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.roniminde kucağı çifter çifter bebişlerle dolsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Canim sana demedim. ben ARAY'i kastetmistim. sen vefalisin canim benim alinma.
Aray da vefasiz degil ama o artik pek girmiyor ya o yuzden oyle dedim

denizcim hayirlisi olsun..uzuldum elbet ama bak gecen sene benzer bir durum yasadim 38 le basladi hep dusuk degerde artti degerim ve bu iskence seklinde 2 ay surdu :(disgebelik riskim bile vardi ..boyle olmasi cok daha kotu..bende okuduysan negatif sonuctan sonra bir mucize ile dogal hamile kaldim..doktorum tupte alinan ilaclarinda etkisi olabilir dedi...belkide hic beklemedigim icinde olabilir..dhea mutlaka kullan..ovulasyon kitleri fortel diye bir markaninda var...ama ates olcmek en etkili yok yinede onuda yap canim:)insallah bu ay sana surpriz yapar gelir:)

defneciğim inşallah seni örnek alırım ve bir daha bu tüp bebek işkencesine katlanmadan doğal yolla hamile kalırım. doğal gibisi yok.a.s ben dhea yı ısmarladım bile. günde 2 tane içiyorum değil mi toplam 50 mg? ayrıca ovulasyon kitini de ısmarladım. ayrıca rejime başladım çünkü fazla kilolar hem doğal hem tüp hamile kalmayı zorlaştırıyor. ben geçen sene 14 kilo almıştım ve sadece 3 kilosunu verebilmiştim. ayrıca arısütü-bal-polen, kereviz tohumu günde 1 çay kaşığı, adaçayı her ay yumurtlamaya kadar, elevit ve folbiol devam. bunlari da yapacağım. artık bu kadar çabaya öyle veya böyle olur inşallah.kaydirigubbakcemile2 zaten az kalsın tutacaktı ucundan kaçırdım

Son düzenleme:
umudunu asla yitirme canım,,,,,birdahakine inş olur:teselli:,,,,,doğal kürler falan uygularsın,,hepimiz bebişlerimizi mutlaka kucağımıza alıcaz ama bunun içinde ilk önce güçlü ve azimli olmamız lazım,,,,,sevgiler canım

sağol. artık aylar kaldı benim önümde. ama içimde bir ses olacak diyor yine de. inşallah hepimiz peşpeşe başaracağız. alkisalkisalkis

deniz bulut çok umutluydum senden ama değer katlanmamış inan çok üzüldüm seni anlıya biliyoruz aynı şeyleri bizde yaşadık çünkü umutsuz yaşanmıyor umudunu yitirme inşallah rabbim mucizelerini gösterir bak defne kardeşimize mucizesini rabbim verdi maşallah:nazar: birde baktın sende yaşarsın. inşallaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

inşallah canım inşallah. doktorum adet olunca gel bakalım bundan sonra ne yapacağımızı konuşuruz dedi. ben de rahim filmi çektirmek istiyorum bakalım geçen seneki kürtajdan sonra birşey olmuş mu dedim. doğal yoldan denemek için bir aksilik olmadığını görüp içim rahatlasın istiyorum. gel bakalım dedi. sonradan aklıma geldi inşallah donasyon falan demez çünkü yumurtam olduğu sürece yani tedaviye bir şekilde yanıt verdikleri sürece donasyonu falan düşünmem. şimdi inşallah sıra sende. bu sefer başaracaksın kaydirigubbakcemile3

ben ölüm orucundayım:çok üzgünüm:ama ilaçlar resmen kilitledi kiloyu,,,1-2 ay sonra tığ gibi delikanlı olurumşakkıdı

ben de rejime başladım hemen de sen ne ilaçları içiyorsun merak işte? hormon falan mı? bir de bir noktadan sonra mutlaka spor en azından yürüyüş vs yapmak gerekiyor. yoksa gitmiyor

Deniz Bulut,
Canım ne söyleyeyim bilemiyorum. İki arada bir derede kalmak çok zor bir duygu tabi ki. Değerlerin şimdilik yükselmemiş demişsin. İnşallah bir mucize olur ve bir anda ikiye katlar. Sana da dua edeceğim canım. Hem hep söylüyorum ya, benimle beraber transfer olan arkadaşımın değerini bilmiyorum yalan olmasın ama, embriyosu kalitesizdi ve doktorlar ondan umutsuzdu. Ama şu an hamileliği çok iyi gidiyor çok çok şükür. Son anda büyük bir gayretle tutundu bebeği maşallah. :nazar:

Ümit ediyorum ki, seninkide böyle olur. Dedğin gibi çıkmadık candan ümit kesilmez. Ayrıca bu işler hiç kaliteye filan bakmıyor. Dirayetli ise bir anda hiç yokken tutunabiliyor. Lütfen biraz daha bekle. İnşallah dileğimiz gerçek olur. Bu arada da hep bu sitedeki arkadaşlar söyler. Lütfen onu sev ve ona direnme gücü ver. Dularımız seninle. :Saruboceq:

yok güzelim benim tutunmadı. hayırlısı böyleymiş. inşallah kendi gelir doğal yoldan. olmadı sonbahara 1 daha deneyeceğim. yumurta olduğu sürece denemeye devam. sen de sancılarım falan var demişsin fazla yorma kendini çok da gezme. bu yaşa kadar gezdiklerine say bir süre inşallah ileride bebişinle gezersin.yerimseniben bu yaşta artık hamile kalmak zor 9 ay tutmak da ayrı zor. dikkat et kendine olur mu? kaydirigubbakcemile3

sağol. artık aylar kaldı benim önümde. ama içimde bir ses olacak diyor yine de. inşallah hepimiz peşpeşe başaracağız. alkisalkisalkis

afferin kızalkisalkisalkistabiki başaracağız hepimiz,,,ümitsizliğe kapılmaman hoşuma gitti ,,,şuna inan senin çocuğun mutlaka olacak,nerden biliyorsun diyeceksin???AZİMLİSİN?UMUTLUSUN,,,,,,hepimizin olacaksengözlerimebaksanab

ben de rejime başladım hemen de sen ne ilaçları içiyorsun merak işte? hormon falan mı? bir de bir noktadan sonra mutlaka spor en azından yürüyüş vs yapmak gerekiyor. yoksa gitmiyor

hoplasanda zıplasanda,,,,OLMUYOR,,,,,,çünkü tedavi sürecinde aldığımız hormon ilaçları vücuttan sadece adet dönemiyle birlikte atılıyor,,ilk denemeden sonra 4-5 ay yoğun spor da yaptım,bir gram veremedim ama 5 ay sonra dal gibi oldum ve bu birden oldua.s

hadii ya :çok üzgünüm:benim geçen seneki kürtaj parça kalması eşimin iflası falan derken 14 killo almıştım ve 11 i duruyor. şükür tüp tedavisinde daha almadım ama tabi vermedim de. şimdi vücut kitle endeksinde kilolu kısmında olmak (benim gibi) hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. ay ben şimdi 4-5 ay veremeyecek miyim? kötükedihüso senin ne kadar oldu yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?

Back
X