Umut Tüp Bebek'teyiz ve memnunum kaydirigubbakcemile3 Sonuç negatif olursa bilemem ama kötükedihüso
kızlar sizin sohbetinize bayılıyorum ya yaşımdan mıdır nedir başka topiklerde bu tat yok...katılamasam da hep okuyorum...
sevgili deniz, merhaba
iyiyim, toparladım biraz, tabii hayal kırıklığı kötü birşey, insan alışıyormuş, bunu kaybedince daha da iyi anlıyorsun... ama yılmak yok, devammmm..
şimdi birkaç ay dinlenme dönemi, bu arad bitki kürlerine başladım :) adaçayı içiyorum, incir kürü ayrıca, yanında coraspirin ve elivit, eh eşimizede keçiboynuzu kürü ve çinko takviyesi...
bakalım belki de böyle olur, olmazsa eylül gibi tekrar deneyeceğiz... ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun...
bu arada sende iyisindir umarım, kendine iyi bakmaya devam...
ve kızlar herkesin anneler günü kutlu olsuna.s.
Hana'cığım ve Karamel 69 hoşgeldiniz aramıza.kaydirigubbakcemile3
Hana, inşallah sonucun güzel çıkar canım. :CüvCüv:
Karamel sen de umarım bebeğine kavuşur ve onun poposunu ısırma zevkini gerçekten tadarsın. gamyoncuiremsu
Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:
Iyi pazarlar sevgili arkadaslar,
Bir suredir siteye giremedim,sonra kisa bir tatil derken ipin ucu kacti...Artik yazilanlari tektek okuma sansim yok.Insallah herkes iyidir.....
Bende yeni bir haber yok,hersey yolunda gozukuyor.18 mayista amniyosentez yaptiracam
Umarim hersey yolunda gider...
roniyamcimmm hic sorma hic karsilasamadik..ben pazartesiyi bekliyorum..ikitest sonuclari tam bir muammaDefnecimm, cici gebis arkadasim benim nasilsin?
ya hic sorma herkes geziyor galiba sohbet edemez olduk. Misafirlerim yarin ama burda cok da yagmur yagiyor yarin da yagacakmis. anlayacagin mangali disarda yapip icerde yiyecegiz( Haklisin artik kendimi yormamam lazim bakalim. Ama dedigim gibi bu siklus iptal edilecek galiba. Neyse onumuzdeki maclara bakacagiz artik
denizcim hayirlisi olsun..uzuldum elbet ama bak gecen sene benzer bir durum yasadim 38 le basladi hep dusuk degerde artti degerim ve bu iskence seklinde 2 ay surdubeklediğim sonuç değer artmadı düştü. inşallah doğal yöntemlerle gelecek artık. incir kürü hayıt tohumu dhea vs ne varsa yapacağım. bugün internetten dhea yı ısmarlarım hatta. yumurta takibi için de medismart ovulasyon kiti vardı. başka marka bilen varmı hesaplı olan? offf yaaaa
onu da dusundum canim ama insanin kendi evinin rahtaligi yok. Hem gecen defa esimin de benim de ailem cok uzuldu. o yuzden bu defa hickimseye bir sey soylemeyecegiz. Turkiyede de ayni sey olmustu. yine sagda kistim vardi solda da 3 folikulum vardi. doktor baslayalim dedi cunku sadece 4 haftalik bir tatil icin gitmistik.sonra tedavi asamasinda kist patladi ordan da bir kac folikul cikip sonradan geldi. sonucta sadece 4 yumurta toplanabildi ve 4 u de dollendi yerlestirildi hem de en iyi kalite guya. ama sonucu biliyorsun.
esimle konustuk ve burda kendi evimizde hickimseye soylemeden yapacagiz.
ben ölüm orucundayım:çok üzgünüm:ama ilaçlar resmen kilitledi kiloyu,,,1-2 ay sonra tığ gibi delikanlı olurumşakkıdı
ronicim coook tesekkur ederizzzzz insallah hepimiz hamile olanlar kucaginda bebegi diger tum arkadaslarda bebeklerini bekler sekilde anneler gunune gireriz:)Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:
Deniz'cim,
Sagolasın. İyi haberler alman için dua ediyorum sana da. İlgin için teşekkürler, biliyorum donasyona kadar daha yolum var. Ben bu yaşıma kadar, daha doğrusu -bir de tüp deneyelim- diyene kadar çocuğum olsun diyen bir tip olmadım. İlk başarısızlıkla dünyanın sonu geldi; benim için çocuk sahibi olmak her zaman olabilecek ama benim o an için tercih etmediğim birşeyken birden zaten hiç olamayacak birşeymiş gibi geldi. Donasyon fikri bana hala gidilecek yol olduğuna dair umut veriyor. Deneyeceğim ama başaramadıkça ne halt edeceğimi bir de bulabilsem.
denizcimmmmm arkadasimmm nasilsin?bebisin nasil?
kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel
aynen denizicm ya:))esime dedimki bu kiz bizi rezil edecek bak simdi donmenin naz yapmanin sirasimi okadar yol gitmisiz 45 dak randevu almisiz heyecan dorukta bizimki lutfen bacagini uzatti cekti dondu arkasiniDefne'ciğim kusura bakma canım,
Geçmişi okuyordum. İyiyim çok şükür. Arada bir sancılarımoluyor. Niye bilmiyorum. Yorulunca özellikle.
Senin yaramaz kıçını dönüp, "Öçümleri yaptırmam" diye tutturmuş galiba. Galiba ense ölçümü önemli. Onun da iyi çıkmasına çok sevindim. Senden her hafta daha güzel, daha olumlu haberler aldıkça çok mutlu oluyorum. İnşallah darısı, amniyosentezde güzel sonuçlar almaya fıstığım.
Hakikaten hiç önemli. Kız ya da erkek. Önemli olan sağlıklı, hayırlı ve şanslı bir bebek olması. Neyse kız olursa inşallah senin gibi hoş bir bayan olur.
Boşver kiloları artık katlanacağız mecburen. Monişim beni her gördüğünde biraz daha kilolu buluyormuş. "Ülen dötün büyüdü" deyip duruyor. Moniş benim de kızızm olacağını söylüyor. Gerçi onun önsezilerine güvenirirm. Ama dediğim gibi, sağlıklı olsunda. Ah ah o günleri görebilsek. Hepimizin dileği bu değil mi . :Saruboceq:
beklediğim sonuç değer artmadı düştü. inşallah doğal yöntemlerle gelecek artık. incir kürü hayıt tohumu dhea vs ne varsa yapacağım. bugün internetten dhea yı ısmarlarım hatta. yumurta takibi için de medismart ovulasyon kiti vardı. başka marka bilen varmı hesaplı olan? offf yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?